- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben onunla bir geleceğim olmadığını fark ettim. Eğitim, hayat, düşünce her konuda farklıyız. Kendi önüme bakacağım ama beni düşünüp de kızı da ne kullandım demesini istemiyorum.Dindar bir ailede yetişmiş birinin senin yasam tarzina saygı duyup bu yaptıklarına iyi niyetle bakıp senin peşinden koşmasını beklemem cok garip.Yaş kaç?
Zihniyetiniz cok farklı cnm ve üzgünüm ki bu adam seni suan vakit geçirebileceği senin tabirinle kullanabileceği biri olarak görüyor.
Yok bilmiyor ama dediğim gibi çocuğa yemin ettirmiş. Çocuk da korkuyormuş sözde ettiği yeminden ötürü. Ben onunla geleceğim olmadığının farkındayım ama en azından beni kullandığını düşünmesin istiyorum.Cocugun ailesi sizin kim oldugunuzu biliyor mu? Boynunu morarttigi kizin bi fotografini gordu mu yani?
Bence bilmiyor, sevgiliniz tamam anne biraktim diyip baska bi gun sizi goturup tanistirabilir yani ne anliyacak?
Ben olayin erkek arkadasinizin basi altindan ciktigini dusunuyorum.
Bana kalirsa hic ugraşmayin, ne boyle kaynanayla omur gecer ne de boyle bi adamla.
Bence bir beklentin yoksa hiç düşme üstüne.Bırak ne düşünürse düşünsün.Sen önüne bak.Ve bu şekilde düşünülmesi seni rahatsız ediyorsa bundan sonraki hayatına sana uygun kişileri al:)Ben onunla bir geleceğim olmadığını fark ettim. Eğitim, hayat, düşünce her konuda farklıyız. Kendi önüme bakacağım ama beni düşünüp de kızı da ne kullandım demesini istemiyorum.
Ona deli divane aşık olduğumu düşünüyor. Engellemesinin üzerine bir şey yazmadım, bende wpden engelledim dediğim gibi. Belki bu onu şaşırtmıştır? Çünkü asla senden vazgeçmem demiştim.
bu detayı vermenizin amacını anlayamadımBiz ters ilişkiye girdik
Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim..
Duruma çözüm bulmak için ayrıntı vermemin nesi anormal? Yakınlaştık desem türlü çeşitli yerlere çekilebilir diye düşündüm.bu detayı vermenizin amacını anlayamadım
Ben onunla bir geleceğim olmadığını fark ettim. Eğitim, hayat, düşünce her konuda farklıyız. Kendi önüme bakacağım ama beni düşünüp de kızı da ne kullandım demesini istemiyorum.
Ona deli divane aşık olduğumu düşünüyor. Engellemesinin üzerine bir şey yazmadım, bende wpden engelledim dediğim gibi. Belki bu onu şaşırtmıştır? Çünkü asla senden vazgeçmem demiştim.
Tamamen çöp bir anne ve sevgili.Yok bilmiyor ama dediğim gibi çocuğa yemin ettirmiş. Çocuk da korkuyormuş sözde ettiği yeminden ötürü. Ben onunla geleceğim olmadığının farkındayım ama en azından beni kullandığını düşünmesin istiyorum.
Engeli kaldırayım mı whatsappdan sizce o halde?O zaman sen bu saatten sonra hiç bişey yazma o sana yazınca da köpekle. Belki böyle yaprsan kullandım diye düşünemez
anal mı vajinal mı yaptınız bize ne yani? konuya ne faydası olacak ki, ne çözüm önerisi sağlayacak bu? pozisyon ayrıntısını da verin bence, onsuz çözüm bulamayız çünküDuruma çözüm bulmak için ayrıntı vermemin nesi anormal? Yakınlaştık desem türlü çeşitli yerlere çekilebilir diye düşündüm.
Neden anlayamadiniz amaci onu da ben anlamadimbu detayı vermenizin amacını anlayamadım
Çok teşekkür ederim. Peki sizce whatsapptan engeli kaldırsam mı kaldırmasam mı?Tamamen çöp bir anne ve sevgili.
Oyle dusunmemesine sebep olacak tek sey var o da hicbi sekilde iletisime gecmemek, o sizle iletisime gectiginde de, guzel seyler yasadik her sey icin tesekkurler ama senle bi gelecek dusunemiyorum gorusmemizin bi anlami yok diyeceksin, tam kullanip birakmis erkek edasiyla yani, bi kal gelsin
O senl iletisime gecmeden ona ulaşirsan ne dersen de bak nasil da barismak istiyor algisi olusturur