Ben tesaduflere inanmam ama...

şimdi biraz bişeye benzeyen erkeklerimize genç kızlarımız ilk kez erkek görmüş gibi saldırıyorlar ya sizde oralı olmayınca onun için farklı olmuşsunuz. kafanıza yatmıyorsa bence görüşmeyin çünkü ben sanmıyorumki gerçekten ciddi birşeyler yaşamak istesin. tabi ciddiyet anlayışı da farklı mesela sevgili olmak ciddi sayılabiliyor

Off offf hic tarzim degil ya. Sakalli esmer maco erkekler dururken boyle sarisin falan ..
ahhh ahhh benim cümlelerim onlar esmer olsun sakallı olsun şöle killi sakal falan yüz hatları sert olsun höt hüt falan desin böyle kız gibi kibarcık olmasın derdim..nedense sarışınlar bana hep bi behlül gibi geliyorlar

amaaaaaaaaaa çok mu büyük konuştum ne sevgilim sarışın renkli gözlü oldu

he ama mutsuzmuyum hayııııııırrrrrrr iyikide beni tavlamak için 1buçuk yıl uğraşmış ve iyikide bana kaderimde yazılı olduğunu ispat etmiş...şu anda ilişkimiz 2 senelik ve evlilik planlarımız var nasip kısmet olursa bu sene söz düşünüyoruz

tipin olmayan biriymiş tamam... belliki o kadar kızın arasında seninle ilgilenmesi hoşuna gitmiş..Ben böyle sokakta numara verilmesini hoş karşılamıyorum..Kendini çok kaptırma macera peşinde koşuyor olabilir bay çok yakışıklı

Ama vallahi tipim degil ya. Bi kere esmer bile degil.. He ici guzeldir onu bilemem onyargim var yok degil

Zaten hem tipim olmadigindan hemde haddinden fazla yakisikli oldugundan guvenmek istemiyorum.

Esmer olmayan, gobekli olmayan adam seni yeteri kadar gaza getirmis zaten, ben getirsem ne olur

Tek tek okudum ve cogu yerde tipim degil uygun degiliz demissiniz o anda telefon no vermis olabilirsiniz tabiki ama gece kulupleri kizlar vs. Bencede uygun degil sizde oyle dusunuyorsunuz zaten. :)

An
Acik acik soylesene oyle geveleme?
Anladık sen çok güzelsin cook yakışıklı bu çocuk okadar kızın arasında seni begendi peşinden deli gibi koştu ama sen istemedin coolsunda sen demek... egon tavan yapmıştır madem ilgilenmiyosun niye bukadar ballandira ballandira anlattin yok koca kadinlar bile bakiyomusta durakta bi sen bakmamisin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…