Benim eşime bir haller oldu tanıyamıyorum artık

erkekler kadınların kendinden daha üstün olmasını pek çekemez
zayıflamışsınız terfi etmişsiniz tabi ondan kopacağınızı düşünebilir
eşinize sevginizi gösterin ona senden başkası olamaz izlemini verin her sey duzelecektır:)

Sağolun destek olmuşsunuz hepiniz doğru şeyler yazmışsınız. Benim eşimde ki bu tavırlar bir iki günlük bir durum değil uzun süredir böyle sadece son bir aydır davranışları iyice değişti. Dün korka korka eve geldim. Eşimden korkarım çünkü sinirlendiğinde ne yaptığı belli olmuyor. Bir kere tartışmıştık elini duvara vurup kanatmıştı. Duvarda elinin izi durur. Anlatmak istediğim yapı olarak ona göre pısırığımdır. Dün geldiğimde evde yoktu aradım açmadı. Annemden kızımı aldım akşam kızımı dokuzda uyuttum. Hala yok ortalarda arıyorum açmıyor. Bu meseleyi niye bu noktaya getirdiğini anlamıyorum. Bazı şeylerin birikimi olabilir şu an bana acı çektirmeye çalışıyor. Ya da daha çok sinirlenip el kaldırmamak için uzaklaştı benden. Annesine gitmez muhtemelen bir arkadaşına gitti ne zaman gelecek merakla bekliyorum.

Güzel bir kariyer ilerlemesi karşısında azıcık bozulmuş olabilir.Hani bakanlar, başbakan, cumhurbaşkanı falan kodaman insanlar ya belki bunlardan biri eşimin gözünü makamıyla falan boyayabilir, etkileyebilir diye mızmızlık yapmış olabilir.
Siz iş gereği evde iki telefon konuşması yapsanız eve iş getirdi olur durumunuz.Onunla ilgilenmediğinizi düşünüp iyice mızmızlanmış.
Cinsel olarak da belki eskisinden daha çok yorulduğunuz için geçiştirmiş olmanız doğal, bu sefer de vay benim hanım beni yatakta da istemiyor diye iyice sinirleri tavan yapmıştır.
Her konuda çocuklaşmış olduğunu düşünüyor, size hak veriyorum sıkıntınızda.Sadece şarkı söyleme olayında eşinizi kendi yerime koydum, sinirlendim biraz.Ben eşimi işe gidiyor diye uğurluyorum, o elinde mikrofon şarkı söylüyor cafenin birinde.Bu konuda burnundan getirirdim bu da eğriye doğru böyle. (Kötü niyetle birşey yapmışsınız, ayıp etmişsiniz falan demiyorum , sizi tenzih ederek görüşümü yazdım)

Kızınızı haftasonu annenize falan bırakma durumunuz olursa, 2 günlük yakın çevre tatili ayarlayabilirsiniz.Önceden bir kaç sürpriz de hazırlayabilirsiniz.Başbaşa baharın tadını çıkarıp, kafanızdan geçen herşeyi konuşabilir, işten ve bu mızmızlıktan iki gün olsa da uzaklaşıp, yeni bir sayfa açarak geri evinize dönebilirsiniz.

Eşim bana göre daha yoğun çalışıyor. Ben akşam altıda evde olurum eşim hafta sonu çok yoğun hafta içi de dokuzda eve gelir. Ona rağmen cinselliği isteyen o ben hiç geçiştirmedim ama sadece bu kadar sık olmasın diye konuştum bunu bile kabullenemiyor.

Sen eşinden daha çok kazandığın için trip atıyordur derdim ama eşin daha çok kazanıyormuş...
Acaba problem çevreni kabul edememesi mi?
Face olayı iyi olmamış. Eşini bayağı kızdırmış sanırım...
Bence oturup konuşmalısın. Eskiden böyle değildin senin böyle değişmene neden olan konu nedir diye sormalısın...

Eşinin kızacağını bile bile şarkı söylemende ilginç, onu face koyan arkadaşında bir garip sana sormadan neden koymuş? Bence eşin seni çok seviyor. Paylaşmak istemiyor. Sana tavsiyem en yakın zamanda bir aile danışmanına gitmeniz. Yardım alın. Boş yere birbirinizi tüketmeyin... Sen onu sevdiğini daha ondan başkasının asla olamaycağını ona hissettir canım. Herşeyyoluna girer zamanla..

Tabi ki eşimin kızacağını biliyordum. Yasaklanan şeyler gizli yapılır ya ne biliyim o gün öyle bir şey yaptım. Arkadaşım eşimi pek tanımaz böyle olacağını bilememiştir.

Sen eşinden daha çok kazandığın için trip atıyordur derdim ama eşin daha çok kazanıyormuş...
Acaba problem çevreni kabul edememesi mi?
Face olayı iyi olmamış. Eşini bayağı kızdırmış sanırım...
Bence oturup konuşmalısın. Eskiden böyle değildin senin böyle değişmene neden olan konu nedir diye sormalısın...

Muhtemelen değişen çevremi kabul edemiyor. Evet benden daha fazla kazanıyor. Ben iki yıllık mezunum eşim master yaptı çok zeki birisidir yani kıskanmasını gerektirecek bir durum yok. Eşimi bulabilirsem konuşacağım da...

Sağolun destek olmuşsunuz hepiniz doğru şeyler yazmışsınız. Benim eşimde ki bu tavırlar bir iki günlük bir durum değil uzun süredir böyle sadece son bir aydır davranışları iyice değişti. Dün korka korka eve geldim. Eşimden korkarım çünkü sinirlendiğinde ne yaptığı belli olmuyor. Bir kere tartışmıştık elini duvara vurup kanatmıştı. Duvarda elinin izi durur. Anlatmak istediğim yapı olarak ona göre pısırığımdır. Dün geldiğimde evde yoktu aradım açmadı. Annemden kızımı aldım akşam kızımı dokuzda uyuttum. Hala yok ortalarda arıyorum açmıyor. Bu meseleyi niye bu noktaya getirdiğini anlamıyorum. Bazı şeylerin birikimi olabilir şu an bana acı çektirmeye çalışıyor. Ya da daha çok sinirlenip el kaldırmamak için uzaklaştı benden. Annesine gitmez muhtemelen bir arkadaşına gitti ne zaman gelecek merakla bekliyorum.

Daha önce hiç böyle bir davranış yaptı mı?
Ben çok telaşlanırdım valla bir gece eve gelmese polisi bile ararım..

Öncelikle sıkıntını bizde soru işaretleri bırakmadan tüm açıklığıyla yazdığın için teşekkür ederim.
Eşinin tutum ve davranışlarının hepsinin temeli..Özgüveninde yaşadığı sıkıntılar.
Bu durumda eşin ne kadar kabahatliyse sende de o kadar kabahat vardır.
Yani elbet eşini incitmek istemezsin bundan en çok rahatsız olan sen olursun ama bilmeyerek mahal vermişsin.
Ne var ki karısının yükselişini kabul etsin otursun poposunun üstüne demek kolay olanı.ama durum bundan ibaret değil. bir kadının eşi de iş yerinde pozisyon atlasa daha sosyal olsa onda da böyle sıkıntılar başgösterebiliyor.Erkektir yapar diye bakmamak gerek..
Cinselliğin sık yaşanması bile sana sahip olduğunu hergün hissetmek istemesi.
Erkeğin karşısında ezilmek gerektiğini asla düşünmüyorum güçlü olan kadın kıvamına göre her daim çekicidir ama arada uçurum oluşmaya başladığında erkek devreye eşiniz gibi girer.
kadının huzurunu bozar,sen kim olursan ol benim lafımdan çıkmayacaksın kontrolüm altında olacaksına gelir laf..
işinize,iş hayatınıza eşinizi daha çok dahil edin.. belki pozisyonun sevincinden eşinizi boşlamış olabilirsiniz.çözülmeyecek bir sorun değil asla.. ama ipin ucu kaçarsa aile temelini sarsacak bir sorun.
ona ben ne olursam olayım kimle olursam olayım seni seviyorum diye hissettirmen gerek.
bunun yolunu ancak sen bilirsin.
evinde sadece dranas ol.. kocanın evlendiği ilk gün ki dranas,bütün rollerindne sıyrılmış ol..yapmıyorsun demiyorum ama tahmin ettiklerim bunlar..

Ne diyim canım aslında olayı özetlemişsin. Onu ihmal ettiğimi düşünmüyorum ama demek ki bende bir yerlerde hata yapıyorum.

Daha önce hiç böyle bir davranış yaptı mı?
Ben çok telaşlanırdım valla bir gece eve gelmese polisi bile ararım..

Evet bir kere daha oldu o zaman yeni evliydik. Biraz daha bekleyim de bir arkadaşı var ona gitmiştir arayacağım.

Sabah ola hayrola demişler.
İnşallah evinde kaldığı arkadaşı mantıklı ve yapıcı bir şekilde eşini sakinleştirmiştir.
Yine de video konusunda tartışma yaşayabilirsiniz.
Biraz alttan alıp eşine hak vermeni tavsiye ederim.
Tartışma alevlenirse sonradan pişman olacağı sözler söyleyebilir.

Evet bir kere daha oldu o zaman yeni evliydik. Biraz daha bekleyim de bir arkadaşı var ona gitmiştir arayacağım.

Dranas tavsiyem olaya el koy bir an önce.
Önce eve gelsin sonra hemen konuya girmemek için yemek vs yiyin..
Sonra face olayından başlayarak gerekli noktaları açıkla.
Face olayı rolleri değiştirirsen yani erkek yapsa inan evi başına yıkabileceğim bir olay.
Şarkı söylemek çok güzel belki yanında olsaydı eyvallah diyecekti ama yanında o yok.
Şarkı söylüyorsun ilgi çekiyorsun ee adam zaten bu aralar gergin.
Seninki tuzbiber olmuş.
Uçurumunuz artmadan yakınlaşın..
Evden gitmesin bir daha sensiz korkuyorum vs de..
Çocuk huzursuz oluyor de biz aileyiz evde gitmek çözüm olamaz de..
Kocan işte dilini bilirsin .. Eve gelmemesi büyük hata.

Dranas tavsiyem olaya el koy bir an önce.
Önce eve gelsin sonra hemen konuya girmemek için yemek vs yiyin..
Sonra face olayından başlayarak gerekli noktaları açıkla.
Face olayı rolleri değiştirirsen yani erkek yapsa inan evi başına yıkabileceğim bir olay.
Şarkı söylemek çok güzel belki yanında olsaydı eyvallah diyecekti ama yanında o yok.
Şarkı söylüyorsun ilgi çekiyorsun ee adam zaten bu aralar gergin.
Seninki tuzbiber olmuş.
Uçurumunuz artmadan yakınlaşın..
Evden gitmesin bir daha sensiz korkuyorum vs de..
Çocuk huzursuz oluyor de biz aileyiz evde gitmek çözüm olamaz de..
Kocan işte dilini bilirsin .. Eve gelmemesi büyük hata.

Haklısın arkadaşını aradım tahmin ettiğim gibi orada akşam bilardoya gitmişler içmişler biraz uyuyormuş. Bu durum kaç aydır olan şeyin birikimi sonucu patlama. Eşimi iyi tanırım sırf o sinirle bana şiddet uygulamamak için uzaklaştı çünkü sinirlendiğinde ne yaptığını bilmiyor. Bakalım kalkınca arayacak mı aramazsa ben oraya giderim.

Ben o videoyu arkadaşıma kaldırttım ama çok sinirlenmişe benziyor şarkı söyledikten sonra çalan adamlar çok değişik bir sesin var falan demişler kafenin sahibi Dranas akşamları iş çıkışı gelip söylesen diye espri yapmış ben de bekar olsaydım söylerdim demiştim hepsini izlemiş kabus gibi eşim kim bilir içide neler kurmuştur.

Kızım ağlıyor ben çıkıyorum yani kızını da hiç düşünmüyor dünden beri baba sayıklıyor...

Hala aramadı:KK50:
Arıyorum açmıyor. Hafta sonu dershanede dersi oluyor. Dershaneyi aradım dersteymiş. Akşam altıda dersi bitiyor. İnşallah eve gelir:26:

Son düzenleme:
maaşın eşinin kinden fazlaysa onu kompleks halıne getırmıs olabılr senin kendınden daha ii bi yerde oldugun ve calıstıgın içinde sorun yapabılr ama senınde hatan bana göre cafeye gidip şarkı söylemen cafeye gitmek normal tabiki ama sen eşinin huyunu bile bile gitmemen gerekırdı dıye dusunuyorum ben arkadasının yaptıgıda hoş bişiy değil bana göre

Maaşım eşimden fazla değil yani eve eşim daha fazla para getiriyor. Bu hep böyle oldu eğitimi de benden hayli fazla bence sorun bunlar değil. Sürekli yasaklanan şeyler bir süre sonra insanı bunaltıyor. Ben cidden bunaldım. Evlimisiniz bilmiyorum ama insan bazen özgür olmak istiyor.

Sabah ola hayrola demişler.
İnşallah evinde kaldığı arkadaşı mantıklı ve yapıcı bir şekilde eşini sakinleştirmiştir.
Yine de video konusunda tartışma yaşayabilirsiniz.
Biraz alttan alıp eşine hak vermeni tavsiye ederim.
Tartışma alevlenirse sonradan pişman olacağı sözler söyleyebilir.

O kaldığı arkadaşı en samimi arkadaşı muhtemelen ona anlatmıştır o da mantıklı şeyler söylemiştir. Adamı bir bulabilsem tabi ki alttan alacağım. Şuna eminim o da pişman olacağı şeyler yapmamak için kaçıyor benden.

nazar mı değdi dranascım.bana hep mutlu bir eş,mutlu birkadın izlenimi veriyorsun?eşin kıskanç anlaşılan.bunun eğitim,kültür vs. ile ilgisi yok.benim eşim de öyle,beterin beteri.her dışarı çıkışımızda beraber burnumuzdan gelir.en dibe otururuz arkam mekana dönük bir yerde.benim eşimin yapısı bu.beni kimseyle paylaşmayı sevmez ve bana bu yüzünü ancak evlendikten sonra gösterdi.muhtemelen seninki de öyle evlenmeden okumuş kadın,şehirli kadın,kültürlü kadın kısıtlarsam kaçar diye baştan belli etmiyorlar.

Evlendiğimiz sıralarda ben çok asosyal bir insandım. Eşim çok sosyal biridir. Belki de benim hala asosyal biri olmamı istiyor. Bilemiyorum ki kafasından neler geçiriyor. Önceden bu kadar kıskanç değildi son bir kaç aydır tavan yaptı. Mesela ilk sevgiliyken bakımın, üstün başın için yaptığın şeylere karışmam derdi. Şimdi yaptığım makyaja bile laf söylüyor. Valla yazarken içim daraldı evlendiğimizde 27 yaşındaydı şimdi 31 yaşında yaşlandıkça huysuz biri oluyor.

Son düzenleme:
Evlendiğimiz sıralarda ben çok asosyal bir insandım. Eşim çok sosyal biridir. Belki de benim hala asosyal biri olmamı istiyor. Bilemiyorum ki kafasından neler geçiriyor. Önceden bu kadar kıskanç değildi son bir kaç aydır tavan yaptı. Mesela ilk sevgiliyken bakımın, üstün başın için yaptığın şeylere karışmam derdi. Şimdi yaptığım makyaja bile laf söylüyor. Valla yazarken içim daraldı evlendiğimizde 27 yaşındaydı şimdi 31 yaşında yaşlandıkça huysuz biri oluyor.

valla benim eşimde öyle,izmirde doğdum büyüdüm.bu yaşa kadar kimseyehesap vermedim.ama evlenince maalesf farklı oldu.en eşinin kompleks duyduğunu değil,apaçık seni kıskandığını düşünüyorum.çocuk olunca düzelir dediler bana ama.yok anam düzelmiyor.ama face olayında eşin biraz haklı.şarkı söylemen mekanda normal ama,arkadaşının bunu izinsiz paylaşması doğru değil.

Herşey üstüste gelmiş bence. Eşin fiziksel değişiklikler(saç dökülmesi vs gibi) yasıyorsa ve sen onun gözü önünde gençleşiyorsan biriktire biriktire patlamıştır. Bu video olayı da tuz biber olmuştur üstüne.

Habersiz eve gelmemesi kötü ama o sinirle birbirinizi yıpratmanızdan daha iyi diye düşünüyorum. Önünde sonunda eve gelicek. Yüzü asık olucaktır muhakkak ama sen fazla üstüne gitme olur mu. Önce icindekileri bosaltsın bi rahatlasın sonra sen rahatsız olduğun seyleri ona güzellikle birbir anlatırsın.

Dilerim bu tatsız durum cabucak çözülür ve siz huzura kavuşursunuz.....

X