Keşke aileler liman olsa evlatlarına can sıkmadan.aynı şehirdeyiz ama su asamada dyemem. annemin diyecekleriyle psikolojim iyice bozulur. once kendim hazmedip güçlenmeliyim. sonra onlara dicem. iki çcocuğum var güçlü olmak zorundayım. ayrılmak falan mesele değil de bu kadar caba gösterip ayrılmak kıymet bilinmemek vs zoruna gidiyor insanın. birde ailem soyleydi boyleydi diye konursa kaldıramamaktan korkuyorum. onların evi küç,k zaten. büyüğün de okulu var. hazirana kadar burda kalırım. hazirandan taşınıp işe dönerim. aileme ne zaman soylerim bilmiyorum. az hazmedeyim derim heralde
gecmisi unuttum. unutmaya calistim. sadece son olay icin ne diyorsunuz. yani benim aklim almiyor. yas maasi dedigin nedir ya. zaten birlikye yaşıyoruz. ayri evde yasasa gecindircek mi o para onu. ben kendime calisiyormusum. o kadar azla yetinmeyi bilen biriyim ki. maasimdan ne giyindim ne bisi ettim.
ben maasimi kendime harcayip cocugum olunca da isi bırakıp esimin evi gevindirmeyi tek basina dusunmesini saglamamak gibi bir hata yaptim sanirim. bilmiyorum ofkemden delirecek gibi oluyorum. bu kadar cabama ne diyim.
insan ayri evde otursa bile kendi teklif etmesi gerekmez mi cocuklar siz yazilin o eve falan diye. ben mi yanlsi dusunuyorum
Allah’ım okurken yaslandım, iyi dayanmışsın. Seni haketmiyorlar. Bırak gitsinler bence de. Herşeyden önce çocuğuna yazık o evde tv başında o halde.
inş. şu an elim ayağım titriyor halaç sakinleşeyim evimi temizleyeyim bir evimin tadına yalnızlığın tadına varayım inş. oğlum büyük tepkiler vermezse atlatmam daha kolay olur. inş yani ne diyeyim.Kıyamam ya gerçekten ne kadar güçlü bi kadınsınız..
Yıllarca sırtınızda taşımışsınız onları ki öyle bir zorunluluğunuz yok.
Bırakın gitsinler rahat nefes alın sizde.
Keşke aileler liman olsa evlatlarına can sıkmadan.
Açıkcası yerleşme anlamında demedim, yanınızda olsalar su durumda biraz ferahlar mıydınız diye söyledim.
Dediğiniz gibi en iyisi kafanızı toplamanız.
İş güç taşınma hallolur. Bu zamana kadar nelerle baş ettiniz en azından artık kendi kendinesiniz
Hem de pis kokulu diyor havasız diyor kendisi yatar mıydı acabaÇocuğunuzun babaanneyle aynı odada kalması tamamen sizin suçunuz.Bir anne olarak buna son verin.
Sen yarın falan giriş o odaya çocuk odası yapinş. şu an elim ayağım titriyor halaç sakinleşeyim evimi temizleyeyim bir evimin tadına yalnızlığın tadına varayım inş. oğlum büyük tepkiler vermezse atlatmam daha kolay olur. inş yani ne diyeyim.
Doğru söze ne hacet.kk çok insaflı bugün, ben sizi taşlayacağım, kendiniz istediniz zaten.
ben sizin gibi insanlara sinir oluyorum.
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, emeğinizi gençliğinizi hiçe sayıyorsunuz da,
aynı zulmü çocuklarınıza neden reva görüyorsunuz.
ne demek çocuk okula başlayacak ama odasında geçe kadar TV izleniyor,
ne demek kokudan odaya girmek istemiyorum havalandırmıyor vs vs.
yazık gerçekten yazık.
ve evet anne olarak bu hatada payınız büyük, kime ne fedakarlık yaptıysanız yaptınız,
çocuğunuza yaptığınız kötülüktür.
kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?