bende derınss yatamadım ,sureklı konunu okuyorum :)
yalnız hıssetme kendını sakın
Teşekkür ederim tatlım

Haftaya evlilik yıldönümünüz,hemde ilk
bak demedi deme,haftaya bir sürpriz yaptı diye geleceksin buraya
Hadi inşallah,hiç ümidim yok ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende derınss yatamadım ,sureklı konunu okuyorum :)
yalnız hıssetme kendını sakın
Haftaya evlilik yıldönümünüz,hemde ilk
bak demedi deme,haftaya bir sürpriz yaptı diye geleceksin buraya
amin canım ama bu dua için çok geç, biz o sıkıntılardan geçtik bile yıllar önce
bence eşin yumuşarsa sende bi tık adım at![]()
bence esin bencilsin demek istemedi yani en azindan isteyerek ya da lafin nereye gittgini düsünemedi..tepkini asiri buldu belki hani onun gibi düsünmeye calisiyorum,biz uzak degiliz ayni evdeyiz böyle aglayacak birsey yok anlaminda demistir..
cünkü seni, bu istemin bencil yapmaz,ama gercekten anliyorum seni,sen pazar günlerini iple cekiyorsun o baska bir plan yapiyor hemde sadece bir haftalik degil,iste bazen olaylari kapamak ya da bastirmak icin agziminzdan cikani bilmeyiz ya esinizde öyle yapmis,aslinda söyle düsünce onu gercekten cok seven bir esi var...bence o da kendini yanlis ifade etti..
canım eşine aşırı şekilde düşkünsün ...eşinle vakit geçirmek en doğal hakkın ama onunda yaşam alanı olmalı kendisi için bişeyler yapmalı sende kendine bir hobi bul kendin için bişeyler yap bırak sen onla değil o senle vakit geçirmeye çalışsın erkek milleti bazen bunu istiyor ..ne kadar onla olmak istediğini gösterirsen okadar başka bişey yapmak istiyor garip bir şekilde ...hem Temmuz ayında bitecekmiş yıllarca sürmeyecek...üzme kendini gitme üstüne sen duygusal davranıyorsun kadınız böyleyiz yapacak bişey yok ....kendini hırpalama dediğin gibi inatçıysa zaten gidecek kursa belli![]()
Eleştiri ve negatif ışığımdan hala ölmediyseniz, "ben olsam ne yapardım?" şeklindeki önerim geliyor:
Öncelikle doğal bir reaksiyonla taş üstünde taş bırakmaz, emdiğini burnundan getirir (ağlayarak, bağırarak, yüzüne bakmayarak) bunlar sökmezse bu sefer , ben de cumartesi-pazar için x dans kursuna yazılır, minicik bir x dans eteği alır," madem sen yelkene, küreğe işte her neyse heves saldın, ben de sen yokken dansa gideceğim" derdim.Çizilen karakter her ne kadar modern , eğitimli zart zurt olsa da ben zannetmiyorum ki Türk bir erkek 2 karış etekle, yeni partnerlerle tanışılan bir ortama hatunu rahatça yollasın.Sonuçta iki tarafında rahatsızlıkları dile getirilir ve deniz ve dansın birleştiği bir organizasyona birlikte katılma kararı alınabilir (misal)
Özetle bencillik değil yaptığınız bana göre, tamamen doğal ve haklı bir bakış açısı.
Umarım en kısa sürede bu krizi atlatır, gülümseten sonucu bizimle paylaşırsınız.
ya ben ne yapayım.7 yıllık evliyim eşim sabah gider akşam geç gelir tatili yoktur.hatta şimdiki durumunu yazayım.şimdi libya'dayız kendi işimizi kurduk eşim sabah 9 da işe gider gece yani sabaha karşı 3-4 de gelir.eşimle hiç ama hiç vakit geçiremiyorum.ve yabancı olduğum bir ülkede hiç kimsem yok.neyseki şimdi türk bayanlar buldum.onlarla faceden görüşüyorum.benim eşim iş koliktir.Türkiye de ayda bir yada 2 ayda bir izni olurdu.o gün ne yapacağımızı şaşırırdık ve gün biterdi.eşim çalışmayınca çok stresli olur zaten.benim en büyük şikayetim çok sevdiğim kocacımla vakit bile geçiremiyorum.siz yine durumunuza şükredin.eşinizi sizinle daha çok vakit geçirmesi ikna yolları arayın.kadınlığınızı kullanın belki işe yarar büyük ihtimal yarar :)))
derinss canım birbirimizi kafi miktarlarda sanırız burda bunca yıldır
ben de 1,5 yıldır evliyim ve eşim o kadar yoğun bi çalışma temposu içindeki
çok kısıtlı zamanlarda görüşebiliyoruz diyebilirim
hatta bazen ciddi anlamda sözleşiyoruz falan akşam dvd izliyicez mısır patlatıcaz diye
ama çoğu zaman bi işi çıkıyo ve öyle yorgun geliyo ki burnunun ucunu görecek hali yok
dvd yi napsın.
ama.... bi de ama kısmı var...
benim eşim fanatik derece de trabzonspor aşığı delisi..
nedense hep takımın maçlarını izleyecek vakti yaratabilir
zaman ayırabilir. başlarda çok bozulsam da hatta şiddeti sarsıtıcı kavgalar
etsem de zamanla onun da kendine ait bi hayatı olduğu fikrine alıştım
ben arkadaşlarımla gezip tozmaya sevdiğim şeyleri yapmaya nasıl vakit ayırabiliyosam
onun da buna hakkı var mantiken. o negatif iş stersini bi şekilde atmalı
beni sevmiyo mu seviyo tabi. yanımda olmak yerine maça gitmeyi tercih ediyo olması
benden vazgeçmiş olması anlamına gelmiyo
ya da bendeki züğürt tesellisi![]()
canım benim yaa linkini görünce korktum inan.
sana ne diyeyim bilmiyorum. kelin merhemi olsa başına sürerdi heralde. bende şu an çalışmadığım için bütün hayatım eşime kitlenmiş durumda. bekarken o kadar girişken bi kızdım ki her işimi kendim yapardım. evlendik ben eşime o kadar bağlandım ki hiçbir yere onsuz gidememeye başladım. en sevdiğim şey alışveriş yapmaktır ona bile yalnız çıkamaz olmuştum. akşamı bekliyordum eşim geliyordu beraber gidiyorduk o kadar yani sen düşün gerisini. sonra dersaneye başladım bekarkenki halime döndüm. üstümden attım o duyguyu. tamam az görüşebiliyorduk ama kaliteli vakit geçiriyorduk. dersane bitti ben eski halime döndüm, pıstım. inan tekrar kpssye girme düşüncem olmasa diyeceğim ki iş bulamasam da gideyim bi yerde kasiyerlik yapayım yeter ki bi uğraş olsun. insanın kendine güveni o kadar azalıyor ki. yalnızlık, sevgi ihtiyacı, konuşma ihtiyacı... diyeceğim o ki bu kvgaları bizde yaşadık, ben böyle evde yalnız oldukça devam da edeceğiz.
kız derinss
senin cevaplarınla ben gaza gelicem herife sarıcam niye bana bi gününü ayırmıyosun diye
de get yaat
mutlu hayatımı bozma :))))))
hadi hep beraber dimimm uyandıralım herüflerükız derinss
senin cevaplarınla ben gaza gelicem herife sarıcam niye bana bi gününü ayırmıyosun diye
de get yaat
mutlu hayatımı bozma :))))))