- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
-
- Konu Sahibi kedicikcikcik
annem çocukları severdi ve 20 sinde anne oldusiz de annenizin kız çocuğuydunuz.bir sebebi olmalı bu nefretinizin.zira böyle hissederken zaten asla anne olmayın.düşünsenize anneniz sizi hiç istemiyordu ama oldunuz.hem de kız çocuğu oldunuz.tabi ki herkes anne olacak diye bir şey yok.ama tekrar söylüyorum sanırım bir sebebi vardır..
galiba öyleSiz cidden anne olmayın. Nefret eder gibi bahsediyorsunuz çocuklardan
mutlaka seviyordur.ben size örnek göstermek istedim.düşünsenize dedim anneniz sizin gibi düşünseydi ve siz olsaydınızannem çocukları severdi ve 20 sinde anne oldu
demekki hazır değilsin gayet normal bir şey bu yaşında küçük zamana bırak tabiiki içinden gelmesi istemen önemli sonuçta sorumlululgu alacak olan kişi sensin gayet tabi . mesela bende acaip seviyorum ama eşime güvenip de yapma isteğim yok bu da ayrı bi durum ha napıyorum yontuyorum herşeyin hayırlısı deyip çekilmek akışa bırakmak en iyisimerhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen.neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum ne diyorsunuz hepinize sevgiler
bende bunu diyorum hiz bi zman hazır hissetmeyeceğiim kendimi eminimmutlaka seviyordur.ben size örnek göstermek istedim.düşünsenize dedim anneniz sizin gibi düşünseydi ve siz olsaydınızyoksa annenizden zaten bahsetmemişsiniz.
eşime çocuklardan hoşlanmadğımı söyledim belki 5 yıl sonra dedim offfffff çocuk görünce kıpır kıpır olmuyorum tam tersi oluyorum ne yapcam eşimde çok seviyor kız çocuklarını özellikle .bide ben hani eğerki olacaksa bari erkek olsun kız olmasın kız çocukarını 2 katdaha sevmiyorum .
bende böyle dedim ama inanmadıBen de senin gibiyim.
Sevmiyorum, istemiyorum.
İçimdeki tek düşünce "illa ki bir tane olur ama mümkün olduğu kadar geç olsun"
Nişanlıma da bu konuda açık oldum.
Tarihi ileri atmak için de "önce ev alınacak, sonra 2 tane araba alınacak. bunların borçları bitecek ki çocuğum olduğunda onu en iyi şekilde maddi sıkıntısız büyütebileyim" dedim.
Kafasına yattı. Bunu deneyebilirsin.
artık çocuk düşünüyor musun?Bende senin gibiydim ama bir süre önce değişti düşncelerim. Daha zamani degildir, zamani gelince degişir hissettiklerin bence acele etme
merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen.neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum ne diyorsunuz hepinize sevgiler
İnsan sevdiği insandan bir parçası olsun, hayata kök salsın, onu eşine bağlayan çok güçlü bir bağ olsun, sevdiği ve kendine ait başkasının asla sahip çıkmayacağı bir şey olsun ister. Ben deliler gibi çocukları severim ve evlendiğimde eşim bana çocuk sevmiyorum asla istemiyorum dese çok kırılırım ve yıkılırım yani. Sevilmediğimi bile düşünürüm, eşiniz her erkek gibi baba olmayı hakediyor. Ayrıca tahmin ediyordur gibi bir varsayımla bu asla olmasa da olur düşüncenizi evlenmeden eşinize anlatmamaniz çok yanlış..ne alaka çocuk için mi sevilip sevilmiyor insan
evlenmek istememin tek nedeni cocogum olsun istegim. çocuk sevilmezmi ya cok sasırdım