Ben Ne Yapacağım, Aklımı Yitirmek Üzereyim. Yolumu kaybettim...

Duygusal boşluktan bunlar. Huzurlu bir hayata kavuşunca şu yaşadığının ne kadar komik olduğunu anlayacaksın ama iyi ki olmuş diyeceksin belki de, bu sayede bi özgüven kazanmışsın, halâ sevilebilir olduğunu hatırlamışsın. Oyunda tanıştığın insanın gerçek olma ihtimali yok, buluşma falan da imkansızdı zaten, sal ipini gitsin, bu özgüvenden faydalanıp başladığın şeylere devam et. Hayat yeni mutluluklar yaşamaya yetecek kadar uzundur.

Boşansın önce bir, evli hala verdiğin tavsiyeye bak. Yap ama dozajında aldat tarzında mantıksız.

Evliliğim hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Lütfen eleştiri yapacaksanız konu bazında yapın. Kızım olmadan önce evliliğim bu halde değildi. Tam da evliliğim bu hale geldi diye ikinci çocuğu asla yapmadım. Ama kızımı iyi ki yaptım her zaman olduğu gibi çok da iyi bakacağım. Annelik konusunda kendime oldukça güvenirim. Saldım çayıra mevlam kayıra tarzı çocuk büyütenlerden değilim. Beni sanki bir adamın peşinden gidip çocuğunu bırakmış gibi yargılamayın. Ben asla bunu kastetmedim ve bunu planlamadım.

Saçmalamadan kendine gelmelisin! Senin bir kız çocuğun var. Hiç tanımadığın internetten tanıştığınız görmediğin birine nasıl bu kadar alev! Alırsın? Belli ki psikolojin normal değil. Tedavi falan ol. Bu kadar saçma sapan şeylere inanıyorsan çocuğun da güvende değil. Anlattığın saçmalığa 11 yaşındaki oğlum inanmaz. Resmen dalga geçmiş adam. Belki evli barklı biri , belki trans biri belki belki bir sürü belki.
Önce bir ayrıl kızınla düzen kur. Valla dışarı kurtlar sofrası. Öyle severim bayılırım ilgilenirim fedakarlık yaparım diyen erkek yok gibi! Maddi ve manevi kullanma derdinde geneli.(not 3 yıllık bekar bir anneyim)
En az 40 tane adamın olduğu odada tek kadın olarak çalıştım. Söylediklerin komik özellikle de erkeklere göre

Bunu ben de düşünüyorum ve suçlu hissediyorum. Ama kızımı zaten ihmal etmeyi hiç düşünmedim ki. Ne yapayım ben rahibe gibi mi yaşıycam kızım var diye. Ben insan deel miyim
Rahibe gibi yaşamayın ama önce resmen bosanin , düzeninizi kurun Gidin bir terapi alın .Oyunda tanıdığınız çocuğa koşarak gidecek olan aklınıza reset attırın.Bakin bunun sonucu hiç bir zaman iyiye gitmez ya kadın heba olur ya da çocuk ziyan olur Bu kadar uçarı ve mantıksız bir yaşantı da olan çocuklara olur İstediğiniz kadar karşı çıkın ,hiç bir normal kadın sanal iliskiye bel bağlamaz, kendini kaptirmaz.Okadar yanlışa meyillisiniz ki üzülüyorum.Once tekrar emekleyin yavaş yavaş yürümeye başlayın.Kanatlanip uçmanın âlemi yok

Adamı aldatmıyorum adamın gayet haberi bile var.

Ay ne güze hikaye gibi anlatmışsın karaktersizliğini böyle hikayeleştirince size hoş mu geliyor birini aldatmak kendini aldatılsanız kendinizi burda yerden yere vurursunuz hikaye de erkeğin mutsuzum ama çocuk için mecburum hikayelerinin çakması madem mutsuzdun bu kadar ayrılaydın kocandan

O da yapıyor. Anlamıyorsunuz harbiden ortada evlilik yok şu an. İki evraktan başka.
Minnoşum devlet ona bakmaz evraklara delillere bakar. Gene de sen fevri davranma. O da yapabilir elinde ispatın var mı kendini sağlama alacaksın. Velayet kimde kalacak?

Zatwn hep cocuk olmadan önce hicbir sey olmaz ne hikmetse. 2.yi yapmamanz gercekten takdir ediyorum sizi. Nasıl akıl edebildiniz

Haddinizi bilin. Karaktersiz hiçbir zaman olmadım. Kimseyi aldatmıyorum. Haberi var ve adam da aynısını yapıyor.

Yahu millet size rahibe olun mu diyor. Madem çocuk yapmışsınız önünüze geleni hayatınıza sokmayın, çocuğunuzla aynı ortama sokmayın diyor.

Ne sapık insanlar var. Kadın akilsiz davranırsa kadını da çocuğunu da millete pazarlıyorlar. Allah aşkına aklınızı başınıza alın.. Kimseye güvenmeyin. Çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın.

Yok beceremem, milletle günümü gün edeceğim diyorsanız. Bari çocuğu yetiştirme yurduna verin en azından, sizin yanınıza göre daha güvende olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…