Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sizi çok seviyor ve paylaşmak istemiyor fakat dozajı çok çok fazla.
Bende evlendikten sonra eşime karşı aşırı hassaslaştım hep gözüm onda onun hareketlerini takip ediyorum ve bu beni çok yoruyor.Ona belli etmem yada eşinizi gibi sözle söylemem ama kendi kendimide yerim sürekli.Bende istemiyorum böyle olmak ama nebilim ya çok seviyorum.O bana hiç karışmaz yada kıskançlığını görmedim bende buna çok üzülüyorum.Beğenmediği yada sevmediği için mi kıskanmıyor acaba diyorum.Bu kıskançlığın çoğu zarar ama olmamasıda kötü ya.O yüzden ben eşinizi biraz anlayabiliyorum
Açıkcası bence eşiniz sizi çok seviyor,bu sevgiden dolayı kıskançlık yapıyor,
Kendisi için değil de işiniz için zayıflayıp,eskisi gibi bakımlı olduğunuzu düşünüyor,yani aslında bunu
onun için yapmanızı istemiş dilemiş olabilir,sanki işinize ondan daha fazla önem veriyormuşsunuz gibi
bi hisse kapılıp işinize ve giydiklerinize takılıyo gibi geldi bana,bilirsiniz erkekler hep en çok bilen,en
çok kazanan olmak ister,kendilerinden gerek kariyer olsun gerek kazanılan para olsun daha üstün bi
kadın istemezler,eşleri ya da anneleri olsa bile!
Bence ona işinizden daha önemli olduğunu hissettirin,ve giyme dediği şeyleri bi süre
giymeyin,zamanla siz onunla daha çok ilgilendikçe düzelecektir,ama ben kariyer sahibi kadınım
istediğimi giyerim yaparım diyebilecek durumda hissediyosanız kendinizi bilemem,ama emin olun eşiniz
sadece ilgi istiyo ve sizin yükselen iş hayatınızda ondan kopacağınızdan korkuyo ve kıskanıyo bu
nedenle sizi...ilgi ve sevgi herşeyi halleder diye düşünüyorum....
Evet sevdiğine eminim bende eşimi çok seviyorum karakteri çok sağlam biridir. Bana ve kızıma çok düşkündür. Zaten kendimde de suç buluyorum ama eşim bir yıldır böyle bir yıldır istemediği bir şeyi giymiyorum pek yapmıyorum da ama geçen gün biraz abarttım. Mesela hafta sonu arkadaşlar geziye falan gidiyor ben sırf eşim istemiyor diye gitmiyorum insan ister istemez bunalıyor daha ne kadar fedakarlık yapacağım ki. Tek karışmadığı şey ailemin yanına gidip gelmeme müdahale etmez onun dışındaki her şeye karışır.
O zaman kızınız olmadığı bi zamanda açıkca oturup içinizdekileri dökün birbirinize,ikiniz de birbirinizi
sevdiğinize göre orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum... ALLAH sabır versin,umarım düzelirsiniz bir an önce...
valla okurken icime daral geldi.esin acayip kiskanc ya.bence karsilikli olarak konusmaniz lazim.uzmandan önce siz konusun ayrintili olarak.konusmassaniz dahada fazla yapar bunu.
valla okurken icime daral geldi.esin acayip kiskanc ya.bence karsilikli olarak konusmaniz lazim.uzmandan önce siz konusun ayrintili olarak.konusmassaniz dahada fazla yapar bunu.
dranas eşinin burcu nedir?
kıskançlıkları benim eşimle çok benziyor.
hatta içki hariç anlattığın herşey