Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Sevnek değil bu cinsel cekim ondan kopamiyorsun. Ayrica ne yaparsan yap dusuncelerini degistirebilecegini sanmiyorum.

Ama boyundaki morluğun sebebi gayet açık. İş yerinde dahi millet dalga geçmiş.

dunku morartmaya tecrubesizlik iste demistin, bugun ters iliski hmm

annesine yemin etti diye ayrilmisti nasil bir araya geldiniz?

bence pesinden de kosmaz engellenmis olmasi sevindirmistir bile.

hayatiniza bakin.

Neyin dindarlığı bu ben anlamadım? Anne deseniz ayrı vaka, oğlu deseniz ayrı vaka.
Siz asla vazgeçmeyeceğinizi söylemişsiniz sürekli. Şimdi engeli kaldırırsanız eğer, adam “kıza bak yüzsüzlüğün bu kadarı” der.
Engeli kaldırmayın biraz ağırlık iyidir, çizginizden şaşmayın. Ulaşmak isteyen adam her yerden ulaşır yolunuzu bulur yine çıkar karşınıza çıkar.
Eğer size ulaşır ve yazarsa kesinlikle olumsuz cevaplar verin işte o zaman “vayyyyy kıza bak iki gün önce ne diyordu şimdi ne diyor” deyip şaşırır.
Anne olayına asla inanmayın erkeğin yüz karası resmen.

Onun dışında, sevişin. Deli gibi sevişin ama bu güzel bedeninizi böyle 5 para etmeyen erkeklere sunmayın. Bedeninize, fiziğinize saygı duyun. Ne engelini açın, ne mesaj yazın, ne karşısına çıkın ağır olun taviz vermeyin. İleriye yönelik ilişkiler kurun.

Bence sizi mutlaka arayacak ve size dönecektir ihtiyaçları onu sıkıştıracak..Gittigi yere kadar gidecek iste ...Anlatım tarzindan bile aşk iliskisi olmadigi cok belli..

Bütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...

Bütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...
Ayrıca ilişki olsa anlarız, bir nebze. Ters ilişki resmen sapkınlık .Günah boyutunu geçtim, sağlığını da mı düşünmüyor bu kadinlar

Vajinal olabiliceğini söylediğiniz halde anal istemesindeki düşüncesi ne olabilir sizce?

Size göre igrenclik
Herkesin kendi tercihi sonuçta
Zaten sizden saygı duymanizdan baska bir beklenen yok
Herkes sizin istediğiniz gibi yaşayamaz takdir edersiniz ki

Ama boyundaki morluğun sebebi gayet açık. İş yerinde dahi millet dalga geçmiş.

Millet sorar ama "sevgilim morarttı" demek zorunda değildi. Açık açık söylemek farklı bir şey.
Annesine söylediğini de sanmıyorum.

Bu kafadaki adam siz ne yaparsanız yapın sizi kullandığını düşünecek. Sizi kullanmış değil, sonuçta bile isteye yapmışsınız. Ama o öyle düşünüyor ve bunu değiştirmeniz imkansız. Adamın zihniyeti bu, cinselliğe bakışı bu. Erkek kullanır, kadın kullanılır...
Bu psikolojiye düşmemek için bu kafadaki adamlarla sohbet bile etmeyin.

Hem "seçimlere saygılıyız" demek hem de edep dilemek çelişki değil mi? Seçimlere saygılı olan insan başkasının seçimini edepsizlik olarak görse bile bunu dile getirmez. "Edepsiz" diyerek zaten saygısızlık yapmış oluyorsunuz.

Evet özel hayatlar yazılıyor, çiziliyor, dert olabiliyor. Sadece “Bdv” değil. Cinsellik, aşk, kişisel gelişim kategorileri bunlar için var. Özel hayat.
Burada binbir çeşit üyenin türlü türlü sorunları olabiliyor. Platform’un ve bu kategorinin amacıda budur.
Fikir alışverişinde bulunmak, yardım etmek, dertleşmek özel hayatında oluşan sıkıntılara çare bulmak.
Şayet mideniz bulanıyor ve alışkın değilseniz sadece saygı duyup, hiç yorum yapmaksızın alışkın olduğunuz ve midenizin bulanmadığı konuya geçmek hiç zor değil.

N'aptın sen yahu , n'aptın? Hem kullandığını düşünmesin istiyorsun Hem şu yazdıkların...Lütfen bir psikologa git.Bir yorumunda da takıntı yapıyorum gibi vişey yazmıştın.Bence bu yaşadıkların takıntıdan başka bişey değil.Ruh sağlığın daha fazla bozucak şey yaşamadan önlemini al.

İçerik de dini yorum vurgusu, ters ilişki, kullanılma, bekaret varsa bu site karışır mı? Evet karışır, ahlaksız, edepsiz diyende olur, dini yorum yapanda olur, normal bulanlara saydıranlarla, normal bulmayanları gericilikle suçlayanda olur, kimi genişlikten dem vurur, kimi sığ olmaktan, maddelerden kaçı bu topikte konu edildi bilemiyorum ama atışmalar olduğunu görmemek mümkün değil, hepinize iyi günler, kapadık biz konuyu, kiblenmesi lazım dediğiniz yorumlar varsa, lütfen rica edeyim parmacıklarınızı benim için 2 dakika çalıştırıp şikayet et butonuna basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…