Ben Ne Yapacağım, Aklımı Yitirmek Üzereyim. Yolumu kaybettim...

Konfor alanından çıkma cesaretini gösterebilen, toksik ilişkisini çocuğa rağmen bitirebilmeyi göze alan , alışkanlıklarından vazgeçebilen kadınlara hayranlık duyuyorum gerçekten. Ama bu kadınların sevgi açlığı yüzünden gidip saçma sapan ilişkiler kurmasını bi türlü kafam almıyor. Hayır boşanmak çok çok zor bi şey, çocuğum yok ona rağmen ağzıma s*çtı hayat o süreçte, yaşadım, biliyorum. Onca şeyle mücadele ettikten sonra bi özgüven geldi ama ya. "Kaç senelik kocamı boşamışım daha beni ne yıkabilir ki şu hayatta" kafası geldi yani bana. Kendime yeterim, bundan sonra başlarım aşkına da erkeğine de dedim. Siz niye demiyosunuz ? Önce bi yalnızlığın , özgürlüğün, bekar anne olmanın tadını çıkarın ya. Erkek dediğin şey zibilyon tane dışarda. Ne işiniz var teeee kaç milyon km uzaktaki sanal bi herifle. Saçma sapan işlerle ne işiniz var ? Şu an zihniniz gerçek, somut sorunlarınızdan kaçmak için size tuzak kuruyor, ama farkında olmalı,uyanık olmalısınız. Acilen direksiyona geçin ve hayatınızın sorumluluğunu alın.

Yurtdışında doğdum büyüdüm,bende bu genişlik yok. Ne yaşıyorsunuz siz ya! Boşanın ne halt ediyorsanız edin çocuk helak olacak elinizde yazık günah.oyunda tanıştığın adamın peşinden gitmek nedir?aynı İlçe içinde gitmiyorum ben ya bir erkek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…