Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

Sen ilk günden kendini çabukacak teslim ettiğin için hepsi ilişki istemiyorum diyor nedeni bu.Normalde çoğu erkek evlenip yuva kurmak ister.Emin ol onlarda evlenmek istiyor ama adayları sen değilsin.İğneyi kendine batır,evet onların yaptığı tamamen şerefsizlik ama bunları bilmen lazım.

Görüştüğüm biri var senin yok mu diyen bir adamın ciddi düşündüğünü cidden düşündünüz mü. Adam tabii Li maytap geçer

Başarılı,hakkından gelen,bakımlı,ozguvenli ve en önemlisi hedefi olan hiç bir kadına kimse hayır demez ki siz seçilen değil seçen kadın olursanız zaten kimse için cabalamazsiniz insanlar sizin için çabalar. Ulaşılmaz kadın değerli kadındır siz ilk günden teslim olmuşsunuz lakin ziyanı yok söylediğim her şeyi ciddiye alın işte o zaman istediğiniz herseyi elde edersiniz hedefiniz olsun

Çok kadınla beraber olmuş hisleri ölmüş size bunu dedi.Niye olmuş madem hisli prens .Yahu konu sahibi olmayan birşey ölmez ki.Hayatimi yaşadım bende zevk yok kafa yok birine özel adam olacak yetenek karakter yok.Sorumluluk alacak bir ilişkide mutlu edecek edilecek tarafım yok .Benim tek bildiğim yuzeysellik derinlik benim işim değil ben ergenlikte takılı kaldım benden ne köy ne kasaba olur tek kullanımlık erkeğim demiş işte yani .Neyine bu bitmiş dismacunu misali birşey çıkar diye zorluyorsunuzki bırakın gitsin yoluna.Herkesle beraber olmayı matah sanan insan mı bir kisiyle ilişki yaşamanın sevmenin sevilmenin ekip olmanın hayatdan kaçıp kovalanarak değil hayatı sindire sindire yaşamanın anlamini bilenmi kim mutlu eder sizi.Birakin ıssız adam filmi çekildi zaten bayat bunlar

yani konu sahibi saka gibisin. muhtemelen tinder gibi tek gecelik iliski arayanlarin platformunda adamla tanismissin. tam bir fuckbuddy gibi ilk geceden ayni yataga girmissin. sonra normal iliski beklentin olmus . adam "ben ona gelemem haftada iki kapini tiklatim sonra arazi olurum" demis. "ben senin bildigin kizlardan degilim" demissin rest cekmissin. adam icine girecek baska küçük kaygan delikler bulunca seni aramamis bile. bu sefer onun teklifini degerlendirip "olsun haftada iki de olsa gel" moduna girip adami cagirmssin.
adam seni hizaya sokmus.
bu iliskiden (hos iliski de degil ya) fayda gelmez. dedigi gibi haftada iki kapini(!) tıktıklar gider. isine gelirse kabul et, isine gelmezse daha fazla totosunu kaldirma ayril gitsin
Aslında böyle biri olmadığını biliyorum
neyini biliyorsun Allah askina, adami yatak disinda gördün mü, ne konustun da adamin icini biliyorsun. su an nerede aksam orada sabah yasiyor, yasadigi seyden de cok mutlu. sanki kotuyola dusmus de onu kurtaracakmissin gibi ruh hallerine burunme

Her yıl 600 bine yakın çift evleniyor Türkiyede. Yani her yıl 600 bin erkek ve 600 bin kadın evleniyor. Evlenmeden ciddi ilişki yaşayanların sayısı bilinmiyor bile. Yani kimse ilişki istemiyor diye bir şey yok. Anladığım kadarıyla sosyal medya platformlarından birinde tanıştınız bu adamla. Oralardan tanışma olmaz, hepsi kötü demiyorum ama sosyal medyadan tanıştığınız birinden hayır görme olasılığınız düşük. Oradan tanıştığınız kişilere karşı ekstra temkinli olmanız gerek. Sonuçta sizi tanımıyor, ilk geceden beraber olmanız çok kötü bir izlenim.

Dönmez yani

Gerçekten hala nasıl geri gelir diye mi soruyorsunuz? Adam günlük ilişki peşinde, ciddi ilişki aramıyor, açık açıkta bunu söylüyor. Ayrılıyorsunuz tamam diyor, aramıyor sormuyor siz gurursuz gibi utanmadan özledim, buluşalım mı yazıyorsunuz? Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz ben anlamıyorum. Ama şunu unutmayın siz kendinizi değerli biri olarak görmez ve davranmazsanız kimse sizi değerli gibi görmez ve davranmaz. Bu kadar totosunu kaldırmayın erkeklerin. Egolarını şişirdiniz, şişirdiniz şimdi de kendilerini vazgeçilmez veliaht zannediyor. Uzun zamandır ilişkiniz olmadığı için bu adama fazla anlam yüklemişsiniz, hepsi bu.

Mesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
helal olsun bu akilla 29 yasina kadar yasamissin. adam korunmadan iki gun sende iki gun aysede , yazlari natalyada bir adam. allah bilir kimlerden ne cinsel hastaliklar kapmistir. dua et de hpv falan kapma bu seyi elinde bikecek kadin arayan adamdan.
ayrica adamin derdi degil ki..hamile de kalsan "benden degildir" der gecer. sonucta uygulamadan tanisip carsamba onla yattiysan ayni uygulamadan cuma baskasiyla tanisip yatmis olabilirsin. adam ne bilsin senin ozelini? hamile kalsan ondan olacağını dusunecegini mi saniyorsun?
calismiyormussun da, bir kurtaj dunyanin parasidir ozel hastanede. ne yapacaktin?
adaminki sevgiden - ciddi dusundugunden falan degil. dunyadaki her erkek arada kondom falan olmadan gercek , sicak bir vajinaya bosalmak ister - en keyifli aninda kendini dışarıya cekmektense. bunun sevgiyle en ufak bir ilgisi bile yok. eskortlar bile kondomsuz kabul etmiyor - adam icine bosalmayi kabul eden kadin bulmusken bakmistir zevkine.
herkes sevmek sevilmek ister ama sen yanlis sularda yüzüyorsun

Adamin ne mal oldugu belli zaten kendiside acikca soylemis ama siz saf gibi soyleydi boyleydi diyorsunuz ayrica kusura bakmayinda ilk geceden iliski falan bu sekilde birnin sizi ciddiye alma ihtimali yok denebilir

Adamin ne mal oldugu belli zaten kendiside acikca soylemis ama siz saf gibi soyleydi boyleydi diyorsunuz ayrica kusura bakmayinda ilk geceden iliski falan bu sekilde birnin sizi ciddiye alma ihtimali yok denebilir
Ben de çok ego yaptım ondan gelsin ağzına ediyim istiyorum

Böyle b.k çukuru tiplerle bile isteye takılıp, filmlerden etkilenip yola getiririm sanıp, hüsrana uğrayınca arabeske bağlayıp tüm erkekleri genellemeyin. Yanındaki kadına çiçek gibi davranan adamlar, çok güzel ve sadakat dolu ilişkiler de var.
Saçma sapan davranmayı ve bu rezil tipleri, bunların ilgi, sevgi kırıntısına tav olmayı bırakıp doğru düzgün bir çevre edinirsen farkı görürsün.

Nolur yanlış anlamayın asla böyle biri değilim çok zor bi dönemime geldi. 1 yıldır iş bulamıyorum çok kötü bir dönemime geldi

Lütfen üzülme canım. İş de eş de bulunur. Hayatta ölümden başka herşeye çare var
Devir çok kötü ama umutsuz olma. 29 yaş geç değil. Sen bu adama aşık olmuşsun yorumlarından anladığım kadarıyla. Sosyal medya hesaplarından engelle. Film izle , kitap oku , madem ki işsizsin ücretsiz halk eğitim kursları var oraya katıl kafa dağıtırsın. Alanınla eğitiminle ilgisi olmasa bile iş bul en azından cebine harçlık olur çevre edinirsin. Yürüyüşe çık zihnini meşgul et daima.

Ama benim kısmetim mi kapalı nedir yani çok moralim bozuk. Sevgi istiyorum sadece sevilmek istiyorum

Kıyamam ben sana. Hayır kapalı felan değil adam karaktersizmiş. Bu da sana ders oldu. Önüne bak. Temiz bir sayfa aç yarın. Yeni hat numara al kuzum. İş ilanlarına hergün düzenli bak başvur.

Yakınen tandığım birisi bir adamla tanışıyor, bu adam kendisini “ iç dünyama yolculuk yaptım, kendimi keşfetme yolculuğunda aklımı ve ruhumu arındırmak için inzivaya çekildim, kendimi bilime ve kitaplara verdim, varoluşun sırrını çözmeye çalışıyorum, bu yolculuk sırasında yalnızlığı tercih ettim çünkü uzun soluklu ilişkilerde karşı cinsi boğacağımı düşünüyorum vs vs “ gibi süslü laflarla ifade eden birisiydi, o tanıdığım kadın adamın bu cümlelerini bana söyledi, adam çok derin ve kültürlü birisi ama karşısına onu anlayacak sevecek birisi çıkmamış herhalde dedi, ben maalesef epey uzun bir kahkaha attım adam ilişki istemiyor tek amacı günübirlik ilişki yaşayıp hayatına devam etmek, bunun için de kadınları etkilemek için gizemli erişilmez adam rolü yapıyor dedim zira adamın mesleği gereği hitap ettiği kitlede çoğunluk kadınlardı, kadınların hayranlığı ve gizemli tavrına olan merakı hoşuna gidiyordu, ama ne yazık ki sözlerimin doğruluğuna inandıramadım, bizim tanıdık ısrarla adamı takibe devam etti, neyse 1 akşam buluşmuşlar birlikte olmuşlar sonra adam yok oldu, bir daha ne aramalara geri döndü ne merhaba dedi.

Birlikte olduğunuz adam da böyle biri, üzülmeyin bunu bir tecrübe gibi görün, genç kadınsınız hayatınıza sizi sevip sarmalayacak biri girecektir ama o adam bu adam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…