Haklısınız tam olarak o moda girmişim :) etrafımdan etkilendiğim için kendimi sıkıp bunaltmışım. Önceliğim mesleğimi almak inşaAllah ama o yoldayken evlilik nasip olursa olmaz demem herhalde :) çünkü onun da çok geciktirilmemesi taraftarıyım. Tamamen kişisel görüşüm.Öncelikle bu işler nasip. Bence evlilik için daha çok gençsiniz üstelik daha okulunuz bile bitmemiş önce okulunuz bitsin işinizi gücünüzü elinize alın sonra evlenme olaylarına girersiniz. Hayatınıza yine birilerini alın tabi ki tanıyın sevin sevilin sevgili olun insan bir yere kadar arkadaslarıyla oluyor bir süre sonra duygusal anlamda birilerini istemesi normal. Ama hemen evlilik moduna girmeyin birileri evleniyor diye sizde evlenmek zorundaymışsınız gibi düşünmeyin 21 yaşla 25 yaş arasındaki olgunluk gercekten farklı oluyor. Bakın mesela ben 26 yaşındayım işimi de elime aldım çalışıyorum çevremdeki arkadaslarım evlenmeye nişanlanmaya başladı daha şimdi şimdi evlilik olayına daha özenle bakıyorum. Ama sırf birileri evlendi nişanlandı diye ayyy ben neden evlenmiyorum demiyorum. Sizde bu modadan çıkın gezin tozun eğlenin unutmayın bir daha 21 yaşında olamayacaksınız☺
ne yazdıgımı bile anlamamışsın ben de paragraf döşüyorum
alnına koca istiyorum yaz cıkar biri, mutluluklarrrr
Bunlar hep,o yaz dizileri yüzündenBöyle bir hayalim yok. Ama bütün bu zorlukları sorumlulukları beraber atlattığınız bir insan olsa, sevdiğiniz bir insan olsa evlilik kötü mü gelir?
Sanki önümdeki 4 sene çoook uzun bir yolmuş gibi görünüyor gözüme. Oysa zaman su gibi değil mi? Hata yapmaktan korkuyorum.21 yas böyle ciddi kararlar için cok erken.zaten artık 20 yasa kadar ergenlik kabul ediliyor ciddi hatalar yapmamak için 25 i gecmek lazım.hakkınızda hayırlısı
ahahsdashfsdghfjsdgf çatlıyorumBence bu yol daha etkili
ben erkek olsam paravan evlilik ya da duvara hallenen tip değilsem koşarak totoma vuravura kaçarım
Bu konuya bu iki video olmazsa olmazdı konu sahibi kusura bakmasın
cok üzücü ve bence bomboş geçen bir gençlik. üniversite de ailenden gizli oynaşmıcaksın da 40ında mı oynaşcaksınÇevresi de böyleymiş ya. Vardır 25 yaşında evlenecek adamlar çevresinde. Bulur ailesi gibi ataerkil bir adam, hem çalışır hem ev işi yapar, maaş kartını da kocasına verir. Üç çocuklar mutlu mesut annesinin hayatının çalışan kadınlı versiyonunu yaşar.
İnsanların ailelerini neden bu şekilde yadırgıyorsunuz :) Bahsettiğiniz o eğitimli kadına yakışıyor mu bu fikirler :)Çevresi de böyleymiş ya. Vardır 25 yaşında evlenecek adamlar çevresinde. Bulur ailesi gibi ataerkil bir adam, hem çalışır hem ev işi yapar, maaş kartını da kocasına verir. Üç çocuklar mutlu mesut annesinin hayatının çalışan kadınlı versiyonunu yaşar.
bakmaz ayol fikir veriyoruzBu konuya bu iki video olmazsa olmazdı konu sahibi kusura bakmasın
Ben pek gezmeyi tozmayı seven, arkadaşlarıyla çok aktivite yapan bir tip değilim. Ailemle gezmeyi severim arkadaşım dediğim insanlarda genelde akrabalarımdandır. Yani kendi ailemi kurmak bana daha cazip geliyor.
Estağfirullah ben bu videolardaki halde olmadığımdan üstüme alınmıyorum :) iyi eğlencelerBu konuya bu iki video olmazsa olmazdı konu sahibi kusura bakmasın
İnsanların ailelerini neden bu şekilde yadırgıyorsunuz :) Bahsettiğiniz o eğitimli kadına yakışıyor mu bu fikirler :)
Maalesef biraz öyle. Gezme için evden çıkmaya üşenen biriyim diyelim :)Evliligi bilmem de bu genc yasinizda gezip, cesitli aktivitelere katilmayip edinmediginiz her tecrube icin 20 sene sonra pisman olacaginiza eminim ama su an ispatlayamam, yasayarak goreceksiniz.
Dunyada kesfedilecek o kadar cok sey, edinilecek o kadar fazla tecrube var ki 21 yasindaki bir gencin olagan aktivitesi nasil akraba gezmesi olabilir?
Bahsettiğiniz eğitimli, vizyon sahibi kadın hocam. Eğer siz böyleyseniz, böylesi bir kadın ataerkil de olsa bir aileyi bu şekilde alaya almaz. Eğer siz böyle değilseniz yorumunuz düşer.Vizyon sahibi bir genç kadın nasıl yapsam da atansam, iş bulsam, güzel paralar kazansam, ayaklarımın üzerinde dursam da şu baskıcı çevreden kurtulsam hayatımı yaşasam, yeni yerler görsem, yeni insanlar tanısam kendime uygun bir adam (adamlar) sevsem diye düşünürdü...
Haklısınız biraz daha durulmaya ihtiyacım var sanırım. Teşekkürler.Hayatınızda biri olsaydı bu heveslerinizi anlayabilirdim ( yaşınız biraz erken ama olsun ).Ama hayatınızda biri yok sizin de dediğiniz gibi.Evliliği bir amaç olarak görmeyin,bir şeylerin sonucu olsun sizin için.Akışına bırakın bazı şeyleri.Hemen nişan,evlilik böyle şeyler o bahsettiğiniz ciddi adamları bile boğar çağımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?