Benim eşime bir haller oldu tanıyamıyorum artık

Sabah hiç görmedim ben çıkarken uyuyordu konuşmasın bakalım nereye kadar konuşmayacak çok merak ediyorum.

Bence sizi çok seviyor ve paylaşmak istemiyor fakat dozajı çok çok fazla.
Bende evlendikten sonra eşime karşı aşırı hassaslaştım hep gözüm onda onun hareketlerini takip ediyorum ve bu beni çok yoruyor.Ona belli etmem yada eşinizi gibi sözle söylemem ama kendi kendimide yerim sürekli.Bende istemiyorum böyle olmak ama nebilim ya çok seviyorum.O bana hiç karışmaz yada kıskançlığını görmedim bende buna çok üzülüyorum.Beğenmediği yada sevmediği için mi kıskanmıyor acaba diyorum.Bu kıskançlığın çoğu zarar ama olmamasıda kötü ya.O yüzden ben eşinizi biraz anlayabiliyorum:KK59:

Eşinizin yaptığı kötü bişey yok benim düşünceme göre. Kalabalıkta şarkı söylemenizden öte ondan gizli onun istemediği bişeyi yapmışsınız ve bunu sizden deil internetten başkasının videosundan görüyor. Heralde çoğu erkek bozulurdu buna.Üstelik eşiniz bağırıp çağırıp kavga da etmemiş karakteri çok iyi bi adam ve çok akıllı bence. zaten son zamanlarda işinizle ilgili huzursuzluğu da varmış buda üstüne tuz biber olmuş. Kadın isterse halledemeyeceği sorun yoktur. O konuşmuyo diye sizde susup oturmayın bence seninle böyle olmaya dayanamıyorum çok üzgünüm evet hata yaptım affet hadi bidaha olmaz böyle şeyler tarzı şeyler söyleyin yumuşatın. Aynı evde küs kalmak işkencedir insana.

Akşam evde konuyu açıp konuşsam eminim bağırıp çağırırdı evde kızım var o yüzden bende konuyu açmadım o da konuşmadı. Adam somurtup oturdu gidip sırnaşsam ters bir şey söyler diye çekindim. Yalnız kalsak belki bağırır çağırır bir şekilde barışırdık şimdi böyle yaparak içine atıyor konuşmadan barışsak eminim içinde biriktiriyor bir gün daha kötü patlayacak:KK50:

Bence sizi çok seviyor ve paylaşmak istemiyor fakat dozajı çok çok fazla.
Bende evlendikten sonra eşime karşı aşırı hassaslaştım hep gözüm onda onun hareketlerini takip ediyorum ve bu beni çok yoruyor.Ona belli etmem yada eşinizi gibi sözle söylemem ama kendi kendimide yerim sürekli.Bende istemiyorum böyle olmak ama nebilim ya çok seviyorum.O bana hiç karışmaz yada kıskançlığını görmedim bende buna çok üzülüyorum.Beğenmediği yada sevmediği için mi kıskanmıyor acaba diyorum.Bu kıskançlığın çoğu zarar ama olmamasıda kötü ya.O yüzden ben eşinizi biraz anlayabiliyorum:KK59:

Canım inan ilk başlarda hoşuna gidiyor ama bir süre sonra sıkılıyorsun mağazalarda elbise deneyip boyu kısa diye alamayınca moralim çok bozuluyor. Geçen haftalarda üç elbise almıştım kısa diye götürüp geri verdim.

Açıkcası bence eşiniz sizi çok seviyor,bu sevgiden dolayı kıskançlık yapıyor,

Kendisi için değil de işiniz için zayıflayıp,eskisi gibi bakımlı olduğunuzu düşünüyor,yani aslında bunu

onun için yapmanızı istemiş dilemiş olabilir,sanki işinize ondan daha fazla önem veriyormuşsunuz gibi

bi hisse kapılıp işinize ve giydiklerinize takılıyo gibi geldi bana,bilirsiniz erkekler hep en çok bilen,en

çok kazanan olmak ister,kendilerinden gerek kariyer olsun gerek kazanılan para olsun daha üstün bi

kadın istemezler,eşleri ya da anneleri olsa bile!

Bence ona işinizden daha önemli olduğunu hissettirin,ve giyme dediği şeyleri bi süre

giymeyin,zamanla siz onunla daha çok ilgilendikçe düzelecektir,ama ben kariyer sahibi kadınım

istediğimi giyerim yaparım diyebilecek durumda hissediyosanız kendinizi bilemem,ama emin olun eşiniz

sadece ilgi istiyo ve sizin yükselen iş hayatınızda ondan kopacağınızdan korkuyo ve kıskanıyo bu

nedenle sizi...ilgi ve sevgi herşeyi halleder diye düşünüyorum....:KK31:

Açıkcası bence eşiniz sizi çok seviyor,bu sevgiden dolayı kıskançlık yapıyor,

Kendisi için değil de işiniz için zayıflayıp,eskisi gibi bakımlı olduğunuzu düşünüyor,yani aslında bunu

onun için yapmanızı istemiş dilemiş olabilir,sanki işinize ondan daha fazla önem veriyormuşsunuz gibi

bi hisse kapılıp işinize ve giydiklerinize takılıyo gibi geldi bana,bilirsiniz erkekler hep en çok bilen,en

çok kazanan olmak ister,kendilerinden gerek kariyer olsun gerek kazanılan para olsun daha üstün bi

kadın istemezler,eşleri ya da anneleri olsa bile!

Bence ona işinizden daha önemli olduğunu hissettirin,ve giyme dediği şeyleri bi süre

giymeyin,zamanla siz onunla daha çok ilgilendikçe düzelecektir,ama ben kariyer sahibi kadınım

istediğimi giyerim yaparım diyebilecek durumda hissediyosanız kendinizi bilemem,ama emin olun eşiniz

sadece ilgi istiyo ve sizin yükselen iş hayatınızda ondan kopacağınızdan korkuyo ve kıskanıyo bu

nedenle sizi...ilgi ve sevgi herşeyi halleder diye düşünüyorum....:KK31:

Evet sevdiğine eminim bende eşimi çok seviyorum karakteri çok sağlam biridir. Bana ve kızıma çok düşkündür. Zaten kendimde de suç buluyorum ama eşim bir yıldır böyle bir yıldır istemediği bir şeyi giymiyorum pek yapmıyorum da ama geçen gün biraz abarttım. Mesela hafta sonu arkadaşlar geziye falan gidiyor ben sırf eşim istemiyor diye gitmiyorum insan ister istemez bunalıyor daha ne kadar fedakarlık yapacağım ki. Tek karışmadığı şey ailemin yanına gidip gelmeme müdahale etmez onun dışındaki her şeye karışır.

Evet sevdiğine eminim bende eşimi çok seviyorum karakteri çok sağlam biridir. Bana ve kızıma çok düşkündür. Zaten kendimde de suç buluyorum ama eşim bir yıldır böyle bir yıldır istemediği bir şeyi giymiyorum pek yapmıyorum da ama geçen gün biraz abarttım. Mesela hafta sonu arkadaşlar geziye falan gidiyor ben sırf eşim istemiyor diye gitmiyorum insan ister istemez bunalıyor daha ne kadar fedakarlık yapacağım ki. Tek karışmadığı şey ailemin yanına gidip gelmeme müdahale etmez onun dışındaki her şeye karışır.

O zaman kızınız olmadığı bi zamanda açıkca oturup içinizdekileri dökün birbirinize,ikiniz de birbirinizi

sevdiğinize göre orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum... ALLAH sabır versin,umarım düzelirsiniz bir an önce...:nazar:

O zaman kızınız olmadığı bi zamanda açıkca oturup içinizdekileri dökün birbirinize,ikiniz de birbirinizi

sevdiğinize göre orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum... ALLAH sabır versin,umarım düzelirsiniz bir an önce...:nazar:

Umarım canım iyi dileklerin için sağol.

Aslında erkekler kadınlardaki değişimi pek kabul edemiyor. Ben evlendiğimde çalışmıyordum sonradan işe girdim o zamanlar çok çekingen biriydim. Sonradan çalıştıkça kendime güvenim geldi birden kabak çiçeği gibi açıldım:KK1: ama hala oturaklı biriyimdir nerede nasıl davranılacağını bilirim öyle erkekler yanında cıvık davranan bir kadın da değilim ama eşimi yine de memnun edemiyorum.

mesaj at bence mesajla biraz yumuşat.akşama gidene kadar.akşamda sırnaş barışırsınız.ben öyle yapıyorum canımvalla kıskanç adamı idare etmek zor.

evet bencede mesaj iyi fikir.akşama eve gelene kadar saat başı bir mesaj gönderin.ama sorunlarla ilgili mesajlar değil.şöyle kısa ama güzel mesajlar.seni seviyorum ,seni çok özledim,akşama sevdiğin yemekleri yapıyorum falan .eve gelene kadar yumuşamış olur.ama daha sonraki günlerde keyifli bir anında sakin sakin sıkıntılarınızı dile getirin.kolay gelsin

valla okurken icime daral geldi.esin acayip kiskanc ya.bence karsilikli olarak konusmaniz lazim.uzmandan önce siz konusun ayrintili olarak.konusmassaniz dahada fazla yapar bunu.:KK20:

Aslında dediğiniz gibi mesaj fikri iyi ara ara mesaj atıp bunaltıyım...belki cevap verir.

valla okurken icime daral geldi.esin acayip kiskanc ya.bence karsilikli olarak konusmaniz lazim.uzmandan önce siz konusun ayrintili olarak.konusmassaniz dahada fazla yapar bunu.:KK20:

Evet maalesef ben de bunalıyorum ya tuhafıma giden bir yıldır böyle olması önceden bu derece değildi yaşlandıkça huy değiştiriyor.

Evet maalesef ben de bunalıyorum ya tuhafıma giden bir yıldır böyle olması önceden bu derece değildi yaşlandıkça huy değiştiriyor.

dranas eşinin burcu nedir?

kıskançlıkları benim eşimle çok benziyor.

hatta içki hariç anlattığın herşey

Dranas,
seni çok iyi anlıyorum. insan bazen özgür kalmak istiyor
ha ben şu aşırı kıskançlık olayınıda normal karşılamıyorum:KK19: bu kısıtlamadır bence
eşinin dediklerini yapınca sen üzüleceksn,yapmayınca eşin:26:
msj atma,boğma fazla.dik dur,haksız değilsin ki
kızın annende kalsn,eşin eve gelsn konuşun bu olayı

videoyu koyan arkadaşında hata yapmış.izinsiz koymamalıydı

X