- Emoji Skoru
- 11.927
- Puanlar
- 128
Mesajda yalvarmış mıyım? Hayır. Hesap soruyorum. Sonradan karaktersiz vs vs dedim içimde kalmıştı29 yasinda bir insan olarak nasil bu kadar ergence davranabiliyorsunuz? Adam sizi istemiyor yahu neden defalarca mesaj adip kendinizi rezil ediyorsunuz inanilmazsiniz.
Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
Neyin hesabini soruyorsunuz peki, kendinizde bu hakki neye dayanarak goruyorsunuz?Mesajda yalvarmış mıyım? Hayır. Hesap soruyorum. Sonradan karaktersiz vs vs dedim içimde kalmıştı
Gayet yalvarmışsınız.Mesajda yalvarmış mıyım? Hayır. Hesap soruyorum. Sonradan karaktersiz vs vs dedim içimde kalmıştı
Ya siz neden bu kadar sinirlenip tüm tuşlara basıyorsunuz anlamadım? Siz yapmayın ben böyle uygun gördüm yaptım. Beni yargılayın yerden yere vurun diye de yazmadım buraya. Hata yaptığımı biliyorum. İlk tanıştığım gün yatağa koştum canım öyle istedi şimdi bunu mu tartışalım. Siz yapmayınEvet muhafazakar filan degilse 2 sene birinin elini tutmayi beklemez kimse.
Ancak sevişen de taniştigi ilk gun yataga koşmuyor. Adamlar kacmasin diye bir araya geldiginiz ilk gün yataga girmek zorunda degilsiniz 2 sene beklemeyecekseniz bile bari 1 hafta, 1 ay dolsun.Hani azicik tanidim demeye yüzü olur insanin.
Canim istedi yaptim diyorsaniz da Fckbuddy seklinde yaklaşilmaya alışın derim. Nasil davranirsaniz oyle muamele gorurusunuz.
Kadın kadının düşmanıdır netttttNeyin hesabini soruyorsunuz peki, kendinizde bu hakki neye dayanarak goruyorsunuz?
Adam size acik acik demis baskalari ile gorusuyorum diye. Sevgiliniz degil, umut verip kandirmamis. Seni istemiyorum demek yerine iliski istemiyorum demis kirmamak adina.
Bakin 29 yasindasiniz, 18 yasinda degil. Bazi alt metinleri okuyor olabilmek gerekiyor bu yasta. Biri size ben iliski istemiyorum diyorsa asil demek istedigi seninle iliski istemiyorumdur. Kendinize sayginiz varsa bunu diyen adama defalarca yazmamalisiniz.
Bununla adami vurup ama bana boyle dedin diye taciz edemezsiniz.
Demiyorum ki adam mukemmel bir insan siz kotusunuz. Ama hayat adil degil, insanlar yalan soyluyor, durust olmuyor. Bunu kabul edip devam edin hayatiniza, ve kendinizi korumaya calisin boyle durumlardan.
Rezil olmak illa yalvarmakla olmuyor. Kuyruk acisi ile bir gece gecirdiginiz bir adami surekli rahatsiz etmek de bir rezillik.
Ergenliğğm bitmediyse demek ki29 yasinda bir insan olarak nasil bu kadar ergence davranabiliyorsunuz? Adam sizi istemiyor yahu neden defalarca mesaj adip kendinizi rezil ediyorsunuz inanilmazsiniz.
Burda da yeni moda bu oldu, gercekler soylenince kadin kadinin dusmani diye slogan atiyorsunuz. Keske birazcik yazilanlara kulak verseniz. Belki bir sonraki iliskinizde daha mantikli adimlar atar boyle durumlara dusmezsiniz. Gozunuze oyle bir perde inmis ki asla gercekleri goremiyorsunuz.Kadın kadının düşmanıdır nettttt
Adama iyi ki yeniden mesaj atmışsın iyi ki kendini küçük duruma düşürmüşsün mü desinler. Millet sana sayfalarca dil dökmüş sen hala adama yazma derdindesin niye yüz göz oluyorsun ki. Gerçekleri söyleyince de kadın kadının düşmanı mı oluyor. Ne bekliyorsun ki yaptığın her şeye yanlış olmasına rağmen doğru mu desinler.Kadın kadının düşmanıdır nettttt
Evet o sebeble daha bize derdini tasani anlatma lütfen içinde tut shehsKadın kadının düşmanıdır nettttt
Ya siz neden bu kadar sinirlenip tüm tuşlara basıyorsunuz anlamadım? Siz yapmayın ben böyle uygun gördüm yaptım. Beni yargılayın yerden yere vurun diye de yazmadım buraya. Hata yaptığımı biliyorum. İlk tanıştığım gün yatağa koştum canım öyle istedi şimdi bunu mu tartışalım. Siz yapmayın
Rezilsin, bu yaşa nasıl geldin gibi aşağılayıcı yorumlara gerek var mı mesela?Ee madem memnunsunuz bu neden nerde yanlis yaptim diye konu aciyorsunuz? Sanki biz durduk yere yorum yapiyoruz. Ben niye sinirleneyim ben mi terk edildim.
Caniniz istiyorsa yapmaya devam edin yasadiklarinizin yaptiklarinizla alakasi var ki yazdik.Hayret bir sey.
Rezilsin, bu yaşa nasıl geldin gibi aşağılayıcı yorumlara gerek var mı mesela?
Yaşayış tarzınıza bakarsak sizin en büyük düşmanınız bizzat kendinizsiniz.Kadın kadının düşmanıdır nettttt
Ayrıca böyle sorular sormanın bir anlamı yok. Sorduğunuz üye 15. buluşmadan sonra dese 15 buluşma oturup beklemeyeceksiniz herhalde. Hoşunuza giden adamla ne zaman istiyorsanız o zaman sevişin, kimseden de akıl beklemeyin bu konuyla ilgili, insanlar robot değil programlanmadık hepimizin farklı düşünceleri var, erkeklerin de aynı şekilde.Mesela doğru olan ne zaman beraber olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?