derinss
beni biliyosun ama yinede diğer arkadaşar için söyliyim 10 yıllık evliyim
evliliğim ilk 5 yılında eşim gece 11 de işten geliyodu ne pazar ne bayram bilmezdik
bayramın ilk günü bile dükkanını açardı ve ben dul karılar gibi kaynanamlarla bayram gezmesi yapardım
şuan hala eşimin pazarı yok bide bayramın ilk günü dükkanı açmıyo diğer günleri yarım gün gidip geliyo
ve beni biliyosun birilerine ne kadar muhtacım 3 çocuk olduğu için
ama eşim daha erken gelmeye çalışıyo 6 civarı falan
yani o dA benim için bişiler yapıyo
canım arkadaşım
tepkini abartılı buldum
lütfen biraz daha sakin ol biraz daha anlayışlı davran
6 ay dayınıver nolucak önünüzde uzuuuuuuuuuunnn ve mutlu yıllar sizi bekliyo
Cidden kaderi midi bu kadınların yahu..
ben seni anladım canım sen aslında ali ağaoğlu misali ben yaptım olacak tavrına sinir olmuşsun
belki farklı şekilde dile getirseydi iş bu noktaya gelmeyecekti
ama geldi, şimdide ne halin varsa gör modunda çünkü özür dilese erkekliğe sığmaz onun gözünden, eee kapıyı kırsa falan bağırsa etse mizacı değil sanırım, onun içinde en mantıklı yol ne hali vars görsün modu
diyosun ya yılların olgunluğu mu evet kesinlike etkisi var, hiç bi kadın ilk yıllarını gözyaşı dökmeden geçirmiyor bence ama yıllar geçtikçe bi türlü yerine oturtamadığın hatalı lan bu puzzle dediğin puzzle parçalarını kolayca yerine koyabiliyorsun
umarım yıllar sonra bu olaya beraberce gülersiniz ya da en azından sen kendi içinden gül
Cidden kaderi midi bu kadınların yahu..
Hepimizi evlenmeden önce kursa almaları lazım(kurs denilince de geriliyorum ama :) )
ben kabahatliymişim gibi ne halin varsa gör dedi,böyle yaşar gideriz galiba,haftaya ilk yıldönümümüz o kursta kutlayacak..ne kadar tatlı değil mi?
ağlamamak için çenemi sıkmaktan ağrı girdi
Valla anlamadım arkadaşım,genelde yorum yapmam ama ben aynı durumda olduğum için ilgimi çekti,yani haftanın 5 günü çalışıyorum,YL yapıyorum,üstelik 2 yaşında bir kızım var ve neredeyse tüm sorumluluğu bende,pazar günümü de tamamen evime ayırıyorum ama ilerde extra bi enerjim ve ev işlernde bi yardımcım olur da keyfe keder kursa filan gitmek istesem ve eşim bana gitme dese Ona bencil demem, "akşama görüşürüz" derimbu arada 7 yıllık evliyim ve evliliğim çok zor dönemler de atlattı ama şu anda herşey gülistan siz de bunlarla yormayın evliliğinizi,önünüzde daha uzun yıllar,çıkabilecek gerçek sorunlar var,serinkanlı olun ve en önemlisi ne olursa olsun bir işe girip çalışın,ayaklarınızın üstüne basın,siz ona değil o size yalvarsın pazar günü için.
ilkyıldönümü mü... bak orda dur... bu olmadı
bunun için tabaklar artı laptobu kırılabilir
cnm fazla tepki vermişsin sadece pazar günleri yanılmıyorsam..kursa sende yazılmasan bile en azından sende birlikte git olmaz mı?
evliliğin saygı çerçevesinde sürüyorsa o duvarı aşma inan birkez olduktan sonra arkası kesilmez..
nişanlıyım
Ahh ahh senin konunun yanında benim eşime ihtiyacım tartışılmaz bile.
ama şu var ya bu seferlik hoş görürde dişimi sıkarsam o da bu işi cozutursa..
bensiz vakit geçirmeye alışırsa öyle bir tavrı varki gitmek için deliriyor kursa .
karımı ihmal eder miyim düşüncesi dahi yok zihninde..
tam da pazar günü..
eminim hiçbirşey yapmayacağız .
eminim bu durumu önemsemeyecek ve eminim bahane olarak kurstaydım diyecek.
tabii haftaya pazara kadar iletişime geçersek.
ve biliyor musun o kadar sakinimm ki artık hiçbirşey kırasım yok..
kendimi ilk defa 11 aydır bu kadar yalnız hissediyorum
evlilik zormuş...
aslında bende dahil aşırı tepki vermişsin diyen arkadaşlarla hataya düştüğümüz bi nokta olabilir.
çünkü evlilikte sadece kadın olgunlaşmıyo erkekte olgunlaşıyo, bi ilişki olgunlaşıyo... kimse olarak gelmiyo yani...
sen o tepkiyi verdin çünkü sen öyle bi kadınsın, eşinde öyle bi adam
sonuçta bu kadınla bu adam evli olduğuna göre, bunlar bu tepkileri vere vere birbirlerini öğrenecekler, ona göre davranmayı öğrenecekler
belkide eşin senin bu yüzünü görmeliydi, sende onun bu yüzünü
bu olaydan ikinizde bişeyler öğrenmiş olarak barışacaksınız, hiç bir kavga yok yere edilmiyor aslında
bizide olgunlaştıran, hoşgörülü olmamızı sağlayan geçmişteki kavgalar...
sen forumda ilgimi çeken bi üyesin yorumlarını hep okurum, bazen çok gülerim yorumlarına bazen ne güzel lafı koymuş derim, bazende çok kırıcı olduğunu düşünürüm ama senden hep aldığım bi eneji çocuksu bi tarafın olduğu, ve o çocuğun büyüyeceği....
sanalda olsak yanlız değilsin canım, yatmıştım sırf seni merak ettim kalktım
bi uyuyun uyanın yarın daha iyi olacağınıza eminim:13:
Çocuksu uvv eşim haklı galiba
Bu lafını duysa bak sadece yazılarından bile anlamış derdi :)
o çocuğu büyütürsem eşimin sevdiği kadın olamam.
ben biraz sert micazlı olsamda çok neşeli,sohbeti güzel,komik bir kadınımdır burada pek belli etmesem de.. :)
eşim beni öyle seviyor ben de kendimi öyle seviyorum ama bu yaşananlar beni yıldırıyor.
lanet olsun ne yaparsa yapsın diyesim geliyor ve o da yapacak ama ben eski derinss olmayacağım.
beni kaybedecek ,biliyorum kendimi tanıyorum.
düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim
hayır derinss
ileride seni dahada benimsiycek ve sensiz hiçbişeyin tadı olmadığını farkedicek
gene kendimden örnek veriyim
2 aylık evliydik
eşim almanya vizesi aldı 3 haftalık
vizeyi alınca arkasına bile bakmadan topukları kıçına değercesine gitti
ben o 3 haftayı onu özleyerek ağlayarak bekledim hemde istanbuldan elazığa gelin gelidiğim için ayrıca sıkıntı çekiyodum ve sevdiğim adam yanımda yoktu
ama şuan çok farklı markete bile mutlaka birlikte gitmeliyiz herşeyi birlikte yapalım tavrında
yaniiiiiiiiiiiiiii
sende ileriki yıllarda böle bişi olmayacağını göreceksin
sana dahada bağlanacak
tecrübeyle sabittir
Bencil olarak nasıl görüyor beni anlamıyorum.Beni bencil görüyorsa beni sevmemesi lazım zaten.
ben birlikte olmak istiyorsam o da benim eşimse bu durumdan onunda mutlu olması lazım değil mi..?
bencilsin seninle vakit geçireyim istiyorsun diyen adama ne denir ki..
adam beni istemiyor ben mi yanlış anlıyorum acaba.
farklı pencerelerden bakmaktan ziyade ayrı dünyalardayız adeta şu anda
Allah razı olsun chess,çok teşekkür ederim.
Allah seni bu ve benzeri sıkıntılarla karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?