Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

İşte biz duygusal varlıklarız kadınlar olarak hemen anlam yükleme hemen hoşlanma aşık olma. Onlarda aksine boşaldıktan sonra yoluma bakarım kafasında. Umarım ileride kızı olur

Valla benim eşim bekledi. Evlendiğimiz gün oldu. Ha öncesinden de olabilirdi yapanlara hiçbir şey demiyorum. Kimse beklemez demişsiniz ona istinaden söyledim. Seven insan saygı duyar bekler.
Şuan hemen olsun takılalım sevgili olmayalım he bişey yaşamıyor mu o zaman hemen Next. Arkadaşlarım (erkek) diyorlar ki kızın hesabını ödemem için karşılığını almam lazım yada alacağımı bilmem lazım. Bakın diyorum o kadar kötü bir dönemdeyiz şuan. Adamlar seni görmeden evinde buluşmaya davet ediyor ilk gmrüşmede.

Ben neden güzelleme yapıyorum peki iyi niyet mi saflık mı yoksa psikolojik mi,

Çoğunluğu böyle olabilir bilemiyorum bende yeni evlendim çok geçmiş zaman değil. Eşim 2 sene bekledi beni. Sarıldık öpüstük tabi ama cinsellik yaşamadık. Bütün hesapları eşim öderdi her hafta çiçekler hediyeler alırdı inanılmaz para harcardı bana. Bununla ilgisi yok. Dediğiniz kişiler sapık sadece

Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
İşte sorun siz kızlarımızda, yalnız kalmamak için bu tarz saçmalıklara izin veriyorsunuz, sizinle tek gecelik ilişki yaşayıp anasının bulduğu güya çok namuslu el değmemiş kızla evlenecek, kendinizi bu konuma sokan sizlersiniz , eğer ben 2 yıl görüşürken eşim iznim olmadan yaklaşmak isteseydi yol verirdim ve kabul etmezdim, erkekleri sizler bu hale getirdiniz, tüm kızlar buna izin vermezse eşşek gibi bekleyecekler, mesajında zerre duygu , sevgi yok , sen hala hayal alemindesin yok şöyle güzel güldü yok şöyle baktı diye , kendine gel ...

Şuan kalanlar böyle çürük elma iyiler zaten kapıldı

2 sene eşinizle flört ettiğiniz için kaçırmışsınız yeni nesil ilişkileri. Korkunçççççç. Herkes sikişme derdinde

Sanki dün g.tünü parmaklatmıyomuş gibi havalara bak :))

hemen birlikte olmuşsun, evde kalmalar falan buna diyecek bişeyim yok ama adama hem görüşmeyelim diyip sonra görüşmek için ısrar etmen nasıl bi saçmalık?

ilişkilerinde hep böyleysen kimse seni ciddiye almaz ki..

Şuan kalanlar böyle çürük elma iyiler zaten kapıldı
Bence ciddi anlamda kendini çok seven kendine değer veren kadınlara ilgi duyup peşlerinde koşuyorlar. Ben kendimi inanılmaz geri çektim sevgili iken. Kendimi çok seviyorum çok değerliğim i kocama hissettirdim. Bildi ki tek yanlışında onu kapının önüne koyarım.

Yapmam gerekeni yaptım aslında sonra dayanamadım

Herkes hata yapabilir sen kendini o an ne popülerse onu yapan bir sürünün parçası olarak mı görüyorsun? Çok beğenip birlikte oldum cevabını anlıyorum ama bi insan diğerini yeterince tanımadan balıklama atlamasını anlamıyorum. Çocuklara yapılan marşmelow testi diye bişey var hazzı erteleyebilecek iraden varsa daha güzel şeyler elde edersin. Adam diyor ki benim gibi leş bir herifi bile hemen kabul ediyorsa anca FB olurum. Ona da hemen evet dersen onu bile yapmak istemez. Sen başta kendine değer vermiyorsun bi sırıtıp 2 gün iyi davranan adama kendini sunuyorsun senin değerin bu kadar mı? Ha desen ki canım istedi seviştik bitti gitti neyse de bitiremiyorsun da. Şimdi ne yaparsan yap ona ders veremezsin bence sen ders al ki tekrar aynı konuma düşme

Nasıl yaptınız bunu? Ben yapsam giderler

Mesela ne kadar beklemeliydim?

Evet ya bide böyle bir şey istedi yaptım gay mi biseks mi nedir. Sonra bana erkeklik yapıyor mesajda anlamadım. Yorum süper ahhahahah
Homofobik diye linçlenmeyeceğimi bilsem, çok geyik döndüresim var da bu konuyla ilgili :))

Sen de salla şunu ya neyini ciddiye aldın bu kadar.

Nasıl yaptınız bunu? Ben yapsam giderler
O aramadan asla aramadım. O yazmadan yazmadım. Peşinde koşmadım. Kıskançlık yaratmadım çünkü kendime her anlamda güvendim. Odak noktam oymuş gibi davranmadım. Arkadaşlarımla gezdim kendime çok vakit ayırdım. Bana hediyeler alırdı bazen pahalı bazen orta halli hepsini kabul edip, inanılmaz tepkiler vermedim. Sanki olması gereken bu, ben bunların hepsini hak ediyorum zaten gibi. Ki bence de hak ediyorum çünkü bunlar numara değil kendi düşüncem. Benden bir tane var. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum bir erkeğe ihtiyacım yok yanındaysam seni sevdiğim içindir. Bir yanlışın olursa sevgim biter ve sende bitersin imajı vardı. Zaten tanıştıktan 3 ay sonra evlilik teklifi etti ama ben 2 sene beklettim.

Geride de söyledim her yıl 1 milyondan fazla insan evleniyor. Yani gayet de ciddi ilişki yaşayan bir sürü insan var. Ben ve eşim eski nesil falan da değiliz. Profiline göre 96lısın, ben de öyleyim. Eşim bizden 1 yaş büyük. Eşimin tüm erkek arkadaşları da bizim yaşlarda evli, barklı işinde gücünde insanlar. Hepsi plaza çalışanı, eğitimli, kültürlü erkekler. Eşleri de öyle. İçlerinde bekar olan sadece 1 kişi var. O da playboy değil, bence aseksüel bir tip. Çevrendeki insanlar neyse sen de osun. Neden sana düzgün, efendi bir erkek gelsin ki? Sen düzgün, efendi bir insan mısın? Önce kendine çeki düzen ver. Hangi erkek sosyal medyadan tanıştığı çok eşli bir abazanın peşinde koşan bir kadınla ciddi ilişki yaşamak ister?

Üzgünüm ama sen kendini hiç olmaması gereken bir konuma sokmuşsun. Ve maalesef ki onun bu yaptıkları her ne kadar doğru olmasa da buna sen izin vermişsin. Zaten en baştan ilişkiye girerek hata yapmışsın. Bence daha fazla uzatma ve onu hayatından çıkarmaya bak, yoksa daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…