beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen niye toplanıyordun
Aldığın evi mi terk edecektin
Bırak alsın anasını gitsin
Arama bunları
Gerçi sürüne sürüne geri dönecekler de
Çocuğun odasını boşalt kv denin eşyalarını at
Boyatıp çocuk odası yap orayı
Dönünce oda arasın kendine

özür dilerek söylüyorum bırakın gitsinler.
paşa paşa dönecekler otel parasını ödeyemeyecek yedikleri içtiklerine 250 tl ile yetişemeyen valideniz tıpış tıpış o kuraya katılacaklar .
ama emin olun o ev validenizin üzerine olacaksa kuradan dolayı çok pişman olursunuz demedi demeyin.
kadın hazır ev sahibi ogluda sizi kapının yönünü gösterecek güvenceye sahip olacaktır.
Bir evde bu kadar fedakar olunmaz.
hem kadın hem erkek olunmaz yazık.
vazgeçin şu huyunuzdan

Valla bırakın gitsinler ne halleri varsa görsünler yaşayın çocuklarınızla mis gibi valla sabrınıza da hayranım
çalışıyorsunuz zaten kimseye eyvallah demeyin size destek yerine köstek olan insanlara hele

Hazır yeri gelmişken iyice bir aşağılayaydın o kadını. Hani deriz ya ilahi adalet tecelli eder inşallah diye, Allah sizin elinize vermiş işte fırsat, değerlendirdiniz değerlendirdiniz. Yoksa o evi de asla size vermez. Atın evden ikisini de ilahi adalet yerini bulsun. Ama nolur yalvarıp özür diledikleri zaman gönlünüz yumuşamasın. Can çıkar huy çıkmaz.

kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.

ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.

ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.

yazık gerçekten yazık.

ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.

kusura bakmayın

Arti 1 milyon
Yani kendi fedakarliginda bogulup cocuklarina kotuluk yapan anneleri anlamam mumkun degil
Benim evlatlarim kendi anam babamdan bile once gelir kaldi ki kocamin anasi faha one gecsin

Bile bile lades dedikleri bu sanırım. Hataniz buna güvenip evi onun adına almak istemeniz. Olacak şey mi hiç. Kendi evinizden niye çıkmak istediniz. Tabi ki onlar gidecek. Fedakarlık zamanla görev olur. Hiçbir zaman luzumundan fazla yükün altına girmeyin. Kıymet bilen olmuyor ne yazık ki. Ayrılma konusunu bilemem. Ama eşiniz sorumsuz biri sanırım size bu şekilde yük olacaksa gönderin gitsin. Biz yoldaş olmak için evleniyoruz. Hayat müşterek birbirimizin sıkıntısını gidermeli destek olmalıyız. Evde neden düşman besleyeyim ki?

Cocugunuzla gecireceginiz vakti onlara bakmakla onlara ev alma hayaliyle niye geciriyorsunuz ki ?

Eviniz zaten varmis küçük diyosunuz.olmadı kiraya cikin kocaniz ödesin kirayı niye krediyle kendinize borç yapıp bu ev alma merakı ne.hadi alın onu da geçtim ama değmeyecek insanlara bu fedakarlik niye

Onlar iki gün sonra geri dönerler umarım kabul etmezsiniz tekrar.kapının kilidini degiştirin giremesinler tekrar

cocuklardan tek tek yazamiyorum. biraz saf ve fazla iyi niyetliyim evet ama psirik da sayilmam. zamanla ogrendim diyebilirim.

ilk bir ay ben bunlarin bu halini gözlemdedim. baktim iyi niyet yok. hem bosanmaya karar verdim hem icimdekileri doktum soyledim. kv deye de mesafeli oldum..o.gun bu gundur fazla bir samimiyetim yok ayni eve rağmen.

evlenmemi bir Allahin kulu istemedi. bosanma noktasinda milletin biz biliyorduk zaten diyen bakislarindan ve sozlerinden korktum. esimi cok seviyordum. o da seviyor guya ama bana bu kadar haksizlik yapan biri gercek manada seviyor mudur bilmem. her ciddi bosanma noktasinda esimin ciddi cabalari oldu . hep duzelmeye çalıştım. esimde nispeten sikayetci olduğum konulara dikkat etti. nispeten. oyle kaldim yani. hala.annecidir ama baya torpulemisti bana yansitmiyordu en azindan. bu kredili eve gecince kv de baya normale dönmüştü. nispeten yani.
oglum babasini ve babaannesini cok seviyordu. babaannesiyle surekli oynar falan.

hijyen konusunda da mesela kv haftada bir banyo yapar ben banyo yikicam falan bahanesiyle daha sik banyo yapmasini sagliyordim. esime dedim artik . son zamanlarda kv kendi kendine daha sik banyo yapiyordu. kendi dogal kokusu oyle heralde banyoya ragmen koku var. benim o yuzden o odaya hic giresim gelmiyordu.
neyse oyle bir ileri iki geri derken bu gunlere bu sekilde geldik. hamileligimin son haftalarindan bu zamana kadar da benim acimdan ciddi bir hızla boşanma istegi vardi zaten.

esimin ayri baba evi olsa belki coktan bosanmistik bir kilidi degistirmeye bakardi. tamam gidicem diyordu sonra ayni evin icinde illa barisiyordum ben.

bosanma korkusu da var tabi. insanlarin hakli cikmasi çocukların babasindan ayri buyumesi toplum baskısı vs hersey korkutuyordu.

bu sabah bu son olay oldugunda kendi kendime artik gor bedevi gor dedim. hor gercekleri ve ayril. hala korkuyorum ama daha asla onlarla ayni evde yapamam.

esim yine kivirdi tabi. yanlış anladigimi o soylediginin kendi düşüncesi oldugunu annesinin dusuncesi olmadigini soyledi. bu yalan. cunku o evden ise diye ciktiginda bn kv deye neden boule yapiyorsunuz dedigimd ayni cumleleri kurdu bana. bir yas maasi varmis ne ogluna ne bana guvenmezmis. saydim icimdeki herseyi bende. esime dedim ya anneni al su an gidin ya ben toplaniyorum

Sen aslında böyle asalaklara bu fedakarlıkları yaptıgın için suçlusun

Bundan dolayi fake olmasini dilerim. Niye cocuk ordan alinmiyor? Hic degilse salonda kalsin. Ve bu düzene "cocuklardan" bahs eden konu sahibi, birden fazla cocuk yapmis. Kpss'ye girsen, memur olsan ne. Cocugunu havasiz oda'da, kv'de ile beraber yasatiyorsun. Kim bilir ne travmalar ile.

Evet evet, yalvarda geri gelsinler!! Inan sadece söz konusu konu sahibi olsa neyse diyecegim. Cekmek istiyorsa ceksin. O cocuklarin sucu ne?

evet suçlusunuz bunlar gibileri el bebek gül bebek bakmışsınız
üstüne hiçbiri de göze gelmemiş
çalışmayla,koşturmacayla gençliğiniz gitmiş farkında mısınız?
bırak gitsinler ya

"Gidin de biraz hayatın ne kadar zor kazanıldığını görün" deyin giderken..
250tl lik insanmış zaten.
Aslında iyi ki vermemiş o parayı. Yoksa siz daha çok taşırdınız onları sırtınızda..
Bundan sonra çocuğunuza ve kendinize odaklanın..

Ya birak gitsinler hatta kov. Ayrica sen odaya giremiyorsun kokudan ama cocugun orada kaliyor nasil icin rahat ediyor yazik degil mi o çocuğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…