- 28 Kasım 2010
- 41.530
- 137.412
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hadi gozun aydinValla burada herkes kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapıyor. Buranın amacı o denebilir
Büyümek de öyle olmuyor ama neyse :)
Düşüncesinin ne önemi var neyi değiştirecek ki ?Yok bilmiyor ama dediğim gibi çocuğa yemin ettirmiş. Çocuk da korkuyormuş sözde ettiği yeminden ötürü. Ben onunla geleceğim olmadığının farkındayım ama en azından beni kullandığını düşünmesin istiyorum.
Çünkü yukarıdaki hanımefendi hala adamın kocam olduğunu kabullenmekte zorlanıyor yazı tipini kalınlaştırıp yazacaktım da bulamadım :)Kızmayın da
Ne kadar çok kocam da kocam yazmışsınız
Daha neler okuyacağım ya başıma dert aldım şimdi milletin kocasını büyüteceğim iyi miHadi gozun aydinvereyim de buyut kocami dedi yahu
Bu arada benim dusuncem de 21 yas sevismek icin uygun ama evlilik icin uygun olmayan bir yas.
İşte benim yorumuma konu sahibinin cevap vermesi gerekirdi,senin konuyu sabote edip bana cevap vermemen gerekirdi mesela :) evet kocam var,benim kocam. :) Büyüyüp büyümediğini ilerleyen zamanlarda ben göreyim istersen sanane yani ?Kocam kocam kocam kocam kocam kocam
Anladım kocan var"Senin sevgilin büyüyememiş bak bir de benimkini gör" minvalinde yorum yazdığın için ben de sana yazdım.
Hem rahatsız olup hem konuya ısrarla yorum yapmakta ayrıca komikOfff bu ne ya. Sıktınız artık. Kimse neden ilişki yaşadığını, hangi yolla yaşadığını, ne zaman yaşayacağını size sormak zorunda değil. Rahatsız olan çıksın konudan, yok niye anal yazmış, ayrıntı vermiş bilmem ne. Bu onun sorunu, nasıl yazacağını ne yazacağını size soracak değil ya. Sonuçta bu site kurallarına aykırı bir yazı değil. Nedir bu bu yargılama merakınız anlamıyorum. Hepiniz başımıza kuku bekçisi kesildiniz. Pardon arka.
Çünkü yukarıdaki hanımefendi hala adamın kocam olduğunu kabullenmekte zorlanıyor yazı tipini kalınlaştırıp yazacaktım da bulamadım :)
Geçen açtığın konuda anlattigin kadarıyla zaten deli divane değil miydiniz? Şimdi sevgilim öyle düşünüyor demişsin.Ona deli divane aşık olduğumu düşünüyor
İşte herkesin düşüncesi farklı oluyor,saygı duyarım. Bana uyan size uymayabilir bu normaldir. O zaman bıraksınlar da ben hatamun farkına varayım,dalga geçmek gerekir mi sizce?Hadi gozun aydinvereyim de buyut kocami dedi yahu
Bu arada benim dusuncem de 21 yas sevismek icin uygun ama evlilik icin uygun olmayan bir yas.
Nickini degistir sultangelin yap acilDaha neler okuyacağım ya başıma dert aldım şimdi milletin kocasını büyüteceğim iyi mi
Sevgilinizin boynunu “dışarıda” morartıyorsunuz, evde ters ilişki yaşıyorsunuz, sevgiliniz annem istemiyor diye bahaneler uydurup sizi ergen gibi sosyal medyadan engelliyor ve siz hala onun peşinizden koşmasını isteyecek kadar hayal aleminde yaşıyorsunuz.Dün bir konu açmıştım. Sevgilimin dışarıda boynunu morartmıştım. Dindar bir aileler ve annesi ölümü gör o kızla görüşürsen eğer falan demiş. Ne derece doğru bilemiyorum tabii.
Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik. Akşam whatsapptan yazdı bana bayağı konuştuk. Akşam instagramdan beni engellemiş. Ama whatsapp normaldi. Bende sinirlenip onu engelledim.
Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim.
Şimdi çocuk ne düşünüyor, kafasındakiler ne bilmiyorum. Bildiğim şey yapmış olduklarımdan pişman değilim, aksine mutluyum. Ama o beni kullandığını düşünmesin istiyorum. Ve biraz saçma biliyorum ama benim az da olsa peşimden koşsun istiyorum. Fikirleriniz, düşünceleriniz ne kızlar?
Not: Günah bilmem ne diyecekler, yargılayacaklar uzak dursun lütfen. Bu hayat benim, seçimler benim..
Hata oldugunu fark etmis olsaydiniz kurdugunuz cumle “evet cocuk yasta evlendik hata ettik,simdi toparlamaya calisiyoruz” minvalinde olurdu “vereyim de buyut” degil. Kafalar cocuk daha,yas buyuse biraz daha duzelirsiniz tabii. Zamanla insallah.İşte herkesin düşüncesi farklı oluyor,saygı duyarım. Bana uyan size uymayabilir bu normaldir. O zaman bıraksınlar da ben hatamun farkına varayım,dalga geçmek gerekir mi sizce?
Size seviyesiz geliyorsa yorum yapmayın hanımefendi. Kaç yıllık üyeyim bende. Derdim bu. Ne yapabilirim?
Sadece siz değil ama öyle yorumlar yazıldı ki. Uzun zamandır depresyondayım, birkaç gün önce hangi şekilde intihar etsem diye düşünüyordum. Hiç mi korkmuyorsunuz hassas biri ise bu yorumlarımızı okur, etkilenir, bir şey yapar kendine? Ama yok amaç içlerindeki kötülüğü, kini püskürmek.
Önce kim engelledi peki??Hanımlar engeli açma diyorsunuz değil mi?
Yani çocuğa dün annesini kafasına takmamasını, onu bekleyeceğimi, onu sevdiğimi, onu bırakmayacağımı, annesiyle olan durumu illaki bir şekilde düzelteceğimizi, olmaması gibi bir ihtimali kabul etmediğimi söylemiştim.
Şimdide wpden engelledim ya ne düşünüyordur acaba?
Sultangelin mi yıkılıyorum şu tarafaNickini degistir sultangelin yap acil
Demiyorlar ki he cocuk yasta cocukla evlendik haklisin,basimiza dert aldik hata ettik diye.
Adamin size soylemesi gerekenleri siz ona soylemissiniz. Cantada keklik zannediyordur sizi muhtemelen. Uc gun sonra acar engeli yine kaldigimiz yerden devam ederiz diyordur bana goreHanımlar engeli açma diyorsunuz değil mi?
Yani çocuğa dün annesini kafasına takmamasını, onu bekleyeceğimi, onu sevdiğimi, onu bırakmayacağımı, annesiyle olan durumu illaki bir şekilde düzelteceğimizi, olmaması gibi bir ihtimali kabul etmediğimi söylemiştim.
Şimdide wpden engelledim ya ne düşünüyordur acaba?
Bu geçen açtığın konu sence de biraz hızlı duygu durum değişikliği olmamış mı? Beğenmedim sümsük vs demişsiniz bir de....Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti.
Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi üzerine, ölümü gör gibi bir yemin ettirmiş bir daha görüşmeyeceksin, konuşmayacaksın diye.
Sevgilimde ne yapacağını bilemiyor. Hayatındaki en önemli varlığı annesi. Ama bende ondan ayrı kalmaya dayanamam. Kalbim acıyor. Yalvarırım bir çıkar yol bulun?