Allah akıl fikir versinMesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
Aldığım en tatlı yorumdu, bu bile iyi geldi teşekkür ederimKıyamam ben sana. Hayır kapalı felan değil adam karaktersizmiş. Bu da sana ders oldu. Önüne bak. Temiz bir sayfa aç yarın. Yeni hat numara al kuzum. İş ilanlarına hergün düzenli bak başvur.
Herkes aynı olmuş desenize…Yakınen tandığım birisi bir adamla tanışıyor, bu adam kendisini “ iç dünyama yolculuk yaptım, kendimi keşfetme yolculuğunda aklımı ve ruhumu arındırmak için inzivaya çekildim, kendimi bilime ve kitaplara verdim, varoluşun sırrını çözmeye çalışıyorum, bu yolculuk sırasında yalnızlığı tercih ettim çünkü uzun soluklu ilişkilerde karşı cinsi boğacağımı düşünüyorum vs vs “ gibi süslü laflarla ifade eden birisiydi, o tanıdığım kadın adamın bu cümlelerini bana söyledi, adam çok derin ve kültürlü birisi ama karşısına onu anlayacak sevecek birisi çıkmamış herhalde dedi, ben maalesef epey uzun bir kahkaha attım adam ilişki istemiyor tek amacı günübirlik ilişki yaşayıp hayatına devam etmek, bunun için de kadınları etkilemek için gizemli erişilmez adam rolü yapıyor dedim zira adamın mesleği gereği hitap ettiği kitlede çoğunluk kadınlardı, kadınların hayranlığı ve gizemli tavrına olan merakı hoşuna gidiyordu, ama ne yazık ki sözlerimin doğruluğuna inandıramadım, bizim tanıdık ısrarla adamı takibe devam etti, neyse 1 akşam buluşmuşlar birlikte olmuşlar sonra adam yok oldu, bir daha ne aramalara geri döndü ne merhaba dedi.
Birlikte olduğunuz adam da böyle biri, üzülmeyin bunu bir tecrübe gibi görün, genç kadınsınız hayatınıza sizi sevip sarmalayacak biri girecektir ama o adam bu adam değil.
Evet, o yüzden üzülmeyin.Herkes aynı olmuş desenize…
Ya ilk buluşmada birlikte olmuşsunuz zaten seninleyken nasıl biri olduğunu anlayabileceğin bi süre değil ki. Belki o gün keyifli bir gününe denk geldin öyle davrandı yani. Bu sorumsuzluğa inanamıyorum ilk buluşmada nasıl birlikte olursun herşeyi geçtim hastalık kapmaktan da mı korkmadınBeni görünce benimleyken görseniz inanın kafamda kurduğum için değil inanılmaz güzeldi her şey kapıdan girdiğindeki o yüzünün gülmesi falan
Ya adam bunu takıntı yapar da sana zarar vermeye kalkarsa? Niye gereksiz atraksiyonlara girmek istiyorsun kiOHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedim
Tanışır tanışmaz birlikte mi oldunMerhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Bir şey yapamaz ya o kadar da değilYa adam bunu takıntı yapar da sana zarar vermeye kalkarsa? Niye gereksiz atraksiyonlara girmek istiyorsun ki
Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.Tanışır tanışmaz birlikte mi oldunBen bu zamandan gerçekten korkuyorum, sağlıklı bir ilişki böyle bişey değil, ben eşimi 2 yıl tanıdım sadece iyice emin olmadan elini bile tutmadım, konu bekaret değil yanlış anlama , adamı tanımadan etmeden kendinizi nasıl bu kadar kolay teslim edip kullandırıyorsunuz, bu kadar mı yokluktasın yazık günah ya hu...
O öyle biri değil dimi? Hıhı pekiBir şey yapamaz ya o kadar da değil
Canım istedi çok beğendim oldum neden bu kadar abartılıyor ki. Herkes yapıyor söylemeye cesaret edemiyorlar. Ben hata yaptım inandım çok etkilendim. O an doğru geldi ve çok güzel bir hataydı. Şuan bu yüzden acı çekiyorum. Yaparken iyi sonrası kötü olduYa ilk buluşmada birlikte olmuşsunuz zaten seninleyken nasıl biri olduğunu anlayabileceğin bi süre değil ki. Belki o gün keyifli bir gününe denk geldin öyle davrandı yani. Bu sorumsuzluğa inanamıyorum ilk buluşmada nasıl birlikte olursun herşeyi geçtim hastalık kapmaktan da mı korkmadın
Biriyle beraber değil bir çok kişiyle berabermiş…Adam başkasıyla birlikte, zaten demiş başkasıyla da görüşüyormuş, beklentin nedir yedek kulübesi mi?
Mesela doğru olan ne zaman beraber olmak?O istediğini almış seni postalamış yani peşinden koşma. Bir dahaki ilişkinde tanıştığında aynı gün yatağa girme ciddi ilişki arıyorsanız. Veya onu görmezden gelin erkekler erişemediği yerlere onlara tatlı geliyor. Hepimiz ilklerde ders alıyoruz. Sana tavsiyem erkekleri üstün tutma
Valla benim eşim bekledi. Evlendiğimiz gün oldu. Ha öncesinden de olabilirdi yapanlara hiçbir şey demiyorum. Kimse beklemez demişsiniz ona istinaden söyledim. Seven insan saygı duyar bekler.Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?