- 8 Şubat 2011
- 302
- 1
Sağol canım o senin iyi niyetin
aslında benmde bir sorunum var seninle paylaşmak istiyorum ama burda olmaz sonra alehimde kullanyorlar sana özelden yazsam olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım o senin iyi niyetin
aslında benmde bir sorunum var seninle paylaşmak istiyorum ama burda olmaz sonra alehimde kullanyorlar sana özelden yazsam olurmu
Sağolun destek olmuşsunuz hepiniz doğru şeyler yazmışsınız. Benim eşimde ki bu tavırlar bir iki günlük bir durum değil uzun süredir böyle sadece son bir aydır davranışları iyice değişti. Dün korka korka eve geldim. Eşimden korkarım çünkü sinirlendiğinde ne yaptığı belli olmuyor. Bir kere tartışmıştık elini duvara vurup kanatmıştı. Duvarda elinin izi durur. Anlatmak istediğim yapı olarak ona göre pısırığımdır. Dün geldiğimde evde yoktu aradım açmadı. Annemden kızımı aldım akşam kızımı dokuzda uyuttum. Hala yok ortalarda arıyorum açmıyor. Bu meseleyi niye bu noktaya getirdiğini anlamıyorum. Bazı şeylerin birikimi olabilir şu an bana acı çektirmeye çalışıyor. Ya da daha çok sinirlenip el kaldırmamak için uzaklaştı benden. Annesine gitmez muhtemelen bir arkadaşına gitti ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
Yaz tabi canım yardım edebileceğim birşeyse
Bu kadar yorum yapandan bir iki dışında herkes eşini kompleksli, kıskanç ve suçlu bulmuş bana garip geldi. Olayın bütününe baktığımızda problemlerin kaynağı farklı bana kalırsa
-Eşinin bu kıskançlığı senin bu makam mevki olayından sonra başlamış. Demek ki sen farkında olmasanda bu sende epey değişim yaratmış.
-Evlendiğinde çalışmıyormuşsun ve asosyal biriydim Kızılayı bilmezdim, şimdi kabak çiçeği gibi açıldım diyorsun...Eşinde farkındadır bence bu büyük değişimin
-İş ortamını, iş arkadaşlarını ayrı bir yere koymuşsun çok önemli olmuş senin için, onlarla olmak seni çok mutlu ediyor olmalıki seminer yalanı atıp iş arkadaşlarınla il dışına geziye gidiyorsun. Ben bunu çok yadırgadım özellikle, iki mutlu saat geçiricem diye çok elzem olmayan birşey için yalan söylemen çok rahatsız edici. İzin vermemesi bu sonucu doğurmamalı, artı herkes gidiyor diye sen gitmek zorunda değilsin ki. Eşinin böyle prensipleri olduğunu belirtirsin hiiiç kimse yadırgamaz seni merak etme gitmedin diye. Aynı şeyi eşin yapsa ve öğrensen sonra doğru söylediğinde bile inanmazsın.
-Kafedeki şarkı söyleme olayını da tasvip etmedim şahsen ağır oturaklı bir bayanım diyorsun ama o kadar insanın önünde şarkı söylüyorsun, arkadaşın kameraya alıyor ve hiç sorup etmeden face e koyuyor. Hiç mi tanımıyor seni, eşi ne der diye düşünmüyor. Sanırım etrafınıza da rahat bir imaj çiziyorsunuz. Kafe sahibi size iş çıkışı burada söyle falan şeklinde espri yapabilior. Bunlara her erkek tepki gösterir, benim eşim hiç kıskanç değildir normalde ama böyle birşey olsa kızar acayip kızar. Kıskanma değil bu yanlışa tepki gösterme olayı
-İş için akşamları aranmanız çok çok olmazsa olmaz bi durum mu bilemiyorum özel danışman, özel kalem falanmısınız ama onlar bile valla kapatıyor telefonunu yerine göre. Çünkü iş dışındada insanların bir hayatı var ve kimse o hayata işi taşımak istemiyor. Eşinin tepkisi yine haklı çok elzem olmayan kişilere telefonunuz vermeniz doğru değil. Yada arasalarda kibarca uyarırsın istirahat saatimdeyim dersin yani ne var bunda. Şahsen mesai saatim bitipte kapıdan çıktığım anda benim için olay biter, açmam bile arasalarda...
-Eşinizde kompleks olduğunu düşünmüyorum 2 üniv. bitirmiş master yapmış bir öğretmen, hukuçu neyin kompleksini yapacak yani. Hani yanlış anlama doktor falan olursun daha üst düzey bi ünvanın olur ayda 10-20 milyar kazanırsında adam kompleks yapar ama şartlarda bir dengesizlik yok bence.
-Doktorayı da sana ispat ve yarış için yapmıyordur hemen niye böyle düşünüyorsun ki. Bence sen kendini eşinden üstün görüyorsun sorun bu. Adam zaten çok çalışıyormuş biraz kasarım ama en azından sonra rahat ederim diye düşünüyordur. Artı kariyer yapmak istiyorda olabilir.
-Sen kendini eşinden genç güzel görüyorsun sanırım çünkü sürekli yaşlandıkça böyle oldu diyorsun 31 yaşındaki adama...31 yaş ne ki pardonda senden çok büyük olsa anlıycamda yaş farkınız çok az.
-Eşinin güven sorunu var sana karşı ama mutlaka bununda bir sebebi olmalı sanırım sizin ev dışındaki hareketlerinizde onu rahatsız eden birşey var.Ya birde şunu anlamadım işyerinde ortam uygunsa kafede iş arkadaşlarınla oturuyorsun diye niye kızsın eşin, bunu niye saklıyorsun. İş yerinde hoşlanmadığı bir durum var belkide. Malesef devlet dairelerinin adı çıkmış bu konuda belki ondandır. Bilmiyorum benim eşimde sonsuz bir güven var o kadar rahat anlatırım ki herşeyi.
Bunlar benim senin içinde bulunduğun durumla ilgili tespitlerim. Bence hayatının önceliklerini belirlemelisin, eşin ve çocuğun mu? Yoksa işyerin, iş arkadaşların vb. şeylermi? Yoksa arkadaşım sen çok sorun yaşarsın evliliğinde, bugün bu biter ama yarın başka birşey olur, bir pot kırarsın, biri eşine senin hanımı şurda gördük falan der içinden çıkılmaz hale gelir. Valla bende çalışıyorum senelerdir, iş benim için iş saatinde olur hatta iş arkadaşı da...zaten bütün gün onları görmekten sıkılıyorum hafta sonumu yada iş çıkışımı niye onlarla tüketeyim. Bence sende abartma bu olayları tadında bırak. Eşin bazı prensipler koymak istiyor sadece ve uygulanması hiçde zor şeyler değil. Ona daha çok zaman ayır, önceliğinin o olduğu mesajını ver tek yapman gereken bu bence.
Bir erkek kiskancligini sevdigi kadini, fena bakislardan korumak icin kullaniyorsa helal olsun bu adama tam bir erkek.Ne O !!!! acin da bakin dememis afferin bu kocaya.Fakat bir dost tavsiyesi adamin hassasiyetlerini dikkate al yoksa adam bir delilik yapip mutlulugu ve anlayisi disarlarda aramasin.Belli mi olur Canim.Elmaslar saglam kutularda saklanir hirsizlarin fena bakislarindan ortaya konulmaz ki be canim. Bir de esini yargilama; bakalim sen degil de esin bu sekilde havali olsaydi,hergun mis gibi kokulanip isyerindeki dilberlerle sohbet etseydi,matematik dersi verdigi genc kizlar evi arasalar mesajlar cekip esinin dogum gununu kutlasalardi,faceten hocalarina askinti olan kizlar olsaydi,eski nisanlisini unutamasaydi..... daha yazacaktim ama kalemimin murekkebi bitti.Sen de buraya esimi cok kiskaniyorum ,kaybetmek istemiyorum ne yapmaliyim? diye baslik acacaktin.Bir YUVAYI korumak her türlü süsten , begeniden daha üstündür.Esinizin disindaki begenilerin size hicbir faydasi yoktur,OLAMAZDA.
Muhtemelen değişen çevremi kabul edemiyor. Evet benden daha fazla kazanıyor. Ben iki yıllık mezunum eşim master yaptı çok zeki birisidir yani kıskanmasını gerektirecek bir durum yok. Eşimi bulabilirsem konuşacağım da...
Benim kocam bir tuhaf tartışırız ben haklıyken konuşmalarıyla beni haksız duruma düşürür bende öyle ağzım açık bakakalıyorum hiç sevmiyorum onunla tartışmayı. Haklıyken nasıl haksız duruma düşüyorum anlamıyorum. Matematik öğretmeni, hemde Hukuk okudu, master yaptı ben iki yıllık önlisans okudum sanırım bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Dört yıldır evliyiz bir gün bile özür dilediğini duymadım adam dik başlı dediğim dedik.
Bence kariyerlede alakalı bir durum değil bu.Tamamen evli ve çocuklu bir annenin daha dikkatli olması,ve kocasına yakışır bir biçimde davranması gerekir.Facelere şarkı söylemeler kısa kısa etekler giymeler,erkeği çıldırtmak için gerekli sebeplerdir !! Belkide işden çıkıp tamamen çocuğunuzla ilgilenmenizi istiyordur ??
dranas,bu kim gerçekten?
seni tanıyan biri olmasın?
yeni üye ilk mesaj
eski eşin biliyor muydu buraya
girdiğini??
Dranas bu eşin olabilir mi ? Paranoya etti forum beni :)
Dranas bu eşin olabilir mi ? Paranoya etti forum beni :)
benim de ilk aklıma gelen bu oldu..:18:
gayet erkeksel cümleler nedense
bende uyandırdığı histe:26:
ayrıca iki yıl önce üye olmuş ve ilk mesajı senin konuna!!!
Yok daha neler:18: