canım banyo kokuları satılan özel yerlerde çok güzel kalıcı koku sağlayan jeller var her şekilli çok güzel ve rengarenk yurtdışında tanıdığın varsa da getitirebilirsin..ucuz çok pahalı da değil.5 milyon sanırım yada 10 ama etkili merak etme..ben yurtdışından almıştım geleli tam 1 yıl, oldu hala muhteşem..
canım banyo kokuları satılan özel yerlerde çok güzel kalıcı koku sağlayan jeller var her şekilli çok güzel ve rengarenk yurtdışında tanıdığın varsa da getitirebilirsin..ucuz çok pahalı da değil.5 milyon sanırım yada 10 ama etkili merak etme..ben yurtdışından almıştım geleli tam 1 yıl, oldu hala muhteşem..
valla cnm eğer ikigünde bir yada hergün siler süpürürsen kokular sıkarsan
o zaman ancak devam eder hep..
ama hayat akışı herzaman düzenli iş yapamıyoruz bazen( yada kendi adıma diyeyim yapamıyorum:)
o yüzden kalıcı olmuyo ertesi güne..
benim içimede sinmiyo açıkcası silip süpürmeden koku sıkmak..
heryer tertemiz olcakki koku sıkayım üstüne:)
ahhhh nerde cnm herzaman nasıl silcensüpürcen helehele çalışıyosan.ama bazılarının evi cok güzel ve kalıcı kokuyo yerleri sildikten sonra ben cok merak ediyorum neyle siliyolar diye fabuloso kullanıyodum artık onu bıraktım
fabuloso artık AJAX'la birleşti
eskiden fabuloso çok güzeldi ben kullanıyordum yerleri süpürüp sildeikten sonra kokusu öyle yayılıyorduki ta 3 gün sürüyodu ama
şimdi öyle özelliği kalmadı
bende bu konu üzerinde laelaelaelaelaelatacam artıkın bende senin gibi evimi süpürüp silip kokusunu alamıyorum
neler denedim neler
çif,fabuloso ajax,bingo filan marketlerde ne satılıyorsa hepsini denedim kalıçı özellikleri yok
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?