Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız tam olarak o moda girmişim :) etrafımdan etkilendiğim için kendimi sıkıp bunaltmışım. Önceliğim mesleğimi almak inşaAllah ama o yoldayken evlilik nasip olursa olmaz demem herhalde :) çünkü onun da çok geciktirilmemesi taraftarıyım. Tamamen kişisel görüşüm.
 
21 yas böyle ciddi kararlar için cok erken.zaten artık 20 yasa kadar ergenlik kabul ediliyor ciddi hatalar yapmamak için 25 i gecmek lazım.hakkınızda hayırlısı
Sanki önümdeki 4 sene çoook uzun bir yolmuş gibi görünüyor gözüme. Oysa zaman su gibi değil mi? Hata yapmaktan korkuyorum.
 
ben erkek olsam paravan evlilik ya da duvara hallenen tip değilsem koşarak totoma vuravura kaçarım

Çevresi de böyleymiş ya. Vardır 25 yaşında evlenecek adamlar çevresinde. Bulur ailesi gibi ataerkil bir adam, hem çalışır hem ev işi yapar, maaş kartını da kocasına verir. Üç çocukla mutlu mesut annesinin hayatının çalışan kadınlı versiyonunu yaşar.
 
cok üzücü ve bence bomboş geçen bir gençlik. üniversite de ailenden gizli oynaşmıcaksın da 40ında mı oynaşcaksın
 
İnsanların ailelerini neden bu şekilde yadırgıyorsunuz :) Bahsettiğiniz o eğitimli kadına yakışıyor mu bu fikirler :)
 
Ben pek gezmeyi tozmayı seven, arkadaşlarıyla çok aktivite yapan bir tip değilim. Ailemle gezmeyi severim arkadaşım dediğim insanlarda genelde akrabalarımdandır. Yani kendi ailemi kurmak bana daha cazip geliyor.

Evliligi bilmem de bu genc yasinizda gezip, cesitli aktivitelere katilmayip edinmediginiz her tecrube icin 20 sene sonra pisman olacaginiza eminim ama su an ispatlayamam, yasayarak goreceksiniz.

Dunyada kesfedilecek o kadar cok sey, edinilecek o kadar fazla tecrube var ki 21 yasindaki bir gencin olagan aktivitesi nasil akraba gezmesi olabilir?
 
Maalesef biraz öyle. Gezme için evden çıkmaya üşenen biriyim diyelim :)
 
Hayatınızda biri olsaydı bu heveslerinizi anlayabilirdim ( yaşınız biraz erken ama olsun ).Ama hayatınızda biri yok sizin de dediğiniz gibi.Evliliği bir amaç olarak görmeyin,bir şeylerin sonucu olsun sizin için.Akışına bırakın bazı şeyleri.Hemen nişan,evlilik böyle şeyler o bahsettiğiniz ciddi adamları bile boğar çağımızda.
 
Bahsettiğiniz eğitimli, vizyon sahibi kadın hocam. Eğer siz böyleyseniz, böylesi bir kadın ataerkil de olsa bir aileyi bu şekilde alaya almaz. Eğer siz böyle değilseniz yorumunuz düşer.
 
Haklısınız biraz daha durulmaya ihtiyacım var sanırım. Teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…