• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defolup gitsinler.
Malum taraflarına baka baka geri dönecekler emin ol.
Sal bunları BACIM sen.
Ana oğul ne halleri varsa görsünler.
Acıma kimseye hele boylelerine
Ne demişler ;
Acıma yetime, döner koyar ........ !

evliliğin ilk yıllarında eşime o bize bilerek geldi dediğine şahit oldum. bilerek geldim ama olanlara itiraz ettim. suçum bu sanırım. benim kv hakkında en ufak bir şüphem yoktu. omzunda ağlamışlığım vardır. evlenene kadar aram çok iyiydi. onu doktora falan götürüyordum. bunlar zoruma gidiyor zaten. farzedelim ki ben evlenince ona kotü şeyler yaptım. insan geçmişin hatrına bile farklı olması gerekmezmiydi. geçmişi de yuttum. eşim hatalarımız oldu bizde acemiydik falan gibi konuştu. ama hala hala fitnelik yapılıyorsa ben daha neye sabredicem. neyi oldurmaya çalışcam ki. insan bunu nasıl düşünür.

kimse yoğurdum ekşi demiyor. kv ye göre oğlu harika biri. çocuklara bakar ev temizliğine yardım eder. onun zamanında erkekler boyle değildi ya. ona gore oğlu çok iyi. beni idare ediyor evini geçindiriyor bana yardım ediyor el ustunde tutuyor. cidden boyle düşünüyor. kimsenin yogurdu ekşi değil.

haklı olmak umrumda değil. velev ki ben kotüyüm. ben evlere doyamadım da kv nin maasına göz dikerek yeni ev istedim onlar kabul etmyince onları evden kovdum. isterse boyle oldun tum dunya boyle bilsin bende bitti artık. kayış koptu.

Sanki eşimin hayatini ve evlendikten sonraki bizim durumlari anlatiyorsunuz ama 1 fark var, benim kv anakonda))) Yalan, iftira, acitasyon, qiybet her sey var. Su sevmez 2 ayda 1 yikanir, kendisi de odasi da leş gibi kokar, sabah kahvaltisinda cayin yaninda sogan sarimsak yer))) Kokudam bayilacak gibi oluyordum))) Peceteyle disini temizler yere atirdi, delirirdim))) Yemeyini karanlikta yer, yere dokerdi ekmek kirintilarini sonra da ustune basar gecerdi))) Tuvalete banyoya karanlikta girerdi, leş gibi yapardi oralari))) Neyse, yine tutamadim kendimi, az bisey anlattim yine kv ile ilgili))) Ama ben actim gozumu, o saf kiz yok artik))) Kv-dan ne kadar cok uzak durarsiniz o kadar iyi olur, yoksa sinir sisteminiz çoker ...

ona göre o cok temiz. düzenli evet ama hijyenik değil bana göre. kıyafetlerini kurutup tekrar giyiyor. bilmiyorum cimrilikten mi yokluktan mı nedir ne kadar az makine çamaşırı çıkarsa o kadar iyi. bende cok dağınık ama hijyen konusunda titizim. ben abartıyor gibi oldum. doprudan kokuyorsun da denmiyor. kurutmanıza gerek yok makineye atalım . makine yıkıyor bolca dedim. daha bu yıl dedğim gibi olmaya başladı.

kv deme de icimdekileri doktum. bana diyorki ben sana ne yaptim sen benim kiymetimi bilemedin. al yas maasini doya doya harca dedim kiralarda. oglu gecindirebilecek mi evini gorcem. gevindirse de umrumda degil ya artik. benden uzak olsunlar

evet hatalı olan sensin. Kusura bakma da rahatsız mısın sen be, o kadının üzerine ev alınca seni o evde barındırcakları ne malum. Bedavadan böyle bir kadına ev mi alacaksın bir de:oha:

Hakkınızda hayırlısı olsun,bundan sonra kendiniz ve evlatlarınız için yaşayın,yeteri kadar kendinizi zorlamışsınız,,kıymet bilmemişler,birazda onlar zorlansınlar bakalım

Ha bir de merak ettim. Hazırlanıyorlar dedin de kv de gitti mi oğluyla? Ben pek gideceğini düşünmedim. Gitmezse gönder gitsin onlarda yarattığın egoyla sen uğraşma artık

ona göre o cok temiz. düzenli evet ama hijyenik değil bana göre. kıyafetlerini kurutup tekrar giyiyor. bilmiyorum cimrilikten mi yokluktan mı nedir ne kadar az makine çamaşırı çıkarsa o kadar iyi. bende cok dağınık ama hijyen konusunda titizim. ben abartıyor gibi oldum. doprudan kokuyorsun da denmiyor. kurutmanıza gerek yok makineye atalım . makine yıkıyor bolca dedim. daha bu yıl dedğim gibi olmaya başladı.
biz kokuyorsun diyorduk ama umurunda degildi))) Bi de benim kv aşiri cimriydi, 1 lirasini bile harcamazdi, yazin sicaginda kişin pardesusunu giyerdi, kocasinin emeklilisini aliyordu her ay ama kendine kiyafet almazdi, ondan bundan kiyafet isterdi. Hala evlendiyinde alinan kiyafetleri giyiniyo, aldiramiyoduk))) Neyse , yine kv geldi aklima, yine sinirlendim))) Ben konudan cikayim yoksa geceye kadar sinirden patliycam)))
ALLAH sabr versin size, sizi en iyi ben anlarim ...

ay gelecekler deme

hayır gelmeyecekler. çocuğun güzünün önünde olması kotü oldu. ofkeme hakim olamadım. çocuğa nasıl anlatmalı onu araştırcam birazdan da. babamı babaannemi özledim diye aglıyor. cok hastaydı zaten. keşke onları evden göndermeseydin dedi. aklında ben babasını babaannesini kovmuşum diye kalcak

evliliğin ilk yıllarında eşime o bize bilerek geldi dediğine şahit oldum. bilerek geldim ama olanlara itiraz ettim. suçum bu sanırım. benim kv hakkında en ufak bir şüphem yoktu. omzunda ağlamışlığım vardır. evlenene kadar aram çok iyiydi. onu doktora falan götürüyordum. bunlar zoruma gidiyor zaten. farzedelim ki ben evlenince ona kotü şeyler yaptım. insan geçmişin hatrına bile farklı olması gerekmezmiydi. geçmişi de yuttum. eşim hatalarımız oldu bizde acemiydik falan gibi konuştu. ama hala hala fitnelik yapılıyorsa ben daha neye sabredicem. neyi oldurmaya çalışcam ki. insan bunu nasıl düşünür.

kimse yoğurdum ekşi demiyor. kv ye göre oğlu harika biri. çocuklara bakar ev temizliğine yardım eder. onun zamanında erkekler boyle değildi ya. ona gore oğlu çok iyi. beni idare ediyor evini geçindiriyor bana yardım ediyor el ustunde tutuyor. cidden boyle düşünüyor. kimsenin yogurdu ekşi değil.

haklı olmak umrumda değil. velev ki ben kotüyüm. ben evlere doyamadım da kv nin maasına göz dikerek yeni ev istedim onlar kabul etmyince onları evden kovdum. isterse boyle oldun tum dunya boyle bilsin bende bitti artık. kayış koptu.

E alsın 250 lira ile ev otursun evinde :)
Ailenizi arayın eğer aynı şehirdeyseniz.
Hem durumu anlatırsınız, hem size iyi gelir hem çocuğun kafası dağılır.

Sana gerçekten çok kızdım.. çok bile dayanmışsın..

Aslında iyi olmuş bu vesileyle onlardan kurtulmuşsunuz. Ama bir iki gün sonra geri gelirler. Bence aranız düzelse bile kv nin üzerine ev almayın. Evin üstüne konar, sizi de kapının önüne koyar.

hayır daha gelemezler. hele kv nin asla suratını bile görmek istemiyorum. ya hadi erkekler düşüncesiz falan filan. ya kadınsın. ben bu kadınla yaşamayı düşünürken o çekmiş bana çektirmez diye düşündüm. o evi alıp sevgilimle mi yaşıcam. torunların ve sen kalacaksın. onun içinde iyi olurdu. dizlerinden dışarı çıkamıyor. asansor olurdu iki yeşilliği olurdu. inerdi hava alırdı. artısını eksisini düşünmedemn sormadan etmeden. direkt boyle bir cümle kurması. ben kv değişti diye düşünürken hala aynı o kv deyi görmek... değişti yaşlandı diye düşünüyordum. yaşlı zaten 73 yaşında. yaşlandıkca değişmiştir derken.

Oğlunuzu gelecekler diye kandırmayın. Mantıklı anlayacağı bir açıklama yapın.
Bir süre gelemeyecekler deyin.

gezmeye gittiler dedim şimdilik. ben göndermedim babaannen sıkıldı kardeşine gitti dedim. şu an sağlıklı düşünemiyorum zaten

Ha bir de merak ettim. Hazırlanıyorlar dedin de kv de gitti mi oğluyla? Ben pek gideceğini düşünmedim. Gitmezse gönder gitsin onlarda yarattığın egoyla sen uğraşma artık

ikisi birlikte gitti. bu olaydan daha ince başka bişi daha içinde benim sabrım tükenmişti. eşime gitmesini soylemiştim. eşim tam gidecekti annesine hazırlan dedi annesi durdurdu . yuva yıkılmaz bu kadarcık sebeplerden gibi.

bugun önce eşim düşüncesini soyledi. ilk şok oldum oyle ona dedim evini ayır git o zaman ben artık bu düşüncelerinizle sizle kalamam. ev için bir arkadasını falan aradı hatta. kiralık bulmak için. sonra cıktı. ben ofkem içimde patladı artık kv deye dediim içimdekiler. neden fitnelik ypıyorsunuz vs diye. o da aynı cümleleri soyleyince bunun aslında eşimin değil kv nin fikri olduğunu anladım. yani eşim bana kendi fikrini soylemişti guya ç annesi boyle düşünürmüş gibi anlatmıştı. ona bile cok sinirlenmiştim zaten ayrılmaya karar vermiştim ama ev tutmaları için falan biraz zaman kalırdı yine. kv yle konusurken ve kv nin dedikleriyle ofkeden deliye dondum. ya onlar o an gidecekti ya ben.

E alsın 250 lira ile ev otursun evinde :)
Ailenizi arayın eğer aynı şehirdeyseniz.
Hem durumu anlatırsınız, hem size iyi gelir hem çocuğun kafası dağılır.

aynı şehirdeyiz ama su asamada dyemem. annemin diyecekleriyle psikolojim iyice bozulur. once kendim hazmedip güçlenmeliyim. sonra onlara dicem. iki çcocuğum var güçlü olmak zorundayım. ayrılmak falan mesele değil de bu kadar caba gösterip ayrılmak kıymet bilinmemek vs zoruna gidiyor insanın. birde ailem soyleydi boyleydi diye konursa kaldıramamaktan korkuyorum. onların evi küç,k zaten. büyüğün de okulu var. hazirana kadar burda kalırım. hazirandan taşınıp işe dönerim. aileme ne zaman soylerim bilmiyorum. az hazmedeyim derim heralde

hayır gelmeyecekler. çocuğun güzünün önünde olması kotü oldu. ofkeme hakim olamadım. çocuğa nasıl anlatmalı onu araştırcam birazdan da. babamı babaannemi özledim diye aglıyor. cok hastaydı zaten. keşke onları evden göndermeseydin dedi. aklında ben babasını babaannesini kovmuşum diye kalcak
hiç çözüm aramayın kendiniz direkt bir pedagoga gidin o sizi en sağlıklı şekilde yönlendirecektir çocuğunuza karşı.

hayır daha gelemezler. hele kv nin asla suratını bile görmek istemiyorum. ya hadi erkekler düşüncesiz falan filan. ya kadınsın. ben bu kadınla yaşamayı düşünürken o çekmiş bana çektirmez diye düşündüm. o evi alıp sevgilimle mi yaşıcam. torunların ve sen kalacaksın. onun içinde iyi olurdu. dizlerinden dışarı çıkamıyor. asansor olurdu iki yeşilliği olurdu. inerdi hava alırdı. artısını eksisini düşünmedemn sormadan etmeden. direkt boyle bir cümle kurması. ben kv değişti diye düşünürken hala aynı o kv deyi görmek... değişti yaşlandı diye düşünüyordum. yaşlı zaten 73 yaşında. yaşlandıkca değişmiştir derken.
Zaten her ihtiyacı karşılanıyor, hem siz ona maaşını da geri ödeyecektiniz. Yok anacığım değişmiyorlar. Gençken neyse yaşlılığında daha da kötü oluyor böyle kötü huylular.

bu adam anası ölünce kapınıza yatar valla asıl o zaman bakmayın sıfatına ...

Gittikleri icin sizin adiniza sevindim. Hem sizi kene gibi sömürüyorlar hemde bir işe yaramıyorlar...
Ama sizdeki rahatligi hiç biryerde bulamayacaklari için tekrar döneceklerini düsünüyorum. Dikkatli olun, dönerken sanki siz sucluymussunuz gibi yapacaktır hatta iftira bile atabilir

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back