Merhaba,
Nerede yanlış yaptığınızı söylemeye geldim. Gerçekleri görmemek, görseniniz bile kabullenmemek ya da gün gibi ortada duran gerçekleri kendi zihninize göre çarpıtmak.
Tek gecelik ilişki de bir tercihdir, siz de bunu tercih edebilirsiniz. Burada bir sorun yok. Ama adam açıkça ilişki istemediğini söylüyor, “hayır, aslında böyle biri değil.” diyorsunuz. Size kötü davranıyor, “Burcundan dolayı böyle.” diyorsunuz. Burada yorum yazan üyelerin tamamı konuyu kapatıp adamı unutup yolunuza bakmanızı öneriyor, “Burcumdan dolayı egolu biriyim, söylemek istediklerimi söylemem lazım.” gibi şeyler söylüyorsunuz. Kendinize karşı da dürüst değilsiniz. Biz hepimiz şunu anladık: adam size dönerse onun kölesi olacaksınız. İntikam naraları atmayın boşa.
Hepimiz hatalar yapıyoruz ama bu hatalar için sürekli başkalarını suçlamaktan vazgeçmek gerek. “Sevgisiz bi çocuktum, ailem yok, işim yok, yalnızım, ben mesaj atmayacaktım arkadaşım zorladı… vs vs” lütfen bunları bırakın öz saygınızı ve öz şefkatinizi geliştirin. Bu defteri kapatıp yolunuzda yürüyün. Çok gençsiniz henüz. Hayat size nice güzellikler getirecektir.