Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Sizin kocaniz oldukca olgun yani
Bosanmaktan vaz mi gectiniz?
Umarim pisman olmazsiniz
Benim eşimin takılmaları var o konuları hala sağlıklı bir şekilde konuşamadık.
Ama en azından ergen gibi bir engelleyip bir açmıyor ya da bende kullanılmış hissi yaratmıyor.
Ayrıca 21 yaşında insan annesine söz söyleyemiyor mu annesi onun üzerinde otorite kurmayı başarmış.
Teşekkür ederim umaeım doğru kararı veririm.

Herif ve ailesi dindar, ama zina yapıyor, hemde evlilere dahi haram olan ters ilişki ile, annesi oğluşunun boynundaki vakum izlerini görünce ölümü gör ayrıl ondan diye yemin ediyor ama dindar gencimiz annesini uyutup aynen devam ediyor, işini gördükten sonra kızımızı ara ara sıra engelliyor, kızımız ise beni kullandığını düşünmesin istiyor, aslında kullanıldığını kendiside biliyor fakat istediği adamın düşüncesinin bu yönde olmaması, bu arada kızımızda bakire, anal göndermesi bu yüzden, bu herif illaki birgün kızımızı kapı önüne koyacak ve "dindar" şahsiyetine ailesine yakışan bir kız bulacak ve namus timsali bir hayat sürecek, kızımız ise saftirik bir gariban bulup *bon bokoroyom oşkomm, sın ılkımsınn* diyecek hani bakire ya zar duruyor sonuçta (!) ...
Keşke konuyu okumadan saçmalıklarınızı yazma gafletinde bulunmasaydınız.

Benim en nefret ettiğim olay biraz saplantılı olmam. Bir şeye, kişiye taktım mı illaki olacak moduna giriyorum. Sanırım öncelikle bu huyumdan kurtulmam lazım. Ama nasıl?

Bende senin gibiydim, yakın gecmiste hep "Istersem alırım, yaparim, ne olursa olsun elde ederim"cilerdendim, yeni yeni kurtuluyorum desem yeridir, bu huydan vazgecmek icin psikolojik bir tedavi almadım ama kendi cozumumu buldum, "Hayatta herseye sahip olamazsın", "Hayatta herseyi elde edemezsin" diyerek pembe dunyalardan cıktım, hırslarından kurtul kesinlikle, ve birini etkilemek icin bedenini asla kullanma, bir kadın olarak bana her zaman aklını bedeninden daha on planda tutan cazip gelmistir. Erkekler aptaldir, bu devirde bedene duskunler ama zamanı gelince hep aklını kullananlardan yana olurlar. O yuzden once sen... Kendine zarar verecek birsey yapma, sevgi ve ask hakikaten bir yere kadar, sonrası hep mantık.

Bende 24 yasına giricem bir kac gun sonra, cinsellik manasında kendimi tanımak adına sadece on sevisme icin "Tensel birseyler hissettigim" flortlerimle guzel seyler yasadım, sonrasında duygusal anlamda birseyler hissetmedim ve de pisman olmadım, bir kac kez hoslandıgım erkekle ileri gitmek istemistim cunku kendini taniyan ve cinsellikte ne istedigini bilen bir kadın olmayı hedefledim ama sorumlulugunu alacak maddi imkanım yoktu, hala daha okuyorum. Yani yasadiklarina yakın seyler gordugum icin ne buyuk konusuyor ne seni yadirgiyorum. Son olarak, bırak aklında nasıl kalırsa kalsın, kendini kimseye kanıtlamak zorunda degilsin, birseyler yasadin diye arkandan ne soyledigiyle ilgilenme eger bir daha sonsuza kadar yuzunu gormeyeceksen, tamamen bitireceksen, neticede oyle erkekler tanıdım ki birsey yasamadan, yasadigimizi gormeden "Or*** damgası vuran...

Konu sahibi sittin sene adama onu kullanmadigina inandıramaz.. kullanmış iste apaçık.. yalnız sunu anlayamadım senelerdir kk uyesiyim son zamanlarda konu açıp cıvık cıvık seviyesiz sorular yorumlar oluyo iyice tadı kaçıyor buraların acaba kazen ve mune buraya bı el mi atsa

HANIMLAR sakin olun ve konuyu kendi iç savaşı haline getirip kendi düşüncelerinizi burda birbirinizle catistirmayin zira konu sahibinin anlattigina göre Alan Memnun Veren Memnun , sadece bu arkadaşımız beni kullandigini düşünsün istemiyorum demiş boş yere ban yemeyin ...

Yani kk da bu konularda cinsellik gecince neden bu kadr tepki veriliyor hiçbir zaman anlayamayacagim.

Tamam ters ilişki fazlaca bir ayrinti olabilir hadi oraya katilabilirim ancak
Iliskiye girildi diye kusma efektleri koyma, yikilacagimizi idda etme falan cok abarti degilmi hanımlar. ...

Ki kizda sormamis zaten ben iliskiye girdim ama yanlis mi yaptim diye

Konu sahibi sittin sene adama onu kullanmadigina inandıramaz.. kullanmış iste apaçık.. yalnız sunu anlayamadım senelerdir kk uyesiyim son zamanlarda konu açıp cıvık cıvık seviyesiz sorular yorumlar oluyo iyice tadı kaçıyor buraların acaba kazen ve mune buraya bı el mi atsa

Size seviyesiz geliyorsa yorum yapmayın hanımefendi. Kaç yıllık üyeyim bende. Derdim bu. Ne yapabilirim?

Sadece siz değil ama öyle yorumlar yazıldı ki. Uzun zamandır depresyondayım, birkaç gün önce hangi şekilde intihar etsem diye düşünüyordum. Hiç mi korkmuyorsunuz hassas biri ise bu yorumlarımızı okur, etkilenir, bir şey yapar kendine? Ama yok amaç içlerindeki kötülüğü, kini püskürmek.

Geçen konunuzda adamın size sığ geldigini ve soğuduğunuzu söylemiştiniz.
O da annesine yemin ettiği için çıkmazda oluğunu.
Kusura bakmayın ama ikiniz de cinsel ihtiyaçlarınız için birbirinizi kullanıyorsunuz. Bir gün önce sığ gelen ve ayrılmayı düşündüğünüz bir adamla sevişmeyi anca böyle açıklayabilirim.

Yorumumda sizi ilgilendiren tam olarak neresi var hanımefendi? Alıntılayıp bana atar mısınız acaba? Ben konu sahibiyle muhattabım sizinle değil. Evet kocam büyümüş,en azından dar görüşlü, küçümseyen,insanların seçimleriyle alay eden biri değil. :)
Valla burada herkes kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapıyor. Buranın amacı o denebilir :KK70:
Büyümek de öyle olmuyor ama neyse :)

Valla burada herkes kendini ilgilendirmeyen şeylere yorum yapıyor. Buranın amacı o denebilir :KK70:
Büyümek de öyle olmuyor ama neyse :)
Hanımefendi benim kocamın yaşı çocukluğu sizi ilgilendirmiyor. Benim kocamsa çocukluğu beni ilgilendirir sizi değil,her konuda illaki birine böylr yapıyorsunuz ayıp yani. Bence sizin büyümeye ihtiyacınız var,kocamın değil. Başkasının kocası hakkında yorum yapmak sağlıklı da değil,vereyim sen büyüt kocamı olur mu? Bir daha da alıntılamayın rica edicem.

Keşke konuyu okumadan saçmalıklarınızı yazma gafletinde bulunmasaydınız.
Tamam o zaman. ister inan ister inanma ama sadece senin iyiliğin için sana bir tavsiyede bulunayım, kaç kurtar kendini, o herif seni kullanıyor. Yarın annesi o "dindar" oğluşuna bir kız bulacak ve o kızla evlendirecek. Olacak olan bu. Haberin olsun.

Hanımefendi benim kocamın yaşı çocukluğu sizi ilgilendirmiyor. Benim kocamsa çocukluğu beni ilgilendirir sizi değil,her konuda illaki birine böylr yapıyorsunuz ayıp yani. Bence sizin büyümeye ihtiyacınız var,kocamın değil. Başkasının kocası hakkında yorum yapmak sağlıklı da değil,vereyim sen büyüt kocamı olur mu? Bir daha da alıntılamayın rica edicem.
Kocam kocam kocam kocam kocam kocam
Anladım kocan var :deli: "Senin sevgilin büyüyememiş bak bir de benimkini gör" minvalinde yorum yazdığın için ben de sana yazdım.

Size seviyesiz geliyorsa yorum yapmayın hanımefendi. Kaç yıllık üyeyim bende. Derdim bu. Ne yapabilirim?

Sadece siz değil ama öyle yorumlar yazıldı ki. Uzun zamandır depresyondayım, birkaç gün önce hangi şekilde intihar etsem diye düşünüyordum. Hiç mi korkmuyorsunuz hassas biri ise bu yorumlarımızı okur, etkilenir, bir şey yapar kendine? Ama yok amaç içlerindeki kötülüğü, kini püskürmek.
Vah vahhhh derdin bu mu çok büyük cokkk sen bu dertle nasıl yaşarsin çok hassassin maasallah bütün okuyanlar gördü.. bu depresyonla dikkat et birkaç kişiye daha kendini kullandırmadigina inandırmaya çalışma

Kızmayın da
Ne kadar çok kocam da kocam yazmışsınız :bicak:

X