Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

Valla anlamadım arkadaşım,genelde yorum yapmam ama ben aynı durumda olduğum için ilgimi çekti,yani haftanın 5 günü çalışıyorum,YL yapıyorum,üstelik 2 yaşında bir kızım var ve neredeyse tüm sorumluluğu bende,pazar günümü de tamamen evime ayırıyorum ama ilerde extra bi enerjim ve ev işlernde bi yardımcım olur da keyfe keder kursa filan gitmek istesem ve eşim bana gitme dese Ona bencil demem, "akşama görüşürüz" derimbu arada 7 yıllık evliyim ve evliliğim çok zor dönemler de atlattı ama şu anda herşey gülistan siz de bunlarla yormayın evliliğinizi,önünüzde daha uzun yıllar,çıkabilecek gerçek sorunlar var,serinkanlı olun ve en önemlisi ne olursa olsun bir işe girip çalışın,ayaklarınızın üstüne basın,siz ona değil o size yalvarsın pazar günü için.

Ahh ahh senin konunun yanında benim eşime ihtiyacım tartışılmaz bile.
ama şu var ya bu seferlik hoş görürde dişimi sıkarsam o da bu işi cozutursa..
bensiz vakit geçirmeye alışırsa öyle bir tavrı varki gitmek için deliriyor kursa .
karımı ihmal eder miyim düşüncesi dahi yok zihninde..

aslında bende dahil aşırı tepki vermişsin diyen arkadaşlarla hataya düştüğümüz bi nokta olabilir.
çünkü evlilikte sadece kadın olgunlaşmıyo erkekte olgunlaşıyo, bi ilişki olgunlaşıyo... kimse olarak gelmiyo yani...
sen o tepkiyi verdin çünkü sen öyle bi kadınsın, eşinde öyle bi adam
sonuçta bu kadınla bu adam evli olduğuna göre, bunlar bu tepkileri vere vere birbirlerini öğrenecekler, ona göre davranmayı öğrenecekler
belkide eşin senin bu yüzünü görmeliydi, sende onun bu yüzünü
bu olaydan ikinizde bişeyler öğrenmiş olarak barışacaksınız, hiç bir kavga yok yere edilmiyor aslında
bizide olgunlaştıran, hoşgörülü olmamızı sağlayan geçmişteki kavgalar...
sen forumda ilgimi çeken bi üyesin yorumlarını hep okurum, bazen çok gülerim yorumlarına bazen ne güzel lafı koymuş derim, bazende çok kırıcı olduğunu düşünürüm ama senden hep aldığım bi eneji çocuksu bi tarafın olduğu, ve o çocuğun büyüyeceği....

Son düzenleme:
cnm fazla tepki vermişsin sadece pazar günleri yanılmıyorsam..kursa sende yazılmasan bile en azından sende birlikte git olmaz mı?
evliliğin saygı çerçevesinde sürüyorsa o duvarı aşma inan birkez olduktan sonra arkası kesilmez..

nişanlıyım

Cidden kaderi midi bu kadınların yahu..
Hepimizi evlenmeden önce kursa almaları lazım(kurs denilince de geriliyorum ama :) )
ben kabahatliymişim gibi ne halin varsa gör dedi,böyle yaşar gideriz galiba,haftaya ilk yıldönümümüz o kursta kutlayacak..ne kadar tatlı değil mi?
ağlamamak için çenemi sıkmaktan ağrı girdi

ilkyıldönümü mü... bak orda dur... bu olmadı
bunun için tabaklar artı laptobu kırılabilir

Allah ağzınızın tadını bozmasın

iş mevzusu zurnanın zırt dediği yer galiba.
işim olsa onu daha çok özermişim gibi geliyor ama en azından mecburyetten onun egosunu yükseltmekten kaçınırım.
dilerim bir yere yerleşirim.

ilkyıldönümü mü... bak orda dur... bu olmadı
bunun için tabaklar artı laptobu kırılabilir

tam da pazar günü..
eminim hiçbirşey yapmayacağız .
eminim bu durumu önemsemeyecek ve eminim bahane olarak kurstaydım diyecek.
tabii haftaya pazara kadar iletişime geçersek.
ve biliyor musun o kadar sakinimm ki artık hiçbirşey kırasım yok..
kendimi ilk defa 11 aydır bu kadar yalnız hissediyorum
evlilik zormuş...

birlikte gidemem iş ortamı hmm biraz mutasıp diyelim.
gitsem de ne yapacağım ki orada iş ark gidiyor
o duvarı aştık gibime geliyor ve çok korkuyorum.

hayır derinss
ileride seni dahada benimsiycek ve sensiz hiçbişeyin tadı olmadığını farkedicek

gene kendimden örnek veriyim
2 aylık evliydik
eşim almanya vizesi aldı 3 haftalık
vizeyi alınca arkasına bile bakmadan topukları kıçına değercesine gitti
ben o 3 haftayı onu özleyerek ağlayarak bekledim hemde istanbuldan elazığa gelin gelidiğim için ayrıca sıkıntı çekiyodum ve sevdiğim adam yanımda yoktu

ama şuan çok farklı markete bile mutlaka birlikte gitmeliyiz herşeyi birlikte yapalım tavrında

yaniiiiiiiiiiiiiii

sende ileriki yıllarda böle bişi olmayacağını göreceksin
sana dahada bağlanacak
tecrübeyle sabittir

sanalda olsak yanlız değilsin canım, yatmıştım sırf seni merak ettim kalktım
bi uyuyun uyanın yarın daha iyi olacağınıza eminim
:13:

Çocuksu uvv eşim haklı galiba
Bu lafını duysa bak sadece yazılarından bile anlamış derdi :)
o çocuğu büyütürsem eşimin sevdiği kadın olamam.
ben biraz sert micazlı olsamda çok neşeli,sohbeti güzel,komik bir kadınımdır burada pek belli etmesem de.. :)
eşim beni öyle seviyor ben de kendimi öyle seviyorum ama bu yaşananlar beni yıldırıyor.
lanet olsun ne yaparsa yapsın diyesim geliyor ve o da yapacak ama ben eski derinss olmayacağım.
beni kaybedecek ,biliyorum kendimi tanıyorum.

düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim

sanalda olsak yanlız değilsin canım, yatmıştım sırf seni merak ettim kalktım
bi uyuyun uyanın yarın daha iyi olacağınıza eminim
:13:

Allah razı olsun chess,çok teşekkür ederim.
Allah seni bu ve benzeri sıkıntılarla karşılaştırmasın.

sen büyütmyeceksin canım hayat büyütecek, büyümek demek neşeli, hınzır, hoş sohbet taraflarından vazgeçmek değil ki

ne işi varmış almanyada yahu ,bak yine kızdım ..
yeni gelini bırakmış gitmiş kaçıyordu almanya
ilerde herşey dediğin gibi olur inşallah..
ama ben bir daha bu yaşta olmayacağım ki..
işe gireceğim çocuk yapacağım belki bir sny vaktim yok diye daralacağım..
hayat akmış geçmiş olacak..
pofff

bende derınss yatamadım ,sureklı konunu okuyorum :)

yalnız hıssetme kendını sakın

bence esin bencilsin demek istemedi yani en azindan isteyerek ya da lafin nereye gittgini düsünemedi..tepkini asiri buldu belki hani onun gibi düsünmeye calisiyorum,biz uzak degiliz ayni evdeyiz böyle aglayacak birsey yok anlaminda demistir..
cünkü seni, bu istemin bencil yapmaz,ama gercekten anliyorum seni,sen pazar günlerini iple cekiyorsun o baska bir plan yapiyor hemde sadece bir haftalik degil,iste bazen olaylari kapamak ya da bastirmak icin agziminzdan cikani bilmeyiz ya esinizde öyle yapmis,aslinda söyle düsünce onu gercekten cok seven bir esi var...bence o da kendini yanlis ifade etti..

Son düzenleme:

Allah razı olsun chess,çok teşekkür ederim.
Allah seni bu ve benzeri sıkıntılarla karşılaştırmasın.

amin canım ama bu dua için çok geç, biz o sıkıntılardan geçtik bile yıllar önce
bence eşin yumuşarsa sende bi tık adım at

Haftaya evlilik yıldönümünüz,hemde ilk

bak demedi deme,haftaya bir sürpriz yaptı diye geleceksin buraya

Bir de bugün nasıl bir günse gündüz dümdüz kaldırımda düştüm.dizkapağım mosmor..kadınlar yardım etmedi de erkekler kaldırdı beni.. o kadar kasmışım ki kendimi her tarafım ağrıyor.
eve geldim nasıl becerdiysem parmağımı bulaşık makinesiyle birlikte kapattım

şaka gibi bir gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…