beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu hayatta iyilikle güzellikle hicbiryere varilmadigini gördüm.cocuklarim hariç kimseye eyvallahim yok.
Sizede öneririm.
Sanki eşinizle annesi ekip , siz onların düşmanı gibi olmuşsunuz.bırakın gitsinler.keyfinizebakin

Nasıl anlıyorum senı ahh nasıl

bize söylemesi kolay..
bırak gitsinler demek..
fitne dışında hiç olumsuz bir kelime bile kullanmamışsınız.
yazım tarzınızdan bile mülayim bir kadın olduğunuzu anlayabiliyorum.
yaşadıklarınız, kabullendikleriniz..
hep iyisi olsun diye çabalamanız..

değer miydi bilmem..

ona git diye kaç zamandır söylüyorudum o boşanmayı istemeyince. otele gidip onlar gidene kadar gelmeyecektim eve. o ev alnımın teri. ne mobbinglere maruz kaldım da çıtımı çıkarmadım işimden olurum krediyi ödeyemem diye. o ev çocuklarımın.

kendim ettim kendim buldum şarkısını size armağan ediyorum. bi hayat nasıl mahvedilir, onun örneğisiniz.

herkes evlenirken boyle düşündü. ben bunun aksi olsun diye belki de bu kadar caba gösterdim ve boşanamadım

ben sandım ki ev kv üstüne olmasını istemeyeceksiniz bi de baktım kv hanım yazılmayacakmış güvenmiyomuş.
bırak gitsinler ne halleri varsa görsünler.
sömürmüşler yazık ya. ayyy Allah uzak tutsun

kv uzerine yapacagina kendi ailenin uzerine yap nasilsa parayi sen veriyorsun.yillarca bakmissin birak gitsinler sana bi faydalari yok bari golge etmesinler

kuranın şartı eş ve velayet altındakilerde ev olmaması. dolayısıyla tek kv adına kuraya girilebiliyor ki çıkmazdı zaten. bari çıkınca deseydi. sanki çıkacağının garantisi var

defolup gitsinler bırakın ne halleri varsa görsünler

şunlara bakın hele heleee
iki çocuğunuzla gül gibi yaşarsınız

Çok çok saçma ya bir insan nasıl böyle hayatını mahveder aklım almıyor. Eşiniz o kadar eksisi varken aileniz dahil 1 Allahın kulu bu evliliği onaylamazken siz "AMA SEVIYORDUM" diyorsunuz ya vallahi pesssss.

Ayrıca ortada bir tek siz suçlusunuz kimseye suç bulmayın. Benzetmek gibi olmasın arasında ama eşek olana semer vuran çok olur misali siz kendi ellerinizle bunu kendiniz yapmışsınız üstüne 2 de çocuk tuz biber olmuş.

Bu saatten sonra o evi satın babanizın size vereceği daireye taşının. O evin parasını bankaya koyun ve evlatlarinizin eğitimi için harcayın. O 2 sini de hayatınızdan def edin boşanma davası açın bir daha asla bir araya gelmeyin. Belki bunu yapabilirsiniz :/

ev kv nin üstüne mi olcak ?
kafayı yediniz heralde
siz bakıyormuşsunz zaten herkese
gitsinler hemen
bence

hani kk da kendini hakli gorup konu acilip herkes sen haksizsin diyor ya. inanin su an öyle olmaya cok ihtiyacim var. yoksa kafayi siyirmak uzereyim.

Sen haksızsın, kendinin ve çocuğunun hayatından bu kadar gasp ettirdiğin ve hala daha gelip böyle bir soru sorabilecek kadar eşini ve annesini iyi görmeye çalıştığın için. Canına kıymet vermediğin, bu kadar çabalarken, çabanı bırak takdir etmeyi, o çabaya çomak sokan insanları ısrarla sırtında, koynunda, hayatında taşıdığın ve tam oldum zannederken kendini yarım bıraktığın için.

Çok haksızsın, kendine karşı o kadar haksızsın ki otur bir aynanın önüne önce kendinden özür dile ve artık kim nereye defolursa olsun "Dertlenme!".

işte ona göre oğlu çalışıyor oğlu geçindiriyor evi. oğluna güveniyor heralde. eşim de kendi evi geçindirdiğini düşünüyor. o yüzden deşifre olmak pahasına konu actım. cidden bu insanlar bunu nasıl düşünebilir. benim algımda mı sıkıntı var diye.

son 1-2 yıldır belki guya eve para vermiyorum. o da eşim sabit bir işe girsin su anki işinin sacmalığını görsün diye. güya eve katkı saglamıyorum ama krediyi bitirdim. cocuğun oyuncagı giyimi kendi masrafım vs hiç ondan para almam. mutfak masrafı ve faturaları o ödüyor guya. ki aralığa kadar kartla falan dönüyorduk . katta baya borç vardı ben kapattım. nakitle evi geçindir dedim. çocugun 23 nisana kıyafet alınması lazım mesela yine ben alıyorum. bir şekilde benim ücretsiz izin boyunca sahsi harcamalarım için ayırdığım para hep eve harcanmış oluyor.

ama kv deye sorsan düğünüde onlar yaptı evi de oğlu geçindiriyor. kredi benim üstüme ev benim üstüme ya. ben kendime ev alıyormuşum ben kendime çalışıyormusum. onların kafa bu.

evlenirken 7.5 krredi cektik. 2-3 bin de zzengin akrabları var onlar verdi. krediyi ertesi gün düğünde takınlan paralarla kapattık. ailemin taktığı bilezikler altınlarla falan peşinat yaptım oyle krediye girdik.

kvdeye dedim içimdekileri. bu mu 8 yıldır birlikte oturuyoruz da 250 tl lik yaş maası için mi bunu yapıyorsun dedim. sen benim kıymetimi bilemedim ben sana napıyorum surdan kalk suraya otur demiyorum. boğazımda ne var benim ne yiyiyorum ne istiyorum diyor. herkes kendini haklı görüyor tuhaf olan bu işte. onlara sorsan onlar beni idare ediyor. ciddi ciddi boye düşünüyorlar

insanlar yaşlandıkça bencilleşir para pul iyice kıymete biner bizde mi böyle olcaz diye bu şekilde gördüğüm her yaşlıda düşünüyorum
Yaptığın fedakarlıklar gün gelir yapmasaydın olur çok fazla vermışsın kendınden

Defolup gitsinler.
Malum taraflarına baka baka geri dönecekler emin ol.
Sal bunları BACIM sen.
Ana oğul ne halleri varsa görsünler.
Acıma kimseye hele boylelerine
Ne demişler ;
Acıma yetime, döner koyar ........ !

Sen boşversene bunları. Defolup gitsinler sen de artık kendine ve çocuğuna değer ver biraz. Bu asalak tipli koca ve kv ile hayatına devam etme. Geçindirsin bakalım oğlu kendini.

Gittiler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…