Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Yaşınız kaç bilmiyorum.Ama oldukça genç sanki..Şu an yasından dolayı,gözün oldukça kara.Ama üzgünüm,kendini kullandırıyorsun.ve senin peşinden koşsun istiyorsun.Maalesef sen istediğini verdiğin müddetçe,onun gözündeki yerin değişmez.Bu kişi,gelip sana bunları söyleyip,yapıyorsa..Zaten sana değer vermiyordur.Bir gün hayatına,sana çok değer biri girer.ve sen bugün o kişi için gözünü karartığın şeyler için,pişmanlık duyar.çok üzülürsün.

Sultangelin mi yıkılıyorum şu tarafa
Buraya her yorumu yazarlar ama eleştiri alınca "sanane be" derler. Benden küçük kendisi. Evlendiğimi hayal bile edemiyorum
Yasi kucuk akli buyuk insansin bundan sonra adin sultangelin

Ya cidden bak 34 yasima geldim,hala diyoruz ki erken mi evlendik. Yasanacak yapilacak oyle cok sey var ki. Evde oturup is yapmak cocuk bakmak basit kaciyor.

Peki ne yapmamı önerirsin? Bu durumun kurtarılacak bir yanı yok mu?

Peki tamam inşallah varırım farkına bir ara

Hem rahatsız olup hem konuya ısrarla yorum yapmakta ayrıca komik
Madem rahatsızsın yorum yapma çık dimi

Bazı hanımlar sanki bu sitede günlük asgari yorum yazma kotası varmış gibi tüm konulara yorum yapmak zorunda hissediyorlar, rahatsız olsalar bile.
Görmezden gelmek bu kadar zor bir şey olmasa gerek. Polemik yaratıp bir sürü insanı banlattırıyorlar.

Dindar kesimde yetişmiş, yeminden korkuyor ama kız arkadaşı ile her şeyi yapıyor. Erkek arkadaşınıza bunu sorsaydiniz bir ya, bu ne tezatlık diye.

Yasi kucuk akli buyuk insansin bundan sonra adin sultangelin

Ya cidden bak 34 yasima geldim,hala diyoruz ki erken mi evlendik. Yasanacak yapilacak oyle cok sey var ki. Evde oturup is yapmak cocuk bakmak basit kaciyor.
Benim de içinde 'gelin' geçen ismim var artık
Kesinlikle öyle düşünüyorum ya hayattaki en büyük korkum sıradan bir insan olmak galiba. Ama sen şanslısın ki eşin de senin gibi düşünen biri

Herşeyi geç de bu gençlikle bu memleket anca 50 yıl daha yıkılmadan ya dayanır ya dayanmaz...

ay niyeymiş o? seks yapmak insanın doğasında olan bir durum. avrupa amerika asya yüzyıllardır yıkılmadan ayakta.seks yapmayan(!) ortadoğu ülkelerinin halleri ortada.
osmanlıda seks yoktu (belki) gördüğünüz üzere çatır çatır yıkıldı.
bazı yorumlar çok komik

Size whatsapp dışında da ulaşabilirdi değil mi? Denedi mi?

Tamam hayat ve seçimler senin bunu yazmamdaki amaç seni yargılamak değil bunu belirteyim ama ÇOK DİNDAR biri nasıl ters ilişkiyi akıl veya kabul etti onu anlamadim anlaşılan siz o kadar değer vermiyorsunuz bu olgulara ama çok dindar bir ailede yetişmiş boynu morardigi icin sizden ayrılacağına dair annesine yemin etmiş biri bide gelip ters ilişki olayına giriyo kafam karisti doğrusu çocuk zaten sizi kullandığının gayet farkında sanki

Dün seni annesi yüzünden terk ettiği adamla bugün ilişkiye mi girdim şimdi de bu duruma şaşırıyor musun? Anlamıyorum ki bazı insanları cidden. Bu adam Peşimden koşmaz. Annesin ona beğendiği “helal süt emmiş” biriyle evlenir gör bak

konu sahibi bence de ters ilişki ayrıntısını vermesen daha hoş olurdu, senin özelin sonuçta.
o değil de, benim bildiğim seksten karşılıklı olarak keyif alınır yani birisinin birisini kullanma efendim peçete gibi atma durumu olamaz. hem cinsel hayatın olacak kadar normal bir hanım olup hem de karşındakinin fikrinin ne oldugunu önemsemen bana tutarsız geldi kusura bakma.
seni kullandıgını ne zaman düşünür biliyor musun?eğer ona beni bırakma,seni seviyorum tadında yazılar yazıp arayıp durursan.. onu hiç umursama, keyif aldık bitti kafasına girersen peşinden geldiğini göreceksin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…