- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.644
-
- Konu Sahibi kedicikcikcik
eee yani?sevmedğimi biliyor istemediğimi bilmiyor tahmin ediyordur ama
ne alaka çocuk için mi sevilip sevilmiyor insaneee yani?
Çok bencil gördüm sizi. Hiç açık kapı bırakmıyorsumuz. Daha sonra belki bile demiyorsunuz. Bilemedim ömrünün sonuna kadar severmi eşiniz sizi
çocuk için değil bencillikle baba olma hakkı elinden alındığı için.ne alaka çocuk için mi sevilip sevilmiyor insan
merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir girmiyorum siteye.Fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle çok mutluyuz .ama bi konu bizi huzursuz ediyor.ben çocuk sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum bi türlü 1 yılı geçti .şimdi zaten düşünmüyoruz ki eşime kalsa hemen.neden bilmiyorum ama istemiyorum kime desem Allahın zoruna gider diyor öyle bir duygu içimde yok ne diyeyim yani bazıları seviyor hemen istiyor yda bekliyor bikaç yıl sonra yapıyolar içlerine istek var ki istiyolar .lütfen çocuğun olsunn anlarsın gibi laflar etmeyin .hiç cocuğum olamas aramam yani o derece .eşimde 30 yaşına girecek ben 24 .tam bi borçlarımz bitsin yaparız artık diyor tüylerim diken diken oluyor ya ne yapcam bilmiyorum ne diyorsunuz hepinize sevgiler
tılıyroumçocuk için evlenmedim ben .evet sevmiyorum sevmeye çalışıyorum ama olamyor
siz de annenizin kız çocuğuydunuz.bir sebebi olmalı bu nefretinizin.zira böyle hissederken zaten asla anne olmayın.düşünsenize anneniz sizi hiç istemiyordu ama oldunuz.hem de kız çocuğu oldunuz.tabi ki herkes anne olacak diye bir şey yok.ama tekrar söylüyorum sanırım bir sebebi vardır..eşime çocuklardan hoşlanmadğımı söyledim belki 5 yıl sonra dedim offfffff çocuk görünce kıpır kıpır olmuyorum tam tersi oluyorum ne yapcam eşimde çok seviyor kız çocuklarını özellikle .bide ben hani eğerki olacaksa bari erkek olsun kız olmasın kız çocukarını 2 katdaha sevmiyorum .
Arkadaşım istemiyorsan istemiyorsundur bunu bu kadar dile getirmeye ne gerek var?eşime çocuklardan hoşlanmadğımı söyledim belki 5 yıl sonra dedim offfffff çocuk görünce kıpır kıpır olmuyorum tam tersi oluyorum ne yapcam eşimde çok seviyor kız çocuklarını özellikle .bide ben hani eğerki olacaksa bari erkek olsun kız olmasın kız çocukarını 2 katdaha sevmiyorum .