çok iyi fikirmiş hemen denicem.Bir de şu hava nemlendirme aletlerinin koku bölümüne koku ilave edince de evin çok güzel koktuğunu okumuştum bi yerdeBende bingo soft yumusatıcıyı(bıtek onun kokusuna bayılıyorum) kuçuk bezlere dokuyorum sulandırarak.sonra o bezi peteklerın üstüne koyuyorum ew mis gibi kokuyo gelenler kapının onünde başlıyor kokular ne yapıyon diye soruyolar.bir dene derim.
konu tazelensin diye bende yazayım dedim bende koku manyağıyım evim çocuğum kendim eşim herşey herkes mis gibi koksun isterim her odada prize takılan yada otomatik spreylerden bulundurmaya çalışırım ama onlarla başa çıkmak zor çabuk bitiyorlar havalandırmak önemli bide komşum bana senin evin hep güzel kokuyor der genelde dixi mavi ve yeni keşfettiğim bir ürün apartmanı bile onla sildirrim pahalıya aldım heryerde yok bi kargo firması getirmiş onlar satıyordu beyaz sabun kokulu tampa marka yüzey temizleyici çok kalıcı 5 litreyi 15 liraya aldım tavsiye ederim hergün silerim bazen sabah akşam viledayı gezdiriveririm yerlerde çamaşırdada bingo soft parfüm kokulu kırmızısı onu kullanırım
haaa söylemeyi unttum milyonculardan 1 liraya aldığım sprey kutunun içine bingonun bebek dünyası diye yumuşatıcı var ondan azıcık döküyorum ve şişenin geri kalan kısmını suyla doldurup iyice çalkalıyorum bunu perdelerime yatak örtüme dolap içlerime ve ütü yaparken çamaşırlara sıkıyorum misler gibi kokuyor mutlaka ama mutlaka uygulayın evinizde gezinmek hoşunuza gidecek
Onu çok yapıyorum ama yumuşatıcıyı sürekli sıkınca kötü bir koku kalıyo sanki hatta ütü suyunda da denedim bi daha asla yumuşatıcıyı koku verici olarak kullanmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?