Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

Herkes aynı olmuş desenize…

Merak etmeyin döner size ama sevdiği için değil, işini görmek için kusura bakmayın ama doğru olan bu

Merhaba,
Nerede yanlış yaptığınızı söylemeye geldim. Gerçekleri görmemek, görseniniz bile kabullenmemek ya da gün gibi ortada duran gerçekleri kendi zihninize göre çarpıtmak.
Tek gecelik ilişki de bir tercihdir, siz de bunu tercih edebilirsiniz. Burada bir sorun yok. Ama adam açıkça ilişki istemediğini söylüyor, “hayır, aslında böyle biri değil.” diyorsunuz. Size kötü davranıyor, “Burcundan dolayı böyle.” diyorsunuz. Burada yorum yazan üyelerin tamamı konuyu kapatıp adamı unutup yolunuza bakmanızı öneriyor, “Burcumdan dolayı egolu biriyim, söylemek istediklerimi söylemem lazım.” gibi şeyler söylüyorsunuz. Kendinize karşı da dürüst değilsiniz. Biz hepimiz şunu anladık: adam size dönerse onun kölesi olacaksınız. İntikam naraları atmayın boşa.
Hepimiz hatalar yapıyoruz ama bu hatalar için sürekli başkalarını suçlamaktan vazgeçmek gerek. “Sevgisiz bi çocuktum, ailem yok, işim yok, yalnızım, ben mesaj atmayacaktım arkadaşım zorladı… vs vs” lütfen bunları bırakın öz saygınızı ve öz şefkatinizi geliştirin. Bu defteri kapatıp yolunuzda yürüyün. Çok gençsiniz henüz. Hayat size nice güzellikler getirecektir.

Ben tek gecelik iliskilere de, ilk bulusmada sevismeye de karsi biri degilim; benim de basimdan gecti boyle seyler, o yuzden anlayabiliyorum sizi. Su an muhtemelen adam pisman olsun, kapinizda yatsin vs. istiyorsunuz, ama bu sekilde davranirsaniz o asla olmaz. Sizin yapmaniz gereken sey belli, adami tamamen gormezden gelmek. Asla mesaj atmayin, yazarsa ya hic cevap vermeyin ya da kisacik bir cevapla gecistirip bir sey bile sormayin, cunku herifin ne icin gelecegi belli zaten, o da sizin istediginiz gibi ciddi bir iliski degil. Bence engellemeyin bile hatta (kendinize guveniyorsaniz) , iyice g.tu kalkmasin. Siz de unutursunuz zaten cok fazla bir duygusal paylasiminiz olmamis cunku. Hayatiniza gezmenize tozmaniza bakin, gencecik kadinsiniz, ne yapacaksiniz elin abazan simarik oglunu?

O istediğini almış seni postalamış yani peşinden koşma. Bir dahaki ilişkinde tanıştığında aynı gün yatağa girme ciddi ilişki arıyorsanız. Veya onu görmezden gelin erkekler erişemediği yerlere onlara tatlı geliyor. Hepimiz ilklerde ders alıyoruz. Sana tavsiyem erkekleri üstün tutma

Beni görünce benimleyken görseniz inanın kafamda kurduğum için değil inanılmaz güzeldi her şey kapıdan girdiğindeki o yüzünün gülmesi falan
Ya ilk buluşmada birlikte olmuşsunuz zaten seninleyken nasıl biri olduğunu anlayabileceğin bi süre değil ki. Belki o gün keyifli bir gününe denk geldin öyle davrandı yani. Bu sorumsuzluğa inanamıyorum ilk buluşmada nasıl birlikte olursun herşeyi geçtim hastalık kapmaktan da mı korkmadın

OHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedim
Ya adam bunu takıntı yapar da sana zarar vermeye kalkarsa? Niye gereksiz atraksiyonlara girmek istiyorsun ki

Tanışır tanışmaz birlikte mi oldun Ben bu zamandan gerçekten korkuyorum, sağlıklı bir ilişki böyle bişey değil, ben eşimi 2 yıl tanıdım sadece iyice emin olmadan elini bile tutmadım, konu bekaret değil yanlış anlama , adamı tanımadan etmeden kendinizi nasıl bu kadar kolay teslim edip kullandırıyorsunuz, bu kadar mı yokluktasın yazık günah ya hu...

Adam başkasıyla birlikte, zaten demiş başkasıyla da görüşüyormuş, beklentin nedir yedek kulübesi mi?

Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.

Canım istedi çok beğendim oldum neden bu kadar abartılıyor ki. Herkes yapıyor söylemeye cesaret edemiyorlar. Ben hata yaptım inandım çok etkilendim. O an doğru geldi ve çok güzel bir hataydı. Şuan bu yüzden acı çekiyorum. Yaparken iyi sonrası kötü oldu

Mesela doğru olan ne zaman beraber olmak?

Size şöyle söyliyim kimse 2 sene beklemez şu anki koşullarda. 2 ay beklerse dua etmemiz lazım öyle bir devirdeyiz. Adamlar ilişki istemiyorum diyor direk.
Valla benim eşim bekledi. Evlendiğimiz gün oldu. Ha öncesinden de olabilirdi yapanlara hiçbir şey demiyorum. Kimse beklemez demişsiniz ona istinaden söyledim. Seven insan saygı duyar bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…