Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

aynı ben gibisin derinscim. sinir gibi kötü bi özelliğim var benim düzgün konuşmayla anlatamıyorum bişeyi sinirliysem eğer. inşallah düzelir aranız. bende faydalanıyorum aslında burda ki yazılanlardan

bende 8 aylık evliyim.
benim eşimin sadece pazar günleri tatil.
pazar günleri de kahvaltımızı yapar,sohbetimizi eder sonra da eşim arkadaşlarının yanına gider beni de annemlere bırakır.ayda 1 kez felna dışarı çıkar dolaşırız pazar günleri(bütün gün olarak)
bu beni ilk zamanlar üzse de alıştım.sonuçta o da insan.bizim için çalışıyor ve hergün saatinde evde oluyor.onunda arkadaşlarıyle dolaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

elhasıl canım benim haline şükret!
hergün eve geldikten sonra ya da eve hiç gelmeden kahveye giden,arkadaşlarıyla gecelere kadar dışarılarda dolaşan bir eşin yok.
bencillik yapmışsın.kapı kilitlemeler felan....!
eğer böyle yapıp üstelersen eşini kendinden soğutursun.

ben seni anlıyorum cnm o yuzden tepkın normal bende evlenınce ona yuklenmemek ıcın birşeyler yapacagım mesela platese gıdecegım ne bılım kursa gıdecegım sende öle yap...bak sen en azından nete gırıyosun benım o da olmayacak:S

Kursa gitmek istemiyorum işin enteresan kısmı,ben onunla olmak istiyorum.
Ve bu hakkım gibi geliyor,o zaman niye evlendik diye düşünüyorum.
Evliliği yanlış anlamlandırdım sanırım..

:16:
Tatlı dilli kadınlara hayranım..Hiçbir zaman onlardan biri olamadım.Hep derdimi yüksek ses ve gerginlikle anlatmak zorunda kaldım.Beceriksizim diyelim.Olay anında bu kadar yükselmeseydik.Belki şu anda bu halde olmayacaktık.

Bana iş yerinde ailesine hiç önem vermeyen bir adamı örnek verdi.O bile 2 çocuk sahibi geliyor ben niye gidemiyim dedi.Bu benim için kötü bir sinyal oldu çünkü ailesine umursamayan bir adam bizim kriterimiz olazdı.Ki haklısın her ilişki farklı farklı kıyas götürmez.

Eşimin evliliğin rutinine ve bana alıştığını bireysel olarak hayatını yaşamak istediğini düşünüyorum aslında gelece yönelik kaygılarım sanırım..

İçten ve tatlı yorumun için teşekkür ederim dilerim yaşadıklarımı asla yaşamazsın evlenince ,mutluluklar dilerim

cnm bende şimdi aynı yorumu okudum we aynı seyleri düşündüm
malesef ki bende böyle yapamıyorum
we nası kendilerine hakim olup da mantıklı we sesini yükseltmeden konusabiliyolar şaşırıyorum
eminim ki duygusal masum bi tepki wersek onlara dokunucak
eşim bana hep söyler öyle şeyler yapıyosunki haklıyken haksız duruma düşüyosun der
haklı da yani brawo kendine hakim olabilen bayan arkadaslarımıza:))

Acaba evlilik eskiyince bu tip şeyler normal kabul ediliyorda,ilk yıllar mı hassas olunuyor.
Hayır çocuk da değilim ergen de değilim 27 yaşıma geldim..Bilemiyorum..

evet belki evlilik eskiyince daha toleranslı olabilir eşler çünkü bir alışılmışlık olur..ama belki biraz da kişilikle alakalı bir durum sanırım demişsin ya hiçbir zaman tatlı dilli bir kadın olamadım fevri oldum hep diye ben de senin gibiyim çok tepki veririm ve biraz da bencilim sanırım:37:

cnm benım sen zaten haklısın ama eşin böleyse napacaksın hergun tartısmaktansa çözum üretmen lazım.bence onunla tatlı tatlı konusmayı dene belkı işe yarar.

Sevgili derinss bende 24 yıllık evliyim anladığım kadarıyla eşinin sadece pazar günleri eğitimi olacak herhalde sende çok sıcak bakmıyorsun bu işe...
Hem yüksek lisans hemde eğitim olunca hafta sonları yanlız kalacağını düşünüyorsun değilmi en azından akşamları evde yada dışarıda beraber olabileceğinizi düşün yine vakit geçirirsiniz beraber olunca ..

Bence eşin bu işi kesin yapmaya kararlıysa zaten kararından dönmez nede seni dinler ama çokta üzerine gitme eşinin evliliğinde huzursuzluk yaşanmasın bu yüzde..

Daha sakin bir kafayla oturun konuşun tartışın ortak bir karara varabilirsiniz böylelikle ...

Evet ank06 cumartesi tüm gün y.lisans pazar yelken kursu..
Ben neredeyim ? Yokum hayatında.. Yalnız kalmaktan korktum bir an haklısın,hatta ağlarken de yalnız kaldım ben diye bağırmışım hiç hatırlamıyorum o da saçma bulmuş bu ifademi..

kararında dönmez çok inattır bu yüzden de boşuna kötü olma diyorsun ki haklısın ama o zaman her kararını içinde ben olmadan alırsa? bende bundan korkuyorum..

sanırım erkek milleti hep aynı... bende haftasonları eşimle kahvalt yaptığım zamanlar şükrediyorum.. adamın yüzünü bile göremiyorum... bazen acaba sıkıldımı bizden diye düşünmekten kendimi alamıyorum :(
seninki çiçek çikolata vs. alıyormuş... benimki onu da yapmıyor... kafa dağıtmak için yazılmıştır.. ama karısınla kafa dağıtamayan adamı ben ne yapim ya :( kızım sana diyorum gelinim sen dinle oldu benimki... kusura bakma cnm ya.. benim yorumun kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi oldu :)
bu arada 2 sene flört zamanı 3,5 senedir de evliyim..
2 yaşında bi kızım var ...

bende 8 aylık evliyim.
benim eşimin sadece pazar günleri tatil.
pazar günleri de kahvaltımızı yapar,sohbetimizi eder sonra da eşim arkadaşlarının yanına gider beni de annemlere bırakır.ayda 1 kez felna dışarı çıkar dolaşırız pazar günleri(bütün gün olarak)
bu beni ilk zamanlar üzse de alıştım.sonuçta o da insan.bizim için çalışıyor ve hergün saatinde evde oluyor.onunda arkadaşlarıyle dolaşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

elhasıl canım benim haline şükret!
hergün eve geldikten sonra ya da eve hiç gelmeden kahveye giden,arkadaşlarıyla gecelere kadar dışarılarda dolaşan bir eşin yok.
bencillik yapmışsın.kapı kilitlemeler felan....!
eğer böyle yapıp üstelersen eşini kendinden soğutursun.

bak derinss arkadaş da yeni evliymiş demekki evliliğin eskimesinden çok kişilik yapısıyla alakalı.. gayet anlayışlı davranmışsın yeni evli olmasına rağmen. ama sanırım ben hiçbir zaman böyle olamayacağım:50:

arkadaşım ben 4 aylık ewliyim we bunları yasıyorum
eşin sana çikolatayla çiçekle gelmiş başbaşa güze wakit geçirmişsiniz
hemde 1 sene boyunca bu bozulmamıs ne güzel:16:
sana hak weriyorum 1 sene boyunca bu şekilde yasamaya alısmıssın
we suan bebeği elinden alınan çocuk gibi hissediyosun:60:
ilk başta ne kadar tepki göstersende bi süre sonra alısmak zorundasın
yapcak bişey yok:43:
sana bi örnek
eşim kendi işini yapıyo
we cumartesi günleri bi nakliye şirketinin muhasebesini tahsilatını yapıyo
bana ilk önce bu işi söylediğinde tamda dısarı çıkıyoduk ewde bunalmıstım
o gezmeyi kendime we eşime zehir ettim
sen gibi kırıldım:19:
çünkü cumartesi günü gecenin bir yarısına kadar calısıcaktı:2:
en erken 12 en gec sabahın 5 i 6 sı:19:
benimde elimde eşimle geçiriceim sadece pazarım war we o geç geldiği için bütün gün uyicak:43:
wakit geciremicez
bunları düşündüm söyledim ağladım bagırdım
ama nafile çalısıyo
hem bak bide şöyle bişey oluyo ben ewde tek kalamıyorum karanlıktan yalnız olmaktan korkuyorum
cumartesileri ya kayınwalidemler geliyo ya ben gidiyorum:19:
we tüm pazarımız istemesemde onlarla geçiyo:43:
kalk kahwaltını yap cık derken 2 3 oluyo ((eger görümcemler bi plan yapmadıysa)))
ayyy hadiiiii hep birlikte şuraya gidelim ws:63:
zoruma halaa gidiyo tabiki ama alıstım
inan cok ii anlıyorum haklısın ama erkekler biz kadar ince düşünemiyo
bak warya benim halim seninkinden kötü sen dua et:8:

Evet 1 yıl boyunca haftasonu bir gün evde diğer gün geziyorduk.
Bu rutine alıştım.Şimdi bütün haftasonu ona ait,sanki bekar.
İş konusunda biraz da hassas olabilirdim sanıyorum ama bizimki ki keyif..
Ve daima hayatımıza dahil olacak bir keyif..
Allah senin de yardımcın olsun kardeşim,inş evliliğini dilediğin gibi yaşayacağın günler gelir.

Ah derinss aahhh;

İnsan bir gün olmazsa başka bir gün buraya konu açacak kadar bunalabiliyormuş demek ki değil mi...

Ben 9 senedir sevdiğim insanla nişanlıyım.Yapı olarak çok asabi.Gönül bu,herkes dört dörtlük birini bulamıyor.Her ne kadar çok iyi,çok dürüst vb... desekte mutlaka onunda sana göre ters bir yanı ortaya çıkabiliyor bir süre sonra...

Tepkine gelince;

Ben oldukça sessiz sakin bir yapıya sahibim ancak nişanlıma sorsan yaka silker.Çünkü hep ondan çıkarıyorum sinirimi.Bende evli olsam,senin durumunda olsam o tepkiyi verirdim o an.
Nişanlımla bende haftasonu görüşüyoruz.Cumartesi günü için bir kursa yazılmıştı.4 saatlik birşey.İlk hafta gitti,2. hafta geç kalınca öğleden sonra gitti.Ben zaten bunalıyorum haftaiçi,haftasonunu iple çekiyorm,o o günü kursla geçiriyor.Çok sinirlendim,trip yaptım.Sabah gitse birşey değil ama... O günden sonrada daha gitmedi.

Ben anlıyorum seni.Ama aradaki fark sanırım daha evli olmadığım halde çok da fazla iç içe olmak istememem.Biraz değişiğim bu konuda.İstiyorum ki arkadaşlarıyla vakit geçirsin,özleyeyim :))

seni çok iyi anlıyorum cnm, bekarım ben ama 1.5 yıl aynı sehırde ögrenci olarak, 1.5 yıl ayrı şehirlerde iş güç halinde ilişkimiz sürüyor.

empatimin fazla olduğunu söylerler,hatta onun arkadasları bu konuda beni herkesten ayrı tuttuklarını söylerler.

ancak ben bile artık, en küçük bi ilgiszlikte,bikaç saat aramamada kavga cıkarıyorum, trip atıyorum,incelik bekliyorum.sonra oturup mantıklı bakınca hata yaptığımı anlıyorum.

ama biz bayanlar böyleyiz,erkekler de öyleler.mesela sen "bi pazarı var onu da bnmle geçirmeyi tercih etmiyor." diye düşünürken, o "zaten çok çalışıyorum okula da gidiyorum, ot gibi yaşamayayım bi de arkadaslarımla bi aktivitem olsun" diye düşünüyor olabilir. evet haklsın ben de üzülürdüm. ama gercekten böyle seylere üzülmemiz erkeklere o kadar sacma geliyor ki."zaten ıkımız hep beraberiz , hiç sosyal hayatım yok " diye düşünerek böyle bir aktivite planlamış olabılır.

bu seni sevmediği anlamına kesinlikle gelmiyor.bunu aklından silmeye çalış.çünkü böyle düşünmeye başladığında hersey gözüne batar ve bu ruh haliyle evliliğinde huzursuzluk yaratırsın.

evlilikte sadece ikiniz olmamalısınız,onunda arkadasları olmalı, senın de.ortak arkadaslarınız olmalı.ınan bana eger bu tarz sosyal davranıslar içine girmezse evlilikten daha cabuk sıkılablır. sen de aktif olabilirsin, yaptıklarınızı paylaşarak , farklı ortamlarda ferah nefesler alarak evliliğinizi daha taze tuttabilirsiniz.

umarım fikrimi anlatabilmişimdir, sen içgüdüsel davranısında hakslın, ancak bence güzel evliliğine böyle bir sebeple gölge düşürme. anlattgn kadarıyla eşin ideal biri.erkekleri fazla sıkmak dogru olmaz diye düşünüyorum. tabii ki önceliği sen olacaksın, ama her alanı her anı paylaşmak da senı sıradanlaştırır onun için.

umarım düzelir hersey.

benim toplamda 5 senelik bir birlikteliğim var. ilk 3 yılında beraber çalışıyorduk son 1,5 yılıda evlilik.
yani hep beraberdik.
başlarda hep birlikte olmak için her anı değerlendirirken şimdilerde eskisi gibi değiliz. akşamdam akşama görüşüyoruz.çok çalışıyor.kendi işi olduğuiçin bazen pazar bile çalışıyor. ve hiç ama hiç beraber kalamıyoruz. bende başlarda bunu anlamadan sorun yaptım. psikolojim bozuldu falan.ama artık alıştım.bide sonuçta çalışıyor bana evimize ailemize bakmak için yapıyor diye avutuyordum kendimi
bunu neden anlattığıma gelince karamsar olmak istemem ama sanırım bu duruma alışmalısın. gerçekten moralinide bozmak istemiyorum. herkez benim ilişkim gibi olacak değil sonuçta ama benim başıma gelen bu ve önümdeki örneğe göre yazıyorum.
belki kısa süreli bir sosyaleşme olayıdır. iş ortamı onu gerektiriyordur,gitmesi gerekiyordur falan.
öylede olsa böylede olsa sen kafanı fazla takıpta üzülme.
ayrıca geçirdiğimiz zamanda azda olsa oldukça keyifli oluyor. çok özlüyorum kimi zaman kocamı ve görünce içim açılıyor. bazende diyorum. çok birlikte olup birşey paylaşmamaktansa az olup çok şey paylaşmak belkide daha hayırlıdır.

Herkeste bir şekilde aynı noktada buluşuyoruz.Sizleri okudukça açıkcası sakinleşmem gerekirken sizin eşlerinize de kızıp daha da geriliyorum.Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim..
Alışırsam bu şekilde yaşamaya aşkımı alevlendirecek gücü bulamam kendimde.
Aynı evde otel gibi yaşadığımızı düşünmek beni delirtiyor.

Merhaba,
Kadınlar Kulübüne yaklaşık 3,5 yıldır üyeyim kimilerine içten kimilerine itici gelen nice yorumlarım oldu.
Bugüne kadar bu derece canımı sıkan bir konuyla karşılaşmadığım için konu açma gereği duymadım.
Sizden isteğim kendinizi benim yerime koyup düşüncelerinizi paylaşmanız ama belirtirken evli,bekar veya kaç yıllık evli olduğunuzu da eklerseniz çok sevinirim. Düşüncelerinizi yaşanmışlıklarınızla birlikte değerlendirmek istiyorum.Sakın bir ayrıma gideceğimi sanmayın sadece düşüncelerinizi bana daha faydalı olması için bu bana gerekli.

Yaklaşık bir yıllık evliyim,3 yıllık bir flört döneminden sonra gayet coşkulu mutlu bir şekilde evlendim.Ve evliliğimde genel olarak ilk yıllar çıktığı iddia edilen kişilik çatışmalarını yaşamadım.Eşim eğitimli,nazik,düşünceli sevgisini bazen bir demet çiçekle bazen çok sevdiğim çikolatayla bazen güzel bir seyahatle gösteren biri.Gezmeme,para harcamama,sosyal ilişkilerime karışmaz.Kötü söz,şiddet,ihanet bunlar ilişkimizin yakınında bile geçmemiştir Allah herkesin evinden ırak etsin.Çevre tarafından şanslı sayılırım zira ben ona nazaran biraz da dominant ve sert micazdayım.

Bunlara karşılık eşim inattır. Birşeyi yapmak istemiyorsa boğazını kesseniz yapmaz ve sizin o çırpınışlarınızı dikkate almaz. İlk zamanlar bu yönüne çok takılsam da ki bu üç yıllık flörtte bu kadar etkin değildi şimdilerde pek önemsemiyorum. Eşim haftanın 5 günü çalışır ve iki gün tatili vardır. Kasımdan beri cumartesi günleri yüksek lisans için okula gidiyor. Bir tek pazar günümüz var. Telaşla özlemle o günün tadını çıkartmaya çalışıyoruz. İşin özü onu çok özlüyorum ve o gün de olmasa boğulurdum sanıyorum.Fakat bugün bana yepyeni bir haber ile geldi. Yelken klübü kurdular şirket olarak ve pazar günleri onun eğitimleri başlıyormuş.Haberi duyduğum anda çöktüm,istemsiz bir şekilde ağlamaya başladım. Sonra duruldum eşim bu arada çok kızdı.Konuyu büyüttüğümü söyledi.Y.Lisans ın temmuzda biteceğini fedakarlık yapmam gerektiğini ve bencil olduğumu iddia etti. Bu arada sofraya oturduk.Ben ağlamıyor yemeğimi yiyordum o konuyu tekrar açtı herkes katılıyor onlar evli değil mi ben neden gitmeyeyim ne kadar anlayışsızsın vs dedi.Patlamamak için kendimi tutuyordum. En sonunda çocuk gibi davranıyorsun ,zaten her akşam görüşmüyor muyuz dedi..? Yıkıldım insan karısına bunu nasıl söylerdi.Ağzımda yemek inanın delirdim gözüm döndü,sofrayı sanırım dağıttım o esnada,tabaklar,bardak sürahi herşey kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladım.Kendimi yatak odasına kitledim ve yaklaşık 1 saat ağladım akabinde dua ettim ki beni başka birşey sakinleştiremez. O bu sırada dondu kaldı,evliliğimizde ilk kez böyle bir durum yaşıyoruz. Odaya girmek istedi,giremeyince gitti.

Kendime geldiğimde mutfağı topladım,yemek yedim.Pc'yi aldım ve tekrar yatak odasına geldim kapıyı da kitledim.Yüzünü o sofraki saniyeden sonra görmedim.görmek dahi istemiyorum.Odaya gelmeye çalıştı,öyle ki kapının kilidini bile sökmeye çalıştı ama başaramadı.Ne yapacağımı bilmiyorum ben evliliğin gerçek yüzüyle şimdi mi karşılaştım? Yapayalnız ne yapacağım haftalar boyu,bencil biri miyim? Yoksa haklı mıyım? Kendimi böyle terkedildim bir köpek yavrusu gibi hissediyorum.Kaldı ki evde köpeğiniz sizi bekliyorsa ona bile koşa koşa gidersiniz. Sanırım eşim beni artık yeterince sevmiyor.Dipteyim ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum..

Olumlu olumsuz özgürce yorum yapın.Bu konunun açılış amacı asla pohpohlanma arzusu değildir.Destekleriniz elbette çok kıymetli ama haksızsam sonuna kadar eleştirin..

Uzun oldu dilerim benim hatrıma okursunuz ..Şimdiden teşekkür ederim :71:

tatlımm ben bekarım ciddi giden bir ilişkim var nasipse bu sene resmiyete dökmek istiyoruz önce bunları belirteyim....
Sıkıntına gelince iş yaşantısı nedir bilirim;Erkeklerin birbirlerine "evde aslan mı beslıyorsun,karı kuzusu"tabirlerini çok işittim..Belki bu tarz ithamlardan çekinmiş veya karşı karşıya kalmış sende biraz surat asınca olay patlamaya varmıştr....
Eşin oldukça alakalı,ilgli sevgisini gösteren biriymiş...Ondan bunu her zaman istemek biraz haksızlık olur.Ama bu seni eskisi kadar sevmemesi anlamına asla gelmez...
Yüksek lisans,eğitimi ile alakalı,zorunlu bi durum..
Yelken olayına gelince ise o da hobisi...Eşinin keyif alacağı mutlu olacağı birsey..Kaldı ki bu sabahtan akşama tüm gün sürecek birsey olamaz.Günde en fazla 3-4 saatini alsın hadi...
İnat diyorsun eşin için...İnat gitmemiş sana ama...
Aşırı bi derece inadı olsa sen ağlasanda hatta ölsen bile nuh der peygamber demezdii..Ama seninle konuşmaya çalışmış....

Bence uzatma fazla.O da anlamıştır senin alıştığın ilgiyi bekledigini ve bu yuzden tepkili davrandığını..
Bencil kelimesıne gelince onu da o anlık sinirle kullanmıstır..Hepimiz sinirlenince neler neler diyoruz,degilmi??
Benım nacizane fikrim budur..Bırak kendine biraz vakit ayırsın, bu fırsatla sende ayır..Ama konuşulan yada eşinin sarfettigi kelimeler sadece sinirden çıkan şeyler...Elbet özürünü dileyecektir....

ben yeni evliyim daha bir yıl bile olmadı
tamam üzülmen cok normal bence de eşinle vakit gecirmeyi cok seviyosun ama
yok artık beni yeterince sevmiyo, yok terkedilmiş köpek gbi hissettim falan bence biraz abartı olmuş
adam seni bırakıp kendine başka ev tutmadı ya, terkedilmek bunun neresinde?
benim eşim gece calışıyo, vardiyalı da değil hep gece
haftada bi gece evde sadece, ama hep gece uyanık durdugu için gündüz uyumaya alışık, yine gündüz uyuyo gece uyanık, ben de malesef gece uyuyorum okulum var kendimi ona göre ayarlayamıyorum
eşimle toplasan görüştüğümüz günde 1-2 saat, hatta okuldan gec dönersem hiç görmüyorum
üzülüyorum üzülmüyorum değil, bu konuda tartışıyoruz da hatta iki gün önce baya baya olaylar oldu ama hiç beni sevmediğini düşünmedim, terkedilmiş gbi hissetmedim

Aslında öyle hayallerde yaşayan mıc mıc bir tip değilimdir.
Gerçekliğe önem veririm ama sizin durum gibi,okul iş türünde mecburi bir durum değil.
Beni bir kez arayıp gündüzden derinss bu haftasonu böyle bir kurs başlıyor,temmuza kadar beni idare eder misin vs türünde şirinlik yapsaydı bu noktada olmaycaktık
.

Evet ank06 cumartesi tüm gün y.lisans pazar yelken kursu..
Ben neredeyim ? Yokum hayatında.. Yalnız kalmaktan korktum bir an haklısın,hatta ağlarken de yalnız kaldım ben diye bağırmışım hiç hatırlamıyorum o da saçma bulmuş bu ifademi..

kararında dönmez çok inattır bu yüzden de boşuna kötü olma diyorsun ki haklısın ama o zaman her kararını içinde ben olmadan alırsa? bende bundan korkuyorum..

Derinsscim öyle düşünme ama sen eşinin her zaman hayatındasın zaten bu zamana kadar çok güzel giden bir evliliğin varmış zaten :nazar: ..
Alacağı kararlarda tabikisende olacaksın ..
Birde şunu düşün hem okula gidiyor hem iş stresi yaşıyor..
Yelken işi onun içinde bir meşgale gibi sanki belkide kafasını rahatlatmak için gitmek istiyor..
Her erkek ister bu tür aktivitilerde bulunmak keşke benim eşimde de olsa böyle bir etkinlik..
Evlilikte birbirini özlemek biraz ayrı kalmak inan her ikinizede iyi gelecektir ...

ben seni haklı buluyorum canım...
bende 1 yıllık evliyim akşamları dahi az geliyor bana..
bazen sınavları oluyor haftasonu
o haftasonundan hiçbişey anlamıyorum...
yeni olduğumuz için kocamla geçen her saniye bana tatlı geliyor...
bencede düşünmesi lazımdı pazar günü boşum onuda karınla başbaşa geçirsem diye...
ben olsam bende böyle düşünmesini beklerdim kocamın doğruya doğru....
üzerine fazla gitme bu duruma üzüldüğünü pazar gününü başbaşa geçirmek istediğini
tatlı dille masumane ifadelerle dile getir...
sende sert çıkarsan iş inada biner o daha bi hırsla gider kulübe...
karşılıklı konuşman daha mantıklı...
allah büyük sorunlarla karşılaştırmasın

Yelken kulübüne zaten gidecek.Benim yaptıklarım onu yolundan çeviremez Eminim..
Beni incitmek pahasına da olsa bana güç gösterisinı yapar,Mutsuz olmayı benim seçtiğimi söyledi.
Artık pes etmiş durumdayım.konuşmak istemiyorum açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum bu dakikadan sonra.
madem yalnız bırakıldım tek başıma hareket ediyorum.
yelken merakı bizim huzurumuzda önemliymiş öğrenmiş oldum

sana hak veriyorum ama eşinin seni sevmediğini düşünmüyorum.11 senelik evliyim.ve şunu gördüm evliliklerde.bende dahil kdınlar evliliğin ilk senesinde hatta çocuk olana kadfar eşini kimseyle paylaşamıyor.sürekli beraber olmak istiyor.yeni evliyken eşimle sabaha kadar oturu akşamakadar uyurduk.eşimöğretmen yaz tatilide olunca uyku düzenimiz yoktu.eşim 1-2 saat dışarı çıksın sinir olurdum.hatta çıktığı 1-2saat içinde eşimi telefonla o kadar çok arardım ki anlatamam.eşim artık rahatsız olurdu ama bieşey demezdi yeni evliyiz ya.sonradan öğrendim arkadaşları hep eşimle alay etmişler.sen kılıbıksın, eşinin sözünden çıkamazsın diye.çok aradığım içinde eşim gelirdi.eşim bensizde birşeyler yapmak istermiş ama ben anlarmıyım tabiki anlamam.hep benimle olacak.biraz geç gelsin surat yapardım konuşmazdım.iş
mde çok olmazdı çocuk falan yok.canım sıkılıyor hadi eşimiara gelsin.sonunda eşim bana atari ve kuş aldı.atarinin başına oturuyorum mario varya o oyunu oynayacağım.ben ona bir takdım anlatamam.marionun diğer bölümlerine geçmek için uğraşıyorum.eşimi unutuyordum.hatta eşim o kadar çok aramama alışık ya bi gün beni aradı.neyin var noldu diye.bende atariye dalmışım ne var ki dedim.dışarıdayım beni hiç aramadın.bieşey oldu zannettim dedi.o zaman anladım eşimi ne kadar çok aradığımı.sende o yüzden kendine uğraş bul.insan evde çok sıkılıyor.ilk zaman kimsede gelmiyor.muhabbet kuşu alda aldı eşim.birara onu konuşturacam diye çok zaman harcadım.inan kuşla atari bile değiştirdi.şimdi komik geliyor ama o zaman hiç öyle gelmezdi.benimle zaman geçirmeyeceksinde arkadaşlarınla mı vakit geçireceksin derdim.arkadaşlarını tercih ettin dışarı çıktın diye ağlardım bide.şimdi gülerek yazıyorum.o günlerimi hatırladım .sonra oğlum doğdu.eşlimi aramayı unuttum.çünkü ilgim dağıldı.dünyanın en tatlı varlığına sahiptim.bütün gün onunla uğraşırken akşam olurdu farkına bile varmazdım.eşim eskiden aramamdan şikayetçiyken artık aramıyorum diye çok bozuldu.eskiden aradın halimi hatrımı sorardın.şimdi hiç aramıyorsun dedi.kıskandı anlıyacağınn.
sen eşinede hak ver.erkekleri arkadaşları çok eleştiriyor.bazen o yüzden bile dışarı çıkmak isteyebilir.birde erkekler kadınlar kadar duygusal değiller.senide hiç üzmememiş eşin.sende onu üzme.sensizde zaman geçirmek isteyebilir.bu seni sevmediği için değil ki.ona hak ver.kendine uğraşlar bul.ilerde bu günleri gülerek hatırlayacaksın.sana yaşadıklarımı yazarken yaptıklarıma çok güldüm.kendini ve eşini üzme.

aynı ben gibisin derinscim. sinir gibi kötü bi özelliğim var benim düzgün konuşmayla anlatamıyorum bişeyi sinirliysem eğer. inşallah düzelir aranız. bende faydalanıyorum aslında burda ki yazılanlardan

Kişilik galiba,kadına susmak düşer.. Ben de o yok..
Olsa keşke hayat daha kolay olurdu
Allah yardım etsin bize

Back
X