İşte çok mutlu sonla bitti o yüzden mutsuzum şuanİnşallah mutlu sonla bitmiştir bari
Sen ilk günden kendini çabukacak teslim ettiğin için hepsi ilişki istemiyorum diyor nedeni bu.Normalde çoğu erkek evlenip yuva kurmak ister.Emin ol onlarda evlenmek istiyor ama adayları sen değilsin.İğneyi kendine batır,evet onların yaptığı tamamen şerefsizlik ama bunları bilmen lazım.Bu devirde nedense kimse ilişki istemiyor ben anlamadım… kime denk gelsem çevremden de duyduğum ilişki istemiyorum. Eeee ne istiyorlar yatıp kalkmaya da saygıları yok ki. Bir kişiyle yetinmiyorlar hep daha fazlası olsun
Gelir,ama cinsellik için gelir.Gelmez . Boş yere beklemeyin
Görüştüğüm biri var senin yok mu diyen bir adamın ciddi düşündüğünü cidden düşündünüz mü. Adam tabii Li maytap geçerErtesi gün özledim demedim bir süre görüştük biz ve ben son görüşmemizde ona konuştuğun biri var mı diye sordum çünkü instagramda sürekli takip ettiği ve takipçi sayısı artıyordu. Başlarda ciddi düşünüyorum diyen adam bana gelip evet var diyince ben tek eşli değilim birine bağlanamam vs diyince ben görüşmeyelim dedim. 20 gün geçti baktım yazmıyor arkadaşlarımda e sen yaz diye beni gazlayınca yazıverdim. Cevaplar da böyle oldu. Önce nerdesin olabilir görüşelim diyen adam görüşme günü gelince bana ben her zaman hayatıma dahil olabileceğin biri değilim falan yazdı. Konuşmak istemiyorum dedi. Benimle maytap geçiyor sanki
Başarılı,hakkından gelen,bakımlı,ozguvenli ve en önemlisi hedefi olan hiç bir kadına kimse hayır demez ki siz seçilen değil seçen kadın olursanız zaten kimse için cabalamazsiniz insanlar sizin için çabalar. Ulaşılmaz kadın değerli kadındır siz ilk günden teslim olmuşsunuz lakin ziyanı yok söylediğim her şeyi ciddiye alın işte o zaman istediğiniz herseyi elde edersiniz hedefiniz olsunEvli değil ama çok piç bir tip parası da var vücut falan da 10 numara peşinde yazan eden bissürü kız… bekar hovarda anası da inanılmaz pohpohluyor oğlum da oğlum diye… ben nasıl inandım. Daha ne mesajlar ne terslemeler… hayret edersiniz. Şuna ders vermek istiyorum sadece hepsi bu
neyini biliyorsun Allah askina, adami yatak disinda gördün mü, ne konustun da adamin icini biliyorsun. su an nerede aksam orada sabah yasiyor, yasadigi seyden de cok mutlu. sanki kotuyola dusmus de onu kurtaracakmissin gibi ruh hallerine burunmeAslında böyle biri olmadığını biliyorum
Her yıl 600 bine yakın çift evleniyor Türkiyede. Yani her yıl 600 bin erkek ve 600 bin kadın evleniyor. Evlenmeden ciddi ilişki yaşayanların sayısı bilinmiyor bile. Yani kimse ilişki istemiyor diye bir şey yok. Anladığım kadarıyla sosyal medya platformlarından birinde tanıştınız bu adamla. Oralardan tanışma olmaz, hepsi kötü demiyorum ama sosyal medyadan tanıştığınız birinden hayır görme olasılığınız düşük. Oradan tanıştığınız kişilere karşı ekstra temkinli olmanız gerek. Sonuçta sizi tanımıyor, ilk geceden beraber olmanız çok kötü bir izlenim.Bu devirde nedense kimse ilişki istemiyor ben anlamadım… kime denk gelsem çevremden de duyduğum ilişki istemiyorum. Eeee ne istiyorlar yatıp kalkmaya da saygıları yok ki. Bir kişiyle yetinmiyorlar hep daha fazlası olsun
Dönmez yaniHer yıl 600 bine yakın çift evleniyor Türkiyede. Yani her yıl 600 bin erkek ve 600 bin kadın evleniyor. Evlenmeden ciddi ilişki yaşayanların sayısı bilinmiyor bile. Yani kimse ilişki istemiyor diye bir şey yok. Anladığım kadarıyla sosyal medya platformlarından birinde tanıştınız bu adamla. Oralardan tanışma olmaz, hepsi kötü demiyorum ama sosyal medyadan tanıştığınız birinden hayır görme olasılığınız düşük. Oradan tanıştığınız kişilere karşı ekstra temkinli olmanız gerek. Sonuçta sizi tanımıyor, ilk geceden beraber olmanız çok kötü bir izlenim.
helal olsun bu akilla 29 yasina kadar yasamissin. adam korunmadan iki gun sende iki gun aysede , yazlari natalyada bir adam. allah bilir kimlerden ne cinsel hastaliklar kapmistir. dua et de hpv falan kapma bu seyi elinde bikecek kadin arayan adamdan.Mesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
Ben de çok ego yaptım ondan gelsin ağzına ediyim istiyorumAdamin ne mal oldugu belli zaten kendiside acikca soylemis ama siz saf gibi soyleydi boyleydi diyorsunuz ayrica kusura bakmayinda ilk geceden iliski falan bu sekilde birnin sizi ciddiye alma ihtimali yok denebilir
Hicbisey yapamazsiniz kendinizi kandirmayin adam sizi sallamiyor ne agzina etmesiBen de çok ego yaptım ondan gelsin ağzına ediyim istiyorum
Gelse gönüllü cariyesi olursun ağzına edecekmiş haha. Sana yukarda uzun uzun mesaj attım verdiğin cevap: dönmez mi? Bu adam istese seni ömür boyu kölesi yaparBen de çok ego yaptım ondan gelsin ağzına ediyim istiyorum
Böyle b.k çukuru tiplerle bile isteye takılıp, filmlerden etkilenip yola getiririm sanıp, hüsrana uğrayınca arabeske bağlayıp tüm erkekleri genellemeyin. Yanındaki kadına çiçek gibi davranan adamlar, çok güzel ve sadakat dolu ilişkiler de var.Bu devirde nedense kimse ilişki istemiyor ben anlamadım… kime denk gelsem çevremden de duyduğum ilişki istemiyorum. Eeee ne istiyorlar yatıp kalkmaya da saygıları yok ki. Bir kişiyle yetinmiyorlar hep daha fazlası olsun
Nolur yanlış anlamayın asla böyle biri değilim çok zor bi dönemime geldi. 1 yıldır iş bulamıyorum çok kötü bir dönemime geldi
Ama benim kısmetim mi kapalı nedir yani çok moralim bozuk. Sevgi istiyorum sadece sevilmek istiyorum
Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Dönmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?