benim gibi koku hastası bayanlar buyurun

mutfakda bu aralar aspirin kullanıyorum kokusu pek bi seviliyo (gelenler öyle diyo)

Bir de bu aralar bimdeki AKS(kırmızı) yeryüzey silmek için kullanılan sıvı deterjanına takmış vaziyetteyim çok beybi kokuyo dalin kokusumu bebek kokusumu nasıl bişi çözemediğim bir koku..
Binayı silen ablanın ardından gidip sen ne koydun ki böyle güzel kokuyo dedim
Gösterdi AKS kırmızı..
Hemen aldım (hem uygun hem kalıcı bir koku ben tavsiye ettim gitti)

Hakmarda satılan dolap içi koku vardı kullandığım bir zamanlar ondan da memnundum

Kokulu taşlar varmış bu aralar ondan aranıyorum merak saldım onlara..

Bazen ara ara vileda kullanmadığımda ıslattığım yer bezime direkt yüzey temizleyiciyi döküp elimle siliyorum daha yoğun olduğundan zeminde daha kalıcı bir koku kalıyo (bilginize)

sevgiler miss kokuluu

Kokulu taşlar english home da satılıyor.
Şu bim yüzey temizleyicisine bir bakayım demek güzel kokuyo

yerler için dixi şiddetle öneririm kokusu kalıcı..
Çamaşırlarınızıda yumuşatıcı extra mikrokapsüllerle yıkayın dolabın kapağını açında odaya yayılıyor o koku çok seviyommm

Alt kat komşumun evi hep misss kokuyor hatta kapının önünden geçerken bile :/ geçen gün gittiğinde temizlik yapıyordu ne kullanıyorsun çok güzel kokuyor dedim dixi yeşil olamdan dedi
Ilk fırsatta alıcam

Bende kapımı açınca misss koksun istiyorum ama çıkkss olmuyor :'((

ımsss yeşilinide denemek isterim o halde ilk fırsatta sevgiler.. mis kokulu

Kızlar, "vatan komşu çatlatan" diye bir yumuşatıcı var. Büyük marketlerde hiç görmedim ama bakkallarda falan satılıyor (ben bakkaldan alıyorum).
Her rengi çok güzel kokuyor ama lila rengi olan bir başkaaaa... Çamaşırı yıkadıktan sonra makineden çıkarıp sepette bekletsem bile koku bütün eve yayılıyor. Evim dubleks çamaşırları üst katta içeriye asıyorum. ertesi gün akşam eve geldiğimde kapıyı açtığımda taa üst kattan geliyor.. kokusu bütün evi sarıyo, bukadarmı güzel ve kalıcı olur.
Mutlaka tavsiye ediyorum herkese... Fiyatıda çok uygun 1 litresi, 2.5 - 3 TL gibi..

victoria secretin çubuklu oda kokusunu kullanıyorum çok yoğun kokusu var 2 ay oldu daha bitmedi

bu konuyu bulmam çok iyi oldu.. artık hamileyim diye sanırım, kokular inanılmaz rahatsız ediyor
en son ev rutubet kokuyor gibi hissediyorum
onun için ne yapmak gerekli?

bu konuyu bulmam çok iyi oldu.. artık hamileyim diye sanırım, kokular inanılmaz rahatsız ediyor
en son ev rutubet kokuyor gibi hissediyorum
onun için ne yapmak gerekli?
CNM ŞUAN HİÇ BİR KOKU KULLANMA ÇNKÜ TİKSİNİRSİN EVİ BOL BOL HAVALANDIR. BENDE HAMİLEYKEN EVİM ÇOK KÖTU KOKUYOR GBI GELİYORDU AMA OYLE DEİL SADECE SANA ÖYLE KOKUYOR EN SEVDİĞİN KOKULARI SAKIN KULLANMA TİKSİNRSİN BİDAHA KULLANMAZSIN.BEN EN SEVDİĞİM YUMUŞATICIMDAN VAZGEÇTİM BU YÜZDEN

Evet, aynen öyleymiş. parfümümü bile kullanamıyorum. Şampuanım bile iğrenç kokuyor sanki. Neyse ama bu hafta biraz geçer gibi oldu çok şükür.

Evet, aynen öyleymiş. parfümümü bile kullanamıyorum. Şampuanım bile iğrenç kokuyor sanki. Neyse ama bu hafta biraz geçer gibi oldu çok şükür.
sampuan saç kremi yumuşatıcı deterjan parfumum temizlik malzemelerim hepsi değişti hepsinden tiksindim duymak bile istemıyorum =)) o zmanlr bir dha parfum kullanmıcam kullanamam dyodum ama hepsi geçti yine koku hastası halime geri döndüm =))

Bende suanda bingo bebek kaynatiyorum ev acaip koktu boguluyorum hergun bunu yapsam tamamdir ama sevmiyorum bu kokuyu cokagir geloyor bana . Bnm kokum bingo kormizi yumusatici onu cok seviyorum:)

Allahım bende birkez yumusatıcı kaynatmıştımm baş ağrısından kendime gelememiştimm bidahada yapmadımmm.. Mekke den aldığım buhurum var onu yakıyorumm mis gibi kokuyor evim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…