Defolup gitsinler.
Malum taraflarına baka baka geri dönecekler emin ol.
Sal bunları BACIM sen.
Ana oğul ne halleri varsa görsünler.
Acıma kimseye hele boylelerine
Ne demişler ;
Acıma yetime, döner koyar ........ !
evliliğin ilk yıllarında eşime o bize bilerek geldi dediğine şahit oldum. bilerek geldim ama olanlara itiraz ettim. suçum bu sanırım. benim kv hakkında en ufak bir şüphem yoktu. omzunda ağlamışlığım vardır. evlenene kadar aram çok iyiydi. onu doktora falan götürüyordum. bunlar zoruma gidiyor zaten. farzedelim ki ben evlenince ona kotü şeyler yaptım. insan geçmişin hatrına bile farklı olması gerekmezmiydi. geçmişi de yuttum. eşim hatalarımız oldu bizde acemiydik falan gibi konuştu. ama hala hala fitnelik yapılıyorsa ben daha neye sabredicem. neyi oldurmaya çalışcam ki. insan bunu nasıl düşünür.
kimse yoğurdum ekşi demiyor. kv ye göre oğlu harika biri. çocuklara bakar ev temizliğine yardım eder. onun zamanında erkekler boyle değildi ya. ona gore oğlu çok iyi. beni idare ediyor evini geçindiriyor bana yardım ediyor el ustunde tutuyor. cidden boyle düşünüyor. kimsenin yogurdu ekşi değil.
haklı olmak umrumda değil. velev ki ben kotüyüm. ben evlere doyamadım da kv nin maasına göz dikerek yeni ev istedim onlar kabul etmyince onları evden kovdum. isterse boyle oldun tum dunya boyle bilsin bende bitti artık. kayış koptu.