Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

Adam poligami yaşıyor yalnissa bı üye düzeltsin çok eşlilik bu Her zaman müsait olmaz sırada diğer kadınlar kızlar var .Yani açık açık söylemiş.Siz sıranızı bekleyeceksiniz müsait olunca arar onlardan sonra artık kaç kişiyse.

Nerde yanlış yapıyorsunuz yazayım bu adamı kafanızda olmayan aşk böceği yaparak yanlış bu.Adamin tabi gözü parlar yeni heyecan olmuş şimdi siradakine geçmiş hatanız bu ilişkimsi seyden romans yaratmaya çalışmak.Kisa hikaye bu bundan edebi roman çıkmaz Boşuna okuyorsunuz bu kitabı sonunda kalbiniz kirilmakla kalmayacak pişmanlık da yanında bonus olacak Farkedin dilerim süslemeden guzellemeden.Onu kendinize aşık vazgeçilmez kadın onun hayatında olmanız falan hepsi kalbinizin yalnızlığınızın o boşluğun yansıması.Uzgunum

İlk tanıştığınız gün birlikte mi oldunuz?

Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum
Kusura bakmayın ama adam sizinle tek gecelik ilişki yaşamış zaten niyetini açık açık söylemiş siz hala yok o boğa burcu bağlanmaktan korkuyor diyorsunuz kendinizi böyle teselli edebiliyorsanız ne mutlu size.

Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü
Bu sadece sizin avuntunuz adam zaten açık açık nasıl biri olduğunu söylemiş sizin adam adına bahane üretmenize neden diye düşünmenize gerek yok açık her şey gayet

Yani şu okuduklarıma inanamıyorum. Bu adam yüzde 80 evli hadi evli olmasin şu konuşmalardan sonra nasil engeli basmadin hayret ediyorum . Bir kanka olarak yanimda olsaydın sana demediğimi bırakmazdım ne demek hala geri mi istiyorsun bu adamı.? Kızım bu adam deni üzer . Seni yarı yolda bırakır. Bakarsın 29 yaşındasın özgürsün kimseyle ciddi ilişki kurmak için çabalama zaten çok da bir halt değil ciddiyet so rasi evlilik. Hayatını yaşa ye iç gez . Bir erkeğe bağlanmak demek cehennemi dünya gözüyle görüp cayır cayır yanmak demek sadece bu adam için değil karşına kim çıkarsa çıksın lütfen ama lütfen takik olup hemen ciddiye bağlanmayın ya . Daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilememiş şu yazdıklarına bak adamın

sonrasında arabeske bağlayacaksanız kaldıramayacaksınız one night stand yapmayın. Binde bi filandır ilk gece seksinin ilişkiye dönmesi. Karşı değilim etkilenir beğenir sevişirsin ama ertesi gün seni özledim’e bağlayıp kendinizi küçültmeyin

19 yazacakken elin yuvarlanmış da yaşım 29 yazmış gibisin

Evli değil ama çok piç bir tip parası da var vücut falan da 10 numara peşinde yazan eden bissürü kız… bekar hovarda anası da inanılmaz pohpohluyor oğlum da oğlum diye… ben nasıl inandım. Daha ne mesajlar ne terslemeler… hayret edersiniz. Şuna ders vermek istiyorum sadece hepsi bu

Tanıştığımız ilk gün beraber olduk demenden sonrasını zorla okudum.Evlenmeden önce cinsellik yaşamak gayet normal bir şey,ama zamanlaman anormal.Tanımadığın ne hastalık taşıdığını bilmediğin biriyle seks yaparken korkmadın mı ? Hadi hastalığı geçtim,adam psikopat çıkıp seni öldürebilirdi mesela neler duyuyoruz.Seni fuckbody olarak görüyor,uzaklaş ondan.Kadınlar çiçektir,sen de çiçeksin sana emek veren sana değer verene çiçek açmalısın,bir gecede sana neyine emeğini verdide onun kollarında buldun kendini.

Ertesi gün özledim demedim bir süre görüştük biz ve ben son görüşmemizde ona konuştuğun biri var mı diye sordum çünkü instagramda sürekli takip ettiği ve takipçi sayısı artıyordu. Başlarda ciddi düşünüyorum diyen adam bana gelip evet var diyince ben tek eşli değilim birine bağlanamam vs diyince ben görüşmeyelim dedim. 20 gün geçti baktım yazmıyor arkadaşlarımda e sen yaz diye beni gazlayınca yazıverdim. Cevaplar da böyle oldu. Önce nerdesin olabilir görüşelim diyen adam görüşme günü gelince bana ben her zaman hayatıma dahil olabileceğin biri değilim falan yazdı. Konuşmak istemiyorum dedi. Benimle maytap geçiyor sanki

İnanılmaz etkilendim çiçek falan almış rolünü güzel oynadı diyelim…

Mesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
Hey Allah'ım

Adam bana çok kadınla beraber oldum artık hislerim öldü dedi

Ya linç yiyeceğim ama ilk buluşmada benimle yatan erkeğe ben bile güvenmem. Yaşadığımız toplum da malumun ilanı. Bir erkeğin hiç mi hiç güveneceğini sanmam.
Aksi örnekler vardır belki. Hani önceden tanışıklık olsa ama flört yeni başlasa okey derdim ama yeni tanışıklık için ilk günden cinsellik bence ağır bir paylaşım.
Mesela ilk günden ailevi sıkıntılarını anlatanlar için de aynısını düşünüyorum. Bazı şeyler ağırdan alınmalı.

Bence kesinlikle haklısınız, ben de aslında böyle düşünüyorum ama yaptım bir hata. Biz kadınlar bağlanıyoruz. Bana da öyle oldu sanırım. Onun bana güvenmemesini de anlarım. Benimle yapan herkesle yapar diyordur. Ben buradan döner mi diye yazdım ona. Belki tanır daha çok zaman geçirir alışır diye çünkü çok iyi anlaşıyorduk

Erkeklerin hepsi öyle değil mi zaten.İstediklerini alana kadar öyleler sadece yol yakınken vazgeç.
Bu devirde nedense kimse ilişki istemiyor ben anlamadım… kime denk gelsem çevremden de duyduğum ilişki istemiyorum. Eeee ne istiyorlar yatıp kalkmaya da saygıları yok ki. Bir kişiyle yetinmiyorlar hep daha fazlası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…