benim gibi koku hastası bayanlar buyurun

offf offf
evim güzel koksun diye yapmadığım şey yok(
yumoşun sarısı ve lavanta spreyi elimden düşmez..
girişe ufak bir kaba yumoş koydum ama banamısın demedi(
bingoyu bende alıcam ve mutlaka banyoya pilli kokulardan alıcam artık.
arkadaşın biri sabun rendeliyorum çamaşırların arasına koyuyorum demiş onuda uygulıcam.
bide ben dün arapsabunu almıştım dün mutfağı sildim çok temiz oldu.
fakat benim en büyük sorunum sigara içmem.
evimde balkon yok sadece salonda içiyorum orası kokuyo gerçi cam hep açık ama.
ama yatak odam mis mis..
hep havalandırır perdelere kadar yumoş sıkarım ama gece sıkmamki rahat uyuyayım e orda sigarada içilmeyince çok güzel kokuyor.

çok iyi fikirmiş hemen denicem.Bir de şu hava nemlendirme aletlerinin koku bölümüne koku ilave edince de evin çok güzel koktuğunu okumuştum bi yerde

kızlar ben burda evin yakınından bi temizlikçiden bi jel almadım marka falan yok açık satıyo çok kararsız kaldım ve denemek için 100gr aldım kadında bana bi kullanda koşa koşa gelirsin dedi gerçekten öyle oldu ev abartısız 2 gün kokuyo parke fayans heryer temizlenebiliyo sulandırıp sprey koku olarak kullanılabiliyor onuda yapma çiçeklerimin üzerine sıkıyorum günlerce kokuyo temizlikçilere bi sorun çokda uygun fiyatlı

konu tazelensin diye bende yazayım dedim bende koku manyağıyım evim çocuğum kendim eşim herşey herkes mis gibi koksun isterim her odada prize takılan yada otomatik spreylerden bulundurmaya çalışırım ama onlarla başa çıkmak zor çabuk bitiyorlar havalandırmak önemli bide komşum bana senin evin hep güzel kokuyor der genelde dixi mavi ve yeni keşfettiğim bir ürün apartmanı bile onla sildirrim pahalıya aldım heryerde yok bi kargo firması getirmiş onlar satıyordu beyaz sabun kokulu tampa marka yüzey temizleyici çok kalıcı 5 litreyi 15 liraya aldım tavsiye ederim hergün silerim bazen sabah akşam viledayı gezdiriveririm yerlerde çamaşırdada bingo soft parfüm kokulu kırmızısı onu kullanırım

haaa söylemeyi unttum milyonculardan 1 liraya aldığım sprey kutunun içine bingonun bebek dünyası diye yumuşatıcı var ondan azıcık döküyorum ve şişenin geri kalan kısmını suyla doldurup iyice çalkalıyorum bunu perdelerime yatak örtüme dolap içlerime ve ütü yaparken çamaşırlara sıkıyorum misler gibi kokuyor mutlaka ama mutlaka uygulayın evinizde gezinmek hoşunuza gidecek

beyaz sabun kokusuna bayılıyorum da ben şimdi baktım o markaya istanbulda bayisi yok mu yahu teee oralardan kargoyla gelecek

Onu çok yapıyorum ama yumuşatıcıyı sürekli sıkınca kötü bir koku kalıyo sanki hatta ütü suyunda da denedim bi daha asla yumuşatıcıyı koku verici olarak kullanmayacağım...

bende bingo silin kırmızı parfüm kokulusunu kullanıyorum harika kokuyor kızlar

yerler için dixi şiddetle öneririm kokusu kalıcı..
Çamaşırlarınızıda yumuşatıcı extra mikrokapsüllerle yıkayın dolabın kapağını açında odaya yayılıyor o koku çok seviyommm

Onu çok yapıyorum ama yumuşatıcıyı sürekli sıkınca kötü bir koku kalıyo sanki hatta ütü suyunda da denedim bi daha asla yumuşatıcıyı koku verici olarak kullanmayacağım...

kesinlikle katılıyorum!ilk günler süper ama sonra çok fena koktu koltukları ve halıları silmek perdeleride yıkamak zorunda kaldım...

glade glass kullanıyomusun kızlar bende şeftali kokulu olan var diğer çeşitlerinide merak ediyorum nasıl acaba

bende isterim kapım açıldığında karşıdaki içerden gelen kokuya mest olsun:)ama bilimiyorumki öylemi haftada bir genel temizlik yaparım yer silmek içinde cifin çam kokulusunu kullanıyorum baya etkiki ama mutlaka 2günde bir viledayla siliyorum tüm evi aradada yumaş exra pembeyi fiıfıs yapıyorum işte hepsi bu

Yerlerimi silerken suya bi miktar yumuşatıcı atıyorum misler gibi oluyo :)

Ortalıkta bulaşık falan kalmazsa mutfakta aspiratör temiz tutulursa koku kalmaz.Lavabo wc her gün yıkanmalı ev havalanmalı birde kişi her gün duş alır parfümünü sıkarsa eğer evde kendine has koku kalıyor.Alakasız gelebilir belki ama ben öyle yapıyorum evimin hep güzel koktuğu söylenir.Ne yaptığım sorulur ekstradan koku kullanmasamda bu böyle oluyor ki hergün ev silmem sadece derli toplu havalandırılmış düzenli bir halde ve kendimdede aynı hal olur :) evde rutbet olursa o ayrı tabii giderlerde sorun varsa birde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…