Ben tesaduflere inanmam ama...

evli olmasam, istemiyosan bana yolla derdim. brad pitt gibi bi kocam olsun isterdim böyle sarışın serseri filan. bana cem yılmaz gibisi düştü. ayy kıyamam ben onaa aboo, severim kocamı ben! :)
Allahhh bozmassiiiinn kizlarr kicimizi kasiyoruuuz!!

Gormustum koymustunuz profilinize.. sizde biliyosunuz.. neyse benim yorumum bu burasi guzellik olcme topigi degil kolay gelsin..
Ben hiç bi zaman profilime resim koydugumu hatırlamıyorum ama çok istiyorsan koyarım ama sende koyacan :KK71:

Canim bence neden olmasin cok yuz verme yavas yavas olc tart bakalim gece kuluplerinde fotosu olmasi neyi degistirir bazilari hizli yasamayi sever belkide durulacagi durak sensin.. cekemeyenlerin yorunlarinida takma kafana kendilerinden guzelini duymaya bile tahammul edemiyo bazi insanlar..
Ya ben size cok tesekkur edrim keske her insan sizin gibi duyarli olsa nasil guzel konularima yorum yapiyosunuz cok sagolun

Ben hiç bi zaman profilime resim koydugumu hatırlamıyorum ama çok istiyorsan koyarım ama sende koyacan :KK71:
Koydunuz neden yalan soyluyosunuzki ben begenmek zorubdamiyim sizi? Tabi koyarim ben ama burda yarisa girer gibi cok cocukca ve cirkin olur.. zaten koymustumda sadece topikten cikarken kaldiriyorum

Koydunuz neden yalan soyluyosunuzki ben begenmek zorubdamiyim sizi? Tabi koyarim ben ama burda yarisa girer gibi cok cocukca ve cirkin olur.. zaten koymustumda sadece topikten cikarken kaldiriyorum

Begenmek zorunda değilsin ama kiskancsin :KK14:

Canım benim yaklaşık 1 ay önce benimde başımdan böyle bir tesadüf geçti ve üstelik seninle çok benziyoruz.
Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendiğimin ilk haftasında felandım bildiğin depresyona girmiştim saçlarımı kestirme tripleri felan hepsini yaşadım.
Sonra erkek arkadaşım çıktı karşıma hastahanede.
Şu an 1 ay oldu görüşüyoruz ve çokta mutluyum.
Ve benimde erkek arkadaşım allah var çok yakışıklı esmer mavi gözlü dibim düştü ilk gördüğümde diyebilirim.
Kendini kaptırmadan temkinli bir şekilde tanımaya çalış :)

Bir tv programinda bazi tarikatlarin

Yakisikli genc muritleriyle bu tarz hikayelerle

Kizlari aglarina dusurdugunu izlemistim

Aynen boyle tatli yaratilmis tesaduflerle

Dikkat et derim

Koyarim ama nazar degdirmece yok.. ayrica kizin konusunu sabote etmeyelim artik byy

Canım benim yaklaşık 1 ay önce benimde başımdan böyle bir tesadüf geçti ve üstelik seninle çok benziyoruz.
Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendiğimin ilk haftasında felandım bildiğin depresyona girmiştim saçlarımı kestirme tripleri felan hepsini yaşadım.
Sonra erkek arkadaşım çıktı karşıma hastahanede.
Şu an 1 ay oldu görüşüyoruz ve çokta mutluyum.
Ve benimde erkek arkadaşım allah var çok yakışıklı esmer mavi gözlü dibim düştü ilk gördüğümde diyebilirim.
Kendini kaptırmadan temkinli bir şekilde tanımaya çalış :)

Allah bozmasin askim.benim.. Dilini isir totonuuu kasiiiii darisi basima.ama benimde esmer olsun :KK43:

X