• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi koku hastası bayanlar buyurun

ben kalebodurlarda önceden cifin yerler için oandan kullanıyordum şimdi marc pembe kullanıyorum süper kokuyor vede kalıcı vallahi laminatlar içinde duru suya biraz yumoş damlatıyorum kokusuda bayağı kalıyor

Bende bingo soft yumusatıcıyı(bıtek onun kokusuna bayılıyorum) kuçuk bezlere dokuyorum sulandırarak.sonra o bezi peteklerın üstüne koyuyorum ew mis gibi kokuyo gelenler kapının onünde başlıyor kokular ne yapıyon diye soruyolar.bir dene derim.

Bende bingo soft yumusatıcıyı(bıtek onun kokusuna bayılıyorum) kuçuk bezlere dokuyorum sulandırarak.sonra o bezi peteklerın üstüne koyuyorum ew mis gibi kokuyo gelenler kapının onünde başlıyor kokular ne yapıyon diye soruyolar.bir dene derim.

cnm bende önceden vernel kullanıyodum bu ay bingo kırmızı aldım güzel kokusu denicem bakalım tşk ederim

canım bence bi daha yapma çünkü çok zararlıymış, bi arkadaşımın babası by pas ameliyatı oldu, doktor sakın bulunduğu odada çamaşır kurutmayın, detarjan kokusu iyi olmaz demiş, yumuşatıcı da deterjan türevi bir madde sakın bi zararı dokunmasın, o hayayı soluyorsunuz

annemin evi kömür sobalı..
annem büyük kahve cezvesinin içine vernel koyar
sobanın üstüne koyar o kaynadıkça ew mis gibi kokar
hiçde gitmez kokusu
benım klimada kaynatma gibi bi lüksüm olmadıgı için : )
her gün 3-4 kere oda spreyi sıkıyorm

annemin evi kömür sobalı..
annem büyük kahve cezvesinin içine vernel koyar
sobanın üstüne koyar o kaynadıkça ew mis gibi kokar
hiçde gitmez kokusu
benım klimada kaynatma gibi bi lüksüm olmadıgı için : )
her gün 3-4 kere oda spreyi sıkıyorm

e o zaman peteklere takılan nem kutularına vernel koyalım,o zaman kokar bence. denemek lazımCADIARZU

yer sildiğimiz deterjanlar tabiki kalıcı olmuyo.ben yumos sarıyı tek gecerim koku hastası biri olarak.apartman bile kokuyo ben sıkınca :)))

Vallaha nedense guzel kokular kalici olmuyor da kotu kokular kalici oluyor (yanik, kizartma, sigara vs). :delphin:
Tenceremi yaktim, yanigi cikartmak icin sirkeyle kaynattim mutfagim simdi tum sirke kokuyor. senağlama

kızlar benim hemen yanımda temizlik market var(açıkta falan bişiler satıyo) ondan olex diye bişe aldım beyaz yogun bi sıvı yumusatıcı gibi.kokusu haaarikahihoyyyt ve kalıcıda bilginize:jeyyar:

Ben marc sarıgüller hastasıyım. işim bittikten sonra petekleriminde asılı olan sularada ekliyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Bazen kozmetikçilerin verdiği parfüm testerları ekliyorum.

Ben marc sarıgüller hastasıyım. işim bittikten sonra petekleriminde asılı olan sularada ekliyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Bazen kozmetikçilerin verdiği parfüm testerları ekliyorum.

cnm bende peteklerde asılı olan sulara yumuşatıcı koyuyorum ama bi faydasını görmedim bi arkadaş burda bingoyu suyla karıştırıp kaynatıyorum demişti onu denedim gercekten güzel kokutuyo ama kalıcı olmuyo

arkadaşlar merhaba bende evimde ocağımın üzerine kullanmadığım bi ufak tencerenin içine yumoş koyar kaynatırım o kaynadıkça bütün eve siner kokusu tavsiye ederim kolay kolayda gitmiyor kokusu :lepi:

bizim evde sıgara içildiği için ne yaparsam yapayım ev kötü koyuyordu.ama son temizlikten sonra artık sıgara içilmiyor.mutfağımda havalandırma olmadığı için yemek kokusuda sinerdi.şuan ben ajax kullanıyorum.ve buna uygun olarakta prizlere takılı kokulardan koydum.yemek sonrasıda mutlaka evi havalandırırım.ee sıgara içilmediği için işten geldiğimde evim mis gibi kokuyor.kaydirigubbakcemile3

haklısn bnde koku hatasyım sıf o yüzden yeni ürnler keşfettm onları kullanıyorm hemde kazanıyorm

Koku hastalığı bende de var.nerde güzel kokulu temizlik ürünü bulsam aluııyorum.onlarla evi siliyorum ya çok mutlu oluyorum o zaman.sanki evde güzel koku olmayıncea tenmizmiş gibi hissedemiyorum.sürekli oda spreyi sıkıyorum ama bir müddet sonra koku uçuyor tabi..kalıcı bişeyler varsa önerin kızla bu hastalık gibi birşey..

kızlar bende hafif güzel kokan tütsüler aldım lavantalı, limonlu filan onları yakarım yavaş yavaş akşama kadar kokutur evimi tabi herkes sevmeyebilir tütsü kokusunu ama sevenlere tavsiye ederim yani.

ay bendede var bu koku manyaklığıkafamçokkarıştı
çamaşırlar kokmuyo diye 2 3 kere yıkarım bolcana vernellerim her tuvalete girinve domestos elimden eksik olmaz verneler, bazen temizlik suyuma koyarım ev spreyleri kullanıyorum anca misler gibi olur kokar kötü kokulardan nefret ediyorum:delphin:
ve bendeki bu takıntı oğlumda başladı giydiği her şeyi koklamadan giymiyooo:1no2:

Son düzenleme:
Back
X