• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eee ben zaten kabul ettim yarın kendi bekar evime gidiyoruz esimle onlar da buraya geliyorlar ben kimseyi reddetmedim kimseye bişey demedim kendi içimde yaşıyorum bu duyguları. Gidicem yani. Yeni evimizi de veriyoruz onlar ev tutabilecek duruma gelene kadar. Biz de maddi destek sağlayacağız yeni ev tuttuklarında. Sadece yenı evlı olmam, tanımadıgım insanlar olması vs baska bi çare bulunamaz mıydı diye cok dusundum ama merak etmeyin bunları içimde yaşıyorum. Kimseyi rencide etmedim etmem de olacağına varır her sey. Bana hakaret etmeye hakkınız da yok, ben kendi duygularımı anlamlandırmaya calısıyorum. Yanlıs mı dusunuyorum diye soruyorum ama gerçekten kusacak yer arıyormus millet. Bana denk geldi süper :)

Hani maddi durumlari iyidi. Öyleyse sizin maddi yardiminiza ne gerek var.

Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.
Lüks eşyalarınıza sarılıp uyuyun o zaman. O yüzden kendi evinizden çıktınız. Maşallah gelir lüks esylariniza zarar verirlerdi. Bu kaçıncı görmemişlik acaba ya?
Yazık cidden.
Bir dakikalık ömrü var hepsinin.
Esya tapicisiniz tam olarak.

Hanımlar konu iyi yerlere gitmiyor o yüzden kapatıyorum, şimdi bir şey diyeceğim ama yanlış anlamayın samimiyetten diyorum, bu konudaki tepkinizde haklısınız işte ama üsluplar bozulacak raporlar banlanmalar olacak gerek yok.

Larsvontrier Larsvontrier siz de tavsiye içerikli yorumlar üzerine düşünün zira eşinizin en yakınları kardeşleri zor durumda, böyle bir zamanda aile olmak birbirine yardım etmeyi gerektirir, aynı durumda siz de olabilirdiniz, deprem olmazdı da sel felaketi olurdu, tüm şehri esir alan yangın olurdu, bu ülke son birkaç yıldır hepsini gördü maalesef.
Hepsi acı hepsi kötü hepsinde başka bir dram var.

Bu dünyada ne eşyanın ne malın mülkün hiçbir hükmü yok, hepsi yok olsa da yerlerine konabiliyor ama can gitti mi yerine konabilecek hiçbir şey yok.

Bugüne kadar depremlerde, sellerde yangınlarda her türlü afet ve felakette vefat etmiş herkese Allah rahmet eylesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back