a.s.a.s.ben evimin misler bi kokmasını istiyorum fakat speryler vs belli bi zamndan sonra kokusu gidiyo kalıcı olmuyo ve en önemlisi bazılarının evi yer sildikten sonra cok güzel ve cok uzun kokuyo.sizler yerlerinizi silerken ne kullanıyosunuz Şeniz
Kaçmış çoraplarımı yıkayıp makasla kucuk kareler olarak kesip içlerine lavanta koyduktan sonra üstünden altından düğümlüyorum. Bu minicik bohçaları kıyafetlerimin çamaşırlarımın arasına yerleştiriyorum.kızlar ben şu kokulu sabunlardan rendeleyip tüllerin içine koydum ve yorganların elbiselerin arasına koydum mis gibi kokutuyo hatta dün akşam misafirim vardı yorganımı cıkarırken oda yanımdaydı yorganların ne kadar güzel kokuyo dedi eee ne yapalım koku manyağı olarak fikirler geliştiriyorum:)
benim tavsiyem çok eski bi usul ama ev miss gibi kokuyor...arap sabunu içine biraz limon kolanyası bu karışımla silin evinizi tabi sulandırarak..eminim teşekkür ediceksiniz bana...hadi bi deneyin bakalım..a.s
Bingo'nun yer temizliği için yeni bir çeşidi çıkmış..
Beyaz renkte ''bebeğimin dünyası''..
Aynen beyaz yumuşatıcısı(sensitive) gibi kokuyor..
Çok hoş tavsiye ederim...opuyorumnanaktan
Benim evimde o ''NE GÜZEL KOKUYOR BU EV '' denilen evlerden..Mis gibi hep..Sırrımı söyleyeyim kızlar..Düzenli temizliği saymıyorum bunu hepimiz yapıyoruz..Evim mutlaka hava alır birkere Yazları her odada bir tane,kı$ları ise salonumda ve ba$ka bir odamda mutlaka pencereler açık..Hava sirkülasyonu çok önemli çünkü.. Ama kı$ları evleri cam açmaya müsait olmayacak ki$iler çok var onlarda belli saatlerde yapabilirler bunu. Ama en büyük sır ne biliyormusunuz?? Ben yaz kı$ mis kokulu taze çiçek bulundururum evde çiçekçi düzenli aralıklarla gönderir evime..Mesela $u anda kazablanka ve şebboylardan ol$an kocaman bir buket salonumda pencereme yakın..Dı$arıdan içeriye giren tüm hava çiçeklerimin bütün kokusunu evime yayıyor ve miss gibi her daim taze çiçek kokuyor evim..Çiçeklermi???? Ben onlarsız olamammkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?