Benim eşime bir haller oldu tanıyamıyorum artık

Çok yanlış düşünüyorsun cnm ya. Bu karakter meselesi. Ben de öyleyimdir mesela. eşim şok olur. Ben haklıyım, nasıl bu duruma geliyoruz diye bakakalır.... Belki eşinin ağzı daha iyi laf yapıyordur ve sen cekişmekten yorulduğun icin susmayı tercih ediyorsundur....

Ben eşinin bi bunalımda olduğunu düşünüyorum doğrusu. Okul dersane ev yoruluyor ve hırsını en yakınından yani senden cıkarıyor... Aynı fiziksel yorgunluğu sende de görmek istiyor haliyle ama göremeyince hırçınlaşıyor....

Olabilir canım hem ben ona kaç kere söyledim dershaneyi bırak dedim. Ne yapayım kendi isteğiyle çalışıyor. Bak şu saat oldu gelmedi maç çoktan bitti offf mübarek ömür törpüsü:KK50:

Dönüp dolaşıp gelecek nasılsa bırak cnm kafasını dağıtsın azcık. Sana pelte olmuş gibi gelsin ki gerginlik çıkmasın :)

Dönüp dolaşıp gelecek nasılsa bırak cnm kafasını dağıtsın azcık. Sana pelte olmuş gibi gelsin ki gerginlik çıkmasın :)

Umarım canım öyle olur valla onunla tartışacak gücüm yok. Muhtemelen abisiyle oturmuş içiyorlardır kesin eve sarhoş gelecek. Umarım alkolü çok alıp arabayı kullanmaz.

Son düzenleme:
Umarım canım öyle olur valla onunla tartışacak gücüm yok. Muhtemelen abisiyle oturmuş içiyorlardır kesin eve sarhoş gelecek. Umarım alkolü çok alıp arabayı kullanmaz.
b
kafasını duvarlara vuruyor dedın umarım sanada zarar vermıyordur,kendısıne zarar vermesıde ıyı blısey degıl şiddetın oldugu herşeyden korkarım.sinirli adamla zor canım ya.ama senın yaptıgında normal degıl cafede şarkı ve eşin facedengoruyor bunu aman Allahım,şok olmustur ama yanında olsaydı neyse.erkekler zaten kavga etmek ıcın açık arıyorlar işte meydanı buldummu yuklenıyorlar sinir oluyorum benım eşimde oyleydı.ama beterın beterı var sen sükret. :)

Genelde ne yaptın diye sorduğunda anlatıyordum ama uzun süredir bahsetmiyorum. Ne demek istediğinizi anladım bende zaten bunu anladığımdan beri birşey anlatmıyorum. Önceden saf saf anlatırdım şuraya gittik, şu geldi, şöyle oldu baktım bazı şeyleri başka yönlere çekiyor bende sıradan şeylerden bahsedip geçiştiriyorum.

erkekler bizden çok farklı düşünüp söylediğimiz ufacık şeyi bile farklı şeylere yoruyorlar..işyerinde çok iyi anlaştığım düşünceleri herşeyiyle benimle aynı bir arkadaşım var..geçenlerde nişanlımla işyerinden işten bahsederken konu arkadaşıma geldi bende doğal olarak bir iki cümle söyledim..nişanlım onu övdüğümü iddia etti :KK53::KK53: düşünüyorum düşünüyorum ne söyledim övücek bulamıyorum..dört senedir birlikteyiz sadece bir kere sesini yükseltti nişanlım bana karşı çok sakindir normalde ama bu arkadaşımı kendisine övdüğümü söylediği günden sonra bir hafta çok tuhaf davrandı yaptığım herşeye söylediğim herşeye bir anlam yükledi ve bana sen bir haftadır çok değiştin dedi...:18::18: tabi tartıştık anlattı sen böyle böyle davranıyorsun bir haftadır dedi..ona tek bir soru sordum eğer arkadaşımı övdüğümü söylediğin günü yaşamamış o konuşmayı yapmamış olsaydım bu yaptığım davranışlara alınırmıydın bu kadar dedim sorun edermiydin..hayır dedi..eğer eşinize öncesinde işyerinizden çok bahsettiyseniz ve bu anlattıklarınızdan kendince birşey çıkardıysa yaptığınız herşeyi işyerinize yoruyordur.siz onu bi şekilde ikna etmedikçe isterseniz durmadan işyerinizin kötü olduğundan bahsedin,işten çıkın direk eve gelin, evde durmadan onunla ilgilenin değişmeyecektir..
benim aklıma ilk maaş geldi ama yazdıklarınızı okuyunca tek ihtimal bu kaldı elimde..
şöyle birşeyide düşündüm çok düşük bir ihtimal olarak..eşiniz okumuş etmiş master yapmış yani bulunduğu duruma gelmek için dirsek çürütmüş baya..siz önlisans mezunusunuz(küçümsemek için söylemiyorum bende önlisans mezunuyum :) ) ama çok iyi bir işe sahipsiniz geliriniz düşük olsada şansınız yaver gitmiş ve o işe girmişiniz içten içe bu düzene öfke duyup bunu size yansıtıyor olabilir.. bir ihtimalde ona göre onun hiç bir zaman ulaşamayacağını düşündüğü mevkideki insanlarla çalışıyorsunuz yada aynı ortamda bulunuyorsunuz bir gün onlarla eşinizi kıyaslayacağınızı düşünüyor olabilir.

Gesi bağları türküsünü söylemiştim:KK50: öyle eller havaya falan tarzı bir şey söylemedim.
Ev kadınlığını çok beceremiyorum ne yalan söyleyim yemek, ütü hak getire zate kızıma annem bakıyor. Bir becerebildiğim şey temizlik ona da vakit bulabilirsem. Belki bunlardan da bunalmış olabilir. Şöyle de bir şey var eşim hafta içi akşam dokuzdan önce gelemiyor.

ay tesadüfe bak ben de bi kere söyledim hayatımda senin gibi, o da aynı türkü :) boluda bi türkü bar'da:)

hukuk okumuş insanı da tartışmalarda yenmek zor olsa gerek ne diyim allah sabır versin. ama dediğim gibi bence ufak şeyler yüzünden zindan ediyorsunuz hayatı. işler tıkırında hayat güzel cinselliğiniz taze ay daha ne istiyorsun derler adama. diyin hatta bunu:)

umarım tedirgin olduğu noktaları güzelce anlatır size ve onu rahatlatabilirsiniz.

Kızlar cidden kocam enterasan biri. Onu çok iyi tanıdığımı zannediyordum ama bilmediğim daha ne huyları ortaya çıkacak. Dün akşam gece onikiye kadar bekledim gelmedi ben de yattım uyudum. Gece yarısı uyurken geldi öptü sarıldı sonrası malum neyse sarılarak uyuduk. Herşey unutuldu diye düşünürken bugün bütün gün surat astı. Şu an lavaboda yazıyorum hala içerde somurtarak oturuyor. Behzat ç. izliyoruz konuşmuyorda bugün kızımızı oyun parkına falan götürdük, alışveriş yaptık orada bile soğuk davrandı. Kızım varken de konusunu açmak istemedim ama yani dün gece affedersiniz karınla yat ertesi gün surat as tuhaf değil mi?

Hey Allahım bunlarında mı özel günleri oluyo nedir. Kanamalar da beyinlerinde oluyo herhalde :))))

İçkili miydi geldiğinde belki onun etkisi vardı :S

üzülerek söylüyorum eşin dün gece hatırlamıyor muhemelen :KK20::KK20::KK20:

yatağa nasıl geldiğini hatırlıyormu acaba zorla yatağa attığınızı düşünmesin :KK1::KK1::KK1:

çok sevip paylaşamıyor bence seni aslında durumu biraz olumlu hale çevirseniz çok daha mutlu olursunuz sizinlede her gün birlikte olmak istemesi bence aşkının göstergesi çünkü tutku olmadan aşk yarım kalır hep inşallahh ben evlendiğimde eşimde her gece benimle beraber olmak ister :KK17::KK17::KK16::KK16:

çok sevip paylaşamıyor bence seni aslında durumu biraz olumlu hale çevirseniz çok daha mutlu olursunuz sizinlede her gün birlikte olmak istemesi bence aşkının göstergesi çünkü tutku olmadan aşk yarım kalır hep inşallahh ben evlendiğimde eşimde her gece benimle beraber olmak ister :KK17::KK17::KK16::KK16:

Sevdiğine eminim ama surat asması tahammül edilir gibi değil.

üzülerek söylüyorum eşin dün gece hatırlamıyor muhemelen :KK20::KK20::KK20:

yatağa nasıl geldiğini hatırlıyormu acaba zorla yatağa attığınızı düşünmesin :KK1::KK1::KK1:

Evet muhtemelen hatırlamıyor neyse ömrümüzün sonuna kadar konuşmayacak değil elbet bu suskunluğu bitecek.

Kesinlikle çalıştığın yerden korkuyor. Sonuçta kalbur üstü insanlarla görüşüyorsun o tarz adamlar dışarıda güzel bayanlara kur yapmayı severler buna tahammül edemiyor. Yoksa düne kadar karışmayan adam bugün niye böyle yapsın. İşyerini tehlike olarak görüyor. Eşin matematikçi zeki ve mantıklıdır hem de hukuk mezunu master yapmış konuşması da iyidir doğal olarak sende karşısında bakakalıyorsundur. Bence kızının yanında tartışma mutlaka konuşacaktır aynı evde taş olsan çatlarsın. Dün muhtemelen seni istediği için alkollü duygularına yenik düştü. Bugünde olanlar aklına gelince surat yapmıştır. Bu arada bebeğin çok tatlı sen de güzelsin canım kocan kıskanmasında biz mi kıskanalım.

hayırlı olsun barış olsunda nasıl olursa olsun

maasiniz esinizinkinden fazla olmasa bile isiniz ve bulundugunuz konum onu rahatsiz etmis belli ki...
erkekler hep kadinlardan ustun olmak isterler...
esinizin tripleri de tamamen sizin statunuzle alakali...
konusmaya calisin...neden degistigini esinizin kendi agzindan ogrenmeye calisin...
kiyafet kisitlamalarini da takmayin, bildiginizi okuyun koskoca cocuklu kadinsiniz ne yapacaginizi ne giyeceginize karistirmayin...
susarsaniz bu tripleriyle daha cok yuz bulur bence daha cok hircinlasir...
bir an once konusun, etegindeki taslari doksun, rahatlasin ve duzelsin... :KK71:

X