- Emoji Skoru
- 281
- Puanlar
- 53
Senden gerçekten hoşlanıyorsa veya seviyorsa biraz bekler ilk günden eve çağırmaz seni tanımaya çalışır anlamaya çalışır böyle erkoları üzmeyin :)Mesela doğru olan ne zaman beraber olmak?
gelmezAma inanın çok güzeldi her şey ben ilk defa böyle birine güvendim nasıl geri gelir
Benim kendimi değiştirmem lazımGeride de söyledim her yıl 1 milyondan fazla insan evleniyor. Yani gayet de ciddi ilişki yaşayan bir sürü insan var. Ben ve eşim eski nesil falan da değiliz. Profiline göre 96lısın, ben de öyleyim. Eşim bizden 1 yaş büyük. Eşimin tüm erkek arkadaşları da bizim yaşlarda evli, barklı işinde gücünde insanlar. Hepsi plaza çalışanı, eğitimli, kültürlü erkekler. Eşleri de öyle. İçlerinde bekar olan sadece 1 kişi var. O da playboy değil, bence aseksüel bir tip. Çevrendeki insanlar neyse sen de osun. Neden sana düzgün, efendi bir erkek gelsin ki? Sen düzgün, efendi bir insan mısın? Önce kendine çeki düzen ver. Hangi erkek sosyal medyadan tanıştığı çok eşli bir abazanın peşinde koşan bir kadınla ciddi ilişki yaşamak ister?
Yatakta iyiydi ya sanırım ondan böyleyimİnsanlar kaç yıllık kocasını tanıyamıyor şiddet görüyor konu sahibi sadece yatakta vakit geçirdiği biri için hala fazla iddialı konusuyor...
Bizde onları sevmiyoruz galiba biz de malızSenden gerçekten hoşlanıyorsa veya seviyorsa biraz bekler ilk günden eve çağırmaz seni tanımaya çalışır anlamaya çalışır böyle erkoları üzmeyin :)
İşte bu koyuyor banaLütfen kendini sev, kendine değer ver. Ve kimsenin sana bu şekilde cevap vermesine izin verme. Bu ne hadsizlik. Sana nasıl bir muamele çektiğinin farkında mısın? Ayrıca söyledikleri külliyen yalan. Seninle işi bitti, seni başından savmaya çalışıyor.
İnsanların bize olan davranışlarını bizler belirleriz. Birinin sana olan davranışı senin deyiminle, sana "koyuyorsa"; sende gerekeni yapmalısın. Bu kadar basit. Kaba tabirle ben olsam çoktan s...tir ederdim. Gerçi en başında bu tarz bir durumun içerisine kendimi sokmazdım da.İşte bu koyuyor bana
Size şöyle örnek vereyim,eşimle tanıştık sevgili olduk falan.Ben de o dönem stüdyo bir dairede yaşıyorum baya minicik ama ayağa kalkmaya halim yok yemek bile yiyemiyordum geldi hastaneye götürdü beni sonra beni evime bıraktı ama sen kendine bakacak durumda değilsin iyileşene kadar sana ben bakacağım dedi.Neyse bir hafta benle kaldı sonrasında zaten beraber yaşamaya başladık size yemin ediyorum 4 ay aynı yatakta uyuduk bir kez elini sürmedi hatta bir ara bana şunu söyledi umarım gay olduğumu düşünmüyorsundur falan muhabbetleri yapmıştı ben de ne zaman kendimizi hazır hissedersek o zaman yaparız zaten demiştim.O bahsettiğim 4 ay içinde benim deli gibi sarhoş olduğum zamanlarda oldu ilk defa sarhoşken dudağına yapıştığımda alkollü istekli olduğumda geri çekilip sarhoşken bunu yapmayalım bunu ayık kafayla konuşuruz demişti o gün bile dokunmamıştı zaten o zaman karar vermiştim hayatımın adamı bu diye.Seven erkek 2 ayda bekler 4 ayda bekler 10 ayda bekler.Biz 4 ay aynı yatakta yatmamıza rağmen cinsellik yaşamamıştık öyle bir beklentisi yoktu mesela.Gerçekten seni seven birine denk geldiğinde bunu anlayacaksın.Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
e tinderdan adam bulursan 2 ay degil 2 gün de duramaz:) ayrica iliski de istemez. erkekleri buldugun yer ve verdigin enerji sorunlu.Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
Tinderdan bulduğum bilgisi nerede yazıyor tam olarak?e tinderdan adam bulursan 2 ay degil 2 gün de duramaz:) ayrica iliski de istemez. erkekleri buldugun yer ve verdigin enerji sorunlu.
benim cevremde gayet de sevmek sevilmek - biri tarafindan önemli olmak isteyen erkekler var.
e ilk gunden eve gectiysen nerede tanismis olabilirsin ki? bir uygulamadan gibi geldi.Tinderdan bulduğum bilgisi nerede yazıyor tam olarak?
ne boyle diyen arkadaşlarım var, ne bu zihniyette erkekler karsima cikti.Şuan hemen olsun takılalım sevgili olmayalım he bişey yaşamıyor mu o zaman hemen Next. Arkadaşlarım (erkek) diyorlar ki kızın hesabını ödemem için karşılığını almam lazım yada alacağımı bilmem lazım. Bakın diyorum o kadar kötü bir dönemdeyiz şuan. Adamlar seni görmeden evinde buluşmaya davet ediyor ilk gmrüşmede.
ne boyle diyen arkadaşlarım var, ne bu zihniyette erkekler karsima cikti.
ustelik piyasadan çekileli daha 1,5 sene olacak, hizli bir ask hayatim vardi:)
sorun tamamen senin cevrende ve buldugun erkeklerde. ulke gayet de sevmek- sevilmek- biri tarafindan onensenmek ihtiyaci besleyen insanlarla dolu.
Dalga mı geçiyor anlamadım! Hem diyor ki senle konuşurken yoktu ama olabilirdi hem de diyor ki sonra ben öyle biri değilim dalga mı geçiyorEVEEET ADAMA GİTTİM MESAJ ATTIM DAYANAMADIM. Beni engelledi!!!!!!!! Üstelik dalga geçer gibi bana ilişki istemiyorum bağlanamam diyen adam(!) bunları yazdı…. KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN diyincede engellediiii
Bunu okuduktan sonra burada sana dil döken tüm hemcinslerime çok üzüldüm boşuna yormuşlar kendilerini. Sert olacak belki ama sen bu muameleyi hak ediyorsun.EVEEET ADAMA GİTTİM MESAJ ATTIM DAYANAMADIM. Beni engelledi!!!!!!!! Üstelik dalga geçer gibi bana ilişki istemiyorum bağlanamam diyen adam(!) bunları yazdı…. KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN diyincede engellediiii
nohut cok üzgünüm ama senin kendine verdiğin değer buyken, bir gram ilgi icin kendini bu kadar rezil edebiliyorken kimsenin hayatindaki "esas kiz" olamazsin.EVEEET ADAMA GİTTİM MESAJ ATTIM DAYANAMADIM. Beni engelledi!!!!!!!! Üstelik dalga geçer gibi bana ilişki istemiyorum bağlanamam diyen adam(!) bunları yazdı…. KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN diyincede engellediiii
Maşallah amma da gururlusunuzEVEEET ADAMA GİTTİM MESAJ ATTIM DAYANAMADIM. Beni engelledi!!!!!!!! Üstelik dalga geçer gibi bana ilişki istemiyorum bağlanamam diyen adam(!) bunları yazdı…. KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN diyincede engellediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?