bende 8 aylık evliyim.
benim eşimin sadece pazar günleri tatil.
pazar günleri de kahvaltımızı yapar,sohbetimizi eder sonra da eşim arkadaşlarının yanına gider beni de annemlere bırakır.ayda 1 kez felna dışarı çıkar dolaşırız pazar günleri(bütün gün olarak)
bu beni ilk zamanlar üzse de alıştım.sonuçta o da insan.bizim için çalışıyor ve hergün saatinde evde oluyor.onunda arkadaşlarıyle dolaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.
elhasıl canım benim haline şükret!
hergün eve geldikten sonra ya da eve hiç gelmeden kahveye giden,arkadaşlarıyla gecelere kadar dışarılarda dolaşan bir eşin yok.
bencillik yapmışsın.kapı kilitlemeler felan....!
eğer böyle yapıp üstelersen eşini kendinden soğutursun.
sanırım erkek milleti hep aynı... bende haftasonları eşimle kahvalt yaptığım zamanlar şükrediyorum.. adamın yüzünü bile göremiyorum... bazen acaba sıkıldımı bizden diye düşünmekten kendimi alamıyorum
seninki çiçek çikolata vs. alıyormuş... benimki onu da yapmıyor... kafa dağıtmak için yazılmıştır.. ama karısınla kafa dağıtamayan adamı ben ne yapim yakızım sana diyorum gelinim sen dinle oldu benimki... kusura bakma cnm ya.. benim yorumun kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi oldu :)
bu arada 2 sene flört zamanı 3,5 senedir de evliyim..
2 yaşında bi kızım var ...
evet belki evlilik eskiyince daha toleranslı olabilir eşler çünkü bir alışılmışlık olur..ama belki biraz da kişilikle alakalı bir durum sanırım demişsin ya hiçbir zaman tatlı dilli bir kadın olamadım fevri oldum hep diye ben de senin gibiyim çok tepki veririm ve biraz da bencilim sanırım
Ah derinss aahhh;
İnsan bir gün olmazsa başka bir gün buraya konu açacak kadar bunalabiliyormuş demek ki değil mi...
Ben 9 senedir sevdiğim insanla nişanlıyım.Yapı olarak çok asabi.Gönül bu,herkes dört dörtlük birini bulamıyor.Her ne kadar çok iyi,çok dürüst vb... desekte mutlaka onunda sana göre ters bir yanı ortaya çıkabiliyor bir süre sonra...
Tepkine gelince;
Ben oldukça sessiz sakin bir yapıya sahibim ancak nişanlıma sorsan yaka silker.Çünkü hep ondan çıkarıyorum sinirimi.Bende evli olsam,senin durumunda olsam o tepkiyi verirdim o an.
Nişanlımla bende haftasonu görüşüyoruz.Cumartesi günü için bir kursa yazılmıştı.4 saatlik birşey.İlk hafta gitti,2. hafta geç kalınca öğleden sonra gitti.Ben zaten bunalıyorum haftaiçi,haftasonunu iple çekiyorm,o o günü kursla geçiriyor.Çok sinirlendim,trip yaptım.Sabah gitse birşey değil ama... O günden sonrada daha gitmedi.
Ben anlıyorum seni.Ama aradaki fark sanırım daha evli olmadığım halde çok da fazla iç içe olmak istememem.Biraz değişiğim bu konuda.İstiyorum ki arkadaşlarıyla vakit geçirsin,özleyeyim :))
19 yıl evliyim 30 günde eşimi göremiyeceğim ama sizin yaptıklarınıza şımarıklık diyeceğim herhalde hiç kötü gün ve dert görmediğiz için bunu büyütüyorsunuz erkek ile sürekli yanyana olmak bağımlılığında derecesi var abartıyorsunuz ,erkeğinizi boğmayın !
seni çok iyi anlıyorum cnm, bekarım ben ama 1.5 yıl aynı sehırde ögrenci olarak, 1.5 yıl ayrı şehirlerde iş güç halinde ilişkimiz sürüyor.
empatimin fazla olduğunu söylerler,hatta onun arkadasları bu konuda beni herkesten ayrı tuttuklarını söylerler.
ancak ben bile artık, en küçük bi ilgiszlikte,bikaç saat aramamada kavga cıkarıyorum, trip atıyorum,incelik bekliyorum.sonra oturup mantıklı bakınca hata yaptığımı anlıyorum.
ama biz bayanlar böyleyiz,erkekler de öyleler.mesela sen "bi pazarı var onu da bnmle geçirmeyi tercih etmiyor." diye düşünürken, o "zaten çok çalışıyorum okula da gidiyorum, ot gibi yaşamayayım bi de arkadaslarımla bi aktivitem olsun" diye düşünüyor olabilir. evet haklsın ben de üzülürdüm. ama gercekten böyle seylere üzülmemiz erkeklere o kadar sacma geliyor ki."zaten ıkımız hep beraberiz , hiç sosyal hayatım yok " diye düşünerek böyle bir aktivite planlamış olabılır.
bu seni sevmediği anlamına kesinlikle gelmiyor.bunu aklından silmeye çalış.çünkü böyle düşünmeye başladığında hersey gözüne batar ve bu ruh haliyle evliliğinde huzursuzluk yaratırsın.
evlilikte sadece ikiniz olmamalısınız,onunda arkadasları olmalı, senın de.ortak arkadaslarınız olmalı.ınan bana eger bu tarz sosyal davranıslar içine girmezse evlilikten daha cabuk sıkılablır. sen de aktif olabilirsin, yaptıklarınızı paylaşarak , farklı ortamlarda ferah nefesler alarak evliliğinizi daha taze tuttabilirsiniz.
umarım fikrimi anlatabilmişimdir, sen içgüdüsel davranısında hakslın, ancak bence güzel evliliğine böyle bir sebeple gölge düşürme. anlattgn kadarıyla eşin ideal biri.erkekleri fazla sıkmak dogru olmaz diye düşünüyorum. tabii ki önceliği sen olacaksın, ama her alanı her anı paylaşmak da senı sıradanlaştırır onun için.
umarım düzelir hersey.
tatlımm ben bekarım ciddi giden bir ilişkim var nasipse bu sene resmiyete dökmek istiyoruz önce bunları belirteyim....
Sıkıntına gelince iş yaşantısı nedir bilirim;Erkeklerin birbirlerine "evde aslan mı beslıyorsun,karı kuzusu"tabirlerini çok işittim..Belki bu tarz ithamlardan çekinmiş veya karşı karşıya kalmış sende biraz surat asınca olay patlamaya varmıştr....
Eşin oldukça alakalı,ilgli sevgisini gösteren biriymiş...Ondan bunu her zaman istemek biraz haksızlık olur.Ama bu seni eskisi kadar sevmemesi anlamına asla gelmez...
Yüksek lisans,eğitimi ile alakalı,zorunlu bi durum..
Yelken olayına gelince ise o da hobisi...Eşinin keyif alacağı mutlu olacağı birsey..Kaldı ki bu sabahtan akşama tüm gün sürecek birsey olamaz.Günde en fazla 3-4 saatini alsın hadi...
İnat diyorsun eşin için...İnat gitmemiş sana ama...
Aşırı bi derece inadı olsa sen ağlasanda hatta ölsen bile nuh der peygamber demezdii..Ama seninle konuşmaya çalışmış....
Bence uzatma fazla.O da anlamıştır senin alıştığın ilgiyi bekledigini ve bu yuzden tepkili davrandığını..
Bencil kelimesıne gelince onu da o anlık sinirle kullanmıstır..Hepimiz sinirlenince neler neler diyoruz,degilmi??
Benım nacizane fikrim budur..Bırak kendine biraz vakit ayırsın, bu fırsatla sende ayır..Ama konuşulan yada eşinin sarfettigi kelimeler sadece sinirden çıkan şeyler...Elbet özürünü dileyecektir....
eşin ne burcu... bu kurs kac saatlık bir kurs
Derinsscim öyle düşünme ama sen eşinin her zaman hayatındasın zaten bu zamana kadar çok güzel giden bir evliliğin varmış zaten..
Alacağı kararlarda tabikisende olacaksın ..
Birde şunu düşün hem okula gidiyor hem iş stresi yaşıyor..
Yelken işi onun içinde bir meşgale gibi sanki belkide kafasını rahatlatmak için gitmek istiyor..
Her erkek ister bu tür aktivitilerde bulunmak keşke benim eşimde de olsa böyle bir etkinlik..
Evlilikte birbirini özlemek biraz ayrı kalmak inan her ikinizede iyi gelecektir ...
sana hak veriyorum ama eşinin seni sevmediğini düşünmüyorum.11 senelik evliyim.ve şunu gördüm evliliklerde.bende dahil kdınlar evliliğin ilk senesinde hatta çocuk olana kadfar eşini kimseyle paylaşamıyor.sürekli beraber olmak istiyor.yeni evliyken eşimle sabaha kadar oturu akşamakadar uyurduk.eşimöğretmen yaz tatilide olunca uyku düzenimiz yoktu.eşim 1-2 saat dışarı çıksın sinir olurdum.hatta çıktığı 1-2saat içinde eşimi telefonla o kadar çok arardım ki anlatamam.eşim artık rahatsız olurdu ama bieşey demezdi yeni evliyiz ya.sonradan öğrendim arkadaşları hep eşimle alay etmişler.sen kılıbıksın, eşinin sözünden çıkamazsın diye.çok aradığım içinde eşim gelirdi.eşim bensizde birşeyler yapmak istermiş ama ben anlarmıyım tabiki anlamam.hep benimle olacak.biraz geç gelsin surat yapardım konuşmazdım.iş
mde çok olmazdı çocuk falan yok.canım sıkılıyor hadi eşimiara gelsin.sonunda eşim bana atari ve kuş aldı.atarinin başına oturuyorum mario varya o oyunu oynayacağım.ben ona bir takdım anlatamam.marionun diğer bölümlerine geçmek için uğraşıyorum.eşimi unutuyordum.hatta eşim o kadar çok aramama alışık ya bi gün beni aradı.neyin var noldu diye.bende atariye dalmışım ne var ki dedim.dışarıdayım beni hiç aramadın.bieşey oldu zannettim dedi.o zaman anladım eşimi ne kadar çok aradığımı.sende o yüzden kendine uğraş bul.insan evde çok sıkılıyor.ilk zaman kimsede gelmiyor.muhabbet kuşu alda aldı eşim.birara onu konuşturacam diye çok zaman harcadım.inan kuşla atari bile değiştirdi.şimdi komik geliyor ama o zaman hiç öyle gelmezdi.benimle zaman geçirmeyeceksinde arkadaşlarınla mı vakit geçireceksin derdim.arkadaşlarını tercih ettin dışarı çıktın diye ağlardım bide.şimdi gülerek yazıyorum.o günlerimi hatırladım .sonra oğlum doğdu.eşlimi aramayı unuttum.çünkü ilgim dağıldı.dünyanın en tatlı varlığına sahiptim.bütün gün onunla uğraşırken akşam olurdu farkına bile varmazdım.eşim eskiden aramamdan şikayetçiyken artık aramıyorum diye çok bozuldu.eskiden aradın halimi hatrımı sorardın.şimdi hiç aramıyorsun dedi.kıskandı anlıyacağınn.
sen eşinede hak ver.erkekleri arkadaşları çok eleştiriyor.bazen o yüzden bile dışarı çıkmak isteyebilir.birde erkekler kadınlar kadar duygusal değiller.senide hiç üzmememiş eşin.sende onu üzme.sensizde zaman geçirmek isteyebilir.bu seni sevmediği için değil ki.ona hak ver.kendine uğraşlar bul.ilerde bu günleri gülerek hatırlayacaksın.sana yaşadıklarımı yazarken yaptıklarıma çok güldüm.kendini ve eşini üzme.
Sen özlemek istiyorsun ne güzel..
İnşallah evliliğin boyunca da karşılıklı daralmadan yürütürsünüz.
ben özlemek istemiyorum,özlememek için evlendim zaten ayrı illerden bir ilişki yürütüyorduk evvelden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?