- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
canım ben sana lavanta kokulu olanını öneririm çok hoş kokuyor ....geçenlerde eczaneye gittim içeri girdiğimde çok hoş bir koku var sonra koku daha hoş gelmeye başladı burnuma yanına yaklaşmışım ondanmış eczacı çocuğa sordum içerde çok hoş koku var nedir acaba diye hemen lavanta bahçesi dedi bende yanındaki çalışanlarda güldü neyin bahçesi bu spreymi sabitmi hangi marka ben onu sormuştum dedim oda airvıck lavanta olanını dedi bu konuda anlaştık....bugünde migrosa gittim kampanya düzenlemiş 2 yedek alana makine bedava diye fiyatıda çok uygundu hemen aldım salonuma monte ettim.....belki zevklerimiz uyuşmayabilir ama benim tavsiyem lavantadan yana ben memnunum
bende koku hastasıyım temizlik yapttım mı güzel kokacak ama kalıcı bir koku yok yaa varsa güzel kokacak şeyler söyleyin
Size bir koku manyağı olarak iki üründen bahsedeceğim, evim çok büyük ve alt katım açık mutfak + yemek odası + salon hepsi açık, ayrıca üst kat merdiven boşlukları var. Bu yüzden ne denersem deneyeyim, bu kadar büyük bir alanı güzel ko
2. Glade Cam Jel, bu küçücük şey bütün bir evi nasıl bu kadar güzel kokutur diye şaşırıp kaldım inanın, kapısı kapalı odalarda düşünemiyorum neler yapabileceğini. Bizim evde alt kattan üst kata kadar çıkmıştı kokusu. Özellikle turuncu rengini tavsiye ediyorum, şeftali kokulu.
Bu iki ürünü şiddetle tavsiye ediyorum, deneyin ve sonuçları da yazın mutlaka.
ben temizleme suyuna vernel yada yumoş döküyorum ..halı silerken de perde yıkarkende aynı kokuyu kullandığımda mis gibi vernel kokusu sarıyo her yeri ..özellikle bahar kokulusundan alıyorum ...farklı kokular kullandığınızda bu çok etkili olmayabilir..bence bir de böyle deneyin ...vernelim çabuk bitiyor ama deiyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?