İşte biz duygusal varlıklarız kadınlar olarak hemen anlam yükleme hemen hoşlanma aşık olma. Onlarda aksine boşaldıktan sonra yoluma bakarım kafasında. Umarım ileride kızı olurBen tek gecelik iliskilere de, ilk bulusmada sevismeye de karsi biri degilim; benim de basimdan gecti boyle seyler, o yuzden anlayabiliyorum sizi. Su an muhtemelen adam pisman olsun, kapinizda yatsin vs. istiyorsunuz, ama bu sekilde davranirsaniz o asla olmaz. Sizin yapmaniz gereken sey belli, adami tamamen gormezden gelmek. Asla mesaj atmayin, yazarsa ya hic cevap vermeyin ya da kisacik bir cevapla gecistirip bir sey bile sormayin, cunku herifin ne icin gelecegi belli zaten, o da sizin istediginiz gibi ciddi bir iliski degil. Bence engellemeyin bile hatta (kendinize guveniyorsaniz) , iyice g.tu kalkmasin. Siz de unutursunuz zaten cok fazla bir duygusal paylasiminiz olmamis cunku. Hayatiniza gezmenize tozmaniza bakin, gencecik kadinsiniz, ne yapacaksiniz elin abazan simarik oglunu?
Şuan hemen olsun takılalım sevgili olmayalım he bişey yaşamıyor mu o zaman hemen Next. Arkadaşlarım (erkek) diyorlar ki kızın hesabını ödemem için karşılığını almam lazım yada alacağımı bilmem lazım. Bakın diyorum o kadar kötü bir dönemdeyiz şuan. Adamlar seni görmeden evinde buluşmaya davet ediyor ilk gmrüşmede.Valla benim eşim bekledi. Evlendiğimiz gün oldu. Ha öncesinden de olabilirdi yapanlara hiçbir şey demiyorum. Kimse beklemez demişsiniz ona istinaden söyledim. Seven insan saygı duyar bekler.
Ben neden güzelleme yapıyorum peki iyi niyet mi saflık mı yoksa psikolojik mi,Merhaba,
Nerede yanlış yaptığınızı söylemeye geldim. Gerçekleri görmemek, görseniniz bile kabullenmemek ya da gün gibi ortada duran gerçekleri kendi zihninize göre çarpıtmak.
Tek gecelik ilişki de bir tercihdir, siz de bunu tercih edebilirsiniz. Burada bir sorun yok. Ama adam açıkça ilişki istemediğini söylüyor, “hayır, aslında böyle biri değil.” diyorsunuz. Size kötü davranıyor, “Burcundan dolayı böyle.” diyorsunuz. Burada yorum yazan üyelerin tamamı konuyu kapatıp adamı unutup yolunuza bakmanızı öneriyor, “Burcumdan dolayı egolu biriyim, söylemek istediklerimi söylemem lazım.” gibi şeyler söylüyorsunuz. Kendinize karşı da dürüst değilsiniz. Biz hepimiz şunu anladık: adam size dönerse onun kölesi olacaksınız. İntikam naraları atmayın boşa.
Hepimiz hatalar yapıyoruz ama bu hatalar için sürekli başkalarını suçlamaktan vazgeçmek gerek. “Sevgisiz bi çocuktum, ailem yok, işim yok, yalnızım, ben mesaj atmayacaktım arkadaşım zorladı… vs vs” lütfen bunları bırakın öz saygınızı ve öz şefkatinizi geliştirin. Bu defteri kapatıp yolunuzda yürüyün. Çok gençsiniz henüz. Hayat size nice güzellikler getirecektir.
Çoğunluğu böyle olabilir bilemiyorum bende yeni evlendim çok geçmiş zaman değil. Eşim 2 sene bekledi beni. Sarıldık öpüstük tabi ama cinsellik yaşamadık. Bütün hesapları eşim öderdi her hafta çiçekler hediyeler alırdı inanılmaz para harcardı bana. Bununla ilgisi yok. Dediğiniz kişiler sapık sadeceŞuan hemen olsun takılalım sevgili olmayalım he bişey yaşamıyor mu o zaman hemen Next. Arkadaşlarım (erkek) diyorlar ki kızın hesabını ödemem için karşılığını almam lazım yada alacağımı bilmem lazım. Bakın diyorum o kadar kötü bir dönemdeyiz şuan. Adamlar seni görmeden evinde buluşmaya davet ediyor ilk gmrüşmede.
İşte sorun siz kızlarımızda, yalnız kalmamak için bu tarz saçmalıklara izin veriyorsunuz, sizinle tek gecelik ilişki yaşayıp anasının bulduğu güya çok namuslu el değmemiş kızla evlenecek, kendinizi bu konuma sokan sizlersiniz , eğer ben 2 yıl görüşürken eşim iznim olmadan yaklaşmak isteseydi yol verirdim ve kabul etmezdim, erkekleri sizler bu hale getirdiniz, tüm kızlar buna izin vermezse eşşek gibi bekleyecekler, mesajında zerre duygu , sevgi yok , sen hala hayal alemindesin yok şöyle güzel güldü yok şöyle baktı diye , kendine gel ...Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
Şuan kalanlar böyle çürük elma iyiler zaten kapıldıÇoğunluğu böyle olabilir bilemiyorum bende yeni evlendim çok geçmiş zaman değil. Eşim 2 sene bekledi beni. Sarıldık öpüstük tabi ama cinsellik yaşamadık. Bütün hesapları eşim öderdi her hafta çiçekler hediyeler alırdı inanılmaz para harcardı bana. Bununla ilgisi yok. Dediğiniz kişiler sapık sadece
2 sene eşinizle flört ettiğiniz için kaçırmışsınız yeni nesil ilişkileri. Korkunçççççç. Herkes sikişme derdindeİşte sorun siz kızlarımızda, yalnız kalmamak için bu tarz saçmalıklara izin veriyorsunuz, sizinle tek gecelik ilişki yaşayıp anasının bulduğu güya çok namuslu el değmemiş kızla evlenecek, kendinizi bu konuma sokan sizlersiniz , eğer ben 2 yıl görüşürken eşim iznim olmadan yaklaşmak isteseydi yol verirdim ve kabul etmezdim, erkekleri sizler bu hale getirdiniz, tüm kızlar buna izin vermezse eşşek gibi bekleyecekler, mesajında zerre duygu , sevgi yok , sen hala hayal alemindesin yok şöyle güzel güldü yok şöyle baktı diye , kendine gel ...
Sanki dün g.tünü parmaklatmıyomuş gibi havalara bak :))Evli değil ama çok piç bir tip parası da var vücut falan da 10 numara peşinde yazan eden bissürü kız… bekar hovarda anası da inanılmaz pohpohluyor oğlum da oğlum diye… ben nasıl inandım. Daha ne mesajlar ne terslemeler… hayret edersiniz. Şuna ders vermek istiyorum sadece hepsi bu
hemen birlikte olmuşsun, evde kalmalar falan buna diyecek bişeyim yok ama adama hem görüşmeyelim diyip sonra görüşmek için ısrar etmen nasıl bi saçmalık?Merhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Evet ya bide böyle bir şey istedi yaptım gay mi biseks mi nedir. Sonra bana erkeklik yapıyor mesajda anlamadım. Yorum süper ahhahahahSanki dün g.tünü parmaklatmıyomuş gibi havalara bak :))
Bence ciddi anlamda kendini çok seven kendine değer veren kadınlara ilgi duyup peşlerinde koşuyorlar. Ben kendimi inanılmaz geri çektim sevgili iken. Kendimi çok seviyorum çok değerliğim i kocama hissettirdim. Bildi ki tek yanlışında onu kapının önüne koyarım.Şuan kalanlar böyle çürük elma iyiler zaten kapıldı
Yapmam gerekeni yaptım aslında sonra dayanamadımhemen birlikte olmuşsun, evde kalmalar falan buna diyecek bişeyim yok ama adama hem görüşmeyelim diyip sonra görüşmek için ısrar etmen nasıl bi saçmalık?
ilişkilerinde hep böyleysen kimse seni ciddiye almaz ki..
Herkes hata yapabilir sen kendini o an ne popülerse onu yapan bir sürünün parçası olarak mı görüyorsun? Çok beğenip birlikte oldum cevabını anlıyorum ama bi insan diğerini yeterince tanımadan balıklama atlamasını anlamıyorum. Çocuklara yapılan marşmelow testi diye bişey var hazzı erteleyebilecek iraden varsa daha güzel şeyler elde edersin. Adam diyor ki benim gibi leş bir herifi bile hemen kabul ediyorsa anca FB olurum. Ona da hemen evet dersen onu bile yapmak istemez. Sen başta kendine değer vermiyorsun bi sırıtıp 2 gün iyi davranan adama kendini sunuyorsun senin değerin bu kadar mı? Ha desen ki canım istedi seviştik bitti gitti neyse de bitiremiyorsun da. Şimdi ne yaparsan yap ona ders veremezsin bence sen ders al ki tekrar aynı konuma düşmeCanım istedi çok beğendim oldum neden bu kadar abartılıyor ki. Herkes yapıyor söylemeye cesaret edemiyorlar. Ben hata yaptım inandım çok etkilendim. O an doğru geldi ve çok güzel bir hataydı. Şuan bu yüzden acı çekiyorum. Yaparken iyi sonrası kötü oldu
Nasıl yaptınız bunu? Ben yapsam giderlerBence ciddi anlamda kendini çok seven kendine değer veren kadınlara ilgi duyup peşlerinde koşuyorlar. Ben kendimi inanılmaz geri çektim sevgili iken. Kendimi çok seviyorum çok değerliğim i kocama hissettirdim. Bildi ki tek yanlışında onu kapının önüne koyarım.
Mesela ne kadar beklemeliydim?Herkes hata yapabilir sen kendini o an ne popülerse onu yapan bir sürünün parçası olarak mı görüyorsun? Çok beğenip birlikte oldum cevabını anlıyorum ama bi insan diğerini yeterince tanımadan balıklama atlamasını anlamıyorum. Çocuklara yapılan marşmelow testi diye bişey var hazzı erteleyebilecek iraden varsa daha güzel şeyler elde edersin. Adam diyor ki benim gibi leş bir herifi bile hemen kabul ediyorsa anca FB olurum. Ona da hemen evet dersen onu bile yapmak istemez. Sen başta kendine değer vermiyorsun bi sırıtıp 2 gün iyi davranan adama kendini sunuyorsun senin değerin bu kadar mı? Ha desen ki canım istedi seviştik bitti gitti neyse de bitiremiyorsun da. Şimdi ne yaparsan yap ona ders veremezsin bence sen ders al ki tekrar aynı konuma düşme
Homofobik diye linçlenmeyeceğimi bilsem, çok geyik döndüresim var da bu konuyla ilgili :))Evet ya bide böyle bir şey istedi yaptım gay mi biseks mi nedir. Sonra bana erkeklik yapıyor mesajda anlamadım. Yorum süper ahhahahah
O aramadan asla aramadım. O yazmadan yazmadım. Peşinde koşmadım. Kıskançlık yaratmadım çünkü kendime her anlamda güvendim. Odak noktam oymuş gibi davranmadım. Arkadaşlarımla gezdim kendime çok vakit ayırdım. Bana hediyeler alırdı bazen pahalı bazen orta halli hepsini kabul edip, inanılmaz tepkiler vermedim. Sanki olması gereken bu, ben bunların hepsini hak ediyorum zaten gibi. Ki bence de hak ediyorum çünkü bunlar numara değil kendi düşüncem. Benden bir tane var. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum bir erkeğe ihtiyacım yok yanındaysam seni sevdiğim içindir. Bir yanlışın olursa sevgim biter ve sende bitersin imajı vardı. Zaten tanıştıktan 3 ay sonra evlilik teklifi etti ama ben 2 sene beklettim.Nasıl yaptınız bunu? Ben yapsam giderler
İnsanlar kaç yıllık kocasını tanıyamıyor şiddet görüyor konu sahibi sadece yatakta vakit geçirdiği biri için hala fazla iddialı konusuyor...O öyle biri değil dimi? Hıhı peki
Geride de söyledim her yıl 1 milyondan fazla insan evleniyor. Yani gayet de ciddi ilişki yaşayan bir sürü insan var. Ben ve eşim eski nesil falan da değiliz. Profiline göre 96lısın, ben de öyleyim. Eşim bizden 1 yaş büyük. Eşimin tüm erkek arkadaşları da bizim yaşlarda evli, barklı işinde gücünde insanlar. Hepsi plaza çalışanı, eğitimli, kültürlü erkekler. Eşleri de öyle. İçlerinde bekar olan sadece 1 kişi var. O da playboy değil, bence aseksüel bir tip. Çevrendeki insanlar neyse sen de osun. Neden sana düzgün, efendi bir erkek gelsin ki? Sen düzgün, efendi bir insan mısın? Önce kendine çeki düzen ver. Hangi erkek sosyal medyadan tanıştığı çok eşli bir abazanın peşinde koşan bir kadınla ciddi ilişki yaşamak ister?Şuan hemen olsun takılalım sevgili olmayalım he bişey yaşamıyor mu o zaman hemen Next. Arkadaşlarım (erkek) diyorlar ki kızın hesabını ödemem için karşılığını almam lazım yada alacağımı bilmem lazım. Bakın diyorum o kadar kötü bir dönemdeyiz şuan. Adamlar seni görmeden evinde buluşmaya davet ediyor ilk gmrüşmede.
Üzgünüm ama sen kendini hiç olmaması gereken bir konuma sokmuşsun. Ve maalesef ki onun bu yaptıkları her ne kadar doğru olmasa da buna sen izin vermişsin. Zaten en baştan ilişkiye girerek hata yapmışsın. Bence daha fazla uzatma ve onu hayatından çıkarmaya bak, yoksa daha çok üzülürsün.Merhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?