Benim eşime bir haller oldu tanıyamıyorum artık

Eşinin kızacağını bile bile şarkı söylemende ilginç, onu face koyan arkadaşında bir garip sana sormadan neden koymuş? Bence eşin seni çok seviyor. Paylaşmak istemiyor. Sana tavsiyem en yakın zamanda bir aile danışmanına gitmeniz. Yardım alın. Boş yere birbirinizi tüketmeyin... Sen onu sevdiğini daha ondan başkasının asla olamaycağını ona hissettir canım. Herşeyyoluna girer zamanla..
aynı fikirdeyim bencede çok sevdiği için kıskanıyor

erkekler her zaman kendıne fazla güvenen kadını kıskanır sıkmak ister onlara göre hep onların kolaltında ezık duralım onlar sahibimiz olsun ısterler

oooohhh süperr:KK42::KK42: valla ben bile özenerek okudum eşiniz kıskançlıktan çatlamıştır tabi:)

anladığım kadarıyla hoş bir kadınsınız, iyi bir işiniz, çocuğunuz var, sesiniz bile güzel:nazar: harikasınız bence. ona da değer veriyorsunuz ki konu açmışsınız. bu adam ne muhteşem eşim var bana da aşık diyeceğine çocukluk ediyor. kaldı ki videoda eller havaya kop kop yaptığınız sanmıyorum. kırk yılda bir bi türkü söyler insan ben de yapmıştım bunda hiç bi şey yok. burada "kadınlığı benden öğren şekerim" tadında kadınlara acımasız eleştiriler yapılabilir kk burası:) ama tüm samimiyetimle söylüyorum kıymeti bilinmesi gerkeken bir kadın ve eşsiniz, akşam odaya çekilip bi türkü söyle aşkım diyip bi kadeh şarap içip, muhabbet edeceğiniz yerde adam kalkmış dünyayı dar ediyor. kıskanmaması için konuşup ne kadar sevdiğinizi hissettirin yeter, eğer bu yetmezse sorun ondandır ve sakın taviz vermeyin yaşamınızdan. erkekler böyledir işte kilolu kalsanız gözünden düşerdiniz başkalarını örnek verirdi, şimdi de kıskançlık yapıyor.

Son düzenleme:
bencede eşiniz sizi çok kıskanıyor ondan böyle yapıyor ve sizin güel bir işte güzel bir para kazanmanızı kıskanıyor :KK23:ve paylaşamıyor:KK34:

sizin orta yolu bulmanızı tavsiye ederim çünkü aşkım bana böyle bir şey yapsa şarkı söylese ve kafeye gitse uzun süre affetmem:KK43:

Allah yardımcın olsun canım.. :KK16:
Ben evli değilim ama sevgilim var. Aynı senin eşin gibi başlarda kıskanç değildi. Sonradan okulda büyük bir başarı elde edince kıskanmaya başladıı. :KK5: Erkeklerin yanında durmama bile kızıyor. :44: Ne kadar sevdiği için kıskanmış olsa bile çok zor bir durum biliyorum. İnşaallah aranızı düzeltirsiniz. :)

Seni kıskanıyor ama diğer erkeklerden değil asıl sorun onunkinden daha güçlü bir kariyere sahip olman ne iş yaptığını yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yüksek mevkiden birçok insanla bağlantılı bir iş yapıyorsun eşinin maaşı senden fazla olsa bile kariyer denen sey maaşla ölçülmüyor...Senin konumunu kıskandığından dolayı hayatını zorlaştırıyor hıncını böyle alıyor bence .Ama o son video olayı biraz abartı olmuş sana sormadan arkadaşının böyle birşey yapması yanlış ve o konuda sinirlenmesi çok da haksız gelmiyor bana

kıskanç erkek aslında iyi bişey ama fazlası zarar

bence onu karsınıza alıp konusun neden böyle oldugunu sorun
sizinle paylasırsa sizde çözüm bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Güzel yorumlar yapıyorsunuz ne diyim ama diyorum ya eşimi iyi tanırım. Bana günlerce küs kalacak iyi biliyorum. Şu saat oldu gelmedi bugün altıda dersi bitiyordu. Mesaj attı abime maç izlemeye gidiyorum bekleme geç gelirim yazmış. Konuşabilsek bu aralar herşey üst üste geldi.

Seni kıskanıyor ama diğer erkeklerden değil asıl sorun onunkinden daha güçlü bir kariyere sahip olman ne iş yaptığını yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yüksek mevkiden birçok insanla bağlantılı bir iş yapıyorsun eşinin maaşı senden fazla olsa bile kariyer denen sey maaşla ölçülmüyor...Senin konumunu kıskandığından dolayı hayatını zorlaştırıyor hıncını böyle alıyor bence .Ama o son video olayı biraz abartı olmuş sana sormadan arkadaşının böyle birşey yapması yanlış ve o konuda sinirlenmesi çok da haksız gelmiyor bana

Ben işe başladığımda memurdum. Şu an bir makamda sekreterlik yapıyorum. Öyle kariyer sahibi biri değilim ama sadece görüştüğüm kişiler tepedeki adamlar sanırım bundan rahatsız oluyor. Eşim iki fakülte mezunu master yapmış biri ve kendine güveni oldukça fazladır bilemiyorum ki diyorum ya bu aralar iyice tuhaflaştı.

oooohhh süperr:KK42::KK42: valla ben bile özenerek okudum eşiniz kıskançlıktan çatlamıştır tabi:)

anladığım kadarıyla hoş bir kadınsınız, iyi bir işiniz, çocuğunuz var, sesiniz bile güzel:nazar: harikasınız bence. ona da değer veriyorsunuz ki konu açmışsınız. bu adam ne muhteşem eşim var bana da aşık diyeceğine çocukluk ediyor. kaldı ki videoda eller havaya kop kop yaptığınız sanmıyorum. kırk yılda bir bi türkü söyler insan ben de yapmıştım bunda hiç bi şey yok. burada "kadınlığı benden öğren şekerim" tadında kadınlara acımasız eleştiriler yapılabilir kk burası:) ama tüm samimiyetimle söylüyorum kıymeti bilinmesi gerkeken bir kadın ve eşsiniz, akşam odaya çekilip bi türkü söyle aşkım diyip bi kadeh şarap içip, muhabbet edeceğiniz yerde adam kalkmış dünyayı dar ediyor. kıskanmaması için konuşup ne kadar sevdiğinizi hissettirin yeter, eğer bu yetmezse sorun ondandır ve sakın taviz vermeyin yaşamınızdan. erkekler böyledir işte kilolu kalsanız gözünden düşerdiniz başkalarını örnek verirdi, şimdi de kıskançlık yapıyor.

Gesi bağları türküsünü söylemiştim:KK50: öyle eller havaya falan tarzı bir şey söylemedim.
Ev kadınlığını çok beceremiyorum ne yalan söyleyim yemek, ütü hak getire zate kızıma annem bakıyor. Bir becerebildiğim şey temizlik ona da vakit bulabilirsem. Belki bunlardan da bunalmış olabilir. Şöyle de bir şey var eşim hafta içi akşam dokuzdan önce gelemiyor.

Son düzenleme:
Bir de neyi kıskandığını çözemiyorum ki mesela evde başbaşayken sürekli şakalar yaparım kucağından inmem öperim oldukça sıcakkanlı biriyimdir. Cinsellik olarak desek hala ilk gün gibi heyecan duyuyoruz bana göre sorun yok neyi dert ediyor ki. Aklıma geldikçe yazıyorum bana bir kere telefonda biriyle konuşurken o ses tonu ne öyle kırıtarak konuşuyorsun demişti:26:

Güzel yorumlar yapıyorsunuz ne diyim ama diyorum ya eşimi iyi tanırım. Bana günlerce küs kalacak iyi biliyorum. Şu saat oldu gelmedi bugün altıda dersi bitiyordu. Mesaj attı abime maç izlemeye gidiyorum bekleme geç gelirim yazmış. Konuşabilsek bu aralar herşey üst üste geldi.

Bak ne güzel,en azından mesaj atmış.
Hem eşinin kriz aşma yöntemi çok doğru geldi bana.
Sinirini bastırana kadar eve gelmiyor.
Bu arada kafasını dağıtacak faaliyetlerde bulunuyor.

eşinize iş yerinizle alakalı detaylardan çok bahsediyormusunuz.. :26:

eşinize iş yerinizle alakalı detaylardan çok bahsediyormusunuz.. :26:

Genelde ne yaptın diye sorduğunda anlatıyordum ama uzun süredir bahsetmiyorum. Ne demek istediğinizi anladım bende zaten bunu anladığımdan beri birşey anlatmıyorum. Önceden saf saf anlatırdım şuraya gittik, şu geldi, şöyle oldu baktım bazı şeyleri başka yönlere çekiyor bende sıradan şeylerden bahsedip geçiştiriyorum.

dünden beri konunu okuyorum ama eşinin seni neden aşırı kıskanmaya başladığını çözemedim:44:
adamın eğitimi senden fazla geliri senden fazla peki sebep ne olabilir diye düşününce akılıma birtek şu geldi tepedekileri görüyorum falan diyorsun yaa acaba bu kadın benden daha iyilerini görüyor tanıyor onlara gönlü kayar mı diye bir panik mi yaşıyor :26:bu nedenle mi huzursuzluk çıkarıyor:nazar:
eğer buysa sebep sana hiç güvenmediği anlamına gelir ki bu da hiç hoş değil:KK20:
umarım sorunlarınıza tatlılıkla bir çıkar yol bulursunuz canım

Bak ne güzel,en azından mesaj atmış.
Hem eşinin kriz aşma yöntemi çok doğru geldi bana.
Sinirini bastırana kadar eve gelmiyor.
Bu arada kafasını dağıtacak faaliyetlerde bulunuyor.

Haklısın dün o sinirle evde karşılaşsaydık kesin üstüme falan yürürdü eminim. Odanın birinde duvarda el izi duruyor. Bir kere yine böyle kavga etmiştik sırf bana vurmamak için kafasını duvara vurup kanatmıştı. Eşim geldiğinde ben uyumuş olacağım zaten uyumayıp beklesem bile kızım evdeyken asla onunla tartışmam.

dünden beri konunu okuyorum ama eşinin seni neden aşırı kıskanmaya başladığını çözemedim:44:
adamın eğitimi senden fazla geliri senden fazla peki sebep ne olabilir diye düşününce akılıma birtek şu geldi tepedekileri görüyorum falan diyorsun yaa acaba bu kadın benden daha iyilerini görüyor tanıyor onlara gönlü kayar mı diye bir panik mi yaşıyor :26:bu nedenle mi huzursuzluk çıkarıyor:nazar:
eğer buysa sebep sana hiç güvenmediği anlamına gelir ki bu da hiç hoş değil:KK20:
umarım sorunlarınıza tatlılıkla bir çıkar yol bulursunuz canım

Bana da öyle geliyor. Muhtemelen sorun bu. Konuşsak bile bunu bana açık açık söylemez. Evet bu bana güvenmediğini gösterir. Bugüne kadar kimseyi gözüm görmedi. Ben onunla evlenmek için iki sene bekledim. Aileler istemediği halde evlendik. Düğün gününe kadar evleneceğimiz şüpheliydi. Üstelik 17 aylık kızımız var bir aileyiz böyle düşünüyorsa çok saçma.

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor. Muhtemelen sorun bu. Konuşsak bile bunu bana açık açık söylemez. Evet bu bana güvenmediğini gösterir. Bugüne kadar kimseyi gözüm görmedi. Ben onunla evlenmek için iki sene bekledim. Aileler istemediği halde evlendik. Düğün gününe kadar evleneceğimiz şüpheliydi. Üstelik 17 aylık kızımız var bir aileyiz böyle düşünüyorsa çok saçma.

tabi ki çok saçma:KK31:
ben olsam yerinde açık açık bunu sorarım cevap isterim. eğer böyle düşünüyorsa kızıp üste çıkarım.onun benden özür dilemesini sağlarım:KK23:

tabi ki çok saçma:KK31:
ben olsam yerinde açık açık bunu sorarım cevap isterim. eğer böyle düşünüyorsa kızıp üste çıkarım.onun benden özür dilemesini sağlarım:KK23:

Benim kocam bir tuhaf tartışırız ben haklıyken konuşmalarıyla beni haksız duruma düşürür bende öyle ağzım açık bakakalıyorum hiç sevmiyorum onunla tartışmayı. Haklıyken nasıl haksız duruma düşüyorum anlamıyorum. Matematik öğretmeni, hemde Hukuk okudu, master yaptı ben iki yıllık önlisans okudum sanırım bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Dört yıldır evliyiz bir gün bile özür dilediğini duymadım adam dik başlı dediğim dedik.

Son düzenleme:
Benim kocam bir tuhaf tartışırız ben haklıyken konuşmalarıyla beni haksız duruma düşürür bende öyle ağzım açık bakakalıyorum hiç sevmiyorum onunla tartışmayı. Haklıyken nasıl haksız duruma düşüyorum anlamıyorum. Matematik öğretmeni, hemde Hukuk okudu, master yaptı ben iki yıllık önlisans okudum sanırım bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Dört yıldır evliyiz bir gün bile özür dilediğini duymadım adam dik başlı dediğim dedik.

Çok yanlış düşünüyorsun cnm ya. Bu karakter meselesi. Ben de öyleyimdir mesela. eşim şok olur. Ben haklıyım, nasıl bu duruma geliyoruz diye bakakalır.... Belki eşinin ağzı daha iyi laf yapıyordur ve sen cekişmekten yorulduğun icin susmayı tercih ediyorsundur....

Ben eşinin bi bunalımda olduğunu düşünüyorum doğrusu. Okul dersane ev yoruluyor ve hırsını en yakınından yani senden cıkarıyor... Aynı fiziksel yorgunluğu sende de görmek istiyor haliyle ama göremeyince hırçınlaşıyor....

Son düzenleme:
X