Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

Siz bu kafayla bu yaşa kadar nasıl yaşadınız Adam sizi kullanıp atmak istemiş, haftada 1-2 gelir işini görür gider. Sadece sex için kullanmak istediği biri olarak görmüş bu kadar mu körsünüz.
Ayrıca habire mesaj atıp yapışkan olmanızda mide bulandırıcı.
Belki sert yazıyorum ama kadınların kendini böyle basitleştirmesine dayanamıyorum

Ben hala içime boşaldı demek ki benimle ciddi düşünüyor yazdığınız kısımdayım.
Gerçeklerden bu kadar koparak nasıl yaşıyorsunuz? Hayatınızın hiç mi değeri önemi yok ?
Diğer konunuzu da okudum. Karma borcunuz falan yok . Yaptığınız davranışlarda akıl yok bir kere. Sağlıklı davranmıyorsunuz, bu son mesaj da göstergesi.
Kendiniz için cabalayın, iyileşmeye çalışın

Maalesef çok kolay lokmasınız
Ve üzgünüm ,kullanılıyorsunuz da
Bunu kendinize yapmayın , değerinizi düşürmeyin

29 yasinda bir insan olarak nasil bu kadar ergence davranabiliyorsunuz? Adam sizi istemiyor yahu neden defalarca mesaj adip kendinizi rezil ediyorsunuz inanilmazsiniz.

29 yasinda bir insan olarak nasil bu kadar ergence davranabiliyorsunuz? Adam sizi istemiyor yahu neden defalarca mesaj adip kendinizi rezil ediyorsunuz inanilmazsiniz.
Mesajda yalvarmış mıyım? Hayır. Hesap soruyorum. Sonradan karaktersiz vs vs dedim içimde kalmıştı

Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.

Evet muhafazakar filan degilse 2 sene birinin elini tutmayi beklemez kimse.

Ancak sevişen de taniştigi ilk gun yataga koşmuyor. Adamlar kacmasin diye bir araya geldiginiz ilk gün yataga girmek zorunda degilsiniz 2 sene beklemeyecekseniz bile bari 1 hafta, 1 ay dolsun. Hani azicik tanidim demeye yüzü olur insanin.

Canim istedi yaptim diyorsaniz da Fckbuddy seklinde yaklaşilmaya alışın derim. Nasil davranirsaniz oyle muamele gorurusunuz.

Mesajda yalvarmış mıyım? Hayır. Hesap soruyorum. Sonradan karaktersiz vs vs dedim içimde kalmıştı
Neyin hesabini soruyorsunuz peki, kendinizde bu hakki neye dayanarak goruyorsunuz?
Adam size acik acik demis baskalari ile gorusuyorum diye. Sevgiliniz degil, umut verip kandirmamis. Seni istemiyorum demek yerine iliski istemiyorum demis kirmamak adina.
Bakin 29 yasindasiniz, 18 yasinda degil. Bazi alt metinleri okuyor olabilmek gerekiyor bu yasta. Biri size ben iliski istemiyorum diyorsa asil demek istedigi seninle iliski istemiyorumdur. Kendinize sayginiz varsa bunu diyen adama defalarca yazmamalisiniz.
Bununla adami vurup ama bana boyle dedin diye taciz edemezsiniz.
Demiyorum ki adam mukemmel bir insan siz kotusunuz. Ama hayat adil degil, insanlar yalan soyluyor, durust olmuyor. Bunu kabul edip devam edin hayatiniza, ve kendinizi korumaya calisin boyle durumlardan.
Rezil olmak illa yalvarmakla olmuyor. Kuyruk acisi ile bir gece gecirdiginiz bir adami surekli rahatsiz etmek de bir rezillik.

Ya siz neden bu kadar sinirlenip tüm tuşlara basıyorsunuz anlamadım? Siz yapmayın ben böyle uygun gördüm yaptım. Beni yargılayın yerden yere vurun diye de yazmadım buraya. Hata yaptığımı biliyorum. İlk tanıştığım gün yatağa koştum canım öyle istedi şimdi bunu mu tartışalım. Siz yapmayın

Kadın kadının düşmanıdır nettttt

Ergenliğğm bitmediyse demek ki

Burda da yeni moda bu oldu, gercekler soylenince kadin kadinin dusmani diye slogan atiyorsunuz. Keske birazcik yazilanlara kulak verseniz. Belki bir sonraki iliskinizde daha mantikli adimlar atar boyle durumlara dusmezsiniz. Gozunuze oyle bir perde inmis ki asla gercekleri goremiyorsunuz.
Nerde yanlis yapiyorum diye neden sordunuz anlamadim ben hicbir sey, insanlar sayfalarca acikladi hicbirini dikkate almiyorsunuz. Sifir ozelestiri kabiliyetiniz var. Tamam bir siz dogrusunu biliyorsunuz, burda yazilan her sey bos. Ilk bulusmada tanimadan etmeden insanlarla birlikte olmaya, sonrasinda da sutlaninca da israrla rahatsiz etmeye devam. Ayni hareketlerle farkli sonuclar alinmaz.

Adama iyi ki yeniden mesaj atmışsın iyi ki kendini küçük duruma düşürmüşsün mü desinler. Millet sana sayfalarca dil dökmüş sen hala adama yazma derdindesin niye yüz göz oluyorsun ki. Gerçekleri söyleyince de kadın kadının düşmanı mı oluyor. Ne bekliyorsun ki yaptığın her şeye yanlış olmasına rağmen doğru mu desinler.

Düsmanin olmadigimiz icin yazmayin üzerine düsmeyin diyoruz aslinda. ben bi kadin olarak bu pozisyonda olmanizi istemiyorum o yüzden acikca söylüyorum. İkinci defa yazmaniz basli basina hata

Ee madem memnunsunuz bu neden nerde yanlis yaptim diye konu aciyorsunuz? Sanki biz durduk yere yorum yapiyoruz. Ben niye sinirleneyim ben mi terk edildim.
Caniniz istiyorsa yapmaya devam edin yasadiklarinizin yaptiklarinizla alakasi var ki yazdik. Hayret bir sey.

Rezilsin, bu yaşa nasıl geldin gibi aşağılayıcı yorumlara gerek var mı mesela?

Rezilsin, bu yaşa nasıl geldin gibi aşağılayıcı yorumlara gerek var mı mesela?

Ben rezilsin yazmadim gidin muhatabına sorun ama kendinizi rezil ettiginiz bir gercek. Onu yazma bunu yazma canim istedi mesaj attim canim istedi yattim doye cevap veriyorsunuz ee buraya ne amacla yaziyorsunuz ki? Günlük tutun dogrulari duymak istemiyorsaniz. Caninizin istedigi garip seyleri yaparsaniz boyle erkekler cikar karsiniza ve boyle seyler yaşarsiniz bu kadar basit.

Siz ondan hoşlanmışsınız ama o sizi sadece seks yaptığı kişi olarak görüyor. Silin numarasını gitsin.
Mesela doğru olan ne zaman beraber olmak?
Ayrıca böyle sorular sormanın bir anlamı yok. Sorduğunuz üye 15. buluşmadan sonra dese 15 buluşma oturup beklemeyeceksiniz herhalde. Hoşunuza giden adamla ne zaman istiyorsanız o zaman sevişin, kimseden de akıl beklemeyin bu konuyla ilgili, insanlar robot değil programlanmadık hepimizin farklı düşünceleri var, erkeklerin de aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…