• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi koku hastası bayanlar buyurun

kızlar ben şu kokulu sabunlardan rendeleyip tüllerin içine koydum ve yorganların elbiselerin arasına koydum mis gibi kokutuyo hatta dün akşam misafirim vardı yorganımı cıkarırken oda yanımdaydı yorganların ne kadar güzel kokuyo dedi eee ne yapalım koku manyağı olarak fikirler geliştiriyorum:)

canım hani şu glade'in prize takılanları varya ben onlardan kullanıyorum fişe takıyorum bitse bile şişesi durdugu yerde koku veriyo,wc ye takıyorum hemen havasını degiştiriyo,gelenler bizim ev yemek kokuyo seninki neden mis gibi kokuyo diyolar bende yemek yapmıyorum diyorum hehehehehihoyyyt

kızlar hani şu oda kokuları varya ben bunun akıllı speyden aldım sıktıgında güzel kokuyo ama kalıcı değil sizin kullandıgnız ve memnun oldugnuz varmı

a.s.a.s.ben evimin misler bi kokmasını istiyorum fakat speryler vs belli bi zamndan sonra kokusu gidiyo kalıcı olmuyo ve en önemlisi bazılarının evi yer sildikten sonra cok güzel ve cok uzun kokuyo.sizler yerlerinizi silerken ne kullanıyosunuz Şeniz

canımbende senin gibi koku hastasıyım yerleri silerken kullanmadığım eski parfümlerinden yer silme suyuna sıkıyorum her taraf mis gibi kokuyor tabi iki günde bir sildiğim için daha kalıcı oluyor tavsiye ederim.

hoşsedacım,
öncelikle sabah eşini işe gönderdikten sonra evinin bütün camlarını aç ve evde ki havasız ortamın yerine oksijen dolu temiz hava dolsun.havalandırma işlemi bittikten sonra evini güzelce mark lavanta ile sil temizle.işin bittikten sonra carfur da carfur marka lavantalı oda sipreyi var çok kalıcı onu sık bütün odalarına akşama kadar evin mis gibi kokar ben öyle yapıyorum ....denemeni tavsiye ederim ...

bis sürü yumuşatıcı denedim bingo gibi güzel kokan yok (bence) özellikle beyaz ve kırmızı olan...

mesela yomoşun bütün kokuları birbirine benziyo ...ama bingonun her biri ayrı bi parfüm gibi...

yerler için de bingosil turuncu (ateş çiçekleri sanki daha kalıcı bilmiyorum)

çamaşır yıkadığım günler ev güzel kokuyo kapıyı açınca evden geliyomuş koku (öyle diyolar)

yemek yaparken kesinlikle mutfağım kapısı iyice kapalı (mümkünse cam da açık) olmalı..en azından diğer odalara gitmesin... nedense sevmediğimiz kokular daha kalıcı .......:)

1. Ampullerinizi sevdiğiniz bir koku ile silin ısındıkça evinize koku yayacaktır
2.peteklerinizin üzerlerine beyendiğiniz kokuları siprey kutularıyla sıkın

kızlar ben şu kokulu sabunlardan rendeleyip tüllerin içine koydum ve yorganların elbiselerin arasına koydum mis gibi kokutuyo hatta dün akşam misafirim vardı yorganımı cıkarırken oda yanımdaydı yorganların ne kadar güzel kokuyo dedi eee ne yapalım koku manyağı olarak fikirler geliştiriyorum:)
Kaçmış çoraplarımı yıkayıp makasla kucuk kareler olarak kesip içlerine lavanta koyduktan sonra üstünden altından düğümlüyorum. Bu minicik bohçaları kıyafetlerimin çamaşırlarımın arasına yerleştiriyorum.

benim tavsiyem çok eski bi usul ama ev miss gibi kokuyor...arap sabunu içine biraz limon kolanyası bu karışımla silin evinizi tabi sulandırarak..eminim teşekkür ediceksiniz bana...hadi bi deneyin bakalım..a.s

Arkadaşlar merhaba,

Lütfen çok iyi koksun diye o kadar kimyasal kullanmayın. Sonuçta çıkan gaz da zehirli kimyasalar var bence buna fazla takılmayın. Özelikle de küçük çocuğu ve bebeği olanlar onların ciğerleri daha körpecik ileride kendilerine bir çok sorun çıkarır.

Adını hatırlayamadım öğrenirsem yazarım ama koku veren değil de kötü kokmasını yani kokunun yüzeyin üzerine sinmesini engelleyen biyolojik ürünler vardı Almanya da, kokuyu nötürlüyor. Balık bile pişirseniz koku yüzeylere sinmediği için sadece havalandırmak yeterli oluyor. Burada var mıdır bilmiyorum. Almanyadayken mutfağımda kullanmıştım gayet güzel bir ürün. Özellikle mutfak ve oturulan oda ayrı değilse çok işe yarıyor. Ama lütfen eviniz koksun diye kendinizi zehirlemeyin Allah korusun ama baksanıza kanser oranı ne kadar arttı üstelik de kadınlarda daha fazla...

arkadaşlar benım evım hep guzel kokar, koku konusunda bıraz takıntılıyım bu sebeble abartılı benım kı, ama uygulamak ısteyenlere söyleyım.evımde salon, yatakodası ve ara hol de oust elektrıklı koku hep 1 derecede takılı durur. (oust secmemın sebebı odadakı kotu kokuyu yok edıyor ama, sızı zehırlemıyor) hergun uyandıgımda karakış bıle olsa evımı yarım saat tum camlarını açar havayı degıştırırım. tum dolaplarıma ve çarşaflarıma perdelerıme sureklı oust oda speyi sıkarım. gecelerı kokulu mum yakarım evımde. yerlerımı dıxı ıle sılerım. mutfagımı ve banyomu sureklı cif jel ve çamaşır suyu ıle fırcalarım, banyomda, havlu aralarında ve dolaplarımda lavanta keselerı koyarım ve bu eselerı 3 ayda bir yenılerım. evın kötu kokmasını saglayan en önemlı unsur mutfak arkadaşlar. mutfak kapımın altına koçtaştan makarna sunger aldım. balkon kapımı açarak yemegımı yaparım. ıçerı hıç koku gıtmez. ve bulaşık makınemede koku takarım. bunları yaparsanız evın o kendıne has bırıkmış kokusu gıder. tavsıye ederım. ama duzenlı temızlık ve hergun tuvalet temızlıgı şart. bırı eksık olunca evım kokuyor. bır de duvar boyları ve perdeler cok koku cekıyor onları da yıkamak ve sılmek gerekıyor. sevgıler

Son düzenleme:
Benim evimde o ''NE GÜZEL KOKUYOR BU EV '' denilen evlerden..Mis gibi hep..Sırrımı söyleyeyim kızlar..Düzenli temizliği saymıyorum bunu hepimiz yapıyoruz..Evim mutlaka hava alır birkere Yazları her odada bir tane,kı$ları ise salonumda ve ba$ka bir odamda mutlaka pencereler açık..Hava sirkülasyonu çok önemli çünkü.. Ama kı$ları evleri cam açmaya müsait olmayacak ki$iler çok var onlarda belli saatlerde yapabilirler bunu. Ama en büyük sır ne biliyormusunuz?? Ben yaz kı$ mis kokulu taze çiçek bulundururum evde çiçekçi düzenli aralıklarla gönderir evime..Mesela $u anda kazablanka ve şebboylardan ol$an kocaman bir buket salonumda pencereme yakın..Dı$arıdan içeriye giren tüm hava çiçeklerimin bütün kokusunu evime yayıyor ve miss gibi her daim taze çiçek kokuyor evim..Çiçeklermi???? Ben onlarsız olamammkaydirigubbakcemile3

ya kizlar ayni dertten bende de var hic sormayin.. bende bu dert bi bende var zannediodum...kaydirigubbakcemile3 ya aslinda evim kötü kokmuyor ama nebileyim cok güzel kokmasini istiyorum. inanin bilasik detarjanimin icine yerleri sildigim sividan kattim bir nevi güzel koku veriyor ama yine yetmioo bana yaaaaakafamçokkarıştı

benim tavsiyem çok eski bi usul ama ev miss gibi kokuyor...arap sabunu içine biraz limon kolanyası bu karışımla silin evinizi tabi sulandırarak..eminim teşekkür ediceksiniz bana...hadi bi deneyin bakalım..a.s

şuzaman akadar hic arap sabunu kullanmadım şu halların yıkandıgı sıvımsı olan şey herhal biara alıp denicem

Bingo'nun yer temizliği için yeni bir çeşidi çıkmış..
Beyaz renkte ''bebeğimin dünyası''..
Aynen beyaz yumuşatıcısı(sensitive) gibi kokuyor..
Çok hoş tavsiye ederim...
opuyorumnanaktan

Bingo'nun yer temizliği için yeni bir çeşidi çıkmış..
Beyaz renkte ''bebeğimin dünyası''..
Aynen beyaz yumuşatıcısı(sensitive) gibi kokuyor..
Çok hoş tavsiye ederim...
opuyorumnanaktan

bugünlerde çok kişi bingonun yeni ürünlerinin güzel olduğunu söylüyo kaydirigubbakcemile5
yumuşatıcısını alıcaktım şimdi birde bu yüzey temizleyicisini alıyım deneyim bakalım
umarım eve güzel ve ferah bir koku gelirzemuszemuszemuszemus

Benim evimde o ''NE GÜZEL KOKUYOR BU EV '' denilen evlerden..Mis gibi hep..Sırrımı söyleyeyim kızlar..Düzenli temizliği saymıyorum bunu hepimiz yapıyoruz..Evim mutlaka hava alır birkere Yazları her odada bir tane,kı$ları ise salonumda ve ba$ka bir odamda mutlaka pencereler açık..Hava sirkülasyonu çok önemli çünkü.. Ama kı$ları evleri cam açmaya müsait olmayacak ki$iler çok var onlarda belli saatlerde yapabilirler bunu. Ama en büyük sır ne biliyormusunuz?? Ben yaz kı$ mis kokulu taze çiçek bulundururum evde çiçekçi düzenli aralıklarla gönderir evime..Mesela $u anda kazablanka ve şebboylardan ol$an kocaman bir buket salonumda pencereme yakın..Dı$arıdan içeriye giren tüm hava çiçeklerimin bütün kokusunu evime yayıyor ve miss gibi her daim taze çiçek kokuyor evim..Çiçeklermi???? Ben onlarsız olamammkaydirigubbakcemile3

taze çiçek gibisi varmı yaa !!
bende çok önem veriyorum..
şu an salonda bir vazoda kocaman bir buket kırçiçeği var..
girişte ise taze karanfiller..:asigim:

arkadaşlar bu başlık çok dikkatimi çekti hemen girdim ve tüm yazılanları okudum çünkü ciddi anlamda koku hastasıyım.
ilk temizlik olduğu anda evde ki koku süper ama perdelerin yıkanıp asıldığı ilk an bambaşka fakat bunlar maalesef çok uzun sürmüyo.
neredeyse her odamda akıllı oda spreylerinden var ilk sıktığı anda güzel ama kalıcı değil,wc de klozet içinde ve duvara asılan v.s bir çok çeşit var.
çamaşırları ben evin içerisinde kurutuyorum,çamaşır yıkandığında süper kokuyor ev ve daha uzun sürüyo bu koku en azından kuruyana kadar :)
yıkanan herşeyi ütülerim ve ütüleyip katlarken yumoşun spreylerinden kullanıyorum. dolab içlerime kadar mis kokuyor ve onlar kalıcı oluyor.(tavsiye ederim)
aklıma gelen herşeyi deniyorum fakat uzun süreli kesin çözüm hala bulmuş değilim. hepsi kısa süreli oluyor maalesef.
mutfak camım kışında dahil olmak üzere sürekli açık. (sigara sadece mutfakta içildiğinden)

bu arada şehirler arası yolculk yaparken mola verildiğinde orada ki wc ve market bölümünde inanılmaz beyaz sabun kokusu aldım. orda ki görevlilere sordum kendi ürünleri olduğunu söylediler ve market bölümünde satılıyordu. büyük otübüs firması logosu ve ismiyle üretilmiş. hemen aldım gerçekten çok güzel bir ürün yerleri silerken onu kullandım ve ayrıca sulandırıp derin bir kase içinde girişte sote bir yere koydum inanılmaz koku yayılıyor ve çok kalıcı oluyor ama uzun bir süreden beri yok bitti maalesef.

yerlerde hiçbir koku kalıcı değil kesinlikle..ben hem cif çam kokusu ve pronto kullanırım..ama kokması için kesinlikle yumoş sarı ..birde yumuşatıcı kaynatırım..ve yumuşatıcı ise fortex baby soft çok kalıcı.deneyin hak vereceksiniz..bunla ilgili konuda açtım..çünkü gerçekten memnun kaldım..isterim deneyin..

bende koku hastası olanlardanım bilgiler için tşkler..hepsini ayrı ayrı deneyeceğim...

Back
X