- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.387
- Konu Sahibi Meredith Grey
Assss soooğraBu konuda banlanan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Assss soooğraBu konuda banlanan var mi
Ama boyundaki morluğun sebebi gayet açık. İş yerinde dahi millet dalga geçmiş.Pembik oğluşunu yoldan çıkardığınızı mı düşünüyormuş annesi?
Çocuk bariz yalan söylemiş. O kadar dindar bir ailelerse gidip annesine "sevgilim morarttı" diyemez.
Böyle insanlardan uzak durun. Böyleleri dindar geçinir ama erkeğin elinin kiriymiş gibi davranırlar. Kendileriyle bir şeyler yaşayan kadına da zerre saygı duymazlar. Erkek olarak onun yapması normal ama sizinki normal değil onun gözünde.
Bir defa engellemişsiniz artık, engeli kaldırmayın.
Bütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...Yani kk da bu konularda cinsellik gecince neden bu kadr tepki veriliyor hiçbir zaman anlayamayacagim.
Tamam ters ilişki fazlaca bir ayrinti olabilir hadi oraya katilabilirim ancak
Iliskiye girildi diye kusma efektleri koyma, yikilacagimizi idda etme falan cok abarti degilmi hanımlar. ...
Ki kizda sormamis zaten ben iliskiye girdim ama yanlis mi yaptim diye
Ayrıca ilişki olsa anlarız, bir nebze. Ters ilişki resmen sapkınlık .Günah boyutunu geçtim, sağlığını da mı düşünmüyor bu kadinlarBütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...
Vajinal olabiliceğini söylediğiniz halde anal istemesindeki düşüncesi ne olabilir sizce?Lütfen konuyu saçma yerlere çekmesek. Ortada bir problemim var ve başka insanlara danışıp fikir almak için bu konuyu açtım.
Birbirinizle dalaşın veya bana kendi çapınızda haddimi bildirin diye değil. Daha ayrıntı vereceğim sonra sorduk mu gibi bla bla yorumlar alacağım.
Onu deli gibi seviyordum, normal yolla da birlikte olabileceğimizi söylemiştim.
Bütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...
Ama boyundaki morluğun sebebi gayet açık. İş yerinde dahi millet dalga geçmiş.
Size Allahtan birazcık edep diliyorum..elbette secimlere saygiliyiz ama gunah bilmem ne diyecekler yazmasin yazmissiniz gunah oldugunu bal gibi biliyorsunuz da yani? Arkadasiniz da nasil dindar anlamadim orasi da ayri bi muamma..burdan bakinca birbirinizi tamamliyorsunuz bence
Evet özel hayatlar yazılıyor, çiziliyor, dert olabiliyor. Sadece “Bdv” değil. Cinsellik, aşk, kişisel gelişim kategorileri bunlar için var. Özel hayat.Bütün özel hayatı buraya yazınca özellikle de öyle bir cümle ile midemiz bulanıyor evet alışkın diil iz demek ki igrencliklere ...
N'aptın sen yahu , n'aptın? Hem kullandığını düşünmesin istiyorsun Hem şu yazdıkların...Lütfen bir psikologa git.Bir yorumunda da takıntı yapıyorum gibi vişey yazmıştın.Bence bu yaşadıkların takıntıdan başka bişey değil.Ruh sağlığın daha fazla bozucak şey yaşamadan önlemini al.Hanımlar engeli açma diyorsunuz değil mi?
Yani çocuğa dün annesini kafasına takmamasını, onu bekleyeceğimi, onu sevdiğimi, onu bırakmayacağımı, annesiyle olan durumu illaki bir şekilde düzelteceğimizi, olmaması gibi bir ihtimali kabul etmediğimi söylemiştim.
Şimdide wpden engelledim ya ne düşünüyordur acaba?