Zaten tipin değilmiş, ne diye yordun kendini uzun uzun yazdinki
Havami atacaktin metrobüs dolusu kıza bakmadida bana baktı diye
Reklam kokan hareketler bunlar
Ey gidi gençlik, bir zamanlar bende ne canlar yakmistimNeyin havasini aticak merak ettim resmi felende yok kizin tanimiyoruzda : )) sadece nick vs. Yaziyor. Hem anlattigi cok olagan ustu seyler degil olabilir neden olmasin
Bu suratla mi?Ey gidi gençlik, bir zamanlar bende ne canlar yakmistim
Ey gidi gençlik, bir zamanlar bende ne canlar yakmistim
E sizde zamaninda guzelim havaliyim vs kvye arkamdan atip tutmuslar vs diye bi konu acmistiniz. Sizdemi reklam yaptiniz yani? Belki kiz cok guzel cekici cocugun ilgisini cekti yahu olamaz mi? Bende cok guzelim cok fena yani goren gozunu alamaz ee ne oldu reklam mo yaptim simdi ben?Bu saygisizligimiz ne zaman bitecek bilmiyorum daha tanimadigimiz insanlara bile atip tutuyoruz yazik bizeZaten tipin değilmiş, ne diye yordun kendini uzun uzun yazdinki
Havami atacaktin metrobüs dolusu kıza bakmadida bana baktı diye
Reklam kokan hareketler bunlar
Tipe bak boya kutusuna dusmus gibisin, ben dogal guzelim.Kıskanma olummmmm
E sizde zamaninda guzelim havaliyim vs kvye arkamdan atip tutmuslar vs diye bi konu acmistiniz. Sizdemi reklam yaptiniz yani? Belki kiz cok guzel cekici cocugun ilgisini cekti yahu olamaz mi? Bende cok guzelim cok fena yani goren gozunu alamaz ee ne oldu reklam mo yaptim simdi ben?Bu saygisizligimiz ne zaman bitecek bilmiyorum daha tanimadigimiz insanlara bile atip tutuyoruz yazik bize
Uzgunum gordum fotonuzu maalesef..Ben arkamdan dedikodu yapanlara ithafen acmistim konuyu. Iyiki deacmisim.Ha herkes çok güzel olduğumu söylüyor diye konu almadım
Ama, şimdi konu açılmışken allah için guzelim
OlabülüTipe bak boya kutusuna dusmus gibisin, ben dogal guzelim.
Hemide cok killisin.Olabülü
Gormustum koymustunuz profilinize.. sizde biliyosunuz.. neyse benim yorumum bu burasi guzellik olcme topigi degil kolay gelsin..Hiçte goremezsin