ben seni anlıyorum cnm o yuzden tepkın normal bende evlenınce ona yuklenmemek ıcın birşeyler yapacagım mesela platese gıdecegım ne bılım kursa gıdecegım sende öle yap...bak sen en azından nete gırıyosun benım o da olmayacak:S
Tatlı dilli kadınlara hayranım..Hiçbir zaman onlardan biri olamadım.Hep derdimi yüksek ses ve gerginlikle anlatmak zorunda kaldım.Beceriksizim diyelim.Olay anında bu kadar yükselmeseydik.Belki şu anda bu halde olmayacaktık.
Bana iş yerinde ailesine hiç önem vermeyen bir adamı örnek verdi.O bile 2 çocuk sahibi geliyor ben niye gidemiyim dedi.Bu benim için kötü bir sinyal oldu çünkü ailesine umursamayan bir adam bizim kriterimiz olazdı.Ki haklısın her ilişki farklı farklı kıyas götürmez.
Eşimin evliliğin rutinine ve bana alıştığını bireysel olarak hayatını yaşamak istediğini düşünüyorum aslında gelece yönelik kaygılarım sanırım..
İçten ve tatlı yorumun için teşekkür ederim dilerim yaşadıklarımı asla yaşamazsın evlenince ,mutluluklar dilerim
Acaba evlilik eskiyince bu tip şeyler normal kabul ediliyorda,ilk yıllar mı hassas olunuyor.
Hayır çocuk da değilim ergen de değilim 27 yaşıma geldim..Bilemiyorum..
Sevgili derinss bende 24 yıllık evliyim anladığım kadarıyla eşinin sadece pazar günleri eğitimi olacak herhalde sende çok sıcak bakmıyorsun bu işe...
Hem yüksek lisans hemde eğitim olunca hafta sonları yanlız kalacağını düşünüyorsun değilmi en azından akşamları evde yada dışarıda beraber olabileceğinizi düşün yine vakit geçirirsiniz beraber olunca ..
Bence eşin bu işi kesin yapmaya kararlıysa zaten kararından dönmez nede seni dinler ama çokta üzerine gitme eşinin evliliğinde huzursuzluk yaşanmasın bu yüzde..
Daha sakin bir kafayla oturun konuşun tartışın ortak bir karara varabilirsiniz böylelikle ...
bende 8 aylık evliyim.
benim eşimin sadece pazar günleri tatil.
pazar günleri de kahvaltımızı yapar,sohbetimizi eder sonra da eşim arkadaşlarının yanına gider beni de annemlere bırakır.ayda 1 kez felna dışarı çıkar dolaşırız pazar günleri(bütün gün olarak)
bu beni ilk zamanlar üzse de alıştım.sonuçta o da insan.bizim için çalışıyor ve hergün saatinde evde oluyor.onunda arkadaşlarıyle dolaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.
elhasıl canım benim haline şükret!
hergün eve geldikten sonra ya da eve hiç gelmeden kahveye giden,arkadaşlarıyla gecelere kadar dışarılarda dolaşan bir eşin yok.
bencillik yapmışsın.kapı kilitlemeler felan....!
eğer böyle yapıp üstelersen eşini kendinden soğutursun.
arkadaşım ben 4 aylık ewliyim we bunları yasıyorum
eşin sana çikolatayla çiçekle gelmiş başbaşa güze wakit geçirmişsiniz
hemde 1 sene boyunca bu bozulmamıs ne güzel
sana hak weriyorum 1 sene boyunca bu şekilde yasamaya alısmıssın
we suan bebeği elinden alınan çocuk gibi hissediyosun
ilk başta ne kadar tepki göstersende bi süre sonra alısmak zorundasın
yapcak bişey yok
sana bi örnek
eşim kendi işini yapıyo
we cumartesi günleri bi nakliye şirketinin muhasebesini tahsilatını yapıyo
bana ilk önce bu işi söylediğinde tamda dısarı çıkıyoduk ewde bunalmıstım
o gezmeyi kendime we eşime zehir ettim
sen gibi kırıldım
çünkü cumartesi günü gecenin bir yarısına kadar calısıcaktı:2:
en erken 12 en gec sabahın 5 i 6 sı
benimde elimde eşimle geçiriceim sadece pazarım war we o geç geldiği için bütün gün uyicak
wakit geciremicez
bunları düşündüm söyledim ağladım bagırdım
ama nafile çalısıyo
hem bak bide şöyle bişey oluyo ben ewde tek kalamıyorum karanlıktan yalnız olmaktan korkuyorum
cumartesileri ya kayınwalidemler geliyo ya ben gidiyorum
we tüm pazarımız istemesemde onlarla geçiyo
kalk kahwaltını yap cık derken 2 3 oluyo ((eger görümcemler bi plan yapmadıysa)))
ayyy hadiiiii hep birlikte şuraya gidelim ws
zoruma halaa gidiyo tabiki ama alıstım
inan cok ii anlıyorum haklısın ama erkekler biz kadar ince düşünemiyo
bak warya benim halim seninkinden kötü sen dua et
benim toplamda 5 senelik bir birlikteliğim var. ilk 3 yılında beraber çalışıyorduk son 1,5 yılıda evlilik.
yani hep beraberdik.
başlarda hep birlikte olmak için her anı değerlendirirken şimdilerde eskisi gibi değiliz. akşamdam akşama görüşüyoruz.çok çalışıyor.kendi işi olduğuiçin bazen pazar bile çalışıyor. ve hiç ama hiç beraber kalamıyoruz. bende başlarda bunu anlamadan sorun yaptım. psikolojim bozuldu falan.ama artık alıştım.bide sonuçta çalışıyor bana evimize ailemize bakmak için yapıyor diye avutuyordum kendimi
bunu neden anlattığıma gelince karamsar olmak istemem ama sanırım bu duruma alışmalısın. gerçekten moralinide bozmak istemiyorum. herkez benim ilişkim gibi olacak değil sonuçta ama benim başıma gelen bu ve önümdeki örneğe göre yazıyorum.
belki kısa süreli bir sosyaleşme olayıdır. iş ortamı onu gerektiriyordur,gitmesi gerekiyordur falan.
öylede olsa böylede olsa sen kafanı fazla takıpta üzülme.
ayrıca geçirdiğimiz zamanda azda olsa oldukça keyifli oluyor. çok özlüyorum kimi zaman kocamı ve görünce içim açılıyor. bazende diyorum. çok birlikte olup birşey paylaşmamaktansa az olup çok şey paylaşmak belkide daha hayırlıdır.
Merhaba,
Kadınlar Kulübüne yaklaşık 3,5 yıldır üyeyim kimilerine içten kimilerine itici gelen nice yorumlarım oldu.
Bugüne kadar bu derece canımı sıkan bir konuyla karşılaşmadığım için konu açma gereği duymadım.
Sizden isteğim kendinizi benim yerime koyup düşüncelerinizi paylaşmanız ama belirtirken evli,bekar veya kaç yıllık evli olduğunuzu da eklerseniz çok sevinirim. Düşüncelerinizi yaşanmışlıklarınızla birlikte değerlendirmek istiyorum.Sakın bir ayrıma gideceğimi sanmayın sadece düşüncelerinizi bana daha faydalı olması için bu bana gerekli.
Yaklaşık bir yıllık evliyim,3 yıllık bir flört döneminden sonra gayet coşkulu mutlu bir şekilde evlendim.Ve evliliğimde genel olarak ilk yıllar çıktığı iddia edilen kişilik çatışmalarını yaşamadım.Eşim eğitimli,nazik,düşünceli sevgisini bazen bir demet çiçekle bazen çok sevdiğim çikolatayla bazen güzel bir seyahatle gösteren biri.Gezmeme,para harcamama,sosyal ilişkilerime karışmaz.Kötü söz,şiddet,ihanet bunlar ilişkimizin yakınında bile geçmemiştir Allah herkesin evinden ırak etsin.Çevre tarafından şanslı sayılırım zira ben ona nazaran biraz da dominant ve sert micazdayım.
Bunlara karşılık eşim inattır. Birşeyi yapmak istemiyorsa boğazını kesseniz yapmaz ve sizin o çırpınışlarınızı dikkate almaz. İlk zamanlar bu yönüne çok takılsam da ki bu üç yıllık flörtte bu kadar etkin değildi şimdilerde pek önemsemiyorum. Eşim haftanın 5 günü çalışır ve iki gün tatili vardır. Kasımdan beri cumartesi günleri yüksek lisans için okula gidiyor. Bir tek pazar günümüz var. Telaşla özlemle o günün tadını çıkartmaya çalışıyoruz. İşin özü onu çok özlüyorum ve o gün de olmasa boğulurdum sanıyorum.Fakat bugün bana yepyeni bir haber ile geldi. Yelken klübü kurdular şirket olarak ve pazar günleri onun eğitimleri başlıyormuş.Haberi duyduğum anda çöktüm,istemsiz bir şekilde ağlamaya başladım. Sonra duruldum eşim bu arada çok kızdı.Konuyu büyüttüğümü söyledi.Y.Lisans ın temmuzda biteceğini fedakarlık yapmam gerektiğini ve bencil olduğumu iddia etti. Bu arada sofraya oturduk.Ben ağlamıyor yemeğimi yiyordum o konuyu tekrar açtı herkes katılıyor onlar evli değil mi ben neden gitmeyeyim ne kadar anlayışsızsın vs dedi.Patlamamak için kendimi tutuyordum. En sonunda çocuk gibi davranıyorsun ,zaten her akşam görüşmüyor muyuz dedi..? Yıkıldım insan karısına bunu nasıl söylerdi.Ağzımda yemek inanın delirdim gözüm döndü,sofrayı sanırım dağıttım o esnada,tabaklar,bardak sürahi herşey kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladım.Kendimi yatak odasına kitledim ve yaklaşık 1 saat ağladım akabinde dua ettim ki beni başka birşey sakinleştiremez. O bu sırada dondu kaldı,evliliğimizde ilk kez böyle bir durum yaşıyoruz. Odaya girmek istedi,giremeyince gitti.
Kendime geldiğimde mutfağı topladım,yemek yedim.Pc'yi aldım ve tekrar yatak odasına geldim kapıyı da kitledim.Yüzünü o sofraki saniyeden sonra görmedim.görmek dahi istemiyorum.Odaya gelmeye çalıştı,öyle ki kapının kilidini bile sökmeye çalıştı ama başaramadı.Ne yapacağımı bilmiyorum ben evliliğin gerçek yüzüyle şimdi mi karşılaştım? Yapayalnız ne yapacağım haftalar boyu,bencil biri miyim? Yoksa haklı mıyım? Kendimi böyle terkedildim bir köpek yavrusu gibi hissediyorum.Kaldı ki evde köpeğiniz sizi bekliyorsa ona bile koşa koşa gidersiniz. Sanırım eşim beni artık yeterince sevmiyor.Dipteyim ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum..
Olumlu olumsuz özgürce yorum yapın.Bu konunun açılış amacı asla pohpohlanma arzusu değildir.Destekleriniz elbette çok kıymetli ama haksızsam sonuna kadar eleştirin..
Uzun oldu dilerim benim hatrıma okursunuz ..Şimdiden teşekkür ederim
ben yeni evliyim daha bir yıl bile olmadı
tamam üzülmen cok normal bence de eşinle vakit gecirmeyi cok seviyosun ama
yok artık beni yeterince sevmiyo, yok terkedilmiş köpek gbi hissettim falan bence biraz abartı olmuş
adam seni bırakıp kendine başka ev tutmadı ya, terkedilmek bunun neresinde?
benim eşim gece calışıyo, vardiyalı da değil hep gece
haftada bi gece evde sadece, ama hep gece uyanık durdugu için gündüz uyumaya alışık, yine gündüz uyuyo gece uyanık, ben de malesef gece uyuyorum okulum var kendimi ona göre ayarlayamıyorum
eşimle toplasan görüştüğümüz günde 1-2 saat, hatta okuldan gec dönersem hiç görmüyorum
üzülüyorum üzülmüyorum değil, bu konuda tartışıyoruz da hatta iki gün önce baya baya olaylar oldu ama hiç beni sevmediğini düşünmedim, terkedilmiş gbi hissetmedim
Evet ank06 cumartesi tüm gün y.lisans pazar yelken kursu..
Ben neredeyim ? Yokum hayatında.. Yalnız kalmaktan korktum bir an haklısın,hatta ağlarken de yalnız kaldım ben diye bağırmışım hiç hatırlamıyorum o da saçma bulmuş bu ifademi..
kararında dönmez çok inattır bu yüzden de boşuna kötü olma diyorsun ki haklısın ama o zaman her kararını içinde ben olmadan alırsa? bende bundan korkuyorum..
Bir gelişme veya bir değişme olmuyor yani..
Ben kendimi paraladığımla kalacağım
ben seni haklı buluyorum canım...
bende 1 yıllık evliyim akşamları dahi az geliyor bana..
bazen sınavları oluyor haftasonu
o haftasonundan hiçbişey anlamıyorum...
yeni olduğumuz için kocamla geçen her saniye bana tatlı geliyor...
bencede düşünmesi lazımdı pazar günü boşum onuda karınla başbaşa geçirsem diye...
ben olsam bende böyle düşünmesini beklerdim kocamın doğruya doğru....
üzerine fazla gitme bu duruma üzüldüğünü pazar gününü başbaşa geçirmek istediğini
tatlı dille masumane ifadelerle dile getir...
sende sert çıkarsan iş inada biner o daha bi hırsla gider kulübe...
karşılıklı konuşman daha mantıklı...
allah büyük sorunlarla karşılaştırmasın
aynı ben gibisin derinscim. sinir gibi kötü bi özelliğim var benim düzgün konuşmayla anlatamıyorum bişeyi sinirliysem eğer. inşallah düzelir aranız. bende faydalanıyorum aslında burda ki yazılanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?