Eşimle çıkılmaz bir durumdayımm yorumlarınızı istiyorumm

Artık bu konuyla alakalı yazılan hiçbir şeyi dinleyip cevap vermem çünkü bizim kadınlarımız hemcinslerine destek yerine köstek oluyor ama kınadığınız şeylerin basrolune gecerlerse o zaman anlarlar neyse bizim toplumumuz bu bazıları dışında tabi sizlere sözüm yok ama şu cevaplara bakınca sanki hepsi karşı cins Bi kibir tavır burun yukarıda ego göklerde trilyonluk tavırlarınız 5 para etmez :)
Aslında herkes yardımcı olmak istiyor herkesin dili farklı. Siz böyle anlatınca sanki olmayacak şeylermiş gibi geliyor ama oluyor malesef keşke olmasa. Sizin anlattıklarınıza göre dahada kötüsünü yaşamış birini biliyorum anlatsa roman olur dedikleri tarz birebir duymasam bende yok artık derdim onun hikayesi güzel bitti çocuklarıyla mutlu işi gücü var. Çok çabaladı inanılmaz zorbalık gördü hem kadınlardan hem erkeklerden, bu yüzden size sert geliyor ama evlenme başka erkeği çare bilme diye bu şekilde yazıyorlar.

Tam eski yobaz Türk kaynanaları gibi konuştun arka mahalledeki Kezban teyze gibi 😂 İnşallah sana da böylesi nasip olurda sen kırar dizinin dibinde oturursun ben bu sayfadaki bazı üyelerin erkek olduğunu düşünüyorum eğer değilse de sadece aşağılık egolu ve fesat insan dolu burası benim 6 cocugumda olsa hangi annenin olsa evlat yük değildir sen bazı konuları toz pembe pencerenden bakıyorsun da hayat öyle ha deyince herseyi yapacağın istemediğin şeyleri yaşayacağın bir yer hiç değil :)

iyi siz doğurmaya devam.

Bosanmayi bir kenara koysak: siz nasilsiniz? Yasadiklariniz kolay seyler degil. Disardan degerlendirmek de zor. Belki yasadiklarinizin hepsi sizi bunalima sürüklemis. Üstüne 3 cocugun sorumlulugu. (Benim de 3 tane cocugum var) oldugunuz yerde pskikolojik yardim almak zordur (internetten belki).belki yardim alabilseniz evliliginizi de yürütebilirdiniz diye düsünüyorum. Tabi detaylari bilmiyoruz

Bu kadini 13 yasinda evlendiren kendi ailesi degil mi? Birden bire aile düzelmiş mi? 3 cocuga universite mi okutacaklar evlendirmeyip......
Bi yorumda evlendiren üvey babasından annesi boşanmış öyle yazdı sanırım buna güveniyor. Bu kocası daha beter gibi geldi bana nikah kıymıyor yerden yere vuruyor birde kızlarını çocuk yaşta akrabalara verme kapasitesi olan biri

2.veya 3.çocuk doğurmaya nasıl cesaret ediyorsunuz hem kocamın benle işi yok diyorsunuz karı koca gibi değiliz diyorsunuz da ne ara çocuk oluyor ben anlamış değilim maytap mı geçiyorsunuz kuzum siz bizle?

Tam eski yobaz Türk kaynanaları gibi konuştun arka mahalledeki Kezban teyze gibi 😂 İnşallah sana da böylesi nasip olurda sen kırar dizinin dibinde oturursun ben bu sayfadaki bazı üyelerin erkek olduğunu düşünüyorum eğer değilse de sadece aşağılık egolu ve fesat insan dolu burası benim 6 cocugumda olsa hangi annenin olsa evlat yük değildir sen bazı konuları toz pembe pencerenden bakıyorsun da hayat öyle ha deyince herseyi yapacağın istemediğin şeyleri yaşayacağın bir yer hiç değil :)
Tabii ki de çocukları insana yük gelmez ama bir aile ortamı yok ise bir çocuk baba duygusunu tam alamayacaksa ya da baba bağı kuvvetli değilse neden başka çocuk diye soruyorum size kocanızı siz söylüyorsunuz aile gibi değiliz diye benim babamın bana karşı bağı çok zayıftı yeri gelir ağladığımda nedennn diye bağırıyorum bunu bana yaşatmaya hakkı var mıydı diyorum.

Eşim hemen sinirleniyor şiddet yok dedim evet ama fazla detaya girmek istemedim 6 ay önce gitmek istediğim için akrabalarının içinde yerden yere vurdu bayılana kadar ilk ve tekti zaten o sonra cesaret edemedim edeceğimide sanmıyorum kafamız uyuşmuyor 12 yaş farkı var belki ben çok cahilim bilmiyorum

böyle insanlar ayrılma döneminde daha da kötüleşebiliyorlar dikkat etmek gerek.

bence size değer vermiyorsa, hor görüyorsa, şiddet gösteriyorsa o adamdan ayrılmalısınız. maaşınızda varmış, hiç yoktan iyidir. çalışma durumunda maaşınızdan da olacaksınız.böyle bir durumda sanırım size verilen maaş annenize geçiyor. o sebeple annenize taşınıp çalıştığınızda evdeki kazançta artacaktır.

ama tabi bazı gerçeklerde var; ister istemez o çocukları anneanne evine de pek fazla sığdıramazsınız. Zamanında o eve sizde sığamamışsınız çünkü. (ne kadar üvey babanız ölmüşte olsa) o sebeple önce ekonomik özgürlüğe kavuşmalısınız. duruma göre biraz para biriktirip annenizin evinden ayrı bir eve de çıkabilirsiniz.

Ben herseyin farkındayım ama bundan sonra hersey iyi olabilir diyorum sonuçta eşim bana hiçbir zaman nikah kiymayacak beni mutlu etmwk için ailemizin huzuru için bir adım atmayacaksa burda ne yapabilirim kız kardeşim çok güçlü kuvvetli benim gibi zayıf halka değil 20 yaşında ev gecindirip anneme bakıyor
Ay kıymasin zaten nikah mikah...Bı de bu heriften boşanmakla ugrasacaktin , üstüne nafaka filan da odemeyecekti muhtemelen ...Şu anda maaşını ve çocuklarını alıp çıkabilme özgürlüğün var, seni oraya bağlayan hiçbirsey yok ama nereye gideceksin? Annen de muhtemelen maaşın için çağırıyor seni, oraya gidince de huzurun olmayacak. Tek başına 3 çocukla hiç yapamazsın...Biraz dişini sık kuzu...Adama olabildiğince katlan, çocuklarını büyüt şimdilik....Sonra bakarsın duruma...

Ben biraz ne biliyim işte sadece biraz anlayış bekliyorum
Aslında herkes yardımcı olmak istiyor herkesin dili farklı. Siz böyle anlatınca sanki olmayacak şeylermiş gibi geliyor ama oluyor malesef keşke olmasa. Sizin anlattıklarınıza göre dahada kötüsünü yaşamış birini biliyorum anlatsa roman olur dedikleri tarz birebir duymasam bende yok artık derdim onun hikayesi güzel bitti çocuklarıyla mutlu işi gücü var. Çok çabaladı inanılmaz zorbalık gördü hem kadınlardan hem erkeklerden, bu yüzden size sert geliyor ama evlenme başka erkeği çare bilme diye bu şekilde yazıyorlar.

Kız kardeşim 18 yaşında evlendi eşi kendini astı evlenecek bir psikolojisi yok suan
6 ay önce gitmek istediğim için akrabalarının içinde yerden yere vurdu bayılana kadar ilk ve tekti zaten o sonra cesaret edemedim edeceğimide sanmıyorum kafamız uyuşmuyor 12 yaş farkı var
21 yaşındasınız yaşınızdan çok travmayla dolu hayatınız :KK43: Çok şanssız bir çocukluk yaşamışsınız. Eşiniz çocukları üstüne aldı mı? Ayrılsanız nafaka öder mi? Siz en azından restoranda dönüşümlü çalışsanız yetim aylığınız ve nafakayla az da olsa idare edersiniz. Ama para vermezse 3 çocukla geçinmeniz çok zor. Anneniz ve ablanızın maaşına rağmen maalesef.
Şimdi hemen olmasa bile kızlarınızın geleceği ve kendi ruh sağlığınız için bulunduğunuz ortamdan ve o adamdan bir noktada kopmanız gerekecek, bunu bilerek yaşayın.

Ben tamda şuan üye oldum ve inanın ki sadece bu sebepten üye oldum neyse çok uzatmak istemiyorum. Ben 21 yaşındayım aslında hayatım hep çile zulümle geçti annem ve babam Ben 8 yaşında iken bosandilar daha sonra annem evlendi ve yıllarca o adamdan işkence gördüm 13 yaşında evlendirildim sonra tekrar beni aldılar herneyse şuanki eşime 17 yaşında kaçtım evden kovulduğum ve başka şeylere zorlandığım için eşimden 3 tane çocuğum var iyi kötü 5 yılımız oldu hemen hemen ama benim eşim çok nötr Bi insan bizimle evle alakası ilgisi yok ben deseniz 24 saat çocuklarımla ilgileniyorum zaman zaman iyi gibiyiz bana küfür hakareti yok evet bazı isteklerimi de yapıyor ancak karı koca gibi değiliz artık bulunduğum yer köyden beter bakkal bile yok inanın çok yalnız hissediyorum bugünlerde ayrılmayı çok düşünüyorum çaresiz değilim gidecek ailem var ama çocuklarımı düşünüyorum Bi yandan böyle hayat geçmez diyorum gel gitlerden kafayı yemek üzereyim siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum 3 çocuğum var ama kafam su gibi inanın ne yapacağımı
bilmiyorum ne yapmam gerek ?

eşin şuan ne iş yapıyor?

Mesela daha merkezi bir yerde iş bulup taşınma durumu, birikmiş parası var mı?

Eşim hemen sinirleniyor şiddet yok dedim evet ama fazla detaya girmek istemedim 6 ay önce gitmek istediğim için akrabalarının içinde yerden yere vurdu bayılana kadar ilk ve tekti zaten o sonra cesaret edemedim edeceğimide sanmıyorum kafamız uyuşmuyor 12 yaş farkı var belki ben çok cahilim bilmiyorum

Konuyu açarken şiddet yok diye yazmışsınız, ama adam sizi yerden yere vuruyormuş, şiddet olması için sizi öldürmesi mi lazım? Derhal kendini güçlendirecek bir yol bulup bu pis adamdan ayrılın.

Ben tamda şuan üye oldum ve inanın ki sadece bu sebepten üye oldum neyse çok uzatmak istemiyorum. Ben 21 yaşındayım aslında hayatım hep çile zulümle geçti annem ve babam Ben 8 yaşında iken bosandilar daha sonra annem evlendi ve yıllarca o adamdan işkence gördüm 13 yaşında evlendirildim sonra tekrar beni aldılar herneyse şuanki eşime 17 yaşında kaçtım evden kovulduğum ve başka şeylere zorlandığım için eşimden 3 tane çocuğum var iyi kötü 5 yılımız oldu hemen hemen ama benim eşim çok nötr Bi insan bizimle evle alakası ilgisi yok ben deseniz 24 saat çocuklarımla ilgileniyorum zaman zaman iyi gibiyiz bana küfür hakareti yok evet bazı isteklerimi de yapıyor ancak karı koca gibi değiliz artık bulunduğum yer köyden beter bakkal bile yok inanın çok yalnız hissediyorum bugünlerde ayrılmayı çok düşünüyorum çaresiz değilim gidecek ailem var ama çocuklarımı düşünüyorum Bi yandan böyle hayat geçmez diyorum gel gitlerden kafayı yemek üzereyim siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum 3 çocuğum var ama kafam su gibi inanın ne yapacağımı
bilmiyorum ne yapmam gerek ?
Gidecek ailem var kısmına takıldım. Sahiden var mı 13 yaşında evlendiren ne idü belirsizler var yani siz bu insanlara aile diyorsanız bilemedim. Eşinizin nört olasına takılma sebebiniz anlayamadım. Herkes metropolde yaşamıyor bende köy çocuğuyum okuyup atanmasaydım köyden biri ile evlenir yine köyde kalırdım. Bende sizin derdiniz yok o yüzden bunu dert edinmişsiniz. Bir de karı kocasından kastınız sevişmek sex ise yani bunu eşinizle konuşabilirsiniz. Laftan anlamıyor ise o zaman boşanmaya düşünün

X