Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Yaşınız kaç bilmiyorum.Ama oldukça genç sanki..Şu an yasından dolayı,gözün oldukça kara.Ama üzgünüm,kendini kullandırıyorsun.ve senin peşinden koşsun istiyorsun.Maalesef sen istediğini verdiğin müddetçe,onun gözündeki yerin değişmez.Bu kişi,gelip sana bunları söyleyip,yapıyorsa..Zaten sana değer vermiyordur.Bir gün hayatına,sana çok değer biri girer.ve sen bugün o kişi için gözünü karartığın şeyler için,pişmanlık duyar.çok üzülürsün.

Sultangelin mi yıkılıyorum şu tarafa :KK70::KK70::KK70:
Buraya her yorumu yazarlar ama eleştiri alınca "sanane be" derler. Benden küçük kendisi. Evlendiğimi hayal bile edemiyorum :olamaz:
Yasi kucuk akli buyuk insansin :KK66: bundan sonra adin sultangelin :KK66:

Ya cidden bak 34 yasima geldim,hala diyoruz ki erken mi evlendik. Yasanacak yapilacak oyle cok sey var ki. Evde oturup is yapmak cocuk bakmak basit kaciyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum.Ama oldukça genç sanki..Şu an yasından dolayı,gözün oldukça kara.Ama üzgünüm,kendini kullandırıyorsun.ve senin peşinden koşsun istiyorsun.Maalesef sen istediğini verdiğin müddetçe,onun gözündeki yerin değişmez.Bu kişi,gelip sana bunları söyleyip,yapıyorsa..Zaten sana değer vermiyordur.Bir gün hayatına,sana çok değer biri girer.ve sen bugün o kişi için gözünü karartığın şeyler için,pişmanlık duyar.çok üzülürsün.
Peki ne yapmamı önerirsin? Bu durumun kurtarılacak bir yanı yok mu?

Hata oldugunu fark etmis olsaydiniz kurdugunuz cumle “evet cocuk yasta evlendik hata ettik,simdi toparlamaya calisiyoruz” minvalinde olurdu “vereyim de buyut” degil. Kafalar cocuk daha,yas buyuse biraz daha duzelirsiniz tabii. Zamanla insallah.

Edit;imla
Peki tamam inşallah varırım farkına bir ara :KK70:

Hem rahatsız olup hem konuya ısrarla yorum yapmakta ayrıca komik
Madem rahatsızsın yorum yapma çık dimi :KK66:

Bazı hanımlar sanki bu sitede günlük asgari yorum yazma kotası varmış gibi tüm konulara yorum yapmak zorunda hissediyorlar, rahatsız olsalar bile.:işsiz:
Görmezden gelmek bu kadar zor bir şey olmasa gerek. Polemik yaratıp bir sürü insanı banlattırıyorlar.:işsiz:

Yok bilmiyor ama dediğim gibi çocuğa yemin ettirmiş. Çocuk da korkuyormuş sözde ettiği yeminden ötürü. Ben onunla geleceğim olmadığının farkındayım ama en azından beni kullandığını düşünmesin istiyorum.
Dindar kesimde yetişmiş, yeminden korkuyor ama kız arkadaşı ile her şeyi yapıyor. Erkek arkadaşınıza bunu sorsaydiniz bir ya, bu ne tezatlık diye.

Yasi kucuk akli buyuk insansin :KK66: bundan sonra adin sultangelin :KK66:

Ya cidden bak 34 yasima geldim,hala diyoruz ki erken mi evlendik. Yasanacak yapilacak oyle cok sey var ki. Evde oturup is yapmak cocuk bakmak basit kaciyor.
Benim de içinde 'gelin' geçen ismim var artık :sampiyon::sampiyon:
Kesinlikle öyle düşünüyorum ya hayattaki en büyük korkum sıradan bir insan olmak galiba. Ama sen şanslısın ki eşin de senin gibi düşünen biri :KK55:

Herşeyi geç de bu gençlikle bu memleket anca 50 yıl daha yıkılmadan ya dayanır ya dayanmaz...

ay niyeymiş o? seks yapmak insanın doğasında olan bir durum. avrupa amerika asya yüzyıllardır yıkılmadan ayakta.seks yapmayan(!) ortadoğu ülkelerinin halleri ortada.
osmanlıda seks yoktu (belki) gördüğünüz üzere çatır çatır yıkıldı.
bazı yorumlar çok komik

Hanımlar engeli açma diyorsunuz değil mi?

Yani çocuğa dün annesini kafasına takmamasını, onu bekleyeceğimi, onu sevdiğimi, onu bırakmayacağımı, annesiyle olan durumu illaki bir şekilde düzelteceğimizi, olmaması gibi bir ihtimali kabul etmediğimi söylemiştim.

Şimdide wpden engelledim ya ne düşünüyordur acaba?
Size whatsapp dışında da ulaşabilirdi değil mi? Denedi mi?

Peki ne yapmamı önerirsin? Bu durumun kurtarılacak bir yanı yok mu?[/QUO

Canım benim.Kaçan kovalanır.o böyle davrandığı için.sana ulaşılmaz geliyor.sevdiğini sanıyorsun.Daha çok gençsin,hayatına kimler gelip,kimler geçecek.zafına yenilip,kendini kullandırma.Erkekler birşeyleri alana kadar,ne diller döker,neler yapar.önemli olan yenilmemek.Erkek arkadaşının. Yaşı nedir?bir annenin oğlumda olsa,özel hayatına karışması da hoş değil.görse bile görmemezlikten gelmesi lazım.Bende anneyim.empati yapıyorum.Erkek arkadaşının kişiliği ortada,bence onunla daha fazla zaman kaybetme.ve seni gerçekten seven,değer veren biri hayatına mutlaka girecektir.Lütfen (evet senin hayatın.Ama büyük olarak tavsiyem.)kimseye kendini kullandırma.Erkeklerin eğlenilecek ve evlenilecek diye kızları ayırırlar.Agır tas yerinden oynamaz diye bir tabir var.Kendini onların gözünde basitleştirme.

Dün bir konu açmıştım. Sevgilimin dışarıda boynunu morartmıştım. Dindar bir aileler ve annesi ölümü gör o kızla görüşürsen eğer falan demiş. Ne derece doğru bilemiyorum tabii.

Dün sevgilim bize geldi. Biz ters ilişkiye girdik. Akşam whatsapptan yazdı bana bayağı konuştuk. Akşam instagramdan beni engellemiş. Ama whatsapp normaldi. Bende sinirlenip onu engelledim.

Çocuk çok ilgi bağımlısı. Bende dün tutturdum bir yolunu bulacağız annen konusunda, başka bir şeyi kabul etmiyorum, seni seviyorum falan filan dedim.

Şimdi çocuk ne düşünüyor, kafasındakiler ne bilmiyorum. Bildiğim şey yapmış olduklarımdan pişman değilim, aksine mutluyum. Ama o beni kullandığını düşünmesin istiyorum. Ve biraz saçma biliyorum ama benim az da olsa peşimden koşsun istiyorum. Fikirleriniz, düşünceleriniz ne kızlar?

Not: Günah bilmem ne diyecekler, yargılayacaklar uzak dursun lütfen. Bu hayat benim, seçimler benim..
Tamam hayat ve seçimler senin bunu yazmamdaki amaç seni yargılamak değil bunu belirteyim ama ÇOK DİNDAR biri nasıl ters ilişkiyi akıl veya kabul etti onu anlamadim anlaşılan siz o kadar değer vermiyorsunuz bu olgulara ama çok dindar bir ailede yetişmiş boynu morardigi icin sizden ayrılacağına dair annesine yemin etmiş biri bide gelip ters ilişki olayına giriyo kafam karisti doğrusu çocuk zaten sizi kullandığının gayet farkında sanki :işsiz::olamaz:

Dün seni annesi yüzünden terk ettiği adamla bugün ilişkiye mi girdim şimdi de bu duruma şaşırıyor musun? Anlamıyorum ki bazı insanları cidden. Bu adam Peşimden koşmaz. Annesin ona beğendiği “helal süt emmiş” biriyle evlenir gör bak

konu sahibi bence de ters ilişki ayrıntısını vermesen daha hoş olurdu, senin özelin sonuçta.
o değil de, benim bildiğim seksten karşılıklı olarak keyif alınır yani birisinin birisini kullanma efendim peçete gibi atma durumu olamaz. hem cinsel hayatın olacak kadar normal bir hanım olup hem de karşındakinin fikrinin ne oldugunu önemsemen bana tutarsız geldi kusura bakma.
seni kullandıgını ne zaman düşünür biliyor musun?eğer ona beni bırakma,seni seviyorum tadında yazılar yazıp arayıp durursan.. onu hiç umursama, keyif aldık bitti kafasına girersen peşinden geldiğini göreceksin zaten

X