beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla didine didine ikisinede iyi bakmissin ve dayanmissin. Ustune bide ev sahibi olucaklardi sayende.

Otele gitme kismini anlamadim, iki gun sonra geliceksen gitmenin ne anlami var? Niyetin ciddiyse ailenin yanina git.

3+1 eve çıkamadığınızdan bunca olayı kendinize neden yaşattınız ki bunun için ayrılınır mı ,sevsin kıskanç annesini .Seni dövüyor mu,ilgisiz mi,tembel mi,iyi bir babamıdır,bir sürü soru var artısı eksisini hesaplayın sırf ev için yuvanızdan olmayın ne zor şartlarda yaşayan aileler var lütfen babaları çocuklarına bağlı ise ve size saygısızlığı yok ise bence konuyu kapatın,boşanmak çözüm olmayacak

konuyu düzgün okumamissiniz..3+1 eve çıkmak icin olay cikarmama gerek yok. bir suru kiralik ev var tutarim birini cikarim. olay ev olmadi olay ciktiya indirgenebilecek bir sey değil

Valla didine didine ikisinede iyi bakmissin ve dayanmissin. Ustune bide ev sahibi olucaklardi sayende.

Otele gitme kismini anlamadim, iki gun sonra geliceksen gitmenin ne anlami var? Niyetin ciddiyse ailenin yanina git.

ailemin evi cok kucuk ve soguk bir bölgede. kisin yatili fazla kalmiyorum. direkt aileme gitsem en az 1 ay kalmam gerekirdi. ben orda olacagim icin ev tutulmasini falan daha agirdan alabilirlerdi.

bukadar sey yaparken kocaniz nerede ben goremedim zaten bu adamla neden evlendiniz onuda anladim ben heralde cok sevdiniz insallah giderlerde hidaha gozunuze gorunmezler

siz çok güçlü bir kadınsınız.. bırakın gitsinler .. çocuğunuzla pek ala da güzel güzel yaşarsınız diye düşünüyorum.

Defolup gitsinler üstünden yük kalkar.Bunlara yedirdiğin parayla kendini de oğlunu da mis gibi geçindirirsin yerin dibine batsınlar.

Nasılsınız? Konunuzu yeni okudum. Ailenize anlattınız mı ?

ailemin evi cok kucuk ve soguk bir bölgede. kisin yatili fazla kalmiyorum. direkt aileme gitsem en az 1 ay kalmam gerekirdi. ben orda olacagim icin ev tutulmasini falan daha agirdan alabilirlerdi.
ne oldu en son evden gitmislerdi varmı bi gelisme

Aslında kendi başınızı kendiniz yakmissiniz
Bir baltaya sap olamamış ana kuzusu için kendiniz paralayip durmussunuz

Ayy hepsini okudum. Bana bayginlik geldi. Arkadasim kolemisin sen ya ? Daha ne kadar cekecen bu manyaklari. Birak gitsinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…