Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Dün bir konu açmıştım. Sevgilimin dışarıda boynunu morartmıştım. Dindar bir aileler ve annesi ölümü gör o kızla görüşürsen eğer falan demiş. Ne derece doğru bilemiyorum tabii.

Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik. Akşam whatsapptan yazdı bana bayağı konuştuk. Akşam instagramdan beni engellemiş. Ama whatsapp normaldi. Bende sinirlenip onu engelledim.

Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim.

Şimdi çocuk ne düşünüyor, kafasındakiler ne bilmiyorum. Bildiğim şey yapmış olduklarımdan pişman değilim, aksine mutluyum. Ama o beni kullandığını düşünmesin istiyorum. Ve biraz saçma biliyorum ama benim az da olsa peşimden koşsun istiyorum. Fikirleriniz, düşünceleriniz ne kızlar?

Not: Günah bilmem ne diyecekler, yargılayacaklar uzak dursun lütfen. Bu hayat benim, seçimler benim..

Ben onunla bir geleceğim olmadığını fark ettim. Eğitim, hayat, düşünce her konuda farklıyız. Kendi önüme bakacağım ama beni düşünüp de kızı da ne kullandım demesini istemiyorum.
Ona deli divane aşık olduğumu düşünüyor. Engellemesinin üzerine bir şey yazmadım, bende wpden engelledim dediğim gibi. Belki bu onu şaşırtmıştır? Çünkü asla senden vazgeçmem demiştim.

Cocugun ailesi sizin kim oldugunuzu biliyor mu? Boynunu morarttigi kizin bi fotografini gordu mu yani?
Bence bilmiyor, sevgiliniz tamam anne biraktim diyip baska bi gun sizi goturup tanistirabilir yani ne anliyacak?
Ben olayin erkek arkadasinizin basi altindan ciktigini dusunuyorum.
Bana kalirsa hic ugraşmayin, ne boyle kaynanayla omur gecer ne de boyle bi adamla.

Yok bilmiyor ama dediğim gibi çocuğa yemin ettirmiş. Çocuk da korkuyormuş sözde ettiği yeminden ötürü. Ben onunla geleceğim olmadığının farkındayım ama en azından beni kullandığını düşünmesin istiyorum.

Bence bir beklentin yoksa hiç düşme üstüne.Bırak ne düşünürse düşünsün.Sen önüne bak.Ve bu şekilde düşünülmesi seni rahatsız ediyorsa bundan sonraki hayatına sana uygun kişileri al:)

O zaman bu noktadan sonra gururlu davran

En azından annesi ile senin aranda seçim yapana kadar rahat bıraksaydın çocuğu. Böyle tabi senin onun peşinden koştuğunu onun için her şeyi yapabileceğini düşünür.
Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim..

Bunlar onun sana kurması gereken cümleler, senin değil. Böyle yaparsan her şeyi düşünür hakkında

Buluştuğunuzda sürekli öpüş koklaş durumunda olduğunuz için birbirinizi çok sevdiğinizi yazmışsınız. Üzgünüm ama bu çocuk seni sevmiyor. Bu anneye bu yemini eden biri, üstüne gelip sanki yemin etmemişçesine seninle ilişki yaşıyor ve akşam engelliyor falan. Ne kadar saçma bir ergen olduğunu fark etmiyor musun?
Sen de ne istediğini bilmiyorsun ayrıca.

O zaman sen bu saatten sonra hiç bişey yazma o sana yazınca da köpekle. Belki böyle yaprsan kullandım diye düşünemez

Tamamen çöp bir anne ve sevgili.
Oyle dusunmemesine sebep olacak tek sey var o da hicbi sekilde iletisime gecmemek, o sizle iletisime gectiginde de, guzel seyler yasadik her sey icin tesekkurler ama senle bi gelecek dusunemiyorum gorusmemizin bi anlami yok diyeceksin, tam kullanip birakmis erkek edasiyla yani, bi kal gelsin
O senl iletisime gecmeden ona ulaşirsan ne dersen de bak nasil da barismak istiyor algisi olusturur

Duruma çözüm bulmak için ayrıntı vermemin nesi anormal? Yakınlaştık desem türlü çeşitli yerlere çekilebilir diye düşündüm.
anal mı vajinal mı yaptınız bize ne yani? konuya ne faydası olacak ki, ne çözüm önerisi sağlayacak bu? pozisyon ayrıntısını da verin bence, onsuz çözüm bulamayız çünkü

üzgünüm ama kullanma düşüncesini silmen mümkün değil sen kendini kullanılmış görmüyorsun ama oğlan kullandım attım düşüncesinde ... hatta ailesi bile elinin kiri bırak demiştir ... demişsin egitim farklı düşünce farklı .. o başka kafada aksini düşündüremezsin.. geri dönerse de "vay bu kız güçlüymüş kendinden taviz vermiyor dik duruyor " diye dönmez ... tekrar cinsel birşey yaşarız biz bunla diye döner

Çok teşekkür ederim. Peki sizce whatsapptan engeli kaldırsam mı kaldırmasam mı?

Annesi işin bahanesi yani diyor Ki benimle bir gelecek düşünme .Madem başlarda sevdiğinizi vs söylediniz ve şuan durum bu bir daha asla size ulaşmasına izin vermezseniz o istediğini düşünsede ,vazgeçilmez olmadığını farkettiğinde öyle bir duruma düşmeyeceksiniz.

Kullandığını düşünsün istemiyorsan hiç sallama.
Eğer iletişime geçersen peşinden koştuğunu, dolayısıyla senin için çok önemli olduğunu düşünür.
Ama öylece bırakırsan senin için de gelip geçici birisi olduğunu anlar.
Yani mantıken öyle olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…