Arti 1 milyonkk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.
ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.
ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.
yazık gerçekten yazık.
ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.
kusura bakmayın
Sen aslında böyle asalaklara bu fedakarlıkları yaptıgın için suçlusungecmisi unuttum. unutmaya calistim. sadece son olay icin ne diyorsunuz. yani benim aklim almiyor. yas maasi dedigin nedir ya. zaten birlikye yaşıyoruz. ayri evde yasasa gecindircek mi o para onu. ben kendime calisiyormusum. o kadar azla yetinmeyi bilen biriyim ki. maasimdan ne giyindim ne bisi ettim.
ben maasimi kendime harcayip cocugum olunca da isi bırakıp esimin evi gevindirmeyi tek basina dusunmesini saglamamak gibi bir hata yaptim sanirim. bilmiyorum ofkemden delirecek gibi oluyorum. bu kadar cabama ne diyim.
insan ayri evde otursa bile kendi teklif etmesi gerekmez mi cocuklar siz yazilin o eve falan diye. ben mi yanlsi dusunuyorum
En çok takıldığım nokta okurken çocuğun odasına kokudan havasızlıktan girmek istememeniz.
Siz girmek bile istemezken çocuk orada yaşamak zorunda sizin gönlünüz nasıl dayanıyor bilmiyorum ben üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?