Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..

Bu kadar lafının üzerine saçma bir soru olacak ama. Sence wpda engelini kaldırayım mı kaldırmayayım mı?

Bu kadar lafının üzerine saçma bir soru olacak ama. Sence wpda engelini kaldırayım mı kaldırmayayım mı?

bence kaldırma. eğer sana ulaşmak istiyorsa whatsapp dışında binlerce yol var değil mi? en olmadı günün birinde kapına gelir ulaşmak istedikten sonra.
engelini kaldırma, o başlattı çünkü.

İşte orada "senin kocan" diyorsun. Adı üstünde benim kocam,sanane. Belki sorunlarımı hallettim sanane yani

Sorunlarını hallettiysen ben ancak sevinirim senin adına.
Yanlış anlama lütfen ama dün kendi kocandan şikayet ederken başkasının konusunda insanlar atıfta bulunduysa bir anda kıymete mi bindi? Kaldı ki ortayı sen açtın burdakiler golü yaptı

Kimse gol falan atmadı,ben burada konu sahibine yorum yaptım,bazı arksdaşlarda konuyu benim kocamla sabote etti,konu bu yani.20 yaşında evlenilmezmiş o yapılmazmış bu yapılmazmış demek kime göre neye göre doğru? Benim doğrum bana yeter,sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz ki konum kapanmış bir sorun kalmamış değil mi? Benim kararlarımı sorgulamak buradaki kimseye düşmedi hanımefendi. Hatayı ben yapıyorum,onlar değil. Onları ilgilendiren birşey olmadığını düşünüyorum.

Sorunlarınız çözüp konunuzu kapatmanıza sevindim yukarıda da dediğim gibi. Bir daha görüşmemek dileğiyle buralarda :)) ( sizin açtığınız konular bazında tabiki.)

Engeli kaldırın ama yazarsa cevap falan vermeyin. Bu konuda kendinize güveniyor musunuz? Beş para etmez bir adam engellenecek kadar değerli görmesin kendini.
Yolunuza bakın.

Siz dun konu acip ergen gibi davranan kocanizi anlattiniz bugun de buraya gelip senin kocan olgun degil benimki daha olgun dediginiz icin size laf edildi.
Size kimse o sizin kocaniz degil demedi bi sakin olun.
20 yasindasiniz cok kucuksunuz hele ki “kocaniz” olgun bir adam degil ergenlikten yeni cikmaya calisan bir genc. Bakin bunlari hakaret olarak soylemiyorum isin gercegi bu. 20 yasinda bi adamin vasfi kocalik degil ergenligi bitirmis bir genc olmaktir.
Bile bile lades diyip sizi durdurmaya calisanlara kocam da kocam diyip kendinizi komik duruma dusurmeyin.
Gidin mutlu olun madem kocanizla, kimse sizin mutsuzlugunuz icin bi sey demedi.

Ben burada onun sevgilisi daha olgun mu dedim ağzımdan öyle bir kelime çıktı mı? Yaşını küçümseme dedim. Orada olgunlukla alakalı birşey söylemedim. Tamam bile bile lades diyorum da insanların konusunda neden benim konumu açıp sabote ediyorsunuz,kimse benim kırılacağımı küçük düşeceğimi düşünmüyor mu yorum yaparken? Ben,benim eşim küçümsenirken susayım mı onu mu istiyorsunuz? Sorunda burada başlıyor bu konu benim konum değil ve evlenmeye ben karar verdim siz değil. Evlenirim hata yaptıysam bedelini öderim ama burda küçük düşürmeye çalışma niye? İyi günler daha fazla yorum yapmayacağım ergen olan arkadaşlar gayet belli,baya baya insanları küçük düşürmeye ezmeye çalışan insanlar. Lütfen alıntılamayın.

Çok komiksiniz siz. Boynu mor diye annesi kızıyor sevfiliniz uzaklaşıyor.sonra gelip ters ilişkiye girebiliyor sizle. Tabiki kullandığını dülğnğyor sizi.siz de kullanıldıpınızı hissetmelisiniz.kendinize dürüst olun.

Pembik oğluşunu yoldan çıkardığınızı mı düşünüyormuş annesi?

Çocuk bariz yalan söylemiş. O kadar dindar bir ailelerse gidip annesine "sevgilim morarttı" diyemez.
Böyle insanlardan uzak durun. Böyleleri dindar geçinir ama erkeğin elinin kiriymiş gibi davranırlar. Kendileriyle bir şeyler yaşayan kadına da zerre saygı duymazlar. Erkek olarak onun yapması normal ama sizinki normal değil onun gözünde.

Bir defa engellemişsiniz artık, engeli kaldırmayın.

Size Allahtan birazcık edep diliyorum..elbette secimlere saygiliyiz ama gunah bilmem ne diyecekler yazmasin yazmissiniz gunah oldugunu bal gibi biliyorsunuz da yani? Arkadasiniz da nasil dindar anlamadim orasi da ayri bi muamma..burdan bakinca birbirinizi tamamliyorsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…