- 8 Şubat 2011
- 302
- 1
evet cok haklisiniz, biz bunlari anliyoruz da bu erkeklerin bazilari anlamiyor cok zor sanki.
anlamazlar onlar birtek kendine müslüman kara böcükler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cok haklisiniz, biz bunlari anliyoruz da bu erkeklerin bazilari anlamiyor cok zor sanki.
anlamazlar onlar birtek kendine müslüman kara böcükler
ohh valla, biz o adaleti kendimize uygulasak basimiza cikarlar. Ama iyi olan erkeklere haksizlik yapmayalim, Kadin ruhundan anlayanlar da var.. sahidim
nerde bu iyileri neden karşıma çıkmıyor hiç =((
Dün eşimle konuştuk sakin sakin zaten heyheyleri gitmişti. Yanlız bana çok ağır bir laf etti bir daha böyle birşey gördüğümde inan bu evlilik benim için biter dedi Ben öyle ağzım açık bakakaldım bir evliliği bitirecek nedene bakar mısınız ne kadar saçma. Neyse dün barıştık gittim kızımı aldım annemle aynı apartmanda oturuyoruz. Akşam eşim pastaneden benim sevdiğim tatlıyı aldı belki de gönlümü almak için yaptı ama dün söylediği o söz içimi acıttı. Bir de akşam doktora yapacağını söyledi üniversiteye hoca olarak geçeceğim dedi bence bu adam benimle yarışıyor gibi geldi bunlar emek isteyen şeyler daha düne kadar matematik dalında doktora yapmak çok zor diyordu. Benimle yarışması için bir neden olamaz diyorum sonuçta ben sıradan bir memurum sadece makamda çalışıyorum benim kocam iyice tuhaflaştı.
Bence tam zamanı.. Gerçi yapmışsınızdır ama bu planı için onu destekle, yere göğe sığdıramayın, pohpohlayabildiğiniz kadar pohpohlayın. Sanki hayatta ilk dokotra yapıp, üni.de kalan kendisiymiş gibi hissettirin de şu kompleksini bırakıp sizi de, kızınızı da üzmesin artık.
Zaten yapabiliyorsa yapsın sonuçta eşimin başarısı beni de sevindirir. Tabi ki destekleyeceğim.
parça parça yazılanları okudumda farkettiğim şey eşinizin sizi kıskanmasından çok sizin kendinizi eşinizden üstün görmeniz ve aslında bunu farketmemiş olmanız.. bunuda özellikle işinizde ne noktalara geldiğinizi anlatma şekliniz ve eşinizide matematik öğretmeni özel derslerle filan benden iyi maaş alıyor şeklinde eşinizi tarif etmenizden çıkardım. birde bir mesajınızda eşinizin doktora yapmaya karar verdiğini üniversitye geçmeyi düşündüğünü bunuda sizinle yarışmak için yaptığını söylemeniz şaşırttı.
evdeki hal hareketleriniz konuşmalarınızı sadece sizin anlattığınız kadarıyla bilebiliriz bu yüzden hiç birşeyden emin oamayız ama bana sanki evdeki eşinizle kurduğunuz muhabbetten alakadan takındığınız tavırdan bu eşinizle girdiğiniz sosyla ortamlarda dahildir eşinizin yanında eşinizden üstün bir duruş sergiliyorsanız bu çalıştığınız makamla alakalı değildir kişinin konuşması tavrı hal ve hareketlerine bağlıdır. eşinizi aşağılar.
eşinizi sizin değiştiğinizi düşünür. nitekim sizde çok değiştiğinizi söylüyorsunuz. tamam eskiden kızalaya gidemezken şimdi ankara sizden yine sorulsun sorun bu değil. sorun bence eşiniz olmadan yalnız fazla sosyalleşmeniz. belki farkında değilsinizdir ama siz eğer eşinizi yalnız bırakıyorsanız, faceye yazacağınız en basit bir cümle bile eşinizin gözüne batacaktır. sonuçta eşiniz sizden çok daha fazla mesai harcıyor bence onun yorgunluğunu stresini atmaya yönelik beraber birşeyler yapmaya çalışmalısınız. siz eşinizle olduktan sonra kıyafetinize de karışmaz :)
cinsellik olayıda benimde benzer bir konum vardı :) ama haftada iki günde çok az canııım yani hergün isteyen bir kişi için gerçektenhaftada iki doygunluk vermez sizi sürekli isterken birde tek başınıza gezmelere çıkmanız sakıncalı
Ama sizin başarılarınız onu pek sevindirmemiş. Bütün sayfaları okudum da.
Son bir yılda böyle oldu demişsiniz. Siz terfi edeli veya bu makama geleli ne kadar oldu?
Zaten yapabiliyorsa yapsın sonuçta eşimin başarısı beni de sevindirir. Tabi ki destekleyeceğim.
keşke eşinizde sizin gibi düşünse
İki buçuk yıldır çalışıyorum. Buraya geçeli bir yıl falan oluyor.
Hımmmm. Sizin terfinizle eşinzin değişimi aynı süreçtee olmuş. Eşiniz biraz kompleks yapmış ve birazda sizi kaybetme korkusu yaşıyor bence. Hani bu kadın beni beğenmez diye.
Annem çalışmak istediğimde babam hiç izin vermemişti. İşteki bütün arkadaşları babama " oğlum bu kadın çalışırsa seni beğenmez", hatta bazı densizler " seni kapı önüne kor" bile demiş. Şakası bile kötü, iğrenç
Eşiniz bunları duymuştur demiyorum ama vasfı, mevkisi, eğitimi ne olursa olsun her erkeğin aklında böyle şeyler olabiliyor. Gerçi eşinizi hep övermişsiniz. Bence facedeki videoyu gördükten sonra eşinizin ciddi iknaya ihtiyacı var. Çözüm için yazacaklarımı pek çok ayan önceden yazmış. Dileğim yine geçerli umaırm herşey en kısa zamanda yoluna girer.
Eşiniz
Canım zaten barıştık akşam dokuzda gelecek beni kokoreç yemeğe götürecek
Umarım başka saçma sapan şeyler yüzünden tartışmayız
Belki bu aralar cinselliğe önem verirsem biraz daha değişir çünkü öyle olunca melek gibi oluyor:26:
Eşim anlatmıştı Yüksek Lisans yaparken derste hoca eşler arasındaki kariyerden bahsediyormuş. Kadının kariyeri erkekten yüksek olursa o erkek daha uzun ömürlüymüş bunu Prof. söylüyor eşimde ne alakası var ben eşimin benden kariyer olarak yüksek olmasını istemem demiş. Hoca eşime çok kızmış baya tartışmışlar eşim o dersten kalmıştı
Canım zaten barıştık akşam dokuzda gelecek beni kokoreç yemeğe götürecek
Umarım başka saçma sapan şeyler yüzünden tartışmayız
Belki bu aralar cinselliğe önem verirsem biraz daha değişir çünkü öyle olunca melek gibi oluyor:26:
şimdi naslsnz biraz düzeldimi aranz sen çok iyi niyetlibirisine benziyosn benm 6 cı hissim kuvetlidr en azından ben öyle biliyorm işaallah herşey dilediğin gibi olur bir yolda yol arkadaşın varsa o yol hep güzel gider ama yosa hep dikenlidir o dikenleri tek tek kaldırman dileğiyle KK arkadaşm