benim gibi koku hastası bayanlar buyurun

Bende Marc kullanıyorum ahşap yerler için olanlarından sabun bazlı süper kokuyor her taraf. Ama birkaç gün sonra etkisini kaybediyor elbette o zamanda oda kokularından faydalanıyorum. Hiçbir yer silme malzemesi uzun süre kokmuyor. En güzeli evi sürekli havalandırmak ve sabit kokulardan almak. Benim mutfağımda dışardan gelen kokular oluyordu sabit kokulardan aldım kendinde sıkıyordun o da fıslıyor güzel yanii...

kızlar bingonun yerler için beyaz bebeğimin dünyası diye ürününü aldım cok hoş kokuyor mutlaka deneyin

canım ben sana lavanta kokulu olanını öneririm çok hoş kokuyor ....geçenlerde eczaneye gittim içeri girdiğimde çok hoş bir koku var sonra koku daha hoş gelmeye başladı burnuma yanına yaklaşmışım ondanmış eczacı çocuğa sordum içerde çok hoş koku var nedir acaba diye hemen lavanta bahçesi dedi bende yanındaki çalışanlarda güldü neyin bahçesi bu spreymi sabitmi hangi marka ben onu sormuştum dedim oda airvıck lavanta olanını dedi bu konuda anlaştık....bugünde migrosa gittim kampanya düzenlemiş 2 yedek alana makine bedava diye fiyatıda çok uygundu hemen aldım salonuma monte ettim.....belki zevklerimiz uyuşmayabilir ama benim tavsiyem lavantadan yana ben memnunum

Arkadaşlar ben de koku hastasıyım,bir keresinde bir dükkana girip sorduğum bile oldu,neyle siliyorsunuz diye.Eski apartmanımızın taşları marc sarı güllerle siliniyordu,bayılırdım o kokuya.

cnmm bende dün şaypada gördüm 2 yedek ve makina vardı 15 tl ydi .sen kaca aldın.önerin için tşk deniycem

bende koku hastasıyım temizlik yapttım mı güzel kokacak ama kalıcı bir koku yok yaa varsa güzel kokacak şeyler söyleyin

bende koku hastasıyım temizlik yapttım mı güzel kokacak ama kalıcı bir koku yok yaa varsa güzel kokacak şeyler söyleyin

cnm ben anladımki cok kalıcı olan hicbişey yok dün bingonun beyaz bebeğimin dünası diye yer silme ilacı cıkmış ondan aldım cok güzel buram buram kokuyor denemeni öneririm

Arkadaşlar ben çocukken annem çamaşır makinesine "koku topu"diye birşey atardı,silikon gibi silgi gibi bir maddeden yapılmış,mis gibi deterjan kokan,tavla zarının 10-15 kat büyüğu bir şey vardı.Artık marketlerde onlardan göremiyorum ben..Hala satılıyor mu,gören bilen veya kullanan var mı?
Koku topu hem makinemizin hem de çamaşırlarımızın hoş kokmasını sağlıyor,kullanan var mı bu ürünü?

ben koku dedektifi olarak araştırmalara devam ediyorum:roflol:bugun bitmiş makine ilacı poşetini elbise dolabıma koydum cok güzel kokdu birde makine ilacını azı acık şekilde banyoya koyunca banyoyu kokutuyor kızlar

kızlar duydunuz mu bilmiyorum ama şu prize takılan kokular çok tehlikeliymiş bi evde onun yüzünden yangın çıkmış onun yerine duvara takılan püskürtmelerden alın en azından tehlikesi yok

evi düzenli havalandırmak en önemlisi kışın bile yataktan kalkar kalmaz kapıyı bacayı açarım
yatağı hemen toplamamak havalandırmak
aspiratör kullanmak
çokönemli
ama şuda varki herevin kendine ait kokusu olur çünkü herkesin ten kokus vardır temizlik süper ama kalıcı koku günlük temizlikle olur yoksa mis koku kalmıyo

yumuşatıcı kaynatmak falan amaaan dikkat,yasakkelime

evinizin temizliğine dikkat edin yeterli bence illaki güzel kokacak diye sağlığınızı kaybetmeyin yaşınız ilerleyince ASTIM falan olursunuz tabi ki ÇOCUKLARINIZIDA düşünün.:1hug:

hergün düzenli temizlenip havalanan ev zaten kokmaz , misafrlere hürmeten isterseniz gelince oda spreyi sıkın yeter aaaa.hihoyyyt

Size bir koku manyağı olarak iki üründen bahsedeceğim, evim çok büyük ve alt katım açık mutfak + yemek odası + salon hepsi açık, ayrıca üst kat merdiven boşlukları var. Bu yüzden ne denersem deneyeyim, bu kadar büyük bir alanı güzel kokutamadım şimdiye kadar. Ama bu iki üründen de çok memnun kaldım.

1. Air Wick Mango Papaya hava yenileyici koku. Bu koku aslında oto kokusu olarak satılıyor ama otomobilin içinde kokudan boğuluyorsunuz çok fazla geliyor. Evde ise her yeri mis gibi kavun kokutuyor.

2. Glade Cam Jel, bu küçücük şey bütün bir evi nasıl bu kadar güzel kokutur diye şaşırıp kaldım inanın, kapısı kapalı odalarda düşünemiyorum neler yapabileceğini. Bizim evde alt kattan üst kata kadar çıkmıştı kokusu. Özellikle turuncu rengini tavsiye ediyorum, şeftali kokulu.

Bu iki ürünü şiddetle tavsiye ediyorum, deneyin ve sonuçları da yazın mutlaka.

hmm bu ürünü gördüm ama almadım küçücük ve pahalı geldi bana kokutacagınıda sanmadım ama deniycem bakalım nasılmış

Hayır, fişe takılanlardan değil, cam bir fotoğraf çerçevesi gibi düşün, fotoğraf çerçevesi gibi mesela vitrinine kayuyorsun, içine de şeffaf poşetlerde renkli jelleri var onlardan alıyorsun, ilk alışında ikisi birlikte satılıyor zaten, daha sonra yedeğini tek olarak alabilirsin.

ıkisi de normal oda parfümleri yada kokularına göre pahalı ürünler, ama küçük olduğuna bakmayın, çok koku salıyorlar.

ben temizleme suyuna vernel yada yumoş döküyorum ..halı silerken de perde yıkarkende aynı kokuyu kullandığımda mis gibi vernel kokusu sarıyo her yeri ..özellikle bahar kokulusundan alıyorum ...farklı kokular kullandığınızda bu çok etkili olmayabilir..bence bir de böyle deneyin ...vernelim çabuk bitiyor ama deiyor en azından

yerleri silmiyorsundur herhalde çünkü felaket kayma yapıyor canım dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…