Benim eşime bir haller oldu tanıyamıyorum artık

Dranas,
seni çok iyi anlıyorum. insan bazen özgür kalmak istiyor
ha ben şu aşırı kıskançlık olayınıda normal karşılamıyorum:KK19: bu kısıtlamadır bence
eşinin dediklerini yapınca sen üzüleceksn,yapmayınca eşin:26:
msj atma,boğma fazla.dik dur,haksız değilsin ki
kızın annende kalsn,eşin eve gelsn konuşun bu olayı

videoyu koyan arkadaşında hata yapmış.izinsiz koymamalıydı

Bence de normal değil ama ne yapayım bir yıldır çözüm bulamıyorum. Çocuk olunca daha zor insan bazen farklı şeyler yapıp mutlu olmak istiyor kendisi harıl harıl çalışıyor ben biraz dışarda vakit geçiriyim olay haline getiriyor. Bir keresinde eski işyerinden kız arkadaşlarımla buluştum kızımı anneme bırakmıştım eve gelene kadar yüz kere aradı eve gelince de bir sürü laf saydı anneliğime bile laf etmişti.

Bence de normal değil ama ne yapayım bir yıldır çözüm bulamıyorum. Çocuk olunca daha zor insan bazen farklı şeyler yapıp mutlu olmak istiyor kendisi harıl harıl çalışıyor ben biraz dışarda vakit geçiriyim olay haline getiriyor. Bir keresinde eski işyerinden kız arkadaşlarımla buluştum kızımı anneme bırakmıştım eve gelene kadar yüz kere aradı eve gelince de bir sürü laf saydı anneliğime bile laf etmişti.

böyle yaparak seni sindirmeye çalışıyor işte
nereyi bitirirse bitirsn,sen ondan mevki olarak yükseksin:KK31:
çekemediği bu bence
sürekli aramakta kötü:26:

böyle yaparak seni sindirmeye çalışıyor işte
nereyi bitirirse bitirsn,sen ondan mevki olarak yükseksin:KK31:
çekemediği bu bence
sürekli aramakta kötü:26:

Bir iki mesaj attım cevap yok aramıyorum zaten.
İşin garip tarafı evlendiğimde çalışmıyordum kayınvalidem biraz sosyetik olduğu için çalışmadığıma bozuluyordu şans işte memur oldum sonra bir yıl bile geçmeden makama geçtim torpilim de yoktu sabah sekiz akşam beş çalışıyorum eve bile araçla bırakıyorlar eşim tam tersi full çalışıyor akşam dokuzda geliyor hafta sonu da dershanede çalışıyor belki de bunlardan bunalıp böyle davranıyor bilemiyorum ki.

esin yay burcuya fazla üstüne gitme derim...
mutlaka sen üstüne gittikce, inada bindirecektir, kendimden biliyorum...
o kendiliginden yumusayacaktir eminim...
gayet normal davran, her zamanki gibi ol...

esin yay burcuya fazla üstüne gitme derim...
mutlaka sen üstüne gittikce, inada bindirecektir, kendimden biliyorum...
o kendiliginden yumusayacaktir eminim...
gayet normal davran, her zamanki gibi ol...

Mutlaka yumuşayacaktır ama aslında benim derdim bence bu adam hiç değişmeyecek hep böyle kavga edip duracağız.

dranas bence eşin mevkini falan kıskanmıyor.direkt seni kıskanıyor.evlendiğinde çalışmıyormuşsun,asosyalmişsin,ee küçükte evlenmiş sayılırsın bence.evin içindeymişsin.yani eşinin seni kıskanma ortamı olmamış.bence eşin asıl yüzünü şimdi gösteriyor.
mesela benim durumumda şu an tamtersi ben çalışan bir bayanım aslında ve eşim hep aynı senin eşin gibidir.ama bu sene bebişten çalışmıyorum ve sorun yok.evde olduğum için sadece komşuluk ilişkilerim var.bebekten fazla çıkamıyorum.kilo aldım haliyle istediğim gibi giyinemiyorum
bence karşılıklı fedakarlıklarla halledebilirsiniz.biraz sen onun yaptıklarını görmeyeceksin,biraz o senin yaptıklarını görmeyecek.başka nasıl geçim olur ki?

dranas bence eşin mevkini falan kıskanmıyor.direkt seni kıskanıyor.evlendiğinde çalışmıyormuşsun,asosyalmişsin,ee küçükte evlenmiş sayılırsın bence.evin içindeymişsin.yani eşinin seni kıskanma ortamı olmamış.bence eşin asıl yüzünü şimdi gösteriyor.
mesela benim durumumda şu an tamtersi ben çalışan bir bayanım aslında ve eşim hep aynı senin eşin gibidir.ama bu sene bebişten çalışmıyorum ve sorun yok.evde olduğum için sadece komşuluk ilişkilerim var.bebekten fazla çıkamıyorum.kilo aldım haliyle istediğim gibi giyinemiyorum
bence karşılıklı fedakarlıklarla halledebilirsiniz.biraz sen onun yaptıklarını görmeyeceksin,biraz o senin yaptıklarını görmeyecek.başka nasıl geçim olur ki?

Evet evlendiğimde Kızılay'a inmeyi bile bilmiyordum:KK1: şimdi tam tersi Ankara benden sorulur. Nedense hep ben alttan alıyorum:KK50:

Evet evlendiğimde Kızılay'a inmeyi bile bilmiyordum:KK1: şimdi tam tersi Ankara benden sorulur. Nedense hep ben alttan alıyorum:KK50:

hep ben alttan alıyorum diyorsun ama bak kendini 4 yılda ne kadar geliştirmişsin.demekki yine de son sözü sen söylüyosun:)

Son düzenleme:
hep ben alttan alıyorum diyorsun ama bak kendini 4 yılda ne kadar geliştirmişsin.demekki yine de son sözü sen söylüyosun:)

İşte gizli kapaklı yapıyoruz bir şeyler. O da şöyle mesela ablam gelir onunla gezmeme tozmama karışmaz ama arkadaşlarıma karşı bir alerjisi var. Şimdi çocuk varya eskisi gibi değilim. Mesela iş yerinde bazen hoca olmaz dışarı çıkıp kafede otururuz bunların çoğunu söylemiyorum. Hele bir kere kötü yalan söylemiştim şehir dışında gezi vardı o zamanlar çocuk da yoktu mecburi eğitim gitmek zorundayım diyip arkadaşlarımla şehşr dışında eğlenmiştim. Artık çocuk olduğu için böyle şeyler pek yapamıyorum. Yaptığım şeyler doğru değil ama çevremde tek problemli koca benimki...

dranas canim kendini hic üzme ve esinide alttan al degisecegini pek sanmiorum ama seni cok seviyor bunu anladim...butun kiskanmasinin sebebide seni cok sewmesi icinde seni kaybetme korkussu var sen calisiosun ve bi cok kisiyle gorusuosun mecburen oda kafasinda senaryo yazior acaba benden daha iyisini bulup benden vazgecermi die bu huysuzluklarinin sana verdigi sIkInTinin tek sebebi seni kaybetmekten korkmasi...:nazar:

kusura bakmayın ama sizde bıraz fazla sosyalleşmişsiniz ben eşimden izinsiz sehır dısına gitmek mi ALLAH korusun. bence sız acılarak değiştiniz oda şaşırdı gibi gelıor tek suc erkeklerde deil bıraz kendımıze bakalım..

dranas canim kendini hic üzme ve esinide alttan al degisecegini pek sanmiorum ama seni cok seviyor bunu anladim...butun kiskanmasinin sebebide seni cok sewmesi icinde seni kaybetme korkussu var sen calisiosun ve bi cok kisiyle gorusuosun mecburen oda kafasinda senaryo yazior acaba benden daha iyisini bulup benden vazgecermi die bu huysuzluklarinin sana verdigi sIkInTinin tek sebebi seni kaybetmekten korkmasi...:nazar:

Ben de pek değişeceğini zannetmiyorum ama barışalım onu çok sevdiğimi daha çok hissettirmeliyim belki bu işe yarar.

kusura bakmayın ama sizde bıraz fazla sosyalleşmişsiniz ben eşimden izinsiz sehır dısına gitmek mi ALLAH korusun. bence sız acılarak değiştiniz oda şaşırdı gibi gelıor tek suc erkeklerde deil bıraz kendımıze bakalım..

İzin verse ben de böyle yalanlar söylemezdim etki tepki olayı.

Günlerden birgün bir adam bir kadina ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadin ‘hayir’ dedi.

Ondan sonra da kadin heep mutluluk içinde yasadi;
Rahatça aliverise gidebildi, arkadaslariyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pisirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabilarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı .…:KK1::KK1::KK1:

İzin verse ben de böyle yalanlar söylemezdim etki tepki olayı.

bide izinsiz o video falan olayi varya canim simdi o altinda baska seylerde ariyordur acaba baskada biseyler saklyiormu soylemeden yapiormu die kendi kendine senaryo yaziodur halbuki gelipr sorsa gerci sorsada anlatsanda o kendi bildigini okur canim:) ewet bence hissetir ona onu cok sevdigini vazgecmeyecegini belki ise yarar:)

Günlerden birgün bir adam bir kadina �benimle evlenir misin?� diye sordu, kadin �hayir� dedi.

Rahatça aliverise gidebildi, arkadaslariyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pisirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabilarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı .�:KK1::KK1::KK1:

süperrrr:) oh ne rahatlik walla akilli kadinmis:)):KK64:

Günlerden birgün bir adam bir kadina ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadin ‘hayir’ dedi.

Rahatça aliverise gidebildi, arkadaslariyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pisirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabilarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı .…:KK1::KK1::KK1:

Hiç güleceğim yoktu bekarlık iyi hoş da yaşlılıkta yanlız kalmak zor.

Amma inat çıktı yahu seninki. Kac gündür yedi bitirdi seni de kendini de :)

X