- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.
ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.
ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.
yazık gerçekten yazık.
ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.
kusura bakmayın
kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.
ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.
ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.
yazık gerçekten yazık.
ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.
kusura bakmayın
herkes evlenirken boyle düşündü. ben bunun aksi olsun diye belki de bu kadar caba gösterdim ve boşanamadım
Aynen.
Bir de çok çalışmak yetebilmek için çocuklu bir kadının ek iş yapmasına, 'calistim yetmedi gelirimi artirmak icin cocugumu bile az gordum kurslar vs' yazmasını hiç anlayamayacağım..
ay gelecekler demeşu anda oğlum aglıyor. onlara sinirin geçti mi arayalım gelsinler diyo. aradı gelin diye. eşime geçiştir gerçek değil dedim çaktırmadan. ağlıyor onları özledim diye. eşyalarımı toplarken ve tartışırken sahit oldu olanlara maalesef.
En çok takıldığım nokta okurken çocuğun odasına kokudan havasızlıktan girmek istememeniz.
Siz girmek bile istemezken çocuk orada yaşamak zorunda sizin gönlünüz nasıl dayanıyor bilmiyorum ben üzüldüm.
bana da fake dendi ne güzel. çocuk konusunda sizden bambaska düşünüyorum. evli olmasam bile bankadan alamazdım ama evlatlık alır yine de çocuk sahibi olmak isterdim. çocuk yaptığım için asla pişman değilim.Bundan dolayi fake olmasini dilerim. Niye cocuk ordan alinmiyor? Hic degilse salonda kalsin. Ve bu düzene "cocuklardan" bahs eden konu sahibi, birden fazla cocuk yapmis. Kpss'ye girsen, memur olsan ne. Cocugunu havasiz oda'da, kv'de ile beraber yasatiyorsun. Kim bilir ne travmalar ile.
Evet evet, yalvarda geri gelsinler!! Inan sadece söz konusu konu sahibi olsa neyse diyecegim. Cekmek istiyorsa ceksin. O cocuklarin sucu ne?
"Gidin de biraz hayatın ne kadar zor kazanıldığını görün" deyin giderken..
250tl lik insanmış zaten.
Aslında iyi ki vermemiş o parayı. Yoksa siz daha çok taşırdınız onları sırtınızda..
Bundan sonra çocuğunuza ve kendinize odaklanın..
Aslında iyi olmuş bu vesileyle onlardan kurtulmuşsunuz. Ama bir iki gün sonra geri gelirler. Bence aranız düzelse bile kv nin üzerine ev almayın. Evin üstüne konar, sizi de kapının önüne koyar.
Sizin kv benim kv-nin yaninda melek kalir)))
Kv-nizin ayri yaşama ihtimali yokmu?
Çok çok saçma ya bir insan nasıl böyle hayatını mahveder aklım almıyor. Eşiniz o kadar eksisi varken aileniz dahil 1 Allahın kulu bu evliliği onaylamazken siz "AMA SEVIYORDUM" diyorsunuz ya vallahi pesssss.
Ayrıca ortada bir tek siz suçlusunuz kimseye suç bulmayın. Benzetmek gibi olmasın arasında ama eşek olana semer vuran çok olur misali siz kendi ellerinizle bunu kendiniz yapmışsınız üstüne 2 de çocuk tuz biber olmuş.
Bu saatten sonra o evi satın babanizın size vereceği daireye taşının. O evin parasını bankaya koyun ve evlatlarinizin eğitimi için harcayın. O 2 sini de hayatınızdan def edin boşanma davası açın bir daha asla bir araya gelmeyin. Belki bunu yapabilirsiniz :/
Sanki eşimin hayatini ve evlendikten sonraki bizim durumlari anlatiyorsunuz ama 1 fark var, benim kv anakonda))) Yalan, iftira, acitasyon, qiybet her sey var. Su sevmez 2 ayda 1 yikanir, kendisi de odasi da leş gibi kokar, sabah kahvaltisinda cayin yaninda sogan sarimsak yer))) Kokudam bayilacak gibi oluyordum))) Peceteyle disini temizler yere atirdi, delirirdim))) Yemeyini karanlikta yer, yere dokerdi ekmek kirintilarini sonra da ustune basar gecerdi))) Tuvalete banyoya karanlikta girerdi, leş gibi yapardi oralari))) Neyse, yine tutamadim kendimi, az bisey anlattim yine kv ile ilgili))) Ama ben actim gozumu, o saf kiz yok artik))) Kv-dan ne kadar cok uzak durarsiniz o kadar iyi olur, yoksa sinir sisteminiz çoker ...yani işte burda da benim saflşığım oldu. evleri yok kadının geliri yok. zaten zor evlendik. ama eski evlerinin kirası çok değildi. hiç değilse 3 ay bari olsa yalnız kalsaymışım diye sonradan pişman oldum.
eşim normalde aşırı annesine düşkündür. babası başka bir kadın için bunları terketmiş. oturdukları evi de almış. baya sıkıntı çekmişler. o yüzden annesine çok düşkündür. geçen yıl kendi dedi gelirimi yükseltince evleri ayırcam diye. inanın ben hala safca bu saaten sonra olmaz gerek de yok en fazla dubleks evde altlı üstlü olur dedim. oğlum babaannesine çok düşkün 3 artı 1 ebeveynli ev olsa yeter sıkıntılsr azalır diye düşünüyordum.
şu anda oğlum aglıyor. onlara sinirin geçti mi arayalım gelsinler diyo. aradı gelin diye. eşime geçiştir gerçek değil dedim çaktırmadan. ağlıyor onları özledim diye. eşyalarımı toplarken ve tartışırken sahit oldu olanlara maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?