beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke aileler liman olsa evlatlarına can sıkmadan.
Açıkcası yerleşme anlamında demedim, yanınızda olsalar su durumda biraz ferahlar mıydınız diye söyledim.
Dediğiniz gibi en iyisi kafanızı toplamanız.
İş güç taşınma hallolur. Bu zamana kadar nelerle baş ettiniz en azından artık kendi kendinesiniz

Allah’ım okurken yaslandım, iyi dayanmışsın. Seni haketmiyorlar. Bırak gitsinler bence de. Herşeyden önce çocuğuna yazık o evde tv başında o halde.

Bu sana fırsat olsun, dehle gitsin ikisini de
Sana acımayan koca da kabahat
Yıllarca bakmışsın asalakları, yürüyüp gitsinler

Kıyamam ya gerçekten ne kadar güçlü bi kadınsınız..
Yıllarca sırtınızda taşımışsınız onları ki öyle bir zorunluluğunuz yok.
Bırakın gitsinler rahat nefes alın sizde.

Allah’ım okurken yaslandım, iyi dayanmışsın. Seni haketmiyorlar. Bırak gitsinler bence de. Herşeyden önce çocuğuna yazık o evde tv başında o halde.

o konuda hakkını yiyemem. sabahtan akşama kadar oynar. dizleri agrıyor top oynar falan onla. zaten oğlum büyüdü artık kendi isteklerini belirtiyor. onla oynamayı çok seviyor sürekli oynuyorlar. oturtmaz yerinde onu. 3 yaş civarı dizleri iyice kotu olmuştu. cocuk da o zamanlar tv le oyalanıyordu. o donem cok izliyordu bende kreşe verdim cocugu. ama alışamadı kreşe . bıraktık. şimdi de anaokuluna gidiyor. bu ara o tv muhabbeti yok bir ara tv bozulmuştu zaten. ben genel olarak rahatsız olduğum şeyleri yazdım. izlensin izlenmesin oğlumun odasında tv olsun istemem. okula başlaynca daha kendine alan kalsın istedim. yani hadi küçükken aynı odada oluyordu ama artım bize 3 artı 1 sart gibi bişi oldu.

Bırak kendi hallerine birbirlerini yesinler o zaman anlarlar kıymetini.sen de yüz verme bir daha.

Evin erkeği sen olmuşsun zaten o erkeğe de gerek yok anasına da

Her şerde bir hayır vardır. İyi olmuş kurtulmuşsunuz. Yoksa daha çok çekerdiniz. Güçlü ve akıllı bir kadına benziyorsunuz. Sırtınızda ki kamburlardan kurtulup çocuklarınızla mutlu olursunuz inşallah.

evet seni taşlıyorum .haksızzsın kendıne haksızlık ettiğin için.olacak işmi.gtsınler hayatını yaşa rahat rahat evladınla.bunaldım vala

Kıyamam ya gerçekten ne kadar güçlü bi kadınsınız..
Yıllarca sırtınızda taşımışsınız onları ki öyle bir zorunluluğunuz yok.
Bırakın gitsinler rahat nefes alın sizde.
inş. şu an elim ayağım titriyor halaç sakinleşeyim evimi temizleyeyim bir evimin tadına yalnızlığın tadına varayım inş. oğlum büyük tepkiler vermezse atlatmam daha kolay olur. inş yani ne diyeyim.

yanımda olurlar evet ama annemin içindekileri tutamayan bir kadın. düşündükçe ofkem artıyor. konu konuştukca daha da ofkelenirim. arabamız yok. babam arabasıyla bizi goturcekti yazılacaktık o kuraya guya. ben kendi kendime plan yapmışım resmen. kura günü aileme demek zorunda kalcam. sebebi süyleyemem heralde onlar da cok ofkelenir.

ben bir bardak suda fırtınalar koparmışım gibi oldu güya. ev varmış zaten. borca girmeye strese sokmaya gerek yokmuş. gitmeden once bana demeye calıştıkları. hiç dinlemedim. zaten bu evden taşınca kira da versem kuralı o ev de olsa hemen hemen odemesi aynı olcak. düşündükçe aynı düşünceler beynimi yiyip bitiriyor. kardeşine gitmiştir su an. ona da ev vardı zatan maasım kesilmesin diye dediğim sadece bu laf olay cıkarttı diye anlatıyordur. ne diyebileceğini tahmin edebiliyorum. yıllarca ben ona karışmadım sadece bunu dedim olay cıkardı diyodur kesin.

devlete güvenirmiş ya şimdi baksın devlet ona.

ben ki eşime bişi olsa yine o kadınla yaşamaya devam ederdim hiç sevmeme ragmen. merhametli ve iyi niyetliyimdir.

onun yaptıklarından dolayı benim de ona yaptıklarım oldu yaşadığım ve yaptığım şeyleri inkar edemem. ama asla o kadını eşim olsun olmasın yüzüstü bırakmazdım. kendim aram kötu diye oğlumu da oyle olsun istemedim. ben babaannemi sevmeyerek büyüdüm. cok isterdim sevmek. oğlumda babaannesini sevsin istedim. hatta cok sever ben cok mutlu olurum oğlumun babaannesine olan sevgisinden ve merhametinden.

Kayınvaliden korkudan red etmiste olabilir.Esi birakip gitmis kadin cok zor sartlarda evladini buyutmus.Bilmiyorum ben herkesi anlamak istiyorum. Belki aç açıkta kalmaktan korktu.Bu evde duygusal bir bağı da olabilir.Gitmesinler onu ikna edip bir orta yol bulun.Beraber baska eve tasinin.Guzellikle saygi ve sevgiyle.Eşini de seviyorsan onun için.

Bırak gitsinler umrunda bile olmasin. Hatta geri gelmesinler diye ac ellerini dua et.bugüne kadar hic bir faydalari olmamis sen bakmişsin ikisinede.

Katlanılırmı bu insanlara.Evladınla yalnız yaşa bak rahatına.3 günlük dünyada bu eziyet çekilirmi.Ana oğul yetsinler birbirlerini şimdi.Arkalarını toplayan biri olmayınca napacaklar bakalım.

inş. şu an elim ayağım titriyor halaç sakinleşeyim evimi temizleyeyim bir evimin tadına yalnızlığın tadına varayım inş. oğlum büyük tepkiler vermezse atlatmam daha kolay olur. inş yani ne diyeyim.
Sen yarın falan giriş o odaya çocuk odası yap
Fazla kalamaz onlar bi yerde
Artık bişeylerin değiştiğini anlasınlar

Doğru söze ne hacet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…